Új privát üzeneted érkezett!

Tünci, még a hegszétválásról: nagyon kicsi az esélye, nem jelent koraszülést az, hogy egyszer már volt császár. A 7-8 hónapos kihagyás pont elég ahhoz, hogy már nem kell hegszétválástól tartani. Persze előtte mindenképp uh-al meg kell nézni, hogy milyen a méhen ejtett vágás, hogy gyógyul.

Hál Istennek azt mondta a doki, hogy nagyon szépen meg van varrva, tökéletesen meggyógyult már.

Na megyek is, most már tényleg sokat írtam, bepótoltam minden lemaradásomat:):):)

Lassan indulunk, ha nem tudok jönni, nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek, a kicsi Angyalkáinknak meg nagyon nagy puszit küldök:)
Vendég

Legyél jó Boboka te is hétvégén. :lol:

Ma vittem a Barcit edzésre és előtte kerestük a rockys cipőjét, a szekrényben, mert még új azér volt eldugva. És képzeljétek el megtaláltam egy kis böröndöt, amiben még a BArci babaruhácskáji voltak. Még nyáron volt hogy egyszer átmostam és kivasalva eltettem, mert tök jó lesz hogy a Barci kis ruháit fel tudja majd venni a kis tesó. :cry: Hát nem úgy lett. Bogi már nem veszi fel, a ruhák meg itt vannak. Földhöz csaptam őket úgy ahogy voltak. :evil: Egyik anyuka észrevette hogy kibőgtem a szemem, kérdezte mi van velem, mert olyan nyomottnak tűnök, mondtam neki, hogy miért. Erre Ő - ja még mindig azért- :shock: .

Kép

Kép
melcsike70

Miért mondja mindenki, hogy hízlal az Elevit?
Nálam semmit sem okoz, ha ugyanúgy figyelsz a kajára, szerintem nem hízlal.....Nem tudom, egy hónapja szedem, de a kilo ugyanannyi még....

Tiszta bolond vagyok! Fájnak a melleim, egész nap hányingerem volt, van, tegnap is, lassan úgy érzem, hogy a gondolataim, pszichém produkálja a testi tüneteket is. Hallottam már állterhességről, mikor annyira szeretnél valamit, hogy a tested tünetileg hozza.
Közben meg tele vagyok negatív teszttel.
Jövő hét végén kell megjönnie, legalább karácsonykor nem kell vele szenvedni. (a mellfájásra utóbb rájöttem, hogy az e heti súlyzós edzés eredménye, a hányinger meg a csütörtöki mindent összekaja esete....). Csak már mindenre ugrok. :D

Mire hazaértem itt voltak ismerőseink, a 3 hónapos kislányukkal. Belepusztulok érzésem volt, pedig nagyon aranyosak és megint dühös lettem, hogy ők miben is különböznek tőlem?
Ez egy ördögi kör, megterhelő.

Futni nem jutottam el, majd holnap duplázok, szerintem rám fog férni egy tizes.

Betti
Kép
betti0412

Úgyhogy Boboka januárban együtt veled...

Mondtam, megyünk Bécsbe a karácsonyi vásárba, tavaly is voltunk...annyira szép volt, hátha az lesz most is.

Páromat kértem, szenteste legyünk már együtt ketten itthon, de szó sem lehet róla.....
Pedig semmi kedvem nem lesz társalogni.

Betti
Kép
betti0412

Megyek megnézem az elvált nők klubját...az olyan feldobódós film, annyit tudok rajta nevetni, az hiányzik most.

Betti
Kép
betti0412

Betti

A párod mindenképp el akar menni szenteste az olyan csak tényleg a kis család ünnep. Nálunk csak mi vagyunk, nagyszülők sincsenek, amikor ketten voltunk akkor is csak ketten voltunk. Az amúgy is szerintem mindegyikünknek olyan "sírós" este lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Holnap én sem leszek lányok, ma még felnézek hátha lesztek. De korán de úgy tervezem ágyból tévézek később.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni, mert látom ti is alukáltok.

Jó éjszakát mindenkinek!

