Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A ma ünneplőknek sok szépet és jót kívánok!Sok Boldogságot!

Balwin!
Igazából tudnak velem mit kezdeni 2007. július 26 óta, azóta kezelnek és javultam is nem is kicsit. Előtte azt sem tudtam fél évekig évekig hogy mi az a mensi...Mostmeg minden hóban megjön, bár még nem napra pontosan, és minden 2.hónapban van peteérésem is, ami ébredési hőből látok....valahogy tortúra lenne mindig progivérvételre menni.....Szóval ez már nagy haladás!Ennek is örülök, de néha elfog a türelmetlenség, hogy meddig kell még várni???

De ma már szebben látom a napot, mert ma péntek van és a Férjem csak fél 2ig dolgozik.
Rájöttem arra is hogy sok nekem ez már így, hogy egyedül vagyok itthon délután 4-fél 5ig.....Senkihez nem tudok szólni, senkivel nem tudok megbeszélni női dolgokat, nem kapok támogatást.........

Na de nem sírok, inkább megyek kerítek valami ebédet, aztán ha megjön uram, irány Szolnok. Lehet megkísérlem megtudni kész van e már a laborleletem.Bár zt elfelejtettem meddig lehet menni eredményért pénteken. Nem tudja valaki véletlenül?
macilaci.

Hali,

AFP: Niki mondta nekem is, hogy az 1 alatti értékek a kiscsajszisak, az egy felettiek meg inkább kishapsira utal. Szabival 1,3 körül volt, most 1, 04, aztán próbáltam ebből levonni messzemenő következtetéseket :)

Macilaci, mintha csak kettőig lennének pénteken, de nem 100 %, inkább nézd meg, hátha ott lesznek még, és kiadják!
Fel a fejjel, nemsokára a párod is otthon, jön a hétvége, töltsétek kellemesen!

Ditke, végre írtál! :) Ma voltatok sétálni? Mi tesco-ztunk, köszi a vonatos tippet, frankó, ezt kapja majd Szabi a keresztszüleitől!!!

Betti, gratulálunk a szép eredményhez! Majd legközelebb hátha el tudsz menni ilyen ünnepségre... A vizsgákhoz dukk!

Judit, neked hány lesz?

Kép
Kép
dorkáék

Kitten, Máté és én voltunk hasmenősek, a lányoknak a torka, ill. Jázminnak a hörgői. Most jöttünk a dokitól: Anna rendben, Jázmin megint kapott gyógyszert, de most csak egyszer kell beadni egy nap... Komolyan mondom, már nekem van gyomorgörcsöm, ha itt a gyógyszerbevétel ideje :roll: A nagyoknál semmi ilyen gond nem volt: Máté 4 éves koráig egyszer volt talán beteg, még kicsinek, Anna meg olyan gyakran (Máté hazahozta az oviból), hogy simán megtanulta, mi is az a gyógyszerbevétel.

Macilaci, itt mindig találsz valakit, aki szívesen beszélget Veled! Látod, mindenki máskor és másmennyit tud itt lenni, de ha tudunk, segítünk!

Juditom (mint két lányos anyuka :lol: ), tegnap találtam egy korcsolyázó Barbies játékot, így lett fél óra nyugalmam :lol: Azok a sikolyok, amiket a két lány dobott, mikor ruhát válogattak, meg zenét, meg jégszínt ( :shock: )... Küzdöttem vele, mire feltelepítettem, de a hatás mindent megért :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka! He Levente elaludt, akkor megkeresem a fiúk eredményét én is... már nem emléxem. Engem is nagyon izgat a dolog. Na de állítólag attól is függ mikor mérik, úgy tudom.
szilbee

Köszönjük a köszöntéseket! :wink:

Afp-ről: annak idején a kismamás topikomban ez megdőlt. Márminthogy az afp magas vagy alacsony volta jelezné a baba nemét. Nem jelzi jobban, mint a pocak alapja vagy a Jónás módszer.

