Új privát üzeneted érkezett!

Lidike,én is minkettőt császárral szültem,Noémit(faros volt) Bonyhádon Kiss dokinál :) imádtam!! Csillát Szekszárdon,13 óra vajúdás után mentünk a műtőbe............nem volt egy leányálom. Ja és Csilla kisebb volt 20 dekával,pedig őt 2 héttel túlhordtam.
Nemrég jöttünk haza,"cirkuszba" voltunk,nagyon élvezték a gyerekek,2 órás volt,de Csillát hazahozta az apja,hamarabb,mert állandóan ment és ment és ment :lol: sajnos fénykép nincs,mert a bejáratnál jutott eszembe,hgy itthonmaradt :evil:

Kép
Kép
josi

Berni ez a százalékosdi nekem se kerek,magyarból volt Noéminek fél hibapontja,és 98%-os lett :shock: nekünk se szólnak,hoyg mikor van felmérő,csak annyit mondtak,hoyg minden hónapba lesz. Hétköznap nem szoktunk vele itthon tanulni,hétvégén feladatozunk inkább.

Kép
Kép
josi

Köszi lányok a csaszis válaszokat:)..majd kiderül mi lesz,hogy lesz:)
Cseriani,pedig egész héten a megasztárra készültem-hihi,de akkor mikor lesz a döntő?? :shock:

Nettke nem csodálom,hogy csalódtál a dokidban,én is biztos,hogy kevesebbet adtam volna neki :roll:

Dadomi azt hiszem,hogy a Dóri Bencéje nem sokkal idősebb az én Domimnál,együtt jártunk vele kismamás előadásokra:)

Hu,megint nem tudom,hogy kinek mit akartam írni :roll: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Elteszem magam holnapra,álmos vagyok :D .Sziasztok,jó éjt :arrow:

Kép

Kép
lidike

Lidike! Az ő Bencéje március közepén született :) Pár nappal az én szülinapom után, ezért tudom ilyen jól:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ani,van közös ismink,azt már megnéztem...sőt az egyikükkel családtagok voltunk egy ideig. nem lehet hogy az uram neve ismerős inkább?Sógoromat rengetegen ismerik,akárhol bemutatkozom,tuti hogy hallották már ezt a nevet :wink:

Kép

Kép
nettke76

Josi,az első fiam is a Kissnél született,akkor azt mondtam,Nála profibbat nem ismerek.És emberileg is le a kalappal az akkori énje előtt.Csillád kb egy évvel előbb született Martinkámnál,akkor még jó passzban volt a doktor úr :) Elhiszem hogy kedvelted.De tényleg amit Dávidnál átéltem az...na mindegy.olyan is előfordult hogy odahívott este hét órára magánrendelésre,Szekszárdról átbuszoztam,Ő pedig sehol nem volt.Előző héten ki volt írva az ajtóra hogy szabadság miatt zárva ennyiedikén,.és kész,ekkor hívtam fel,azt mondta,tuti hogy következő héten lesz,nyugodtan menjek át,és szintén zárva minden,telefonon nem lehetett elérni.szakadt a hó,buszom meg már nem volt hazafelé...

Kép

Kép
nettke76

nettke tényleg van ismerősünk...Anna pl.osztálytársam volt a VIP-ben,Krisztina(vagy Karolina-mindig keverem őket :oops: ),meg itt lakik az utcánkban...meg még sorolhatnám :D
Na,megyek,dolog van....majd még jöszök.
Remélem betegek jobban vannak.
Én két kópémnak elég szépen múlik a náthájuk,szerencsére...
Vendég

Csak az én fiamnak van szorulása a sok csokitól?
Mindenki hozott mikkancsra egy csomó csokit, a gyerek kezébe nyomta, majd mikor ki akarta bontani "Hát had egyen már egy kis csokit!" Én egy kockát nem adtam neki , de hát a rokonok, ismerősök... most meg jól nézünk ki :?
Vendég

devcsa Kristófom szinte születése óta bogyózik :?
Minden másnap joghurtot eszik,de ha nagyon,akkor adok neki pár napig normafloret-t. Ha egy napig meg nincs neki,akkor meg pörköltcukros kamillateát kap.Próbáld ki,hatásos,és ráadásul finom is,Kristóf szereti...
Sajnos én nem várhatok többet,mint egy nap,különben baj van :?
Vendég