Vasárnap tudok csak benézni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

sajnos nem tudtam este jönni ,mert teljesen váratlanul beállított a párom nővére a férjével és nagyon tapintatosan negyed 10 ig itt voltak, utána még hajat mostam, aztán nem volt már erőm visszajönni.Bár jobb lett volna, mert az ágyban meg éjfélig forgolódtam, elöntöttek az emlékek..
Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de én Violával fekszem és Vele ébredek..mindig Ő az utolsó és első gondolatom.

Kristinaa!
Nem baj, ha nem együtt tudsz itt lenni velünk, örülünk Neked!
Sajnos még sokáig lesznek ilyen percek, pillanatok, ezer ilyen tapintatlan kollega..és lesz amikor zavar, lesz amikor nem, Te sem fogod tudni előre..még nagyon sokáig nagyon nehéz ez..Azt még nem tudjuk mikor lesz könnyebb.Írt nekünk olyan lány ,akivel több, mint egy éve történt és sajnos ugyanolyan fájdalmas neki is.
Remélem a céges bulin ki tudsz kicsit kapcsolódni.nekem csak úgy sikerült, hogy jól becsiccsentettem...

Boboka!
Nagyon örülök a híreknek, remélem a Te dokidnak van igaza.
Erősen gondolkodom egyébként én is, hogy tavasszal elmegyek egy másodvéleményért egy másik orvoshoz is.Van itt egy nagyon drága magánrendelő, az az orvos nem dolgozik a kórházban, így nem lenne ciki az én orvosom előtt.Bár az is igaz, hogy annak idején mondta, hogy menjek el másik dokihoz is, ha van valami kétségem.

a terhességgel kapcsoltaban:természetes, hogy majd annak idején mi is nyögni fogunk a hatalmas pocak súlya miatt, nekünk se lesz jó, ha bedagad a lábunk,meg éjjelente 20* felkelünk, de a hosszú távú érzelmi reakcióink biztosan mások lesznek.

Melcsike!
Ezt a földhöz csapkodós dolgot is jó ismerem,nem harag ez, hanem kétségbeesés..a kedves anyukának, meg meg lehet mondani ,hogy igen, te barom, még mindig azért sírok!!!
Várunk vasárnap vissza!

Betti!
Szerintem simán lehetsz terhes ,a tesztek nagyon koraiak!hiába írják ,hogy két napos terhességet kimutatnak.Nekem annak idején a várható menzesz napja után két nappal negatív volt, öt nappal később nagyon halvány pozitív, és még három nappal később lett rendesen pozitív.Tehát kb a 38. napon!Egyszerűen túl alacsony még a hcg!
A tünetek márpedig azok! :wink:

Az elevitre azt mondják, hogy jó étvágyat csinál.Nem kifejezetten hízlal, de kell önfegyelem, ha hízásra hajlamos valaki.Neked meg van önfegyelmed,meg sportolsz is.Én állandóan éhes voltam mellette, addig nem híztam amíg normálisan "éltem" aztán amikor feküdni kellett, hetente két kilót híztam, pedig nem ettem semmivel sem többet.

Na egyelőre ennyit, megyek nokedlit szaggatni, aztán dolgozni.
Egyszer lehet felkéredzkedek a netre a főnöknél.

Szép napot,pussz!

KépKépKép
tünci28

Folyamatosan olvaslak, semmiről sem maradtam le, de írni már nem tudtam.. egész héten hivatalosak voltunk/vagyunk mindenfele napközben, este plusz picur 2 éveshez hasonlóan dackorszakot játszik, erőszakos, hisztis stb.. semmit sem tudok csinálni ameddig ébren van, amikor lefekszik én is lepihenek, mert hulla vagyok..

betti ez egyik barátnőmnek itt csak egy egy hét után mutatott a teszt pozitívat, tehát nem mindig pontos.

tünci neked válaszolva itt nincs hideg, plusz 10 fok, hó nem volt még, napsütés. hm... hihetetlen, de azért örülök, addig is tudok sétálni..

boboka nagyon örülök a jó híreknek, nemsokára neked is megy a drukk..

melcsike azt hiszem jó, ha dolgozok, nagyon rendesek a kollégáid és a földhöz vágás normális.. sajnálom..

mindnekinek jó hétvégét.. mi van kisanyával, remélem semmi baj...