De azért, Dorka! Enyém afp 16+6. napon 1,04! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ilyen volt, ilyen lett:

Kép

Kép

Anikóóóóóóóóóóóóóóóó: Utólag is :oops: :oops: :oops: nagyon boldog szülinapot!
Kép
jaimee1

Leventének: 1,04

Dávidét meg nem találom. :(
szilbee

Én is azt találtam más fórumokon, mint amit Erika "mond"!

Pl. itt :arrow: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... useggel-ki meg

meg itt :arrow: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14703
szilbee

Hát anno én is néztem az afp értékeket... hogy fiú lesz-e vagy lány... konkrétan: Bence sztk-s eredmény: 0,99, Istenhegyi úton végzett vizsgálat eredménye 8 nappal később: 1,16. Marci: 16+4 napon: 0,81... ezek alapján mind a kettő lány kellett volna legyen... Hát Dorka izgulhattok még egy picit... ez a legbiztosabb :wink:

Kép

Kép
szolkata

Hali!

Macilaci! +++++++++++ Sajnos tudom, min mész keresztül, de hidd el, nemhogy peteérésed lesz, hanem egy icipici kis élet a pocakodban! Nincs ott Újszászon társaságod, esetleg szomszéd, barátnő, akivel tudnál összejárni?

Szami! Jó, hogy jobban vagytok, 3 gyerkőccel nem lehet könnyű még magadnak is betegeskedni! Már akartam: :oops: nagyon köszönjük Almát és társait :wink: , most majd Gryllus következik. :D

Niki! Akkor karácsony előtt lesz még egy körötök! :( Tényleg, tudja most használni Dorka a kezét?

Betti! Ösztöndíjhoz gratula, nagyon ügyi vagy! Esetleg állásajánlat a kórházból? :wink: Vagy nagyon telítve vannak?

Ditke! Azért ne tűnj el! :wink:

Dorka! AFP nálunk: 0,97, 16+4 naposan.

Jaimee! Tavaly és most is gyönyörűűűűűűűű! :lol:

[quote="vona ildikó"][ írta:vona ildikósize=200]Próbáltam Bettit hívni, visszahívott, fél háromkor megszületett Réka baba. 56 cm és 3540 gramm.[/size]

:lol: :lol: :lol:

donkoaniko

Jaimee!
Réka nagyon kis szépséges. Látom neki is volt haja rendesen a születéskor. :D Milyen kis szöszi lett. :D

AFP: 1,24

KépKép
kitten13

Kitten! Sajnos nincs meg a száma. :(

donkoaniko

Dorka!
na akkor ez tényleg megdőlt, hogy a fene egye meg.

Jaimee!
nagyon tünci, és hogy kiszőkült a haja!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
egy hasonló jáék van a egyszervolton, bár agyibb, de éppen a napokban emlegette Gréti is. írhatsz elérhetőséget!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na mizu?beindult a hétvégi punnyadás? vagy éppen ellenkezőleg, pörög mindenki?

a múlt héten jött a hoxás hírlevél, néha elolvasom, és felkeltette az érdeklődésemet, hogy valaki fekete ételeket keresett szín fontos! beleolvasgattam, és mit hallok most a tévében, hogy a hal a tortánban jövő héten színek szerint kell főzni, na és az egyik versenyzőnek mit? feketét. na megnézem mit sikerül kihozni! egy bordó tányéron tuti lenne, meg fehéren is!

Szilbee!
gyerkőcök hogy vannak?

Jaimee!
várom ám a fotókat!

na megyek nézem ezeket az asszonyokat a tv2-n

Judit,
Kép
Kép
bbj

POPI BABÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Néztem a Hal a tortán,merthogy amúgy sem birom Réka asszonyt,hát megérdemelték a tegnapi viselkedésük után ezt a kis ész osztást,habár Bangó asszony tényleg elég szinpadias volt de lehet hogy alapjáraton ilyen!

