Új privát üzeneted érkezett!

dzsózos=dzsúzos....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


na... néhány kép Lucáról... na meg Lilláról csak, hogy látszódjon mennyire más a két lány :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


csaki:
mindkettő gyönyörű!!! :) Lehet, hogy én vagyok hülye, de mikor Lilláról utoljára láttam képet, akkor még nem barna volt a haja???? De ezek a szemek :) Hú mostmár én is kiváncsi vagyok, hogy vajon mennyire nem fognak hasonlítani egymásra a gyerekeim ...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Bellanita gratula a hatalmas fiadhoz!
Egyre nagyobb babák születnek... :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van! Mi megvagyunk eszünk alszunk, nézelődünk a nagyvilágba. Hatalmasakat rotyog a feneke, csak szédelegni bírok ilyenkor... :shock:

Gaby tudom milyen rossz lehet neked. A kórházban azt mondták ne hagyjam, hogy 1 óránál többet egyen, mert akkor már a hasa fog fájni!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Mági! Nekem a cukormáz mindig jó lesz! Leírom a receptjét, próbáld ki!

Cukormáz! 1 tojásfehérje, 20 dkg porcukor, 2 csepp citromlé.
Kemény habbá kell verni, zacsoba teszem, levágom a csücskét és nagyon szép vékonyan lehet vele diszíteni. Majd mutatok fotókat, ha kész lesz!

Én szegény gyerekemet ilyenkor mindig eltávolítom a konyhából, pedig biztos élvezé, de engem úgy zavar, amikor kupit csinál.

Csaki! Luca nagyon édes! És milyen jó kis húsban van! Nem éhezik az biztos
Lilának gyönyörű szeme van!
Rád Luca hasonlít jobban, nem?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Olyan kérdésem van, hogy tegnap fejtem tejet, betettem a hütőbe, ma még fejhetek hozzá? Egyáltalán meddig áll el a tej a hütőben? Azt tudom, hogy fagyasztani lehet, de én a tegnap és ma lefejtet tejet oda akarom neki adni, még ma!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Mági: nem, szőke volt :) Meg is lepődtem amikor megláttam, hogy Luca barna... biztos voltam benne, hogy szőke lesz ő is (én 6 éves koromig voltam, férjem 30 éves koráig volt szőke, a testvéreink is szőkén születtek:) Cserébe viszont nem lesz olyan mocskosul érzékeny a bőre mint Lillának... (a szemük is tök más... meg minden... izgi:))))
Vendég
 


Enikő:a porcukort apródonként adagolod?

Hülye kérdés, már szültem, de nekem nem folyt akkor el a magzatvizem... Szóval ha én folyamatosan bő folyással küszködöm, akkor honnan veszem észre, ha szivárog? Mert a betétet amúgy is eláztatom, így nem tudom az-e....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Vera remélem Izával minden rendben lesz, nagyon szorítok értetek!!!!!

Kép

Kép
dcili81
 
 


cili: a tejet hűtőben 24 órán át tárolhatod, ha tegnap fejted le, attól függ mikor ... Ha esti fejés, még ráfejhetsz, és oda adhatod, de, ha tegnap reggeli, akkor már ne fejd rá a frisset szerintem... Akkor fagyasztd le..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági tegnap esti fejés, mert fürdés után olyan 7 és 8 között fejtem le!

Akkor állok is neki és fejek, mert érzek egy csomót a ciciben!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!

Bellanitta szívből gratulálok a babához,nem semmi súlya van,sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!

Csaki:utólag is boldog névnapot Luca babának!!

Az én éjszakám elég tűrhető volt,egyszer keltem és már aludtam is vissza.Jaj én már annyira türelmetlen vagyok,vagyis türelmetlenek vagyunk,napjában egy csomószor csöng a telefon h na mi van velem?Ez viszont kicsit idegesít,úgy csinál mindenki mintha nem szólnék ha rámjönne a szülhetnék.... :roll: :? Na mindegy,talán hamarosan már vége lesz.

