Sziasztok!
Szép volt a keresztelő, rohanós is egy kicsit, a vendégsereg sok finomságot felfalt, de azért maradt még. Kértek?
Natikám szokásához híven tündérbogyó volt, édesen viselkedett, még mosolygott is hátrafele a "násznépre" a szertartás alatt, azok meg beolvadtak tőle
Sajna képek még nincsenek, mert mi csak a kamerát vittük, a többit a család intézte. Amint lesz valami, mutatom!
Marhára elfáradt mindenki
És sajna beszélgetni is alig volt idő, mert a bazilika egyik termét kaptuk meg "bulizni", és a bazit fél 2-kor bezárták. De legalább jóllakattunk mindenkit, és pár szót tudtam azokkal az unokatesóimmal váltani, akiket sosem szoktunk látni.
És szerintem angyalt is láttam, legalábbis elsuhant valami karácsonyillatú felettünk
Dodó, rettenetesen sajnálom, ami történt! Nagyon remélem, hogy kedden már hazajuttok! Az a rémes az egészben, hogy ez az egész az ország renoméját és idegenforgalmát rontja...
Megértem, hogy sok ember szeretne valamit elérni, na de ki nem? És ha mi, anyák sztrájkolnánk, hogy nem nevelünk gyereket addig, amíg nem adnak több pénzt nekünk, ki a csudát érdekelne?
Aloe First tényleg nagyon jó, nálunk minden bőrproblémát megold. Kicsi koszmótól a hajkorpáig, égési sérülést, pelenkakiütést, randa sebeket...
Nem akarok Werának és barinőjének keresztbeszervezni, de az én barinőm is szokott havona-kéthavonta rendelni. Ha akarjátok, szólok, ha épp megy. Csak ha vkinek kellene vmi.
Ünnepelteket Isten éltesse!
Adélnak gratula fogacskához!
Tami, csak átpörgettem: Annának is gratulálhatok?
Tami, köszi kedves soraidat, végül sikerült normálisan felöltöznöm, csak az örök női rinya tört rám Apa mondta, hogy ünnepek után menjünk ki Parndorfba vásárolni, de ilyen béléssel nem akarok betárazni a "jó" cuccokból, jó nekem az angol turi. Majd ha visszanyertem a formámat.
Mmm, milyen finomakat főztetek... omlett, rántott husi...
Mesekönyv: Ottónak nagyon bejön Anna és Peti, meg Anna, Peti és Gergő - minden mennyiségben (Alexandra boltok). Nagyon kedves történetek vannak benne.
Tesz-vesz város, Babar, Boribon... most ezek jutnak az eszembe.
Orsi, milyen volt az Űrodüsszeia? Én anno bealudtam rajta, csak a nagy forgó űrhajóra emlékszem...
Sajna a klasszikusokból nekem is nagy hiányom van, de most a limonádék és a sorozatok mennek, ezekre van agyi kapacitásom...
Szia Zsuzska! Szépek vagytok!
Az összes Levi és Domi gyönyörű! Na és Kristi! Mindjárt lecsöpögök a székről...
Katák, vagy bárki érintett, egy kérdés: Apának időnként beáll egy nyaka, valószínűleg egyik nyakcsigolyája miatt. Hova menjen? Ortopédushoz vagy reumatológushoz?
Vkata, csatlakozom az előttem szólókhoz szopiügyben, hadd cicizzen Dórika, amíg akar (jó, azért nem az érettségiig), utána úgyis tojni fog a fejedre
És a főzőcskézés tényleg elég macerás az elején.
Én is n sokat gondolok arra, h adnék Natinak mást is, mert sokszor kinézi a kaját a számból, meg óriási lenne, ha egy étkezést nélkülem is megoldana.
Otinak nem lehetett cumisüvegből adni a tejet, így Natinál nem is kísérleteztem. De olyan jó összebújni, s mivel nem tervezünk harmadik babát -
bár úgy érzem, benne van azért a levegőben, de érezzük Apával fizikai határainkat, így kettővel.... -, most muszáj kiélveznem az édes pillanatokat.
Viki:
és mit mond a laptop a vásárban?
Kike: akármekkora nőcsábász is lesz a fiad, egy lány akkor is el fogja rabolni tőled!!!!
Már most tudom, hogy rettenetes anyós leszek
Wera: Norcinak tevékeny napja volt
Oti mai aranyköpése:
"amikor az én keresztelőm volt, akkor Nati Anya pocakjában volt!"
"Nem, Oti, akkor Nati még nem volt Anya pocakjában."
"Akkor Anya hátában volt!"
Elgurulok, és ÉN eszem egy rántott husit
Jó éjszakát!