Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagytok még, közben ideértem.

Tünci

jól kitaláltad az ebédet. Körlevélben küldhettél volna mindenkinek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Hááát, nem emlékszem :oops:
A nyakigláb apót sem olvastam, de mostanában nézegetem a mesekönyveket (magamnak), a következő fizunál lehet, hogy megveszem. Mostanában nekem is előjött a mese olvashatnékom:) Olyan jó lenne, ha az uram kapható lenne rá, és felolvasná nekem:) Bár erre szerintem laza képpel csak annyit mondana, vegyek inkább egy hangos könyvet:)

Idénre már nagyon kiköltekeztem.

Idén mindenki könyvet kap :oops:
Vendég

Szia Melcsike:)
Vendég

Boboka

Pihentél anyudéknál, ugye ott voltatok?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, én tavaly vettem mindenkinek könyvet, aztán mindbe belelapoztam, végül mindenki mást kapott... :oops:

Szia Melcsike! :D
tünci28

Én is szeretek mesét olvasni. De már nem sokára a 7 éves fog :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Megtartottad az összes könyvet?

Kép

Kép
melcsike70

Aha, pihentünk jó sokat:)
Bár tegnap anyuval elmentünk bevásárolni, jelentem csak 4-szer hisztiztem be, hogy most már ebből elég, besokalltam, menjünk haza :twisted: Anyu meg mondta, hogy legyek türelmes, mindig olyan türelmetlen vagyok.
Aztán mondtam neki, hogy hónapok óta mindenkire türelmesen mosolygok, legalább itthon had engedjem el magam egy kicsit, és had hisztizzek :lol:
Vendég

Melcsike, de meg ám!!!!! :lol:
megvettem Umberto Ecotól a Rózsa nevét, meg a Holt költők társaságát, meg az Amerikai pszichót(ez egy kortárs amerikai író polgárpukkasztó könyvekkel)
És természetesen gyarapítottam a Jean Austin gyűjteményemet! :lol:
tünci28

Lányok, holnap céges buli lesz.... Jön a legjobb barátnőm is bentről, aki nemsokára szülni fog, gondolom egy asztalnál fogunk ülni, és gondolom végig a rugdosásról, az örömökről stb. fog szólni az egész... Hogy csináljam? Egy ideig még tuti menni fog, de nem akarok kedden nagyon másnapos lenni :lol: 8)
Vendég

Boboka,én is azt mondom egész nap a vásárlóknak, hogy menjenek haza!!!!!!!!!!!!!! :evil:
tünci28

Tünci, a rózsa nevét még férjemnek vettem meg 4 éve karácsonyra. Azóta bele-bele olvasok, de nekem nagyon nehéz olvasmány.

Még valami: lányok, tessék holnap nagyon szorítani légyszi légyszi, apukám meg a belgyógyászatra felülvizsgálatra, és nagyon izgulok érte. Nem akarom ide leírni, hogy milyen vizsg. lesz, csak annyit, hogy tükrözés, és nem gyomor...
Vendég

Ó,de nincs semmi komoly, csak ellenőrzés ugye?

a rózsa neve valóban nem könnyű olvasmány, csakis kipihenten lehet olvasni ,de hatalmas élmény.
A Katedrális ilyen még,az elolvasása nélkül nem szabad elmenni az életből.
tünci28

Boboka

Szoritok!!!!!!!!

Ez igy tényleg rossz Tüncinek és Bettinek azért hétvégére esett és tudtak pihenni a macskajajjal, te meg dolgozol másnap. :(

Kép

Kép
melcsike70

Én most egy olyan könyvet olvastam, amin csak sirni lehet. Belly az a cime. Én tök hülye vagyok ugye? Le sem merem irni miről szól.

Kép

Kép
melcsike70

A katedrálist már vagy nem is tudom, szerintem több mint 6 éve olvasom, és kb. évente egyszer veszem elő, akkor is kb. 15 oldalig jutok el... De az tényleg jó könyv, csak nincs türelmem azt olvasni.