Nálatok mennyit enged ráhúzni a doki?Én eddig még nem beszéltem vele erről,majd holnap rákérdezek ha megyek nst-re.

solya051020
Káld
 
 
 


húú Vera: most olvastam én is, mi történt. Tényleg nagyon rátok jár a rúd, drukkolok nektek, hogy mostmár minden redben legyen!!

Csaki:
Pedig a maszatolós evős képen anno nekem teljesen barnának tűnt Lilla :)
Én Anna fekete haján lepődtem meg anno, meg voltam győződve róla, hogy vörös hajú gyerekem születik .. :) Na de majd most.. Lesz egy kis Pumuklink.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Cili: szerintem 1 óra után már "komfortszopi" van az meg jót tesz a lelkének :)

Tej: 48 óráig eláll (de miontha 72 órát is olvastam volna), 7-8 óráig szobahőmérsékleten is. A frigóban tárolt tejbe csak hideget öntsél, a frisset előbb hűtsd le...

Enikő: hát, tényleg jó húsban van :))))))
Vendég
 


Mági! Nekem van egy szuper gépem, így aztán semmivel nem vacakolok! Először tojásfehérje, rá a porcukor, rá a citromlé és kb 5 perc alatt kész. Sosem lesz olyan kemény, mintha csak tojásfehérjét vernék fel, de nem is kell. Nagyon jól lehet vele díszíteni. Szinte úgy írok vele, mint egy tollal!

Arra már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz más Milán, mint Levente!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Csaki:nagyon szépek a csajok,az a mosolygós kép ennivaló.Lillának pedig gyönyörű kék szemei vannak.

solya051020
Káld
 
 
 


Cili! Én sosem kevertem össze a különböző időpontban lefejt tejeket! Mindig külön üvegbe fejtem és a legkorábban fejtet használtam el előbb! Így aztán nem fordult elő olyan, hogy esetleg megromlott volna a korábban lefejt miatt.
A 24 órás felhasználást azért is javasolják, mert akár mit csinál az ember a steril körülményeket nem tudja biztosítani, így mindig kerül bele egy-két baci. A tej meg jó táptalaj és minél tovább áll, annál több lesz benne a baci! Én 24 órán túl sosem használtam fel.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


solya: köszi :) (fú, babaként Lilla ijesztő volt ám a szemeivel... az egész gyerek csak szemből állt... durva volt... aztán szerencsére elkezdett arányosodni :) fura is most egy átlagos szemű baba :) )
Vendég
 


Hírek Sináról:
Vérnyomás lement, fehérjék legyőzve, Mesi elhízva, belustulva, méhszáj:1000, doki nem akar indítani :) Mindenkit puszil! : )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


csaki: Akkor Lillának nagy lelke van ... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági! Köszi a híreket!
Szegény Sina már olyan régen szeretne szülni, remélem már hamaosan elindul Mesi! Minden nap gondolok rájuk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok!

A fejés ügyben nem tudok eligazodni.

Egyszerűen nem tudom, hogy kevés-e a tejcim. Ma, így az ötödik napon, az egyik cici után, látszólag teljesen jóllakottan lefordul Domi és nem kéri a másikat, sőt ha odaadom, játszadozik vele és nem eszik.

Nu most akkor fejjem le a másikból is, vagy ne, csak abból amiből lakmározott, azt fejjem kimerülésig.

Ja és utána két szopi között 1-1,5 alszik mélyen, aztán kicsit nyüglődik és néha elalszik, néha nyüglődik. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy éhes-e. Ha elkezdem tologatni, abbahagyja és be-bealszik.

