Új privát üzeneted érkezett!

ááá, még írta valaki konkrétan, hogy pocilakó fiúcska?
két kék sorom van, de 3 kellene? vagy csak feledékeny lennék.....izé, pocakos? Kép
Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok Babavárók!
Új vagyok még itt, bár közétek tartozom. 2009.06.03-ra várom 3.gyermekemet.
Nem nagyon szeretek írogatni, de már szinte az elejétől olvaslak Titeket! Most is csak azért írok , hogy megosszam veletek az alábbi linket, talán van, akinek segít, de lehet, hogy már ismeritek.
Itt küldök egy linket kismama ruha ügyben. Nem reklámozni akarom a varrócsajt, mert semmi közöm hozzá, csak gondolom Nektek sem mindegy mennyiért vesztek kismamaruhát.
Én tegnap voltam, és nagyon klassz farmergatyót, meg 2 gyönyörű felsőt Nála, potom 11.500,-Ft-ért... Máshol csak a gatya ennyi.
Meg ha kell rajta valamit alakítani, azt is lehet, nem kér érte külön pénzt.

www.gportal.hu/elenorkismamaruha

Jó nézelődést, és további kellemes babavárást :D
banyoszka

Üdv Banyoszka és köszi a linket. :wink:

Puszedli!
Pihizz sokat+megne B6, de ha nem használ, inkább hívd fel a dokit...nekem a derekam fáj valami iszonyatos módon... :(

Piroska!
Szerintem nyugodtan elmondhatjátok karácsonykor, mi az én szüleimnek azonnal elmondtuk, anyósnak a 8-9. hét körül.....a 12.hétre gyakorlatilag mindenki tudta.....

KépKép
amadea

Amadea: most jobb! szerencsére most nem fáj annyira lekopogom.
Sztem most van a hasfájósabb időszak. De ha nagyon fog fájni, akkor bemegyek a klinikára.

A derékfájásra meg az a baj, hogy sehogy sem jó, se állva, se fekve, legalábbis nekem. Remélem elmúlik mielőbb!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:35-kor.

Heni

Kép
szheni

Tényleg nagyon jó a link. Nagyon szépek a cuccok, és tényleg tök jó áron! Azt hiszem én is meglátogatom majd a hölgyet!

A has és derékfájdalom - bár félelmetes - teljesen természetes. Ha viszont már elviselhetetlen, vagy görcsöl, akkor doki. De ha pihenésre megnyugszik, akkor csak a méh tágulás okozza!

Olyan kár, hogy csak hétfőn kapom meg a szívhang hallgatót! Olyan jó lett volna, hétvégén hallgatni! :(

De 1 óra múlva indulunk! :D

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni: jobbulást neked is. Meg a náthából is kijöhetnél.

Igen noémi, néha elég ijesztően tud fájni, de szerencsére eddig elmúlt (lekopogom).

Más is dolgozik dec. 23-án?
Vendég

Heni: Igen láttam, hogy négyen is ugyanakkorra vagyunk kiírva :D
Szül majd valaki közületek az ÁEK-ban?
banyoszka

Ja semmi, végignéztem a táblázatot. Látom, hogy Noémi jön majd oda másnap :D
banyoszka

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:36-kor.

Heni

Kép
szheni

Puszedli: örülök, h jobban vagy! Szerintem azért egy magnéziumot dobj be, meg pihenj ma kicsit többet, és akkor csak ne mlesz semmi baj! Amúgy ma nekem is fájt a hasam, de nem ijedek meg, hiszen még mindig sokat pihenek + magnézium.

Képzeljétek, ma olyat éreztem, mintha valaki belülről kaparászná a hasfalamat! El is kezdett csikis lenni! Egész sokáig tartott, szerinem a babó volt! :lol: :lol: Utána bugyogott is. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Heni, nem tudom,milyen nemű a babánk, már van mindkét nemből 1-1 itthon, tehát lényegében az egészsége a legfontosabb. Így nem is fogjuk megkérdezni, egyik gyereknél sem tettük :D
Bár izgalmas, nem mondom!
Kislányt picit jobban szeretnék, de pesszimista lévén gondolom kisfiú lesz.... De ezek csak gondolatok, még csak megérzésem sincs igazán.
banyoszka

IGen Banyoszka, én is ÁEK-ban leszek, de én a MÁV Kórház részében. Nem tudom, hogy te is ott vagy a Honvédban...ezért gáz, hogy mindegyiket ugyan úgy hívják! :D

Csillagtáncos, de jó neked! Remélem hétvégén a nagy nyugiban én is fogom Áron babát még jobban érezni! Bár ez a reggeli hullámzás nagyon jó volt!