Afp-t holnap én is megnézem,kivi vagyok

Kép

Kép
katlina

Annalucuskának sok boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
én azt nem láttam, de Réka asszonyt én sem csípem, meg a selypítős bögyösmacát sem. Különben kezdem azt hinni hoyg ezek csak sztárallűrök, és kell a só. vagy mind ilyen hülye?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Analuciának Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Judit! Stagnálunk... és most már az én trokom is fáj, de nem vészes.

Többi beteg hogy van??

Na menek is, mert ma apjuk dolgozik.

Szép napot!
szilbee

Anna Luca, kedves, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Szilbee, Neked meg jobbulást! Nem nézted, amit írtam Neked?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Majd visszaolvasok. Az az igazság, hogy csak kulcsszavasan tudom még mindig követni a topikot. A fiúk eléggé lekötik az időmet, pláne így hogy betegek...

Szerintem még nagyon sok emberkének tartozom reagálással. Ezúton is bocsi! Pótolom, amint kicsit több időm lesz.
szilbee

Sziasztok!

Anna Lucának boldog névanpot!!!!

Az emailról lemaradta legfontosabb amit nem küldtem!!! :oops:

http://www.ecatalog.hu/farmasi/

S ez a legfontosabb kérlek nézzétek meg s ha kell valami írjatok egy privit!

köszi puszi mindenkinek!!!

Kép
kbernadett

Lucának nagyon boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Annalucus! Boldog névnapot!!!!

Rami! :oops: Utólag bár, de boldog születésnapot!!!

Szilbee! Ugyanolyan párásítót vettünk, mint a Tiétek. :D Ti hová raktátok? Úgy értem, hová célszerű, meg hogy olyan, mintha maga fölé fújná, de azért csak megy az a levegőbe is, nem? :oops: :roll:
Ti egyébként méritek a páratartalmat, hány %? És mennyit megy Nálatok? Na, jó sokat kérdezek. :oops:

Minden üzletben tömegnyomor... Idénre elég volt a hipermarketekből.

Jaimee! Jól sikerült a buli? Képeket kérünk sokat-sokat!

Réka asszony-Bódi Szilvi: kik ezek? :? Mit tettek az asztalra? Nem tudják már hogy affektáljanak.

Katlina! Szép az új vonalzód!

donkoaniko

ANNALUCUSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Rami!
nagyon sok boldog szülinapot! Kép

még benne vagyunk a 8 napban! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Végre ide sikerült ülnöm,nagyon el voltam havazva a héten.
Köszönöm szépen a köszöntéseket!

És az én adósságaim:Juditoknak és Anna Lucának nagyon sok boldog névnapot!
Anikót és Réka babát pedig így utólag is Isten éltesse sokáig!

Afp:A mi afp értékünk 16 hetesen kereken 1 egész volt,mondta a sok "hozzáértő",hogy akkor kislány lesz,mert alacsony az érték.Párom bele is élte magát,hogy lánya lesz,merthogy állítólag a lányok apásak,a fiúk anyásak,de mostmeg a másodikat is fiúnak szertné.Gabika 21 hetesen mutatta meg magát!Szóval Dorka még lehet egy picit izgulni,mert szerintem sincs összefüggés az eredmény és a baba neme között.De hátha kismanó már nem várat olyan sokáig magára és megmutatja milye van.

Macilaci:Most látom,te is Újszászi vagy?Én is csak azt tudom mondani,hogy kitartás ez már csak jobb lehet és előbb utóbb az is lesz.És megértelek,hogy nagyon rossz egyedül,én is nagyon sokat voltam egyedül,mikor még babó a pocakomban volt,de már nem dolgoztam,a párom meg éjjel nappal dolgozott,már én is kezdem befordulni,kínomban úton voltam állandóan,nagy pocakkal.Hány kilómétert megtettem egy nap,mert a lakásban nem tudtam sokáig megmaradni.

