Sziasztok!
Rami, Anikó, Réka! Nagyon boldog születésnapot nektek!
Réka baba szülinapjáról várom ám én is a fotókat!
Annalucácska! Neked pedig nagyon boldog névnapot kívánok!
Én újra túl vagyok két viszgán... idén több nem lesz, disznóvágás miatt szombaton. Pedig még beválaltam volna, hogy januárra a két szigorlat mellé ne nagyon maradjon...
Macilaci! Én egyszer voltam az SZTK-ban nőgyógyászati vizsgálaton, hogy megerősítsék a terhesség tényét, a Gyenes Orsolya volt ott, de tényleg nem emlékszem van-e Uh! Bocsi! De szerintem van... vagy kellene lennie... És írj nekünk nyugodtan! Szerintem a te problámád itt senkit nem zavar! Én anno írtam, hogy van itt köztünk egy "földid", ismeritek-e egymást, de nem válaszoltatok...
Dorka! Én is megvettem mama nevében a Tescós favonatot!
Bölcsiben is van, és babó imádja! Egyébként is itthon már régóta összeakasztja az autókat, vonatokat, markolókat... persze nem passzolnak egymáshoz, így apa befőttesgumikkal oldotta meg a problémát...
Betti! Vizsgákhoz drukk, ösztöndíjhoz gratula!
Szami! Jobbulást akkor még Jázminnak és neked! Anno én is ajánlgattam ezt a könyvet itt a fórumon, nekünk vizsgaanyag is volt a fősulin.
balwin Judit! Mi nem sikerált a házikónál? Túlsütötted?
Kata! Mi is mindíg csak kék színű Mam-os cumit vettünk/adtunk babónak. A várandós mama csomagban meg egy rózsaszín cumi volt! Kb fél éve találta meg Balázs, még bontatlanul, de azóta az a nagy kedvenc! Már tönkrement a cumi rész (beszakadozott), a kezébe szokta húzgálni magával!