Hát reméljük nem rák. Az tuti, hogy be van gyulladva, meg gyógyszert is szed már. Azt mondják, a rák nem fáj, neki meg "hál Istennek" fáj, szóval nem tudom.

De minden drukk jól jön :wink:

Melcsike, Melcsike, tessék néha egy kicsit vidámabbakat is olvasgatni :roll:
Vendég

Tünci! Nem program, de azért császár volt. Nem engedtek vajúdni, már a műtét előtt 2 nappal ilyen vékony volt. Tuti szétvált volna. Nekem kb. a 18-20-dik héttől nagyon fájt és feszült, ezért mikor a 34-dik héten befektettek a klinikára (nem ezért), onnantól hetente mérték. Az első lett volna program császár, de Manókám közbeszólt és a tervezett műtét előtt 4 órával "kihúzta a dugót". :lol:

Betti! Engem is letiltottak az Elevitről, bár én eszméletlen rosszul is voltam tőle, tehát semmiképp sem szedtem volna. Nekem azt mondta a dokinőm, hogy folsav a 12-dik hétig, aztán változatosan táplálkozzak, meg egyek sok gyümölcsöt. Persze nálad más a helyzet.

Melcsike! Belli nekem is megvan. Végigsírtam. :cry: Ezért nem merem elolvasni a Szemünk fénye, Nail-t sem.

Boboka! Ha jó barátnő, akkor talán egy-két jelentéktelen mondat után már nem fog a babájáról és a terhességéről beszélni. Ha mégis, szerintem megkérheted, hogy hanyagolja a témát és beszéljetek másról. Viszont az is igaz, hogy egy terhes nőnek nem nagyon van más téma a pocaklakóján kívül.

goodfairy

Boboka, küldök sok drukkot,keresztben van mindenem!+++++++++
Volt a családban vastagbélrák, semmi tünet, semmi fájás,csak a tükrözésnél derült ki.4 éve tünetmentes!!!!
Szóval Apudnak biztos nem az!!!!!!!!!!!!!!

a katedrálisban olvasd el egy lendülettel az első 70 oldalt, ez kábé egy óra.Aztán nem fogod tudni letenni, se éjjeled, se nappalod, amíg el nem olvasod! :D

Igen Melcsike, olvass romantikust, vagy krimit, vagy novellákat, ne ilyen szomorút..legalább kicsit ,amíg olvasol kerülj egy szebb világba!
tünci28

Szoktam mesét is 8) De valami késztetést éreztem arra, hogy elolvassam.

Csak nem Boboka tessék csak pozitivan gondolkodni.- Ezt én mondom neked a legnagyobb Negativ. -

Kép

Kép
melcsike70

Az én egyik nagy bátyámnak is volt az és levették neki azt a részt de már vagy 10 éve és tünetmente Ő is.

Kép

Kép
melcsike70

szia Jótündér!

így akkor már világos, tényleg ilyen vékony heggel nagyon veszélyes lett volna vajúdni.Azért jó, hogy az első természetes volt, az biztos szép élmény volt...Ó,bárcsak én is...
Bár ha így megy tovább akkor nálunk tényleg el fog telni a megfelelő várakozási idő és akkor talán sikerülhet.De ez még nagyon messze van.
tünci28

Tünci! Az első sem természetes, hanem császár volt. Mindkét picúrom császárral született.

goodfairy

Szia Goodfairy!

Azért olvastam el, mert én ilyen önkinzós vagyok. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jótündér!
Na akkor Tünci nem tud olvasni.... :oops:
És terveztek még babát?
Mit gondolsz három császárról?És a dokiD?
A második után nehezebb volt a felépülés?
tünci28

Tünci, Melcsike, köszi a drukkokat:)

Szia Jótündér:) Jó, hogy te is jöttél:)

Tünci, tudom, hogy nehéz, de én úgy kezdtem (bár még nagyon nagyon sok idő kell a lelki gyógyulásig), hogy elkezdtem kismama újságot venni, egy két kismamás könyvet. A régieket elkezdtem újra olvasni. Nagyon, nagyon vegyes érzelmek törtek rám, de már elkezdtem reménykedni is, hogy mi lenne, ha talán ismét...
Pl. a kismama újságban benne volt, hogy miket készíts össze a szülőszobára, a kórházba. Valahol volt bennem egy olyan, hogy ha tehetném, már most összepakolnék. Tudom, hogy ez butaság, de tudjuk mindannyian, hogy a mi Kicsikéink már csak Angyalkaként vannak közöttünk, és azt szeretnék, ha mi is előre néznénk.