Egyébként csak elköszönni jöttem, mert indulunk!
Szép hétvégét neket! Hétfőn este jelentkezem!

Puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi! A szülőszoba és a szülészet úgy tudom, csak a Máv kórházas részben van, de én is a Máv-ba járok amúgy,csak a vérvételek miatt szoktam a Honvédba is "lebzselni".
banyoszka

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:36-kor.

Heni

Kép
szheni

Kfnoémi: érezzétek jól magatokat!
Vendég

Sziasztok!Én ma irok ide először.Segítségeteket szeretném kérni.Június 2-re vagyok kiirva az uh szerint 14, a várandós naptár szerint 16 hetes vagyok.Akkor most ilyenkor mi van?
kata840725

sziasztok csajok! Itt vagyok ám, csak mostanában olvasós üzemmódban.

Olyan jó aki már érzi a babót, én is csikizést, kaparászást, hullámzász szeretnék de akárhogy koncentrálok semmi...pedig minimális az anyai szövet :lol:

jövö hét péneteken 4re megyünk 4dre.Mondogatom is a pöttömnek hogy terpeszben kell lenni, remélem szót fogad...nagyon jó lenne megtudni hogy milyen nemű.Igazából mindegy, de tesómnak most derült ki (17 hetes) hogy lány és olyan jó lenne neki egy "kis barátnő" :) de ha hajhuzogatós unoaktesó lesz az sem baj ám :D

nekem semmi bajom nincs, és ez fura, nem érzek semmit , csak néha egy nagyobb szúrást itt ott , húzódást, "bentszorult levegő"- érzést a pocomban, ja és rettentően kívánom a krumlpi minden formáját...

normális hogy a méhemen kívül semmit nem érzek? :roll: :oops:

olyan fura, hogy egy kb 10-11 centis gyerek van bennem...nektek nem fura? én nem igazán tudom elképzelni hogy hol van... :oops:

puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
mniki84

Szia kata840725!

Ne ijedj meg, lehet csak később fogant. Amúgy mensi szerint én is egy héttel idősebb vagyok, de UH szerint kevesebb, mert későn volt pé.
Vendég

én meg pont fordítva kata840725, az uh szerint egy héttel nagyobb, 05.31.én születne, de anniy minden változik még :D apa katonái 3 napot is tudnak várni a petére...szóval igazából mindegy...a vizsgálatokra meg úgyis mensi szerinti kor szerint kell menned...amg esetleg át nem írják a terminust

Kép
Kép
mniki84

Kata!
Üdv itt! Mikor volt az utolsó mensid és milyen hosszú ciklusaid voltak?

Heni!
Én fiús anyukának nem tudtam elképzelni magam.... :D

Csillagtáncos!
Tök jó, hogy érzed. Én is egyre gyakrabban, csak mindig olyan rövid ideig....

Noémi!
Érezzétek jól magatokat!

Elmúlasztottam a derékfájdalmamat :D

KépKép
amadea

Szia Amadea! Augusztus 25 és 28 naponként. Köszi a válaszokat mindenkinek!
kata840725

Kata!

A mensi alapján 15+4, de valószínüleg később fogant kicsit, de az UH alapján mért kor UH-ról UH-ra változhat....a hivatalos a mensi szerinti, ami neked jún.1 ,ha jól számoltam :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok!
Na mi a helyzet??? Ma én vagyok az első???? Bár igaz, hogy szombat van...
Olvaslak benneteket, de ritkábban tudok írni. Pedig olvasás közben igyekszem megjegyezni, hogy kinek mit is fogok írni, de egyre feledékenyebb vagyok :D

Csillagtáncos, örülök, hogy jobban vagy. Nem volt semmi a kórházas történet. Sajnos ilyet elég sűrűn lehet hallani :(

Noémi, bár már elutaztatok, és lehet, hogy éppen most masszíroznak, azért jó pihenést és kikapcsolódást kívánok!!

Anuk, hát tényleg amúgy sem tudnék hason feküdni a melleim miatt. Eddig nem éreztem, bár a kolléganőim és anyukám megjegyezték, hogy szépen nő, de most ismét elkezdett érzékenyebb lenni. Gondolom ez természetes. Úgyhát a hason fekvés elképzelhetetlen, de már megszoktam oldalt.

