Kriszti!
Orulok, hogy derusebb lett a hangulatod. Sajnalom
, hogy az ajandekkal kapcsolatos celzasomat felreertetted, en csak huncutkodni
akartam a
ferjtol kapott nagy ajandekkal, igaz, hogy irottan neha felreertheto a szo, nem olyan, mintha eloben beszelgetnenk.
Andi, en is szoritok erted, aztan pihizz, es varjuk a hireket
Edina, az altalad leirt progeszteron szint alacsony bizony. E. szerint a 21.napon mert szintnek 21ng/ml ertek felett kell lennie. Ezek szerint potlasra szorulsz, nem kell megijedni, gyogyszerrel mellekhatasok nelkul lehet orvosolni. Es a dokid mit mondott ra?
Ritus, ezek szerint ti buntetendo cselekmenyt hajtotatok vegbe.... Potyautast csempesztetek Mo-ra Korfurol!!!
Hat illik ez
?!
en bunpartolo vagyok, mert szerintem nagyon ugyesek voltatok, csak igy tovabb... Szia, Moni, kivanom, hogy mihamarabb sikeruljon akar egy, akar ketto babat osszehozni..
Lotti, de jo, hogy a cisztaid felszivodtak!
Remelem, hogy a laparoszkopia is negativ lesz.
Milyen lelet kell a ferjedtol?
Kedves Lora! Akkor ne nagyon ugralj! Igazad van, meg fogja erni, csak aztan bele kene huzni a bababa is, mert itt az ideje
En majd a virtualis hatterben tartom a lampat..
Koalamaci! Szerintem is jo otlet elmenni a dokidhoz. Felhivtad mar?
A hodrol kerdeznek, hanyadik napokon merted a 36,es alig tobb adatokat? Bocsi, hogy ilyet mondok: nem lenne jobb a popsiban....
?
Amugy nekem sincs benne tul nagy gyakorlatom, nehany honapja probalkoztam, de ketto ciklus utan abbahagytam, annyira osszevissza adatok jottek ki belole. Most E.altal leirt modszert alkalmazom, szerencsere a ferjem ilyenkor meg alszik, mert kora hajnali 5-kor csinalom, szabadnap is felkelek miatta, es szerintem ertekelhetobb eredmenyt mutat: pld a 12.nap, amikor megkaptam a hCG szurimat (LH hormonszint novelo az erett petesejt kivalasahoz), masnap lezuhant 37,8-rol 37,0-re, kovetkezo napon tovabb esett 36,8 lett, majd elkezdett emelkedni 37 fole, na nem sokkal, de elmeletben valahogy igy lenne jo, megjegyzem, ez popsis ertek, a szajban, ha rendesen mered is, alacsonyabb nehany tizeddel...
Sziasztok, Lella