Ezt, hogy kell csinálni? A karamellát belekeverem a teába?
Vendég

én úgy szoktam,hogy kb.4 teáskanálnyi cukrot elkezdesz karamellizálni,egész világosra,ne hagyd,hogy nagyon barna legyen,majd ezt a mennyiséget felöntöd kb.2-3 dl előre lefőzött kamillateával,és éppen csak addig forralod,hogy az összeállt cukor mindenhol feloldódjon.
Kristóf csak így szokta inni,de tehetsz bele pici citromot is...
Torokfájásra is nagyon jó,csak akkor inkább hársfateával készítsd,a köhögő,torokfájó embert inkább ne hajtsa meg a kamilla :P
Vendég

langyosan nagyon finom,de ha Zsombi úgy nem szereti,ihatja nyugodtan hidegen is,úgy is hatásos,hisz a kamilla is meg a pörköltcukor is hajt,de azért hasmenése nem lesz tőle,nálunk legalábbis még sosem volt.
Vendég

Köszi, majd kipróbáljuk, ha felkelt.
Vendég

Sziasztok!
Dadomi,akkor szinte egyidősek lehetnek,mert az én Domim 18.-án született :)

Képzeljétek,voltunk ma a vásárban és tök olcsó kint a babaruha :shock: .Vettünk is Dominak egy overálos együttest 2600 ft-ért(!),de kicsi lett sajna :( és nem is kínai :shock: .Na ezentúl ott vásárolunk :lol: :lol: .A harisnya is fele annyiba került,mint a bababoltban :shock: .
ha már tudtátok akkor bocsi a sok csodálkozó,gülüszemű szmájlit :mrgreen: ,de le vagyok döbbenve :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

jó reggelt!!!Sehol senki? :(
Betegek hogy vagytok???
Remélem karácsonyra mindenki meggyógyul azért...
Én 9.50-re viszem a két kópét a doktornénihez,kiderül,hogy megkaphatják-e holnap a szurijukat...én szeretném,ha megkapnák,mert ha most nem,akkor karácsony elött kapnák,azt meg nem szeretném. Igazmaddigra legalább elmúlna talán a nátha teljesen-de az is lehet,hogy még valamit összeszednének. Fene sem tudja. Mindegy,doktornénire bízom a döntést.
Fejfájósok hogy vagytok? Én már fejfájással ébredtem :?
Vendég

még mindig sehol senki??? :(
Megjöttünk a doktornénitől,holnap mehetünk a szurikért :?
Vendég

Én vagyok, vagyok, igyekszem is jönni, csak kissé megen behavazódtam... :?

been

Sziasztok!
Nemsoká megyek a dolgozóba csak megnézlek Benneteket :) ma lesz az évvégi termelési értekezlet,remélem nem osztanak munkakönyvet ma :roll: ilyenkor mindig fellángol a pletyka hogy lesz leépítés,de hála égnek eddig még nem volt,bár idén nagyon sokan mondtak fel a hitvány fizi miatt,Őket egy szóval sem tartották vissza,pedig volt közöttük jó szakember is,húszéves munkaviszonnyal...elvileg védett vagyok mert gyes ideje alatt nem lehet kirúgni senkit,de ki tudja,mit tudnak kijátszani a munkáltatók :? Cseriani,hát akkor mozgalmas heted lesz!egyszer voltunk úgy h a két kisördög egyszerre kapott oltást,hát a mai napig emlegetem:)Sok szerencsét nektek!Nem félnek tőle a gyerekek?
Emma!hogy sikerült a szülinap?Hannácska jobban van?Már nagylány!Ötös van a vonalzóján :lol:

Kép

Kép
nettke76

Nah, itt vagyok.
Nettke, remélem, nem lesz leépítés! Termelési értekezlet, jaaajjj, mik vannak... :roll:
Cseriani, drukk a szurikhoz... Én még mindig nem vittem el Ármint, hol ő volt megfázva, mostmeg Hanna, nem kockáztatok, ha még ezt is elkapja, meg még ráoltanak, jajj... Majd, ha meggyógyul.
Dadomi, tudom ééén, hogy nem magadban beszélgettél szombaton, csak, mivel nekem nem ismerőseim azok, akikkel te beszéltél, tök úgy jött le... Veled volt tele az üzifalam, de nem baaaj, sőt! :lol:
Köszi kérdést, Hanna javuló tendenciát mutat. :D
Mindjárt teszek pár szülinapi képet, Cseriani, tiédet is várom!

been

Sziasztok csajok! Én is vagyok, csak délelőtt pulmonológián voltunk kontrollon a gyerekekkel, Daninak volt allergiavizsgálata (negatív lett, szóval én most tökre nem értem az egészet :shock: ), aztán még elmentünk tanácsadásra, Dominak megvolt a két éves státusz vizsgálata (12,6 kg, 82 cm, fej- és mellkaskörfogat 51 cm :lol: :lol: ), aztán megkapta a prevenarból a másodikat - most izgulok, hogy nehogy olyan beteg legyen, mint múltkor. Csak karácsony után akartam, de mondta a dokinénink, hogy nem biztos, hogy akkor jut :shock: mert kevesebbet kaptak, mint amit kértek. Marha jó, így akkor inkább beadattam neki most. Drukkoljatok, hogy ne legyen baja tőle!
Nettke! Te azért biztosabb helyen dolizol, mint azok,akik az autóiparban vannak, tegnap olvastam, hogy sok könyvet vesznek az emberek :D
No lépek, elaltatom Domit, jól el vagyunk csúszva ma...

dadomi

mostanában felénk ilyen repülős bulik vannak: Kép Kép
Tortás,fújós: Kép
Vendég

két kicsi és egy nagyobb kupac: Kép
És igen,és megkóstolta a tortát :D Kép
Vendég

Emma,a te képeid hol maradnak????? :P
Vendég

dadomi akkor most mi van Danival? Okosabbak nem lettetek :?
Nettke drukkolok!!!!! :wink:
Én is félek,hogy így kapnak oltást,hisz eléggé taknyik,de bízom a doktornéniben...olyan meg úgy sem lesz,hogy teljesen meggyógyulnak,ilyen ...időben.Sajnos. Meg ha sok marad ki a kettő prevenar között,akkor lehet az egészet elölről kezdeni,azt sem igazán szeretném.
Izgulok ám...de holnap úgyis megint megnézi őket,szerencsére.
Vendég

Cseriani! Nagggyon jók a képek!!!! :lol: :lol: És az a torta!!! Te sütötted? :wink: Hmmmm én is kérek :D

No mentem , be kell hoznom a délelőttöt... :evil:

dadomi

nagyon ari vagy,hogy ilyen sokat nézel ki belőlem,de nem én sütöttem :oops:
Volt egy csokis is,de az nem látszik rendesen a képeken :?
Vendég

Cseriani! Most akkor fogalmam nincs, hogy mi van Danival. Ja és megkérdeztem a laboros nőt, hogy akkor most kinőttük vagy mi a helyzet az allergiájával? Erre kérdezte tőlem, hogy mennyi volt az értéke a vérből nézett allergiának. Mondom, hogy 2-es szám volt mellette mindkét allergénnél. Hát bakker, azt mondta, hogy a gép nagyon érzékeny, ami csinálja a tesztet a vérből és allergiáról igazán akkor beszélhetünk, ha 6 vagy annál nagyobb ez az érték :shock: :shock: :shock: :shock: Váááááááááá :evil: Doki szerint ettől még adjam neki az allergiagyógyszert. De tény és való, hogy mióta nincs kutya közelében jobban is van. Szóval fogalmam nincs, mi a helyzet, engedjem kutyázni, vagy ne engedjem??? Mert szegénykém imádja a kutyusokat, meg a szőlőben is van nekünk két szálkásszőrű tacsi :(

dadomi

Nekem mindegy milyen torta, szeretem!!! Édesszájú vagyok ám! :wink: Ügyi csaj vagy te, miért ne tudnál ilyen szupi tortát sütni. Bár nekem nem lettek ilyen szépek a fiúk tortái, de azért láttad egy évvel ezelőtt, hogy milyen jók lettek, aztán én sem vagyok cukrászlány... :lol:

dadomi

Na tényleg mentem, mert nem lesz belőlem így semmi :oops:

dadomi

hát,igen,ennek is két oldala van:1.gyógyszerezd tovább a gyereket,holott lehet nem is lenne rá szüksége
2.ha esetleg abbahagyod,és megint előjön,és szenved tőle,akkor meg magadat okolod,hogy miért hagytad abba. Nehéz dolog ez.
Ilyenkor,mikor mentek pulmonológiára,meg allergiatesztre,akkor elötte kell kihagynotok a gyógyszerből?
Nekem mindig úgy kellett mennem,hogy elötte nem szedhettem 2 hétig,és calciumot sem ihattam. Néha vesztem meg,de a doki szerint csak így lett valós az érték...
Vendég

na dadomi,én meg képzeld el,hogy az is vagyok,hisz szakács-cukrász-felszolgáló(stb...)suliba jártam,és ezekből is érettségiztem(gyakorlat is!!!)
De ne tudd meg,milyen csokitortát készítettem Zolinak nyáron:kb.2 cm magas lett. A guta majd megütött. Egy szupi,jó drága szakácskönyvből volt a recept,hát,majdnem elsírtam magam ,mikor megláttam a tortát.
Vendég

Nálunk most Evelin beteg ma már nem is ment oviba. Holnap Őcsényben lesz dédinél, ma apuéknál volt. Szerdától már szabin vagyok és akkor tudok vele lenni. Réka holnap kapja a pneum-os védőoltást. Hát remélem nem lesz semmi baj.

Cseriani nagyon jók a képek. Kívános az a torta. Mosogatógépet meg csak vegye meg anyukád. Még csak pár napja használom, de már most szerelmes vagyok belé. Olyan jó!

Dadomi örülök, hogy minden rendben van fiacskáddal. Dominak szép súlya van.

Emma képek?
Vendég

Sziasztok!

Én egy szekszárdi kismama vagyok! Nemrég találtam ezt a fórumot, melynek nagyon megörültem. Még csak 2 éve élek itt, amióta megismerkedtem a férjemmel. Senkit nem ismerek itt a családján kívül. Az én családom pedig 450 km-re van, úgyhogy velük sem találkozunk gyakran.

Februárra várjuk első babánkat. Nagyon izgulunk!
Azt szeretném megtudni, hogy ismer-e valaki olyan helyet a környéken, ahol kisbaba ruhákat, dolgokat lehet kapni ingyen, vagy jelképes összegért? Sajnos nagyon le vagyunk égve. Elég ciki ilyenekről szóban beszélni :oops: , így egyszerűbb.
A családban senkinek nincs még gyereke, így tőlük sem tudunk kapni használt dolgokat.

Azt szeretném kérni, ha bárki tud valakit, akinek vannak olyan felesleges, padláson porosodó fiús baba dolgai, amiket már csak úgyis kidobna, kérem jelentkezzen. Nagyon hálásak lennénk érte!
e-mail címünk: fehervarig@gmail.com

További szép napot itt mindenkinek!

Anika
anika0904

Cseriani! Írtam neked privit!

dadomi

dadomi,megkaptam :wink:
Hát,nincsenek túl jó híreim...Kristóf nem kapott szurit,mára piros lett a torka,antibiotikumot kapott,kedden oltja majd be a doktornéni(jövő kedden).Pedig tegnap nem látszott semmi rajta. Eliza viszont megkapta,szegénykém...a poklok poklát éltem át:a védőnéni az ölébe vette,leszorította a karját-combját(egyet kapott karba,egyet combba)erre a kiskirálylány,mielött még megbökték volna,úgy elkezdett üvölteni,hogy nem vett levegőt,már lilult...a doktornéni pofozta,én fújtam az arcát,a védőnéni meg nem is tudom mit csinált,de megijedtünk rendesen. Na,ezek után lett szegényem megszúrva.Még mindig remeg a kezem. Volt már többször,hogy rá kellett fújnom az arcára,de ennyire...Most alszanak,Elizának mindjárt adtam lázcsillapítót,Kristófnak nem,majd estére,ha belázasodik...
Pedig ma meg holnap sütök az oviba karácsonyra,hétvégén meg disznót vágunk...mindegy,csak jobban lesz Kristóf is,és remélem Elizát nem hatja meg nagyon a két szurit,és remélem Kristóftól sem kap el semmit...Ma sütök egy adag linzerkarikát,holnap meg 1 adag mézeskalácsot,a múltkoriból már alig van,pedig 3 nagy doboz volt tele...
Na,megyek,megcsinálom a vacsit,míg alszanak.