Jaj de kezdő, analfabétának érzem magam... :? :)

manna

(szép Domis vonalzót még nem találtam)
mannababoca
 
 


Manna! Nekem azt mondták a szakemberek az elsőnél, hogy ha a baba jollakott és még van benne azt ürítsem ki (hogy nehogy begyulladjon, a másikat ne, abból majd eszik legközelebb. Ez a szopizás meg szerintem be fog állni, előbb-utobb 3-4 óránként fog enni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


sziasztok.

az éjszaka úgy ahogy jól telt. villany mellett aludtunk. Az az igazság hogy mi is így nem tudom hogy csinált e valamit éjjel. A szokásos időkben felébredt és szopizott. Ma nagyon nyugis. alszik. úgy kell ébresztenem enni.
holnap viszem a bókayba beszélni egy neurólógussal

hattalmas nagy gratulaa Bellanitának!!!

csakegy
a belinkelt étkezési ugrásról totál így kell csinálni. A 3 hetesit mi már megtapasztaltunk tegnap előtt. És a legjobb tejszaporító hogy egész éjjelre vegyétek magatok mellé és ralkjátok mellre és úgy aludjatok ő meg szopik amikor akar :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Enikő: Köszi. Okké akkor most próbaképpen legközelebb fejem azt amiből cumizott. Már főzöm is hozzá a fejő cuccost. Domi csak 5 napos de nem eszik 3 óránként gyakrabban, sőt, néha egy picit még el is húzódik és lesz az 4 is.
mannababoca
 
 


Sziasztok!

Bellanitta! hatalmas gatula nektek! jó egészséget és sok tejcsit kivánok!

Vera: remélem megnyugtatóan rendeződik a dolog..

Aida: császárral született Dánielem... :( csütörtökön jöhettünk volna haza, de nem fértünk bele az aznapi UH- vizsgálatba.( a babának kellett, rutinvizsgálat a sok magzatvíz miatt )
Igy csak pénteken jöhettünk.
Tegnap kiszedték a varratokat is.

Gabi: ahogy felületesen olvasok, látom te is a szopival küzdesz,,
sajna nálam is hasonló a helyzet,, :? nekem nagyon nehezen jött meg az a kevés tejcsi is ami van...és most piszokul fáj..... :shock: ráadásul azon aggódom h kevés neki a tej.. bár nyugodt és alszik, szopi után nem igazán jön 1-2 cseppnél több..

Kép
eszterke24
 
 


Vera: Örülök, hogy jól telt az éjszakátok!!! Minden rendben lesz :)
Vendég
 


Nálunk most ez történik éppen:

Kép
Vendég
 


Bellaanitta:Gatulálok Petrikhez!Szép nagy baba!Sok Boldogságot Kívánok!


lassan mindenki megszül csak én maradok egyben? :(

Aida:tegnap mit mondott a szülésznőd amikor bementél hozzá?


csaki:nagyon édesek a csajaid :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Manna!
Vinzent is egy ciciböl eszik áltlában egy szopikor, de én nem fejem, hanem a köv. alkalommal a másikat kapja meg! :wink: :wink:
susy75
 
 


csaki. gyonyoruek a lanyaid! :lol: :lol: :lol: az a mosoly zabalnivalo. es ahogy most alszanak. nem semmi!!! :lol: :lol:

apa kitalalta, hogy menjunk moziba. megneztuk a szallito3-t. jo volt. ott is volt egy gorcs, de vittuk a melegvizespalackot. :lol: azt hiszem ez volt az utolso mozink joideig. este meg megyunk anyosomekhoz vacsizni. remelem valami ehetot foz. nem egy jo szakacs, szegenykem.

lyndee.szerintem aida a vegen nem ment be a korhazba, mert tudott pihenni, es azt mondta a szuleszno, hogy akkor meg nem szulnek. ha jol remlik.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Csakegy: Luca gyönyörű, Lilla pedig még mindig egy tündér (a szemei valami hihetetlenek). Egyébként lehet ám, hogy Luca sem marad ilyen sötét hajú, én totál ledöbbentem apa unokatesójának a lányain, mert a nagyobb szőkés volt már az elejétől, a kicsi meg tök fekete hajjal éldegélt kb. 1 éves koráig. Most lesz 2 éves, és olyan szinten kiszőkült a haja, hogy alig hittem el :D

Manna: én is úgy szoktam, ahogy Enikő mondta, váltott cicivel szoptatok (kivéve ma, mert a lábujjammal is szoptattam volna, ha tudok :D), és az aktuális ciciből fejem le a maradékot sűrű masszírozások közepette. Nappal én mondjuk 3 óránként megébresztem már az elejétől fogva, de mostanság egyre ritkábban van rá szükség, mert ébred magától :)

Cili: védőnéni 24 órát mondott, de én is olvastam már 72 órát, úgyhogy ha nagy ritkán marad előző napi tej, azt még másnap simán odaadom neki...