Ma olvasgattam barátnőm tavalyi sms-ét (tavaly dec. 31-én pezsgőzni akartunk bent, és írtam, hogy én már nem tudok pezsgőzni:)), amiben írta, hogy milyen jó karácsonyi ajándék nekünk Pindurka, akkor persze nem iszunk... Olyan, mintha most lett volna.

Kértem az én kis Cseppemet, hogy csakis akkor küldjön majd nekünk Kistestvért, ha Ő is szeretné. Ne előbb, csakis akkor, amikor Ő úgy akarja :wink:
Vendég

Tünci, Jótündért már én is faggattam a császáros topikban:):):)
Vendég

Boboka

Akkor szerintem gyorsan jön majd a kis tesó, mert Lackó szeretné boldognak látni a szüleit.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike! Én is az vagyok. Talán ezért olvastam végig Gergely Alexandra blogját majdnem a kezdetektől a sajnos nagyon szomorú végéig, közben pedig ott lebegett a fejem felett, hogy Manókám nem születhet meg. :cry:

Tünci csak fáradt. Nem? :wink: Igazából igen is meg nem is. Három gyermeket szerettünk volna, de most úgy néz ki megállunk kettőnél. Pedig szeretnénk egy kislányt is, illetve én mindig is 3 fiút képzeltem el magamnak. :D A dokinőm azt mondta, hogy elég gázos volt a helyzet "ott benn", legalább 3-4 évet várjunk a következővel. Akkor meg már "öreg" leszek egy újabb babához. Nem, az első után volt nehezebb. A második után már a 2-3-dik napon "lefutottam" a simán szülő anyukákat a folyosón. :lol:

goodfairy

Lányok, kérdezhetek valamit?

És mi van ,ha a Kicsikéink egyetlenek akarnak maradni???

Én sokszor gondolok erre...
tünci28

Nekem anno azt mondták hogy nem a természetes szülés teljesen ki van zárva, a vérzés meg az embólia meg stb. miatt, de amikor arra került a sor az doki azt mondta kapok elég vérhigitót ki kell birnom. Gondolhatjátok hogy be voltam még az miatt is sz......., nehogy már ott maradjak. De aztán megcsináltam, akkor már nem is gondoltam rá, hogy mi lehet.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ilyen eszedbe sem jusson.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nem, ilyet a mi Kicsikéink biztos, hogy nem szeretnének.
El tudod képzelni Violácskádat, ahogy dühösen néz, ha anya a kistesót várja? Nem hiszem.

Képzeld el, múltkor beszéltem Lackó kis fényképéhez, és életemben először azt mondtam neki, hogy kicsi Violácskám. Aztán gyorsan mondtam neki, hogy biztos megint Violát "hajkurászod" kis csibészem, azért szaladt ki a számon :wink:
Vendég

Jótündér,megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Érdekes az a sebfájás..6 órával se a műtét után alig-segítséggel felültem,jártam, másnap reggel fürödtem egyedül, jártam megint..aztán "azután" meg egy hétig alig tudtam felkelni..szóval azt hiszem ha ott lett volna a babánk akkor testileg is ezerszer jobban viseljük.
tünci28

Boboka! Köszönöm, hogy örülsz nekem, egész meghatódtam. :)

Tünci! Ilyenre még gondolni sem szabad. Biztos vagyok benne, hogy Viola boldognak szeretné látni az ő drága anyukáját, és "gondoskodni fog" kistestvérről.

goodfairy

ez a Lackó nagy nőcsábász lehet....Látjátok ebben például igenis hinni akarok!HOgy nem véletlen ,hogy mi együtt vagyunk, hogyebben talán benne van az Angyalkáink keze...erre jó gondolni.