Kép
leda2002

Tényleg, Kisanyáról már olyan rég hallottunk, fel kellene csörgetni, minden rendben van-e vele.

Hát Tünci én is alig aludtam valamit az éjjel, pislogtam a sötétbe és csak úgy elvoltam. De aludni azt nem, ha sikerült, akkor meg fél órákat csak.
Reggel meg alig akartam felkelni, legszívesebben egész nap csak ágyban maradnék, aludnék, hogy ne is kelljen felkelni, teljen a nap.
De végignézve a lakáson......hát igen.

Tegnap este az a kislány megint kiütött, mondjátok meg, miért van ez még rám ilyen hatással. Az a látvány, ahogy az anyukája gondozza, ahogy átöleli, ahogy egymásnak adják és ami még szörnyűbb volt, látni párom kezében.....látni, hogy hogy szerette volna a miénket is.
Komolyan mikor lesz már ennek vége! Pedig én még nem is láttam, úgy mint Ti, egy elképzelt képhez ragaszkodom csak.

És erre ráadásnak az éjjel azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem.

Boboka én is megvettem a Kismama újságot, hogy mondtad, vannak benne hasznos címek.
De olyan rossz volt olvasni, minden csöpög a boldogságtól. Hát hol készítik fel az Anyákat arra, hogy történhet rossz is? Kicsit cinikusan lapozgattam, az egyik leányzó történetét, volt egy eredménye, ami kritikus, de hál Istenenk nem volt gondja, és ő kérdezi, hogy dehát hogyan is vetethetem el, hiszen már 20 hetes és mozog....Hát ez az. Arról is írni kellene, ilyen esetben mi történik, mik a lehetőségek, hogyan éljük túl. Vagy ez nem fér bele a cukormázba?
Ezen a héten én vagyok a negatív hullám úgy látszik.....

És ahogy jön a karácsony, hát gyengén fogalmazva is nem jobb...

Betti
Kép
betti0412

A teszt nekem Franciskánál 5 nap után pozitív lett, nagyon nagyon halványan, de másnap reggel már elég erősen.
De biztos ez is változó.

A párom azt mondta, nehogy feladjam, meg ne próbáljam, nem csinálunk ilyet, mert az nem én vagyok.
Lehet igaza van, csak néha én is a békuci feneke alá kerülök.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti, a tünetek tényleg arra utalnak :wink:
Már megint hülyeséget kérdezek: mi lenne, ha kb. két napig eldugnád a teszteket, és csak utána tesztelnél? Ezt nagyon nehéz ilyenkor kibírni...

Kismamás, stb. újságok: igen, csöpögnek a cukormáztól...

Nekünk nagy szerencsénk van egymással, meg tudjuk beszélni a dolgokat, tudunk internetezni, rátalálunk pl. egy Singer Magdolna honlapra. De mi van azokkal, akiknek ez nem adatik meg?

Tünci, nekem is elalváskor az utolsó, ébredéskor az első gondolatom Lackó. Csak, ha nagyon nem tudok elaludni, akkor terelem el a gondolataimat, mert ha Rá gondolok, akkor egész éjszaka fent lehetek:) De olyan jó, olyankor erősebben érzem, hogy velünk van.

Melcsike, a hülyéket le kell tojni... Erre nem lehet mást csinálni :cry:
Csak akkor hirtelen nem tud az ember hogy reagálni. Jajj, az ilyeneket úgy összezárnám egyszer egy nagy ketrecbe :twisted: és egy nagy "Uri Gelleres" fejmosással normálissá tetetném őket 8) :wink:
Vendég

Betti, még az elevithez: én nagyon elkezdtem kajálni, mikor terhes voltam. Mindenféle péksüti délelőttönként, meg jégkrém... Esténként már kevesebbet ettem, de délelőtt duplán bepótoltam a kalóriákat. Szóval tényleg lehet, hogy az elevitnek semmi köze a hízáshoz.
Majd oda kell figyelni, hogy mozogjak eleget.