Egyébként most lecsengeni látszik a délelőtti mizéria. Az eddigi délutáni két etetés kb. 15-20 perces volt, és Kiskobold beájult, és húzta a lóbőrt, úgy kellett belé lelket verni...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Mági: nekem 4-5 napig elég bő folyásom volt, mielőtt elkezdett szivárogni. Most egy kicsit gusztustalan leszek, de a folyásnak teljesen más az érzete. Olyan nem vízszerű, hanem csúszósabb (nem feltétlenül nyálkás, csak csúszós). Meg a doki azt mondta, hogy a szivárgás általában akkor jön, ha feláll az ember, ami baromság, mert nekem éjjel volt, fekve, és úgy ébredtem fel rá. Viszont pont emiatt tök más érzés, mint a folyás. Mint amikor hirtelen megjön, és elönt a meleg... És a folyásom színtelen volt, a szivárgás meg rózsaszínes a betéten. Bocs, hogy ilyen részletesen ecseteltem, csak próbáltam éreztetni a különbséget :oops: :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


UUUU!most lattam, hogy lesz/van a Valami Amerikanak masodik resze. Haza akarok menni!!!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Anita: Gratulálok a szép nagy fiúcskához! :D

[quote="lyndee"]
írta:
lyndeeAida:tegnap mit mondott a szülésznőd amikor bementél hozzá?


Tegnap aztán elaludtam és megint hívtam akkor azt mondta, ne menjünk mert ha tudok aludni biztosan nem lesz baba. Mondta ha mégis visszaerősödnének a görcsök akkor irány be, mert ő úgyis éjszakás. De aztán éjjel is aludtam meg ma sem fájt a hasam. Nem tudom miért viccelődik velem a pocim... :evil:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


gabilány:
hát igazából ez nem színtelen, és ,amikor felkelek, akkor indul jobban meg, de simán lehet csak folyás, az sem volt teljesen színtelen soha.. Apán megint jót mosolyogtam, mondom neki, kiváncsi leszek, hogy mit mond a doki holnap, mert nem tudom, hogy szivárgok-e vagy sem.. Erre ő,hogy akkor jó lenne lefeküdnöm.. :lol: Mintha egy lefekféccel az ilyet meg lehetne állítani :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Szorsolya, Bellanitta! Gratulálok picurkáitokhoz! Mielőbbi felépülést, jó egészséget kívánok nektek!

Vera! Nagyon drukkolok értetek, remélem minden rendben lesz Izával!

Szopizás. Nálunk Hunor 60-80-at eszik egyszerre, 7-8 alkalommal egy nap. Egyszerre ő is csak egy ciciből eszik, következő alkalommal a másikból. Viszont muszály fejnem, mert a jobb mellemből 40-et, a balból 20-at minden alkalommal le tudok még fejni és így is csomósra tud duzzadni a mellem, mire újra sorra kerül. Hunor 3350 grammal született, 3200 grammig fogyott le, és 1 hetesen születési súllyal jöttünk ki a kórházból.

Ígértem fotókat:
Kép Kép

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


sikerult vegre megcsinalni a szules cd-t! :lol: :lol:
visszuk a Coldplay cd-t, amit kivulrol tud a kiscsaj az tuti.
meg ezt valogattuk:
Koncz Zsuzsa-Ahogy lesz ugy lesz
Nelly Furtado-All good things
U2- All I want is you
The Verve – Bitter Sweet Symphony
Bolero
Coldplay-Clocks
Faithless-Don’t leave
Akos-Dudolni halkan
Bryan Adams – Everything I do
Beach Boys-God only knows
Kimnovak- Gyemant
Rebuplic – Ha meg egyszer lathatnam
Jose Gonzales – Heartbeats
Puff Daddy – I’ll be missing you
Various artist – I was born in Mexico
Kek Duna keringo
The Beatles – Let it be
The Cranberries – Linger
Oasis – Live forever
Enya – May it be
Madonna – Nothing really matters
Agnes Vanilla – Orok Nyar
Depeche Mode – Precious
Madonna – Rain
Take That – Rule the world
Eva Cassidy – Songbird
Massive Attack – Teardrop
Dido – Thank you
Percy Sledge – When a man loves a woman
Dido- White flag
U2 – With or without you
Oasis – Wonderwall
Madonna – You will see

