Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:53-kor.
Vendég

Babu
Szerintem is csak azért van rossz érzésed mert nagyon megijedtél, de bizti nem lesz baj! Drukkolunk holnap! ++++ :wink:

Na, most már eldugulok, velem van tele az oldal 8)
Vendég

VKata! Nem viselkedik furán szerencsére! Igaz taknyos egy kicsit de az szerintem nem függ össze a fejével! Remélem!

Wera! Köszi a drukkot!
Vendég

Babu, nagyon drukkolok, de úgysem lesz semmi baja!

Márti, én tudok albérletet! A II. ker.ben, de garázs nincs!
A nagyszüleim lakását akarjuk kiadni, mert mindketten otthonba kerültek már egy éve! Most már tuti nem fognak hazaköltözni.

Kép
Kép
patr

fmarti!
Anya ötlete is rögtön ez volt. De a wizz innen nem indít se németbe, se osztrákba. És Ati pl megnézte a malévet, és egy személy csak odautja lenne 2500 korona (1 korona 30 Ft).

d.dodó

Lányok! Valószínűleg nem tudok majd jönni a jövőhéten mert Apa itthon lesz és egy csomó dolgot kéne elintézni! Holnap a doki után még a munkahelyemre is be kell rohanni a gyed miatt!

Ha lesz időm mindenféle képpen írok, hogy mit mondott a doki!
Vendég

http://repulojegy.hurra-nyaralunk.hu/in ... ght&step=3
figyu par szaz ezerert haza tudok jonni!
Iszonyat arak vannak.
Semmi fapados nem jar arra wizzairon kivul?
Vendég

Mary!
Semmi fapados...de holnap felhívjuk a wizzt.....és ha tényleg nem indítják, akkor feljelentjük, és kicsikarjuk a napi 250 eurónkat! Eredeti indulási naptól számított napi 250 euro. Uj eus törvény.
http://www.origo.hu/utazas/20081211-szt ... rites.html

d.dodó

hat ez a minimum!
abbol a penzbol meg mar el tudtok jonni:)
Vendég

Ígért épek:Domi repül:
Kép

Közelebbről:
Kép

Együtt
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike
Nagggyon jó képek!!! Köszönjük!!! Kép
Még mindig csodszép család vagytok! :wink:
Vendég

Norci elaludt, Apa már tart hazafelé a melóból és HOLNAPTÓL SZABIN VAN! Kép

További szép napot mindenkinek! Nem tudom jövőhéten mennyire leszek jelen, de ha nem sokat, akkor se aggódjatok, elég sűrű lesz a program! :wink:
Cuppa
Vendég

Wera, jó apázást! :D

Kike, jók a képek, az utolsó képen nagyon szépek vagytok így együtt.

Babu, azért azt mindenképp írd meg mi volt az orvosnál!

Kép
Kép
patr

Wera:köszönöm :D

Hát igen,azt hiszem jövőhéten mindenki nagy munkában lesz,így karácsony előtt.De nagyon jó hogy Apa szabira megy,és veletek lesz. :D

Én Apám majd cak csütörtöktől lesz szabin,de lehet hogy két ünnep között is be kell menni dolgoznia. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:köszi :D

Legközelebb Apát is lekapjuk magunkkal. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó, és majd a szomszéd fényképez :lol:

Kép
Kép
patr

Patr: Pü ment!
fmarti

Köszi a köszöntést Leus nevében is! Mostmár kezd lejjebb menni a testhője, remélem, tényleg csak a foga vacakol.

Az ingatlan.com-ot már böngésztem, csak valahogy jobb lenne ismerősebb embertől bérelni, nem egy vadidegentől. :)

Dodo: és esetleg a szlovákokhoz nem indul repcsi? Bár nem is tudom, hol is van tőlünk északra reptér. :roll: A fene vigye el a sok sztrájkolót, máskorra is tehették volna a hisztijüket! A napi 250 EUR-t én tuti kikövetelném a helyetekben!!!

babuli: Egy kalappal a dokihoz!

kike: Jók a képek!