szia Anika...nálunk nagy a család,így eltettem a babadolgokat a húgoméknak,ami felesleges volt,azt meg már a védőnőnek adtam,ő továbbadta a kismamáinak.
De fogalmam sincs,hogy van-e Szd-on vagy környékén olyan hely,amit keresel...nálunk szokott lenni ingyenes ruhaosztás,a védőnő meg a családsegítők szervezik,azoknak szólnak,akik itt laknak,és rászorulók,lehet van ilyen Szd.on is. Ennyit tudok csak segíteni...Szerintem érdeklődj Szd.on a polg. mesteri hivatalban,ők többet tudnak talán.
Vendég

Évi nagyon tetszik,amiket küldtél!!!!!
Vendég

Cseriani! Jaj szegénykék!!! Dominik is megkapta tegnap a prevenar oltást... :( Hát amit az este művelt miatta, szegény fürdés után vagy fél órát üvöltött de olyan szinten, hogy alig tudtam megvigasztalni. Annyira fájt a karja, meg szerintem hőemelkedése is volt, nem mértem, de kicsit melegebbnek éreztem a fejét. Adtam neki germicid-c kúpot (nekünk ez nagyon jó még mindig), alig tudtam beadni neki, befeszített és ordított, Dani simogatta a fejét és puszilgatta, annyira édes volt! Aztán éjjel meg átvittem magunkhoz, úgy aludt. Ma még mindig kicsit meleg a feje, meg fájlalja nagyon a karját, mondogatja, hogy "fáj, fáj" :(
Én meg ma délelőtt eltüntettem a játékokból álló bombatámadást :roll: , már a nappali is közel állt ahhoz, hogy ne lehessen bejutni, tegnap plédekből házikót épített a nagyobbik drágaságom - a fél szoba kellett csupán hozzá.... Na nem részletezem a többit, gondolom el tudjátok képzelni... :wink:
Most meg annyira nincs kedvem semmit csinálni. Iszik velem valaki egy jó kis kávét? :D Cseriani hozhatsz hozzá sütit :P

dadomi

Cseriani a privire: Ugye, hogy ugye? :wink:

dadomi

halli dadomi,épp most ittam egy kv-t,míg itt ültem. Úgyhogy virtuálisan együtt kv-ztunk :lol:
Lányok,olyan jó lenne találkozni...a legutóbbi találkának nagyon szomorú apropója volt,de valahogy olyan közel kerültetek hozzám. És mostmár nagyon szívesen megismerném josit,yuyut,devcsát,banoedet is-és most tényleg bocsi attól,akit ide nem írtam le.És Kriszta(dominika),valahogy a kezdetektől nagyon egy hullámon járt az agyunk,sokat gondolok rátok :roll:
Hú,nem ittam semmit,mégis őszinteségi rohamom van...bocsi :oops:
Ja,dadomi,ugye ám!!!! :wink:
Vendég

Cseriani! Az ünnepek között beszervezhetünk egy jó kis talit. Talán nem lesz olyan idő, hogy ne lehessen utazni.
Emma! Merre jársz??? Hanna jobban van?

dadomi

Sziasztok!

Minden kis édes beteg manócskának jobbulást kívánunk ám!!!
Domi gyógypuszit is küld!!!

Cseriani!

Repülősnapok nálatok? Akkor ott nincs sztrájk??? :wink:
Tán csak nem oroszkrém tortát ettetek????
Nyami-nyami-nyamika.

Én addig sz...kodtam a tortarendeléssel, míg Dominak nem rendeltem. Elképesztő, hogy itt a környéken nem ismerik csak a tejjel és cukorral készült tortákat.
Mivel mi még nem ehetünk tejeset, így nem tudok mit kitalálni.
Talán egy gyümölcstortát készítek neki, a pudingot meg szójatejjel készítem. :?