Na mentem, délután még próbálok bekukkantani.

Pihenjetek sokat, és szép napot kívánok.

Ja, még a karácsony: mi 24-én megyünk a férjem szüleihez délutántól estig (legalábbis így tervezzük), utána irány anyuékhoz (100 Km) itt is vacsi. Utána nem tudom 25-e hogy lesz, elképzelhető, hogy ismét le kell írni az ebédes / vacsis köröket anyósoméknál és anyuéknál is, mert az mégiscsak a 2. nap.
Abba bele sem mertem még gondolni, milyen nyugis lenne otthon kettesben... Bár ugye addig jó, amíg még van kikhez "rohangálni" Addig örüljünk :wink:

De most idén nekem sincs kedvem karácsonyozni....
Vendég

Sziasztok!!

Betti,nekem Petrával 5 hetes terhességet sem mutatta ki a teszt.Ne izgulj,lehet pozitív az a negatív:)szorítok neked.Még 2 hét és mi is megpróbáljuk összehozni Petrának a kistesót,félek....Petrára is 3 évet vártunk:(

Én sem sokat aludtam az éjjel,de telehold volt,ilyenkor elő szokott fordulni az álmatlanság.

Csak bepillantottam,megyek készülődni,nem tudommit vegyek fel:(
Vagy kicsi rám minden ,vagy nagy:((

Szép napot mindenkinek!
krisztinaa

Azt hiszem elvonszolom magam futni. Biztos jól fog esni egy kicsit mozogni.
Itt egész nap szakadt az eső, fújt a szél, most is. Ki sem mozdultam, mondjuk nem is volt rá túl sok időm, takarítottam, főztem, vasaltam, mostam, bőgtem....(az jól esett, kicsit kiengedni)

Tünci
remélem nincs ma sok bunkó a munkahelyen. Én már nem is merek hétvégén boltba menni.
Az ajándékok egy részét csütörtök éjjel vettük meg egy éjjel nappali multiban, akkor nem volt senki, jó volt vásárolni.

Olyan szomorú idő van, én is az vagyok, van valami ebben a napban, ami nagyon nem jó, ami nagyon nehéz. Az jutott eszembe mosogatás alatt, lehet ma kellett volna megszületnie, onnan ez a furcsa rossz érzésem? Nem tudom, lehet, hülyeség.

Betti
Kép
betti0412

látom, mindenki el van nagyon foglalva....
Én is lepihenek lassan, kifáradtam ma.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Anyukák!

Betti! Csak annyit szeretnék mondani Neked - és nem akarlak elkeseríteni - hogy nekem az Elevittől voltak terhességi tüneteim. Hányinger, mellfeszülés, hangulatingadozás, stb. De azért nagyon bízom benne, hogy Neked babó van a "háttérben". Nagyon drukkolok. Egyébként nekem a teszt csak akkor mutatta, hogy pocaklakóm van, mikor már 9 hetes terhes voltam. Előtte 3 negatív lett. :roll:

Egyébként az Elevitre sok ismerősöm panaszkodott, hogy hízlal és "óriásbabák" születnek tőle. Nekem a dokinőm és a védőnőm a Gravidát ajánlotta. Azt mondták, hogy az a baj az Elevittel, hogy mivel nem magyar gyártmány, nem is a magyar táplálkozási szokásoknak és igényeknek megfelelő arányban tartalmazza a vitaminokat és nyomelemeket. A Gravida viszont igen.

Engem is érdekelne mi van Kisanyával, mindennap olvaslak benneteket és tényleg rég volt már. Remélem nincs semmi gond vele.

Krisztinaa! Szomorúan olvastam a Te történeted is, és megnéztem a Kicsi Petrád képét, annyira gyönyörű baba ő is. Kívánom Neked is, hogy mihamarabb a karodban tartsd a szépséges, egészséges kicsi babád.

