Csakegy: Luca gyönyörű, Lilla pedig még mindig egy tündér (a szemei valami hihetetlenek). Egyébként lehet ám, hogy Luca sem marad ilyen sötét hajú, én totál ledöbbentem apa unokatesójának a lányain, mert a nagyobb szőkés volt már az elejétől, a kicsi meg tök fekete hajjal éldegélt kb. 1 éves koráig. Most lesz 2 éves, és olyan szinten kiszőkült a haja, hogy alig hittem el
Manna: én is úgy szoktam, ahogy Enikő mondta, váltott cicivel szoptatok (kivéve ma, mert a lábujjammal is szoptattam volna, ha tudok
), és az aktuális ciciből fejem le a maradékot sűrű masszírozások közepette. Nappal én mondjuk 3 óránként megébresztem már az elejétől fogva, de mostanság egyre ritkábban van rá szükség, mert ébred magától
Cili: védőnéni 24 órát mondott, de én is olvastam már 72 órát, úgyhogy ha nagy ritkán marad előző napi tej, azt még másnap simán odaadom neki...
Egyébként most lecsengeni látszik a délelőtti mizéria. Az eddigi délutáni két etetés kb. 15-20 perces volt, és Kiskobold beájult, és húzta a lóbőrt, úgy kellett belé lelket verni...