Megyek takarítani,mert tsómék még most mentek el.

Kép
pné rami81

Áve.

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :)

Rami, akkor jóóóóóóóóóóó utólag :oops: Boldog Születésnapot kívánok Neked! :D

Judit, ehehe...érdekes lesz ez a színes főzőcske... Fekete...nemistom...sült vér? :mrgreen: Az elég fekete...

Én is egyetértettem Bangómargittal. Nekem ugyan nincs bajom egyik csajjal sem, de pofátlanság volt, ahogy fikázták a főztjét - többnyire a háta mögött.

Ájjájjjáááááájjjj...én meg tegnap halálba küldtem a mézeskalács házikó projektemet :roll: :( A sütéssel szépen odabactam neki... Sebaj, jövőre újra megpróbálom :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt, mi is éppen most kavartuk be a mézeskalácsot, jobban mondva a gép, majd estére elkezdünk sütögetni, ameddig va erőm, aztán majd holnap a többit.

Judit!
ja volt aki véreshurkát írt! kíváncsi vagyok, mi lesz végül, tényleg jól mutathat, sé még hátha ehető is lesz! a többi színre már nem is emlékszem, még a zöldre igen saláta salátával, meg, ez rögtön felkeltette az érdeklődésem, és beugrott a hoxa, hogy ott keres valaki ilyeneket pont. és mi a többi szín???

nézi valaki a szombat esti lázat? én katuséknak szurkoltam, valahoyg stohltól hányok! az a bamba képe ahoyg hallgatja az értékelést, de minek kell "o-"-t is formálni a szájával?????? aztán amikor vigyorog, meg kidugja a felső fogsorát a száján kívülre?! nem beszélve hoyg nem tud versenyezni, veszíteni, meg még úgy sem!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Annalucusnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Rami, neked boldog születésnapot kívánunk!!!

Húúú, jól eltűnt mindenki!

Mindenki süt-főz? Nem, még karácsonyra csak nem főz. És süt? Én azon gondolkodtam ugyanis, hogy ha már most megsütném az egyébként elálló sütiket, azt karácsonyig simán megennénk.

Ki mit süt majd? Én mákos és diós beiglit (ezt mindig csinálok), csodakiflit (F. Nagy Angéla után..., töltött vaníliás kiflinek ismerik inkább) és mézes krémest. Ha nagyon unatkoznék, akkor esetleg még mézes kókusz kockát, vagy mézes puszedli receptet találtam még.
A karácsonyi menü nálunk mindig töltött káposzta, amit Pisti csinál cserép edényben (süt). Isteni finom és nem nehéz. Bár nem tudom, hogy a szopi miatt majd eszek-e, de például a borsót, a zöldbab főzeléket és a káposzta salátát bírja Marci :lol:

Ja, vettem neki aventos kék és sárga színű cumit... mert azért mégse már a rózsaszínűt rágja... szerintetek?! Nem kell neki, csak a rózsaszín, pedig minimális különbség van a kettő között.

Kép

Kép
szolkata

Bakker...

Múltkor a mézes puszi hozzávalóit tettem fel. :shock: :oops:

De jó vagyok.. :roll:
szilbee

Szilbee: no végre valakit legalább meg tudtam mozgatni :lol: Semmi probléma a recivel, az is mézes, meg díszíteni is lehet... :lol:

Bbj: ritka gyorsan utánanéztem, mert én nem tudtam, ki győzött a táncban... én is örülök, hogy a Katusék... Én nagyon nem néztem ezt a műsort, inkább alvás a programom este, de tegnap itt altattam Manókát... elég nyűgi volt... és közben láttam, hogy táncolni iy jobban táncol a Katus... Stohlt meg én sem igazán csípem...

Kép

Kép
szolkata

Szilbee!
annyira nem nagy baj, mert annyira hasonló a két recept, hyog a különbség alig észrevehető. sőt!