Mikor elveszítettük az első picurkánkat, a kisebbik keresztlányom 4 hónapos volt. Ugyebár mi senkinek nem beszéltünk róla, így még nehezebb volt találkoznom vele, pedig sorban jöttek a húsvét, névnapja, nővére névnapja, gyereknap, szóval még ki sem tudtam kerülni a találkozást. Minden alakalommal úgy éreztem a lelkemből kiszakad egy darab. :cry: Aztán ez szépen lassan enyhült, és mikor végre a karjaimban tarthattam az én gyönyörűséges Manómat meg is szűnt végleg ez az érzés. Bár így karácsony környékén, illetve mikor születnie kellett volna még mindig fáj, de már nem úgy, mint régebben. Azt akartam ezzel mondani, hogy meg tudlak benneteket érteni, hogy nem tudtok "egy légtérben" lenni egy pici babával, ez szerintem teljesen normális. Én még a terhes nőket is utáltam. :oops:

Hegszétválásról annyit, hogy nekem 13,5 hónap van a két picikém között és 0,1 - 0,3 mm volt a heg. A zárómon az van, hogy "vészesen elvékonyodott". És még annyit, hogy nem a terhesség során kell tartani a szétválástól, hanem szülés közben a méhösszehúzódások hatására szokott előfordulni a szétválás.

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy

jó reggelt mindenkinek!

Ma nem dolgozom,úgyhogy délelőtt és este itt vagyok, délután meg megyek a vásárba egy kicsit.

Leda!

Örülök, hogy jól vagytok, Picurod bizti még szebb, amikor durcás pofit vág! :D
hihetetlen hogy nálatok még jobb idő van, mint itt, bár mi sem panaszkodhatunk, mert fagy csak éjszaka van, amúgy inkább mindig esik az eső, meg köd van, ilyen nyálkás szomorú idő.
Sétáljatok nagyokat, amíg tehetitek, aztán amikor belepi a házat a hó, akkor gyere sűrűn! :D

Kisanyának mindjárt írok egy emailt, ha arra sem jelentkezik ,akkor telefonon keresem.
Na írtam neki!

betti,megértem a feszültséget ami most benned van és tényleg a tüneteid simán terhességi tünetek(fáradság, aludni akarás,stb)..saját tapasztalatból viszont tudom, hogy a test hihetetlen dolgokat tud produkálni a psziché hatására.Amikor vártunk Violára, hogy beköltözzön a pocakba,előtte többször volt olyan, hogy nem jött meg, vagy 40-45 napra..persze mindig azt hittem, hogy..de nem..
aztán amikor már ott volt, akkor meg biztos voltam benne, hogy nem vagyok terhes, mert görcsölt a hasam..a legeslegelső dolog amiért reménykedtem még a negatív teszteknél, hogy a testhőm nem esett vissza 37 alá..és ez végig így volt a terhesség alatt, most meg jó, ha 36,3 van.Tehát reggel mérd meg! :D
És hajrá!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A rossz érzés meg más baba iránt, vagy közelében, szreintem soem múlik el.Sőt, tegnap arra gondoltam, hogy talán majd a saját gyerekeinkre ránézve ugyanez a z érzés fog el minket,az elsőszülötteink fájó hiánya.

Tegnap próbáltam pár szót váltani két ismerőssel is arról ,hogy mit érzek most, de nem lehet jól elmagyarázni, egyszerűen lehetetlne,nem értik.Azt mondják, milyen jól nézek ki, hogy már látszik milyen jól vagyok, majd a másik,majd az feledteti...De nem feledteti, sosem, semmi!!!!!!
És tegnap bejött vásárolni a kolleganőm,aki 4 héttel volt idősebb terhes mint én, hozta a babát, megölelt, láttam úgy szeretne valamit mondani,de nem tudott, elcsuklott a hangja.Aztán visszajött és megint próbált szólni és megint elsírta magát...talán Ő érti, érzi...nem mondott semmi hülyeséget.