Holnap én sem igazán leszek, megyünk be Pestre ügyeket intézni.
fmarti

Itten vagyok. Bevasaltam, kölök még durmol.

Dórikám!
Mit evett Lilu végül? Csabici mindig éberen csucsuzik?

Kép Dórinak h jobb kedve legyen! Itt süt nap!

Márti!
Gyógysimi Leának!

Wera!

Bugri már női magazinokat olvas? Vagy már tölti a szerelem tesztet?

Babu!
Gyere holnap mindenképpen h mi van Szabi haverral!

Kike!
Szép a csacsika család! ;)
20150601134430

Leácskát Isten éltesse és jobbulást neki! Tuti a foga lesz!

Patri élnek még nagyszüleid? Mennyi idősek?

Dodó értesíts minket ha tudsz!

Babu, drága nyugi!!!!!

Véda, jobb kedvet!

Képzeljétek az én feneketlen bendőjű lányom, ma nagyrészt csak játszik a cicivel, nézeget, röhög nagyokat, de nem nagyon eszik...Remélem csak a fogától van!

Kép
andkata

Kike, olyan helyesek vagytok!

Kristi kire hasonlít?

Kép
andkata

Katus!
Biztos a foga! Lacus is 1,5 hete úgy eszik csak h komplett zenés-táncos szórakoztatást vágok le neki.
20150601134430

Lányok :P
Olyan jó, hogy vagytok :D :D :D
Már nincs is rossz kedvem :D

Vikikém :P
Külön köszi a szép napsugaras képet. Elképzeltem, hogy ott vagyok... 8)
Lilu végül megelégedett egy vajas-lekváros zsömivel, mert a rántott husi most nem volt szimpi neki, főleg, hogy ebédre már evett belőle kicsit :roll:
Csabici is náthás-fogzós mostanában. Ő sem eszik túl jól... Igaz, gyakran, de keveset. És közben nem olyan elégedett, mint nátha-fogzás előtt. A nyugtalan alvás is azóta van igazán... Tegnap lefekvéskor igazán túltett magán... Szopi után betettem az ágyába. Adtam a cumit, megsimiztem, és jó éjt. Erre elkezdett forogni, tolatni, tekeregni, közben nyüszített,mint egy verembe esett kis állat. Megsimiztem, de nem hagyta abba. Cumiját közben kivette folyton, de amikor már kivette rögtön sírt is utána... :shock: Akkor visszadatam. Ezt játszottuk egy ideig. Aztán már nem volt ehhez türelmem. Akkor hanyatt vágtam magam a mellette lévő fotelágyon, és vártam. Mármint a csodát. De nem jött, hogy a macska rúgja meg! Pár percig hallgattam, ahogy szenved szegény, de nem bírtam tovább. Gondoltam, biztosan túlságosan rossz a közérzete a nyugodt ellazuláshoz, ezért nem tud elaludni. Így végső mentsvárként újra megszopiztattam, inkább csak vigaszként. Erre 2 korty cici után elaludt :shock: 8) Akartunk venni neki Dentinoxot - mert amit múltkor vettem nem találom :oops: :evil: - de nem volt a DM-ben, gyógyszertár meg nincs nyitva. Holnap mindenesetre veszek Viburcolt is. Hátha. Úgy sajnálom, mikor szenved... :(
Elképzellek, ahogy zenés-táncos mulatságként tálalod a kaját Lacinkónak :lol: Mint Molly a Nicsak ki beszélben Mickeynak :lol: :lol: :lol:

Kike! Szépek vagytok, Anyuskám!

Kriszta!
Ti is! Levi édes mindegyik képen!

Titikém!
Csak árassz el minket ilyen sok fotóval mindig! Imádom a fiaidat, meg a kis formás Manót a pocidban :wink: Nevek? (Én múltkor írtam az Olíviát... :roll: )

Wera!
Majd megnézem, hogy jól olvastam-e a Rossmannos camet, de lehet, hogy én vezettelek félre, és nem XXI., hanem XX. kerület? :oops: :roll:

Na, indulok tovább Lilunak még be kell holnapra pakolni... És holnap én is feladom a csomagot... De hogy én vajon mikor kapom meg, és kitől? Úgy furdal a kíváncsiság, hogy csuda!!!! Már Lilu is be van sózva, találgat, hogy ki lehet az... :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Sziasztok!

nem tudtam végigolvasni, ne haragudjatok, nem nagyon volt időm a hétvégén.