Kata!
én a mézesen kívül még juhtúrós pogit csinálok, majd a jövő hét vasárnap.

mivel a bejglit apákon kívül senki nem szeresse, így ő megveszi magánka a corában elég finomat talált!

ha ilyen sok az időd, dupla adagot is csinálhatsz, átvállalom a felét! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja ja, jobban is táncolt! én még szavaztam is bár a félmillió is kecsegtetett, így karácsony előtt, de ahhoz kellett volna küldeni még egy sömöst. na tudod....sok lett volna az a jóból.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Az igazság az hogy Juditról jutott eszembe, hogy megcsinálom a tésztát én is... holnap meg L-vel kiszaggatom. Erre látom, hogy nem is azt copy-ztam amit kellett volna.

Na de itt a másik, a MÉZes:

Keverjünk össze 80 dkg lisztet, 30 dkg porcukrot, 1-1 ek. fahéjat, szegfűszeget és szódabikarbónát egy nagy tálban. Morzsoljunk bele 5 dkg margarint. Ezután következzen 4 tojás és 4 ek. folyékony méz. Alaposan gyúrjuk össze a hozzávalókat, pihentessük fél órát, majd nyújtsuk 3-4 mm vastagságúra. Szaggassuk (vagy vágjuk) ki a különböző formákat, előmelegített sütőben, 180 fokon süssük 5-8 percig, amíg arany barnára sül.

Kata! Én még nem tudom... amire lesz épp idő. Beigli anyum reszortja. A karácsonyi menü is összeállt fejben.
Fácán leves lesz és az a bizonyos aszaltszilvás-füstöltsajtos csoda. :D (A pulyka szeletelve már a fagyóban figyel.)

Én mint "ex" versenytáncos Iringóékra szavazok. :P Egyébként én se bírom Sthol képét... engem is a rosszulét kerülget tőle... :?

Na menek... míg Dév huny megcsinálom a mézest...
szilbee

Anikó! Még gyorsan neked válaszolok... Magasra érdemes tenni és ha bútorra teszed tégy alá vmit, mert a lecsapódó pára könnyen tönkre vághatja a bútort!!!
Páratartalmat nem mérünk. Nincs mivel, de egész nap nyomatom, meg esete is... néha 1 órácskát hagyom pihenni. pl. most se megy..
szilbee

Na kész... pihen a hűtőben.

Szami! A könyvre gondoltál, igaz? Majd megnézem én is, de azért érdekelnének tapasztalataid is. Nekünk a logopédus vmi más foglalkoztatót ajánlott, de azt már jó ideje nem adják ki. Na meg LEventét rá se tudnám venni, hogy vmi meg is csináljon belőle... :roll:

Egyébként Levente 5 hónap alatt nagyon sokat fejlődött beszéd terén. Most már több szavas mondatokat alkot. Mint egy papagáj, mindent utánunk mond. Nem hittem hogy eljön valaha is ez az időszak. :)

Na ennyi.. Dév ébred.
szilbee

Szilbee! Köszke! :D A magason mit értesz kb.? :oops: Szekrény tetejét hajtja Apa, de a papírján meg 0,6-1 m van, így most a pelenkázón van... :roll: És ágyhoz Nektek mennyire van közel? Vettünk mérőt is hozzá a Mediaban, de eddig nálunk is szinte egész nap ment/megy, meg este, így van olyan 48%. De hőfokban nem pontos, úgyhogy lehet ebben sem... :oops:

Kata! Süti ide is jöhet! :D

Balwin! Ehetetlen lett? :shock:

donkoaniko

Sziasztok!

Rami, Anikó, Réka! Nagyon boldog születésnapot nektek!
Réka baba szülinapjáról várom ám én is a fotókat!

Annalucácska! Neked pedig nagyon boldog névnapot kívánok!