Aztán este elbőgtem magam még a melóhelyen, volt már fél kilenc, a diákfiúval voltunk kettesben ,a többiek már hazamentek, kollegám felesége megint hozta a két hónapos kislányt(integess a Tündi nénienk!!!)...A 20 éves fiú vígasztalgatott, azt se tudta mit mondjon..elmesélte, hogy amikor a húgával volt terhes az anyukája, aztmondták neki, hogy down kóros lesz a baba, akkor még nem volt teszt rá, csak az uh..mondja, hogy rettenetes fél év volt a családnak,(de egészséges!!!)képzeli, hogy milyen ez nekünk..nem tudta ,sajnálja..

KépKépKép
tünci28

Na most jól kipanaszkodtam magam, meg azt sem tudom, hogy az én hsz-em sorai miért sokkal hosszabbak, mint a többi. :shock:
szóval úgy lehet elolvasni, ha teljesen kihúzzátok az oldalát.

Jótündér!
Hát az tényleg durván vékony heg!!
Nekem a dokim azt mondta, hogy a számára kritikus vastagság 3mm!!!!Az alatt nem is enged vajúdni!
Megkérdezhetem,neked a második programozott császár lett emiatt?(bocs, ha már mondtad és én meg nem emlékszem!)
Jaj, de hülye vagyok!Dehogy volt császár, akkor nem mértek volna elvékonyodott heget!!!!
Akkor neked sikerült természetes úton szülni!!!!!! :D

Krisztina!
REmélem jól sikerült a céges buli és ki tudtál kicsit kapcsolódni!
tünci28

Googfair
November 1.-e óta szedem az Elevitet, korábban nem éreztem ezt a tünetet. Az én orvosom is letiltott róla az első terhességemnél, nem is szedtem, de most egyszerűen nem merem nem szedni, ismerve az előzményeket. Épp most vettem egy újabb csomaggal, de legközelebb Gravidát veszek, én is hallottam az ellenérveket az Elevittel szemben.

A psziché tudom, hogy tud okozni testi tüneteket, így azt gondolom, ha jövő hét végén esetleg nem jönne meg, lehetne reménykedni. Addig meg türelmes várakozás, hm.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Én is érzem néha, hogy akarattal erőltetik rám a kisbabákat, menni kell, vagy jönnek, vagy beszélnek róla...
Aztán rájövök, hogy ez talán eddig is megvolt, csak nem fűztem hozzá érzelmeket, mivel közömbös volt, de most, hogy érzékenyebb vagyok rá, jobban feltűnik, talán még úgy is érzem az élet direkt csinálja, hogy tele vagyok vagy megszülttel, vagy várandóssal magam körül, de extra mértékben, így akarva-akaratlan szinte minden nap szembesülök a saját nyomorommal.

Ami még egy éve fel sem tűnt volna. Azt hiszem alkalmazkodnunk kell az élethez bármilyen nehéz is.

Tegnap elkezdtem mondani a páromnak, hogy olyan dühös vagyok, hogy azt meg azt a kismamát ismerem, hogy neki miért, ő miért különbözik, tudom, hogy cigizik, a másiknál meg ez meg ez, ők miért.....Párom végighallgatott, és felhívta a figyelmem, hogy de azt ne felejtsem el, hogy szinte senkinek nem az első terhessége, van veszteség mindenki mögött.........

Istenem milyen egyszerűnek is tűnt ez márciusban. Várandósság, 9 hónap, decemberben szülünk, soha, de soha egyetlen pillantara sem jutott eszemb, hogy lehet másként is.

Betti
Kép
betti0412

Kriszta
buliról beszámolót kérünk. Mi ugyanis Tüncivel legutóbb, mikor buliban jártunk, hát enyhén szólva is felöntöttünk egy kicsit, én nem kicsit, de Tünci is valami hasonló másnapról panaszkodott oldalkkal ezelőtt, de marha jól esett berugni.
Remélem Te azért nem követted ezt a züllött életmódot....... :D :D

Megyek lassan főzni, csomó mindent akarok készíteni, csak még le is kell szaladnom a zöldségeshez, mert leves zöldség nem nagyon van itthon, anélkül meg a leves nem igazán jó.

Betti
Kép
betti0412

Betti, épp erre gondoltam én is..hogy végre valahára teherbe estem, novemberben szülök, esetleg októberben..és pont..