Itt volt szombaton a nagypapám, ma meg anyuék, és közben befejeztem a munkát is. Hurrá!

Dodó,
nagyon sajnálom, pedig gondoltam ám rátok este.

Babu!
Biztos semmi baj.

AKata!
Na az én lányom is feneketlen bendő, de ős is csak nyammog mostanában, pedig neki a foga sem jön.
Most vettem varázsitatót, abból iszik, mert a cumisüveget, semmilyen 8eddig 4 féléel próbáltam) nem fogadja el:(
perzse lehet, nem éhes.

Apával is sokat veszekedtünk mostanában, de most azt tervezzük, h. este tv-zés helyett megnézzüka kimaradt filmklasszikusokat, minden este egyet :P

Viki!
Kár, hogy nem tudsz videót feltenni a táncos revükről :P

Apa nálunk Rippelnek nevezi magukat és így tornáznak Emmával egész nap.

Mindenkinek sok puszit küldünk kicsi DagiBogikámmal együtt
Vendég

Vkata!
Még neked szerettem volna írni Katus, hogy ha ilyen szépen kibírtátok Dórikánkkal csak anyatejes táplálással, akkor sztem nyugodtan tarts ki addig a betöltött 6 hónapig. Semmit nem veszítesz vele! Egész életében mindenféle kajákat fog enni, szopizni viszont már csak pár hónapig fog. Nem érdemes rohanni, bár tudom, első gyerekként nálunk is nagy volt a kísértés... De aztán rájöttem, tényleg nem hajt a tatár, és olyan jó, amikor még csak szopiznak... Én pontosan január 2-án adom az első kanál almalevet Csabinak. És nem szopi helyett, hanem desszertként, v. kiegészítésként. Én szeretném a szopit minél tovább fenntartani.

Véda
Vendég

Orósanya, mik számotokra a filmklasszikusok? Érdekelne 8)

Véda, Csabó-babónak jobb hangulatot. Biztos segíteni fog valami amit vásárolsz! Ez a cumikiszedegetés és rágdosás nálunk is bejátszik. A halálom az mikor már majdnem alszik, majd kikapja a cumit a szájából és erre felébred. Esti elalvások mostanában nálunk is nehezebben voltak, akko9r valószínű a foginca a magyarázat.
Napközben szerencsére remek a kedve :) Most is pl. apájával tornáznak és fülég ér a szája...

Kép
andkata

Kata:köszi,Kristi Anyukám családjára hasonlít,főleg Papám-aki már nem él-testvérére-már ő sem él,neki volt ilyen ferde szája mikor mosolygott,szöszi meg Anyukám volt.

Patr:nem a szomszéd,van rajta időzítő :wink: -azt hiszem,mintha láttam volna rajta-majd megnézem...

Kép
Kép
Kép
kike

Megtaláltam,az önkioldót,így majd tényleg tudok rendes csalási képet is csinálni :D

Kép
Kép
Kép
kike

Véda:én is szépen betartom a hat hóig való szopiztatást,ráér enni mást majd később..hiszen olyan jó szopiztatni,és egyszerűbb is... :D Mikor nagyon vizes volt a kakija,azért kapott banánt,és hát nem sokkal,talán összességében egy-két kiskanálnyit evett csak,de azt is olyan maszatosan..szóval azért nem lesz gond a gyümikkel,de nem erőltetem..

Márti:Leának boldog 5. hónapot :D Jobbulást neki,drukk hogy ,,csak" a foga legyen :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Apa ma nagyon megorrolt Kristire,mert lehülyézte :twisted:
De már két napja nem aludt nappal,így nyűgös,és...na jó ez persze nem mentség,de sajna ebben a korban van.... :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Íme ő,a kis rosszcsont,aki vérig sérti Apát :evil:
De hogyis lehetne egy ilyen maszatos kis kócos pumuklira haragudni :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Véda!
Kata!