Én újra túl vagyok két viszgán... idén több nem lesz, disznóvágás miatt szombaton. Pedig még beválaltam volna, hogy januárra a két szigorlat mellé ne nagyon maradjon...

Macilaci! Én egyszer voltam az SZTK-ban nőgyógyászati vizsgálaton, hogy megerősítsék a terhesség tényét, a Gyenes Orsolya volt ott, de tényleg nem emlékszem van-e Uh! Bocsi! De szerintem van... vagy kellene lennie... És írj nekünk nyugodtan! Szerintem a te problámád itt senkit nem zavar! Én anno írtam, hogy van itt köztünk egy "földid", ismeritek-e egymást, de nem válaszoltatok...

Dorka! Én is megvettem mama nevében a Tescós favonatot! :D Bölcsiben is van, és babó imádja! Egyébként is itthon már régóta összeakasztja az autókat, vonatokat, markolókat... persze nem passzolnak egymáshoz, így apa befőttesgumikkal oldotta meg a problémát... :lol: :oops:

Betti! Vizsgákhoz drukk, ösztöndíjhoz gratula!

Szami! Jobbulást akkor még Jázminnak és neked! Anno én is ajánlgattam ezt a könyvet itt a fórumon, nekünk vizsgaanyag is volt a fősulin.

balwin Judit! Mi nem sikerált a házikónál? Túlsütötted?

Kata! Mi is mindíg csak kék színű Mam-os cumit vettünk/adtunk babónak. A várandós mama csomagban meg egy rózsaszín cumi volt! Kb fél éve találta meg Balázs, még bontatlanul, de azóta az a nagy kedvenc! Már tönkrement a cumi rész (beszakadozott), a kezébe szokta húzgálni magával! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó! Nálunk az 1.10-es szekrényen van. (pelenkázó magasságban kb.) Dév ágyától kb. másfél méter... de nálunk minden mindenhez nagyon közel van...
szilbee

na megint itt a mi mézesünk kész, sőt elővettük a 3 éve parlagon heverő kenyérsütőnket is, és sül e kenyér!!! Judit, hajrá Ti is!

rakok képeket Kép Leti kukta díszít, na persze túl nagy köszönet nem votl benne, megette a nyers tésztát is.

Kép Gréti már persze sokkal ügyesebb volt!

Kép és a végeredmény, most a színes egérkakákat részesítettem előnyben

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
Mi az, yhog ex versenytáncos? csak nem???? de jó!!!!!! mesélj! mior hol meddig sötöbö sötöbö

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, mi tegnap jazz koncerten voltunk, a doktor bácsinknak volt lemezbemutatója, s mondhatom, nagyszerűen éreztük magunkat, de így ma akartam megnézni a táncikát. Egyszerűen a falnak megyek attól a sok reklámtól, videóról ezért is elviselhetőbb.

Szilbee, igen, mesélj csak, mi ez az ex-táncosság?! Örülök, ha Levente ennyit fejlődött, én csak azt bánom, hogy anno annyi mindenkit (még logopédust is, védőnőt, daduskát, orvost) megkérdeztünk Anna beszédfejlődésével kapcsolatban, a mindenki azt mondta: ne aggódjak. Pedig már akkor lehetett volna ezeket a gyakorlatokat csinálni...

Olga, lehet, hogy írtad, de akkor szerintem én (sem) éreztem aktuálisnak. Milyen szigorlatod lesz januárban?

Judit, ugye, milyen jó, ha az embernek két kuktája is van?! Mindjárt teszek én is képeket a múltkori sütikészítésről.

Kata, fincsi lehet a sült töltött képoszta. Az én hölgy rokonaim olyan hasfájósak, hogy egyszer volt karácsonykor káposzta, római tálban, nem volt zsíros se, de mindenki csak éppen beletúrt... :roll: :?