és nem ..soha, egyetlen percig nem gondoltam arra, hogy meghalhat a Kicsikém!!!Féltem betegségtől, fejlődési rendellenességtől, vetéléstől az elején..De erre nem gondoltam..ilyen nem történhet, emrt a könyvek szerint ez nem lehetséges velem.Mert semmi, de semmi nem okozhatja, mert minden rendben velünk...
És csak száguldank a szavak a fejemben..katasztrófa, rettenet..borzalom..halál..Istenem, segíts..hihetetlen..ez nem az én életem..
és ez van minden este,minden éjjel..minden percben..még most is, négy hónap után.

KépKépKép
tünci28

Tünci se kicsit...inkább nagyon... :oops:

Nekem meg mindjárt lejár a fehér mosás...a nem alvás örömei. :roll:
tünci28

Sziasztok!!

írok gyorsan egy pár sort,mert készülnöm kell,megyünk templomba.Főleg apósom kedvéért,mert a magamért talán soha többé nem tenném be a lábam.

A buli!
Ilyen visszafogott és csendes bulink nem voltmég:(
Nem lehetett sokat innom,mert éjfélkor jelenésem volt a szimpadon jubileumi dolgozó vagyok,és ajándékot kaptam :oops: / és stabil akartam maradni.Így nem is tudtam rendesen elengedni magam,mindig Petra járt az eszemben:(
Ráadásul legalább 10 nagypocakú kismama volt a bulin :twisted:
Lépten nyomon beléjük akadtam.Még soha nem volt ilyen hogy ne táncoljunk,most elértük ezt is,de láttam a kedvesemen hogy neki sem volt olyan a hangulata mint rég.Pedig mi nagyon tudtunk bulizni...most nem ment.

Két hete Kárpátia koncerten voltunk,az jó volt!!!Nem voltak terhesek,ittam is egy picit és jól kitomboltam magam,na ott kiadtam magamból mindent.

De hiába mondják ,hogy megy az élet tovább.....nem úgy megy :cry:

Rohanok készülni,utánna ebéd anyósék,bizosan este lesz mire hazakeveredünk.

Szép napot mindenkinek!!!
krisztinaa

Tünci!ezek az érzések bennem is ugyanazok,és azért jó titeket olvasni,mert gyanazt érzitek és megértitek a fájdalmamat.
Bár ne kellett volna egyikünknek sem megtapasztalni....
krisztinaa

Jó reggelt!

Hát lányok a lefekvés, felkelés nálam is Bogi, Bogi, Bogi........... :cry:

Betti

Nekem 10. héten alig látszott a teszcsík és igazából semmit nem éreztem, csak a májfoltok az arcomon, meg sokat jártam wc-re.

Krisztinaa

Remélem jó volt a buli. :lol:

Tünci

Privi megy

Kép

Kép
melcsike70

Krisztinaa

Múltkor vérvételen hat kismama állt be elém soron kivül, én meg csak egyre hátrább kerültem és néztem, néztem a nagy pocakokat, Boginak meg akkor kellett volna megszületnie. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ez azért valamilyen szinte várható volt, hogy Kriszta, hogy nem lesz felhőtlen a hangulat. Én meg sem próbálok még elmenni ilyen helyre, mert én még inni sem szabad.

Kép

Kép
melcsike70

Kriszta!

bizony nem véletlen, hogy Bettivel szépen leittuk magunkat, mert így volt elviselhető látni nekem is a mulató kismamát a bulinkon... :cry:

Zárójelben jegyzem meg, hogy akkor egy pillanatra megértettem azokat ,akik olyan gyengék, hogy minden bánatukat végképp alkoholba folytják és lassn elvész mindenük.mert elviselhetőbb zsibbadt aggyal.

mindjárt én is megyek Violához megnézem minden rendben van e a sír körül.
tünci28

mit főzzek ma????????
Napok óta hús van,azt nem...
Főzeléket nem kíván az uram...
A tésztát semmire se tartja...

Ötlet?
tünci28

Tünci

Kizártad a húst , a zöldséget és a tésztát. Én rántott csirkét csinálok, hercegnő burgonyával, meg a hús levesem készül.