Az én lányom meg nem is cumizik, pedig néha örülnék, ha cumizna, pl.altatásnál.
De nem akart rászokni :shock:
Kata!

Hát pl. Woody Allentől az Annie Hall, Hitchkock Rear window, Casablanca, Száll a kakukk fészkére, Szelíd motorosok, Kék bársony, Las Vegas végállomás, Taxisofőr,Caravaggio, Berlin felett az ég, ilyesmik.
Ezeket találtuk ki, de ha van tipped, szólj :)

(netről töltjük, de pszt!)

Ma a 2001 Űrodüsszeia lesz, bár én a sci-fiért nem rajongok.
Vendég

kike!
Nagyon helyes Kristi.

d.dodó

Kike!
Nagyon szépek vagytok mind a négyen! (és én emlékszem egy képről, hogy Apa is igen jóképű!)
Vendég

És úgy imádom a szösziségét,olyan kis édes,akármilyen rosszcsont,akkor is imádom :lol:
Ő az én kis sorból kilógó,szőke kis pumuklim :lol: Reméltem hogy Domi is szőke lesz,ne de nem baj,viszont hullámosodik a haja kicsit :)

Természetesen Vercsit is imádom,hiszen ő meg az egyetlen Lányom,és okos,persze mellette hisztis is,meg akaratos,meg dacos,meg sorolhatnám,de akkor is ő az én ,,nagy" lányom,aki jövőre suliba megy.. :P :D
Na jó,befejeztem az ömlengést :oops: --csak látom nincs itt senki,így kiélem magam,persze ha van,akkor is,...na jó,tényleg befogom.. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,tessék,méghogy nincs itt senki :oops: :oops: én meg csak itt fosom a szót :oops: :lol:

Dodó,Orsóanya:köszi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Orsóanya:ezt meg sem mondom Apának,mert még elbízza magát :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Villámkukk!!!! :lol:

Áron nagyon nyügi,2 napja visít,tegnap velünk aludt de így is óránként sikított!
Ha nem jön ki a foga lassan asszem meg fogok őrülni!
Nurophennel és dentinoxal sikítot óránként,m anyomok egy Viburcolt megint!
Amúgy lakás kívül-belül feldíszítve,ajik nagyrésze megvéve,babanetes becsomizni,szerdán megy a postára!
Én sem nagyon leszek jövő héten ,h-sz-p anyós nap+após :shock: (szabin lesz),kedden jön a barinőm,úgyhogy nem nagyon lesz időm! :cry:
Hétfőtől APA 1 HÓNAP SZABIN LESZ!!!!!!!!!!!!!!
JUPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Titi! Gyönyörűek a fiaid!

Wera! Nórinak pont olyan hihetetlen sok energiája van mint az Anyjának! :lol:
Örülök,hogy Apa otthon lesz veletek!

Kike! Nagyon szép család vagytok!
Áron is szeret repülni! :wink:

Bocsi mindenkitől akit kihagytam,mennem kell,azért majd próbálok benézni!

"Cuppa" mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Szóval 22-től lesz szabin,nem most hétfőtől.

Dodó! :cry:
Annyira sajnálom,remélem sikerül hazajönnötök!

Kike! Aszta! Azok a szemek!
Bele lehet szerelmesedni! :wink:

Na tényleg lépnek kell! :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Ibm:azért jó hogy bekukk :wink: :D
Sajnálom hogy szegény Áron baba ilyen nyügi-puszi neki,neked meg kitartás!Anyós-Apóshoz is!

Kép
Kép
Kép
kike

Azért remélem nem lesz nagy nőcsábász a kis pumuklim :D Csak kicsi nőcsábász :lol:

Lépek én is,itt már mindenki alszik,három gyerek,meg Apa is..megyek én is...puszi,jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Jó éjt!

