Nah próbálkozom!
Ne haragudjatok, hogy én is így eltűntem, pedig
Timesz után/miatt úgy ment ez a topik, jó volt jönni közétek, de ááá, elleptek a teendők...
Én is úgy érzem, hogy nagyon közel kerültem hozzátok, főleg, amelyőtökkel személyesen is találkoztam. És nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe
Timesz...
Beteg gyerkőknek jobbulást,
Yuyu Enikőjének meg nagy-nagy gratula, nagyon ügyes kiscsaj, ha így folytatja, mindjárt szaladhattok utána...
Ani, Eliza miatt ne ess kétségbe - mondom én, aki Hannával 2 hósan a kórházat is megjárta... MI is nagyon megijedtünk, mentőt hívtunk, etc., gyerekorvosunk elküldött kardiológushoz is, Bihari-Nagynál voltunk maszekban, de levitt minket a gyerekosztályra is meg UH-zta Hannát, és maximálisan megnyugtatott, hogy ez az affektív apnoe nevű dolog, ami Elizánál is van, biza nem egykönnyen elnőhető, és egypár évig így fogja érvényesíteni az akaratát...
Namost azóta nem csinált ilyen nemveszekazéselevegőt-cirkuszt, bár a szája széle most is ellilul, amikor üvölt. De vannak gyerekek, akik nagyon csúnya jeleneteket produkálnak, pl elájulnak, meg hánynak, hát istenem...
Azért írom ezeket, hogy ha ti is így járnátok, Ani, ne ijedj meg (mint én is tettem anno), meg ne remegjen a kezed, semmi gáz nem lesz, Eliza agya nem fogja hagyni, hogy ne vegyen levegőt, ergo megfulladjon esetleg. Ezt a kardiológus mondta nekem is, szal ne félj. Fújjad, locsold, de ha ez nem hatásos és beborul a kiskirálylány, akkor sem lesz semmi baj.
Hannának is a fájdalomtól jelentkezett egyébként durván ez az affektív apnoé, akkor tértünk át a tápszerre és nagyon fájt a hasa.
Nagyon jók a képek, gyönyörűek a gyerekek, és az a torta, váááá... Klassz lehetett a buli. Majd én is teszek képeket.
Kriszta, milyen néven lehet anyudat megtalálni, hogy én is tudjak gyertyát gyújtani neki esetleg?
Rékababa, sajnálom, h megint betegeskedtek ti is! Persze, hogy lesz tali, itt nálunk, ha mindenkinek megfelel.
Most hirtelen ennyi jut eszembe, majd a többit holnap...