Tegnap én is éreztem azt a "belülről csiklandozós érzést". Épp a nagyforgalmú 7-es buszt vártam és közben történt. Szerintem Ő lehetett...

Férjem annyira aranyos volt este. Odabújt hozzám, megsimogatta a pocakom, rámnézett és közölte: "Kisbabánk lesz! De jó, kisbabánk lesz!" Azt mondta, hogy most esett le neki igazán. Pedig ott volt a genetikai uh-on is velem. Mindegy, inkább most, mint szüléskor :D
Egyébként őrült iramban nő a pocakom. Már megjegyezték idegenek is. Tök büszke vagyok rá! Muszáj volt még 1 kismama nacit beszereznem. Szerencsére ez olcsóbb volt mint az előző. Pesti lányok, bár biztos van ennél olcsóbb üzlet is, de a Vörösmarty téren lévő H&M-be egész jó kismama cuccokat lehet kapni. Egy fekete nadrágot és egy klassz hosszúújjú felsőt vettem 11 ezerért.
Ja, és kaptam egy szoptatós melltartót (nem röhögni) az egyik kolléganőmtől. Hogy az mennyire kényelmes!!! Úgyhogy már 2 db-ot tudok váltogatva hordani :D Tudom, elég gáz, de olyan marha drágák ezek is.
Babaholmink még mindig nincs, majd koratavasztól, a felújítás után elkezdjük beszerezni őket.

Mindenkinek kellemes hétvégét! Jó készülődést! Vigyázzatok nagyon magatokra! Tényleg, vészesen közeledünk a félidőhöz :D

KépKép
süni76

..

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni: úgy sajnálom! Remélem már jobban van a pocid! Nekem du.-ra szerencsére elmúlt, de vagy egy órát nagyon fájt.
És szép az új vonalzód!

Én is aludtam du., bánatomban, mert apjuk céges bulin van, és hát onnan soha nem tud normálisan hazajönni:(.

És megint fáj a fejem. Görcsöl jobb oldalt, de ha beveszed egy fél Panalgorint, elmúlik. De most feszt gyógyszert kapkodjak, ha fáj? Az azért nem tenne jót.

Süni: én kínais boltban vettem szopi melltartót 890 Ft-ért! annyiért simán megéri! :wink:

A férjem nekem is nagyon édes tud lenni, tegnap este is annyit beszélt a pocimhoz, mondta kis Nyunyinak, hogy szereti, meg nőjön nagyra, meg ne rosszalkodjon, mert anyának akkor nagyon fáj a pocija..oan édes volt! mindig köszön a babának is ha megy, vagy ha jön. sztem így simán felfogja ismerni az ő hangját is, legalábbis remélem. :roll:

Ácica sem lesz karácsonyig, elutaztak.
Vendég

Heni: a magnézium neve: Tabletta Magnesii Citrici. Ezt írtam, h a kórházban ajánlották, kb 300 Ft és 500 mg van benne. Nem mindegy, m a MagneB6-ban kevesebb a hatóanyag. Gyógyulj meg hamar!

Ma délelőtt kb két óra hosszát voltam vásárolni karácsonyra. Úgy elfáradtam! Persze, aki 2 hete csak pihenget... Ebéd után jó sokat aludtam, gondolom a fáradtság miatt! De olyan jó volt kicsit bekapcsolódni a normál életbe!!!

Bementem a Brendonba is, hátha van normális, hosszú alsótrikójuk. Egyet mutatott az eladó, felpróbáltam, nagyon fura volt, mintha szűk lenne, de ,mégsem... megnéztem az árát, tippelhettek:... 6300 Ft!!! Na ennyiért nem veszek 1 db alsótrikót! Majd megnézem a kínaiban v bárhol máshol: már egy Triumphot v Sarianát stb is kapsz 1500-ért maximum. kicsit el vannak szállva, nem is néztem jobban körül!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:37-kor.

Heni

Kép
szheni

Csillagtáncos, azért csak óvatosan, és vigyázz Magadra! Még pihenned kell...

Heni

Kép
szheni

Csillagtáncos, Heni!
Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!!!

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Heni, szorulásra aszaltszilva, vagy a leve, amiebe előző este beáztatsz pár szemet, éhgyomora. Ill. nekem nagyon bejött a sütőtök, eszek pár szeletet megsütve és 3-4 napig semmi gondom.

Banyoszka, szia, én is a 3.-t várom.