Egy kérdés. Amelyik oldalon piros az arcocskája, azon az oldalon várható a fog?

d.dodó

Dóri!
Lenne nagy vigalom h látnátok hogyan csinálok bohócot magamból.

Dundi ma az ágyából lesett, amikor vasaltam, közben énekeltem neki az Én elmentem a vásárba fél pénzzel. A végén már vonatot és lap topot is vettem neki.

Liluval szolidarítok! Nekem sem kellett a rántott pipi cici, ettem inkább szendót most vacsira.

Orsi!
Te vagy az én filmnéző emberem! A Száll a kakukk fészkére a nagy kedvencem!

Ha egy jót akartok sírni, akkor nézzétek meg a Nevem Sam című filmet.

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=45820&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_where=2

Ami!

Ároncinak nagy simike!
20150601134430

Kike!
Azt hiszem Krisi után pisilni fognak a csajok!
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzska!
üdv :wink:
kakigond: nem kell aggódnod, én tele voltam parával 2 hétig , 6 napig nem volt kaki, próbáltunk kamillát de nem itta, hőmérőztünk, semmi, beadtam 1/2 kúpot, erre lett egy adag. ugyanez köv. héten is, aztán azt mondtam stop! így nem lesz jó, még hozzászokik a kúphoz. Múlt vas. volt trotyi, hagytam minden segédeszköz nélkül, erre magától lett egy hét után :wink:
állítólag normális, jobban hasznosítják a tejcsit, egyelőre ne tápláld mellé szerintem :wink:

AndKata!
gratulálok Adél fogacskájához!!! :wink:

Dodó!
nagyon szomorú vagyok miattatok :( :( :(

Tamara!
válaszoltam :wink:

Anyucik!
nagyon szép képeket tettetek, annyira szeretem mikor anya is ott van a bébivel :wink:

jaj, még akartam írni, de elfelejtettem, hogy mit :oops:
megyek, éhes vagyok :roll:

pusz,jó éjt

Kép
kimma

Sziasztok!

Szép volt a keresztelő, rohanós is egy kicsit, a vendégsereg sok finomságot felfalt, de azért maradt még. Kértek?
Natikám szokásához híven tündérbogyó volt, édesen viselkedett, még mosolygott is hátrafele a "násznépre" a szertartás alatt, azok meg beolvadtak tőle :D
Sajna képek még nincsenek, mert mi csak a kamerát vittük, a többit a család intézte. Amint lesz valami, mutatom!
Marhára elfáradt mindenki :)
És sajna beszélgetni is alig volt idő, mert a bazilika egyik termét kaptuk meg "bulizni", és a bazit fél 2-kor bezárták. De legalább jóllakattunk mindenkit, és pár szót tudtam azokkal az unokatesóimmal váltani, akiket sosem szoktunk látni.
És szerintem angyalt is láttam, legalábbis elsuhant valami karácsonyillatú felettünk :)

Dodó, rettenetesen sajnálom, ami történt! Nagyon remélem, hogy kedden már hazajuttok! Az a rémes az egészben, hogy ez az egész az ország renoméját és idegenforgalmát rontja...
Megértem, hogy sok ember szeretne valamit elérni, na de ki nem? És ha mi, anyák sztrájkolnánk, hogy nem nevelünk gyereket addig, amíg nem adnak több pénzt nekünk, ki a csudát érdekelne? :evil:

Aloe First tényleg nagyon jó, nálunk minden bőrproblémát megold. Kicsi koszmótól a hajkorpáig, égési sérülést, pelenkakiütést, randa sebeket...
Nem akarok Werának és barinőjének keresztbeszervezni, de az én barinőm is szokott havona-kéthavonta rendelni. Ha akarjátok, szólok, ha épp megy. Csak ha vkinek kellene vmi.

Ünnepelteket Isten éltesse!

Adélnak gratula fogacskához!
Tami, csak átpörgettem: Annának is gratulálhatok?