Nemtom, de tényleg!
Használható ötlet? :D

Voltam ma a gyertyás oldalon, mindig gyújtok Timesznek is, ha Anyunál járok.

Dadomi!

Szegény Dominikot jól megviselte az oltás. Nálunk semmit nem művelt szerencsére.
Érdekes, de a Germicid nálunk is nagyon bevált, talán jobban, mint a kanalas szirup.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Mi is megkaptuk a prevenált. Réka már akkor üvöltött mikor a doktornénink csak vizsgálta. Neki a lábába adták be. Azt hiszem az én kisebbik lányom manöken alkat már most. Megmérték 10 kg 61 dkg és 88 cm.

Cseriani sajnálom szegény lánykádat és téged is. Elhiszem, hogy remegtél. Rékánál is előfordul, hogy elfelejt levegőt venni mikor nagyon hisztis.

Taliban benne vagyok én is. 28-29-én dolgozo, de szilveszter napján szabad vagyok. Igaz ebben a két napban is csak fél napot, mert maradt szabim amit így csusztatok le.

Asszonyok múltkor nem győztem visszaolvasni, most meg mi történt?

Josi mi újság nagy lányoddal meggyógyult?

Móni ház alakul? Mirkó baba?
Vendég

Anika én is azt tudom mondani mint Cseriani. Nálunk Bátaszéken is így van, hogy szoktak a védőnők adni rossz körülmények között élőknek. Szerintem ha megérdeklődöd a védőnődnél akkor biztos segít.
Vendég

Kriszta! Gyümitorta pudingjához egy tipp: Én úgy szoktam Dominiknak pudingot csinálni, hogy simán vízzel megfőzöm, és mikor kész teszek bele Líra margarint, az tejmentes, és így is megdermed. Csak ha jól emlékszem kevesebb vizet teszek bele, nem fél litert egy csomag pudinghoz (már régen csináltam :oops: ) És finom is, Dani is megette egy szó nélkül, nem tűnt fel neki, hogy nem tejjel főztem.
A germicid kúp nekünk is nagyon bevált. Védőnő barátnőm azt mondta, hogy a c-s kúpban van enyhe nyugtató, és ha az izmokra hat ez a nyugtató könnyebben lemegy a láz. Meg az ilyen oltásoknál nem baj, ha egy picit lenyugtatja a gyerkőcöt. Na jó, azért nem kell durva nyugtatóra gondolni ám! :wink:
Rékababa! Még csak egy képet csináltam, azért nem kerestelek tegnap, egyetlen képért nem akartalak ugráltatni, nem jókor jött ez a szobafelújítás, elvette minden időmet. A héten biztos tudok még csinálni (ja előbb a nyomtatómat kell átnéznem, mert Domi valamit elszúrt rajta, és nem lehet bekapcsolni - így meg nehéz képet nyomtatni, de majd megszervizelem :lol: ). Aztán majd elkérem a címed és elküldöm postán, ha tényleg bele lehet tenni "bugyiba", akkor a posta is el tudja juttatni. Bár lehet, hogy apánk még kitalálja, hogy lemegyünk Bátaszékre a nagybátyjáékhoz, akkor meg el is tudom vinni neked. Majd még meglátom, de nem felejtettelek el!!!!!! Rokoni szálakat bogozzátok már? :lol: :lol: :lol:

dadomi

Képzeljétek, Enikő az előbb 2x megfordult, úgy, hogy a kezét is kihúzta :-D Ja és voltunk ma baba-mama tornán, csak kicsit nyűglődött, mert fáradt volt már, de amúgy jó volt. Csak kicsit nehéz volt emelgetni a 7 és fél kilóját ;-) Ja és kenguruval mentünk... na, azt hiszem ezt a hibát sem fogom többször elkövetni ;-)

yuyu79

Ittvagyok, ittvagyok, csak Ármin is leroggyant, magas láza van, holnap doki.
Mindjárt elolvasom, mit termeltetek... :lol:

been

Sziasztok!