Csillag, tessék pihenni!

Puszedli, sajnálom, hogy dolgoznod kell 23.-án! Meddig tervezel még melózni?

A szüleimnél voltunk pár napot, apukám nagyon beteg. Arra ébredtem ma reggel, hogy álmomban zokogok. Jó lesz már, ha ma végre hazajön a férjem, rámfér :cry:

Képzeljétek nekiálltam kötni a bébinek egy takarót, hogy a síelés alatt ne unatkozzak. Tök szép lesz!

Szép napot!

Benta
benta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:37-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Benta: jobbulást apukádnak!!

Én is tudtam anno kötni. Lehet megint meg kellene próbálni???

Heni: mikor ért haza a férjed?
Az enyém 8-kor, de sokat nem kommunikáltunk, levetkőzött és elaludt szerencsére.

Most meg próbán van.

Heni örülök, hogy poci már kevésbé fáj. De tessék már meggyógyulni!

Benta: nem tudom meddig dolgozok..január még tuti, aztán majd látom.

Szép vasárnapot!
Vendég

Puszedli, én se kötöttem kb. 10 éve, de benne marad az ember kezébe, nem lehet elfelejteni. Köszönöm apunak a jókívánságot, nem biztos, hogy valaha javulni fog, de nagyon remélem.

Heni, ha egy üzlet beindul :) Bonyolultabb dolgokra nem vállalkoznék, de egy takaró/sál azért megy. Ha ennyire náthás vagy, orvosnál voltál? Már elég régóta húzod, lehet, hogy egy célirányos antibigyóval jobban gyógyulnál. A doki tudja, mit lehet ilyenkor, és az elhúzódó nyavaja nagyon rossz lehet. Mikor mész AFP-re? Az lesz dec. 19.? Én csütörtökön. Mire lezajlik a karácsony, szilveszter, hipp-hopp félidősek leszünk :)

Sziaszok!

Kép
benta

Ebédelünk. Elővettem valami fokhagymaszószt is. Edina kér még egy adag második fogást. Teszek neki husit és krumplit. Mire gyermekem megszólal:
- kérek hagyma fogpasztát is (szerintem fokhagyma pasztát kért volna a jány)
(paszta = krém, erdélyiek átvették a románoktól)

Kép
kissmanó

..

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:38-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni: de ügyik vagytok! A szívecske miből van?

Benta: én már elfelejtettem a kötést, az tuti. Mondjuk csak a legegyszerűbb verziót tudtam... Én inkább kézimunkázok, majd készítek neki egy gobelint a falra! Jobbulást apukádnak!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tényleg, azt elfelejtettem írni... :oops: A szívecske gyertyából lett öntve, és a két fál is önmagában elégethető.:)

Heni

Kép
szheni

és a közepén az a sárga izé micsoda? (nagyon tetszik ám, nem kötözködni akarok, csak nem ismerem fel, mi micsoda... :oops: )

Csillagtáncos

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

:):):) Semmi gond, tényleg nem látszik rendesen. :)
A nagy piros szív két fél gyertyaszív, amit ha összeillesztesz, akkor egy teamécsest lehet beletenni. ( A sárga "izé" a közepén egy aranyszínű teamécses.) Eredetileg gipszkiöntőforma, de miután volt itthon egy csomó elhasznált illatos gyertyánk, Miki kitalálta, hogy mi lenne, ha úgy csinálnánk meg, hogy a két fél szívet is el lehessen égetni. Így még illata is van. Na, ezt ő készítette saját ötlet alapján. Nem lett rossz, végülis anyóséknak megfelel. :lol: :lol: (Merthogy nekik szeretné adni.) :):):)

Heni

Kép
szheni

Most már értem. Remek ötlet!!! Olyan jó, hogy ti ilyen kreatívak vagytok! Nekem egy csomó idő kell ,mire valami jó ötletet kitalálok...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Amikor tanítottam, mindig kellett a skacoknak valami új, ezért kénytelen voltam mindenféle könyvet beszerezni, és a neten is remek ötleteket találtam bármihez.
Már 5 napja nem érzem Pocimacit bugyogni... :( Lehet, hogy akkor sem Őt éreztem?