Tami, köszi kedves soraidat, végül sikerült normálisan felöltöznöm, csak az örök női rinya tört rám :) Apa mondta, hogy ünnepek után menjünk ki Parndorfba vásárolni, de ilyen béléssel nem akarok betárazni a "jó" cuccokból, jó nekem az angol turi. Majd ha visszanyertem a formámat.

Mmm, milyen finomakat főztetek... omlett, rántott husi...

Mesekönyv: Ottónak nagyon bejön Anna és Peti, meg Anna, Peti és Gergő - minden mennyiségben (Alexandra boltok). Nagyon kedves történetek vannak benne.
Tesz-vesz város, Babar, Boribon... most ezek jutnak az eszembe.

Orsi, milyen volt az Űrodüsszeia? Én anno bealudtam rajta, csak a nagy forgó űrhajóra emlékszem...
Sajna a klasszikusokból nekem is nagy hiányom van, de most a limonádék és a sorozatok mennek, ezekre van agyi kapacitásom... :oops:

Szia Zsuzska! Szépek vagytok!

Az összes Levi és Domi gyönyörű! Na és Kristi! Mindjárt lecsöpögök a székről...

Katák, vagy bárki érintett, egy kérdés: Apának időnként beáll egy nyaka, valószínűleg egyik nyakcsigolyája miatt. Hova menjen? Ortopédushoz vagy reumatológushoz?

Vkata, csatlakozom az előttem szólókhoz szopiügyben, hadd cicizzen Dórika, amíg akar (jó, azért nem az érettségiig), utána úgyis tojni fog a fejedre :) És a főzőcskézés tényleg elég macerás az elején.
Én is n sokat gondolok arra, h adnék Natinak mást is, mert sokszor kinézi a kaját a számból, meg óriási lenne, ha egy étkezést nélkülem is megoldana. Otinak nem lehetett cumisüvegből adni a tejet, így Natinál nem is kísérleteztem. De olyan jó összebújni, s mivel nem tervezünk harmadik babát - bár úgy érzem, benne van azért a levegőben, de érezzük Apával fizikai határainkat, így kettővel.... -, most muszáj kiélveznem az édes pillanatokat.

Viki: :D és mit mond a laptop a vásárban?

Kike: akármekkora nőcsábász is lesz a fiad, egy lány akkor is el fogja rabolni tőled!!!! :) Már most tudom, hogy rettenetes anyós leszek :D

Wera: Norcinak tevékeny napja volt :D

Oti mai aranyköpése:
"amikor az én keresztelőm volt, akkor Nati Anya pocakjában volt!"
"Nem, Oti, akkor Nati még nem volt Anya pocakjában."
"Akkor Anya hátában volt!"

Elgurulok, és ÉN eszem egy rántott husit :D

Jó éjszakát!

Kép
Kép
bondi

Tamara: Nagy szeretettel várunk benneteket holnap!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

bondi!
De jó, hogy jól sikerült a keresztelő. Azért majd tényleg várjuk a képeket!
Nagyon aranyos Oti aranyköpése! :) :lol:

d.dodó

Sziasztok!
Ez az ágy,engem folyton kidob :lol: már egy órája ébren vagyok,akkor evett Domi :roll: Persze ő alszik,meg mindenki :D

Viki írta:
[quote]A írta:zt hiszem Krisi után pisilni fognak a csajok!
:lol: :lol: :lol:

Bondi:örülök hogy jól sikerült a keresztelő,képeket várjuk :wink:

Ibm:Áronnak boldog hófordulót!! :D

Nicike:Lilinek is boldog hófordulót! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Ároncinak Boldog Fél Évet!

Lilinek Boldog Hófordulót!

Szabi havernak drukk a vizsgálatokhoz! Biztos nem lesz semmi baj!

Bondi!
Oti beszólása szupi! A lap top azt mondja hogy züm züm züm. nem túl kreatív, de ez van :roll:

Örülök h jól sikerült a keresztelő!

Kike!

Apa megbékélt már Krisivel?

Én meg asszem beteg leszek, fáj a torkom. Tegnap estére a közérzetem is trutyi volt, ittam 1 neocitránt az helyre rakott. Alig várom h vegyek tantum verdét.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?