Most hivtak közben, úgy nézk ki meg van!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Ma Barcinak fellépése lesz, majd csinálok képet remélem és küldök majd róla.

Kép

Kép
melcsike70

Majd még benézek én is most van egy két dolgom.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, hát ez a bajom...hogy kizártam mindent...

főzök kőlevest... :lol: :lol:
tünci28

Tünci

Döntés megszületett, hogy mi legyen az ebéd?

Kép

Kép
melcsike70

csinálok egy tonna palacsintát..az édességgel nem tudok hibázni az uramnál... :lol:
tünci28

Reggeltől majdnem fél egyig én is ott strázsáltam a tűzhely mellett, aztán megettünk mindent 2 perc alatt, utána mosogatás.....

Akartam csinálni gesztenyepürét, lereszeltem a gesztenyét és egy fajta tejszín volt a boltba, na azt nem szoktam venni, nem hiába, csak vajat lehetett belőle csinálni. Olyan mérges voltam...

Betti
Kép
betti0412

Betti,ez a legutálatosabb dolog a főzésben,hogy egy perc alatt eltűnik több óra munkája..
A vaníliás csoki öntetes palacsintám tarolt,nem is tudta egyszerrre megenni :D mind a 20-at!

Voltam Fehérváron a vásárban ,de semmi extra, csupa vásári gagyi, de a hangulata jó!Gyerekeknek való csecsebecsék, úgy aranyos..Jó sok gyerekkel voltak kinnt még este, azért ez furcsa.
Nagyon jót beszélgettünk a barátnőmmel, a fia most kezdte az egyetemet, furcsa neki, hogy nincs vele, nem is jön haza minden hétvégén és magányos, nem találja a helyét, egyemmeg...
Csak kicsit bőgicséltünk.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Hazaértünk.

Indul a 3. műszak: mosás, vasalás stb. stb.

Húúú, nagyon finomat sütöttél Tünci:)
Most én is be tudnék vágni belőle vagy 10-et:):):)
Vendég

most néztem meg Boboka, már csak kettő van.. :D
jól fogy.

Milyen napod volt?

Néznék valami jó filmet,tipp?
tünci28

Akkor azt a kettőt küld el nekem gyorsan fénypostán:):)

Jó sok csokiöntettel):)

Mindjárt megnézem a cd gyűjteményt, hátha akad valami amit én is megnéznék
Vendég

Minden végzet nehéz pl. jó kis jack nicolsonos film
Édes kis semmiség
A testőr (M. Douglas - vagy nem tom hogy írják)
Összeesküvés elmélet
Csillagpor
Vendég

Hú "a minden végzet nehéz" az nagykirály, meg a "lesz ez még így se", az meg a tutti nicolson apótól!!!!!!

a csillagport azt nem tudom, mindjárt utána nézek mi az..

szóval mesés, mítikus..töltikézem is. :lol: meg kinéztem a grace anatomys pasastól a :boldogító talánt...
tünci28

stardust a címe a csillagpornak, ha jól tudom. Mese nagy gyerekeknek:)
Vendég

hááát, nekem a boldogító talán az nem nagyon jött be. Ugye az az a film, amikor a pasinak már van egy gyereke, és elkezdi neki mesélni, hogy milyeneket csajozott, amikor fiatal volt, és a kiscsaj kitalálja, hogy melyik szereplő lehetett a fiatalkori anyukája stb.?
Vendég

nem az a mindenképpen talán...az nekem sem tetszett.
tünci28

emlékszel még az "Anne a zöld oromból" sorozatra..
most néztem meg a végét, még gyerekként láttam először,utoljára meg terhesen, milyen szép is volt.
És a Nyakigláb apó című mesét..?
Azt akartam olvasni a Kicsikémnek esténtként.. :(
tünci28

http://www.libri.hu/hu/konyvek/gyermek_ ... kiglab_apo

Ha azt mondom, hogy 10* olvastam ,akkor valószínű nem merem bevallani, hogyi gazából 20*..a kedvenc történetem gyerekkoromból.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?