Nálunk mostanra alakult ki a menü: halázslé bajai módra, gyufatésztával, Wellington pulykamell, aszalt szilvás csirketorta, füstölt-pácolt libamell, hozzájuk majonézes burgonya, rizs, gyümölcssaláta, sült libamáj párolt almával. Lesz kétféle torta a két nagynak a szülinapjára. Nálunk nem szeretik a beiglit, de lesz narancsos, meg csokis aprósüti, baconos muffin, meg mézes aprósüti.

Balwin, fekete kaja pl. a kaviár, a fekete kagyló, van tintahalas fekete tészta. Meg minden, ami szénné égett :wink: :lol:

Jaimee, hozol képeket? Mit szólt a nagylány az ajándékokhoz?

Anikó, nálunk párásítás nélkül 52 % van. És ezt nem érzem száraznak.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A képek:

Anna szülinapi tortája:
Kép

És az ünnepelt:
Kép

Kép

Jázmin, ébredés után - fordított pizsiben, hogy ne vetkőzzön pucérra reggelre:
Kép

A két nagy sütösütés közben:
Kép

És a kicsi:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Atya ég, Jázminnak mekkora haja van! ez nem ér!!!!!!

szénné égett! na ja! a tésztát is írták a tintahalasat....

Még Mátét is be tudod fogni? jó férj lesz!

Mi az, hogy nem szeretik a töltött káposztát? azta!!!! ha marad szóljál, azt is megkóstolom!

én még vacillálok a wellington pulyka, meg a aszaltszilvás-baconos- füstölötsajtos között. nem tudom, még mindig.
és szeretnék harcsapaprikást is csinálni, túróscsuszával...hoyg na mégis hal is legyen.

Judit,
Kép
Kép
bbj

AnnaLuca Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!Kép

Rami!
Boldog Születésnapot!!!!!

Kép

Szilvi!
Leírnád ezt az aszalt szilvás recit!!!!

Kép

Kép
katlina

Szilbee! Köszi, akkor ezek szerint nálunk sincs rossz helyen! És a többi infót is köszi! :D

Szami! 40 és 60 % között az ideális. Nálatok akkor okés. Nálunk viszont párásítóval 47-48! Anélkül olyan 35-40 körüli... Mi már nagyon szenvedtünk a száraz levegőtől.

Dorci sztrájkol alvás terén. :( Napközben talán fél-1 óra?

donkoaniko

Sziótok,
Annalucus, utólag is boldog névnapot kívánunk!!!

Rami, neked is boldog szülinapot kívánunk!

MI megvagyunk, megcsináltuk a mézeskalácsot, frankó és finom lett! Judit, köszi még egyszer a receptet és a mézet!

Holnap meg 18 hós oltás....

Karácsonyi menü: anyánál megtaláltam egy egyszerű, de naon fincsi receptet: olivabogyós, mozzarellás karaj, bacon-be csavarva.... Egyszer már csináltam, fincci (ahogy Szabi mondja). Bár nem igazán karácsonyi, de nagy alkotásokra úgysem lesz időm.

És megvan a fenyőfa, 2 m magas... :roll: Kisebbet terveztünk, de ez tetszett meg.
Csak szólok, hogy nehogy a Coránál vegyetek fát, 150%os áron adják a fenyőket (pl. a Nordmann a piacon 4000/m, ott 7000/m!)

Kép
Kép
dorkáék

Katlina!
Itt az aszalt szilvás-füstöltsajtos pulykamell receptje.

Asszem korábban ezt ajánlották a többiek is, ugye?

A versenytáncról nincs mit nagyon mondani... Hosszú évekig jártam a Pelikánba, de már nagyon régen volt! :) Még Ádámmal kezdtük ... és ennek köszönhetően jöttünk össze Eddel is.

Szami! Alányok egyre jobban hasonlítanak... nekem...

Jó lehet ez a nagy készülődés a gyerekekkel együtt.

Judit! ti is széépek vagytok!

Én már úgy várom hogy Dév is nagyobb legyen és együtt készülhessünk.. na de majd jövőre. ;)
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?