Én arra gondoltam, hogy esetleg féltékenyek lennének ,mint más gyerekek a kistesóra..értitek..hogy még csak velük törődjünk..
tünci28

Tünci

Én már mondtam, hogy biztos Ők hoztak minket össze. Ők már előbb találkoztak. Látod Bogi rátalált Violára, Lackóra, Franciskára, Andrisra és a többiekre. Aztán Ők üzentek Bettinek, hogy........... hahó Ő a új kis barátnőnk anyukája. .......... Szüksége van Rátok!

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, hát akkor még dehogy lennél öreg két-három év múlva!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi minimum 30 leszünk, de inkább több és nem állnánk meg egynél, ugye lányok?! :wink:

Mostanában úgy érzem, hogy semennyi gyerek nem elég, ahhoz hogy elmúljon a fájdalmam...hogy millónyi szeretet kell ,ami ezt egyensúlyba hozza.

most megyek aludni, holnap munka..jóóóóóóó hosszú 12 órás munkanap... :(

Szép álmokat!

KépKépKép
tünci28

Na tessék még egy nálam fiatalabb, én maradok az öreglány úgy látszik. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Én már pár év múlva közelebb leszek a XXXX- hez.

Kép

Kép
melcsike70

Sőt már Pár hét múlva is közelebb leszek mint a XXX-hez. Holnap nem leszek lányok.

Holnap lehet eldől a közeli jövőm is. Majd meglátom. Megirom ha biztosan tudok valamit.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ez tényleg nagyon furcsa, mert vannak Lackómnak becenevei, de Violácskámnak sosem hívtam. És tényleg, csak úgy kiszaladt a számon :wink:

Nem, Ők hidd el, százszor okosabbak és bölcsebbek mint mi. Sosem lennének féltékenyek a kistestvérre.

Jótündér, miért csak ilyen ritkán írsz nekünk?

Amúgy meg egyáltalán nem vagy, nem leszel még akkor idős egy gyermekhez, szóval lesz még ott is kistesó, ugyi?
Vendég

Csak a "kötelező" plusz vizsgálatok miatt, amit 35 felett elvégeznek. Én voltam már amniocentézisen Manóval, azt mégegyszer nem vállalom be.

goodfairy

Melcsike, dehogy vagy te öreglány!!! Ne tessék ilyeneket írni!!! :)

Drukkolok neked is holnap:)

Lányok, én is megyek, még hajat kell mosnom, meg még nagyon sok zoknit "pároztatnom":) ...

Jóccakát mindenkinek

Tünci, Kisanyáról sikerült valamit megtudnod?
Vendég

És sütike, manó és a többiek?

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek lányok aludni.

Jó éjszakát mindenkinek.

Jó éjszakát Angyalkák.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka! Nem is tudom. Pedig sokszor írtok olyan dologról, amire tudnék reagálni. És szeretek is "itt lenni, veletek". És, igen remélem lesz még kistesó. :wink:

goodfairy

Jó éjt, mindenkinek!

Melcsike, sok sikert holnapra.

goodfairy

NNNNa, kezdem előről, ez elszáll.

Szóval Kisanyának írtam email-t, remélem jelentkezik és a többiek is.

mindenkinek szép napot kívánok, én nemsokára megyek dolgozni...ma megint a diákkal meg a főnökömmel leszek, szóval isteni nap vár rám, jobb lenne be sem menni...... :?

KépKépKép
tünci28

Tüncii
Ana a zöld oromból, a kedvencem!!!!! Olyan rég láttam......

Boboka!
Bulin inni kell, akkor bírható. Múltkor én is úgy bírtam, mikor a velem egy időpontra kiírt kismami szülinapján voltunk.
Ez volt a megoldás.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?