Mi is vagyunk és jól vagyunk,csak épp Dominak nem kicsit nyűgös napjai vannak. :? Ahogy nézem máshol sem sokkal jobb a helyzet?Hát mi van a környéken a levegőben? :? (amúgy tudom,hogy hát-tal nem kezdünk mondatot :lol: :lol: )

Cseriani szuperjók a szülinapi képek,micsoda boldog gyerekarcok :D .

Jobbulást kívánok minden beteg gyerkőcnek,mennek a gyógypuszik!

Yuyu grat csöppednek az új tudományhoz...hajjjajjj a nyugalmadnak lassan :wink:

Kép

Kép
lidike

Nah próbálkozom!
Ne haragudjatok, hogy én is így eltűntem, pedig Timesz után/miatt úgy ment ez a topik, jó volt jönni közétek, de ááá, elleptek a teendők...
Én is úgy érzem, hogy nagyon közel kerültem hozzátok, főleg, amelyőtökkel személyesen is találkoztam. És nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe Timesz... :cry:
Beteg gyerkőknek jobbulást, Yuyu Enikőjének meg nagy-nagy gratula, nagyon ügyes kiscsaj, ha így folytatja, mindjárt szaladhattok utána... :lol: :lol: :lol:
Ani, Eliza miatt ne ess kétségbe - mondom én, aki Hannával 2 hósan a kórházat is megjárta... MI is nagyon megijedtünk, mentőt hívtunk, etc., gyerekorvosunk elküldött kardiológushoz is, Bihari-Nagynál voltunk maszekban, de levitt minket a gyerekosztályra is meg UH-zta Hannát, és maximálisan megnyugtatott, hogy ez az affektív apnoe nevű dolog, ami Elizánál is van, biza nem egykönnyen elnőhető, és egypár évig így fogja érvényesíteni az akaratát... :twisted: :twisted: Namost azóta nem csinált ilyen nemveszekazéselevegőt-cirkuszt, bár a szája széle most is ellilul, amikor üvölt. De vannak gyerekek, akik nagyon csúnya jeleneteket produkálnak, pl elájulnak, meg hánynak, hát istenem... :lol: Azért írom ezeket, hogy ha ti is így járnátok, Ani, ne ijedj meg (mint én is tettem anno), meg ne remegjen a kezed, semmi gáz nem lesz, Eliza agya nem fogja hagyni, hogy ne vegyen levegőt, ergo megfulladjon esetleg. Ezt a kardiológus mondta nekem is, szal ne félj. Fújjad, locsold, de ha ez nem hatásos és beborul a kiskirálylány, akkor sem lesz semmi baj.
Hannának is a fájdalomtól jelentkezett egyébként durván ez az affektív apnoé, akkor tértünk át a tápszerre és nagyon fájt a hasa.
Nagyon jók a képek, gyönyörűek a gyerekek, és az a torta, váááá... Klassz lehetett a buli. Majd én is teszek képeket.
Kriszta, milyen néven lehet anyudat megtalálni, hogy én is tudjak gyertyát gyújtani neki esetleg?
Rékababa, sajnálom, h megint betegeskedtek ti is! Persze, hogy lesz tali, itt nálunk, ha mindenkinek megfelel. :D
Most hirtelen ennyi jut eszembe, majd a többit holnap...

been

Been nagyon aranyos vagy!

Anyuci (Fekete Gyuláné)
Csak a kereső része most valahogy nem működik. Nálam legalábbis errorozik ezerrel.

Dadomi!

Köszi a tippet, de időközben tegnap csináltam pudingot kukoricatejjel (valami ilyesmi a lötty neve-kész fertelem az íze)és azzal egész fogyasztható lett.
Sajna reggel vettem észre, hogy a párom azzal a kocsival ment el dolgozni, amiben a gyerekülés van, ráadásul ömlik az eső így a babakocsis bevásárlás kizárva. :shock:
Úgyhogy maradunk fenekünkön. :D

Ign tudom, hogy a germicid-c tartalmaz nyugtatót. Ha Domi nagyon nyűgös a szúri után, akkor kap egyet. Szerencsére csak 1x adtam neki, jót is tett mindkettőnknek. :D :D :D
Igazán nyafogós csajom van, én totál megértem anyáink pálinkás cumiadsát.... :oops:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?