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Hunor nagyon aranyos!!! :D

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Csaki! Nagyon édi a két pici ahogy alszik! Gondolom nem gyakran van ilyen! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok lányok!

Úgy szerettem volna jönni hamarabb, de nem bírok megmozdulni, olyan csontfájdalmaim vannak! Persze kis benntlakó csemetém teljesen immunis a teliholdra, a hideg és a vegyesfrontra, és nagy ívben to... kijönni!

SZORSI! Gratulálok a babucihoz! Ügyesek voltatok! És a telihold állítólag nagypn jó jel.... :)Anita! Gratulálok! Nagyon szép nagy baba! Sok tejcit és mosolyt!

Eszterke! Boldog szülinapot!


Zöldi! Te nagyon jól tartod a családot! :)

Csaki! Istenem de gyönyörűek a lányaid! Azok a kék és barna hatalmas szemek! A párom teljesen el van tőle ájulva! Már most elkezdte, hogy akkor a két fiú után mi legyen... :wink: :lol:

Laura! hunor is gyönyörű és az összes baba!

Mushi! Remélem te jobban vagy már!

Vera! Nagyon szorítunk, higy minden rendben legyen! Tényleg nem semmi amin keresztülmész mostanság! De kitartás...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


holnap megyek megint ctg-re. A dokino szerint ezen a heten 90%, hogy meg kellett volna szülnöm... hát ugy látszik nálam a 10% a nyerő... kíváncsi vagyok, mit mond, mikor akar indítani ... karira szeretnék hazajönni... :roll:

es az előbbi levélhez! Nem értem ezt a szövegszerkesztőt... a szineket nem így akartam!

ANITA! GRATULÁLOK!

(természetesen neked is jára nagy-nagy betű... csak béna vagyok a szövegszerkesztőhöz)

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Nagyon aranyosak a babák és a nagybaba Lilla is! :D

És akik még 2in1 maradtunk:

Kép Még pocakos decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Jé most láttam, hogy Mush válaszolt Lyndee-nek a hozzám intézett kérdésre. :D Köszi Mush, nagyon tájékozott vagy mert jól írtad. ;) :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Csaki! Lilla nagyon hasonlít rád! :lol:
voltál már vele benn a melohelyen? MGY szerintem megzabálja, ha meglátja!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Noel baba annyira nagy partikat csap le, ha ülök. Ilyenkor nyomhatom? Vagy nincs helye? Azért egész nap nem fekhetek..

Ma csináltam extra fini kajákat! :D Balkáni kolbászos-gombás krumplit és pangani nevű olasz kekszet. :D Szeretem, amikor jól vagyok és tudok így tenni venni.

A rokonság nálunk meg már nagyon izgatott, mindenki anyumat hívogatja, hogy "na megvan már a baba?" :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Jól elfogytunk! Na szép... kíváncsi vagyok meddig leszek ott a tábliban ... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Mush! Te sem kapkodtad el a cd írást. Én is még csak addig jutottam hogy megvan miket szeretnék, de csak apunál tudom kiírni, mert nekünk nem jó az írónk.

Csaki! Tündériek a csajok! Lilla tök édes ahogy elaludt a bölcső alatt.

Szeles! Hunor nagyon aranyos!

Vera! Remélem Izával minden rendben lesz!

Mági! Te egyre gyanusabb vagy! Te kinek írsz sms-t? Annyi gólyahírt hoztál már nekünk, nehogy a végén magatokról feldkezz meg! :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Igen, Kati a kis fickó jól ráhúz! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Laura! Hunor nagyon édes! És hihetetlen, hogy ilyen picit fogyott.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?