Heni

Kép
szheni

hello Lányok!
Heni,nagyon ügyesek vagytok! Mi is festettünk üveget, meg főztünk narancslekvárt ( ma annak az üvegeit díszítjük ki pont:))
Süni, teljesen egyetértek, én is pont ma jártam a Vörösmarty téri h&m- ben és nekem is nagyon tetszett a kismama&baba részleg. Végül nem vettem semmit, mert... Tegnap elmentem megnézni a Lövőház utca 2 in 1 outletet, és egészen odavoltam. 50-70%-os leértékelés volt, úh vettem 3 szoknyát és egy halásznadrágot 22 ficcsért. Aki budapesti, vagy itt jár, nagyon ajánlom. Nagyon szépek, és szerintem elég jutányosak. Én ennél több kismama-cuccot már nem is akarok venni, legfeljebb felsőket. Ennyit viszont kellett, mert már semmi sem kényelmes, és muszáj normálisan kinéznem, hiszen dolgozom, tárgyalok stb. Csak a szakadt farmerom volt, amiben viszont MINDENKI letegez:)
Hú, és tegnap voltam esküvői ruhát próbálni... na az viszont egy horrorisztikus élmény volt. Azok a nénik... ilyenkor ara gondolok, hogy azért esküdni talán jobb lett volna karcsúan... Azért találtunk egy ruhát, ami egész szép. Legfeljebb olyan leszek, mint egy hógombóc.hehe. Pedig nem híztam egy kilót se, csak úgy átalakult a potrohom, hogy benne a bébi:)
Remélem, elmúlt a hasfájása, akinek fájt:(
én is éreztem reggel bugyogást. És simán észreveszik idegenek is már ( ha csak pullover van rajtam, kabát nincs).
Ja és, aki a táblázatot készíti: kérném szépen módosítani, ha majd sor kerülne rá:
Mormota, János kórház június 1, és holnap megyek AFP-s vérvételre, és asszem 29-én genetikai uh-ra, ha minden igaz... nagyon szépen köszönöm! ( csak, hogy pontos infok legyenek benne:))
szép vasárnap estét Nektek!

mormota
mormota20

Sziasztok!
Örülök, hogy jobban vagytok!

Heni!
Nagyon klasszak az ajándékok!!! Nekem is kellene kreatívkodnom valamit párom munkatársainak....26-an vannak...szívesen fogadok ötleteket :wink: ...

Mormota!
Táblázattal kapcsolatos adatokat Kissmanónak küldd el pü-ben, nem bizti, hogy vissza tud olvasni a 3 gyerkőc mellett.....

Régebben én is kötögettem...most keresztszememmel szeretnék próbálkozni....Benta, majd ugye teszel fel képet a takaróról?

KépKép
amadea

Sziasztok Lányok!

Tudom, tudom, nagyon korán van és én már megint ilyenkor írok :D Korán kelő tipus vagyok, 8-ra járok dolgozni 25 km-re onnan , ahol lakunk. Időben fel kell kelni ahhoz, hogy tudjak egy kicsit netezni, komótosan megreggelizek közben, aztán ébreszteni a lányom, elkészíteni az ovihoz , aztán magamat stb, és még be is érni időben. Este a férjem használja a gépet.

HEni!

Nagyon szépek az ajándékok, nekem különösen az angyalka tetszik. :)

Ez a kötögetés nekem is nagyon ment középiskolás koromban, lehet fel kellene eleveníteni. :roll:

Nekem van még egy-két kismamcuccom "régről" és mivel megint nyáron szülök pont jó a sorrend, előszőr a nacik, aztán nyáron már úgyis a bő, lenge ruháké lesz a főszerep.
Meleg cuccból túl nagy méretűeket ne vegyetek!!

Valaki mondta a szopis melltartót. Nem hülyeség, én is mikor méretet ugrott a mellem már eleve olyat vettem és nagyon kényelmes volt. Szoptatás után úgyis visszaugrik a méret az eredetire. :(

Kép
Kép
sosi

Mormota: most véletlen be tudnám "könyvelni" a táblázatba a változásokat, de van egy szépséghiba: nem a saját gépemről nyomulok, így nincs táblázat itt, ergó nem tudok módosítani.
Szal tényleg a táblázathoz az adatokat priviben.
Köszi.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Heni: nagyon ügyesek vagyok!
Bár lehet nekem is csak egy kis idő kellene, meg pár ötlet, és én is kreatívkodnék. Na, majd jövőre!

Heni: hasfájás?

nekem néha be-beszúrogat, de szerencsére csak ennyi.

Ma elfogyott a duphastonom is, remélem barnát nem fogok látni, amúgy is mostanában lenne esedékes a következő mensi.

Kismamanaci: egy van nekem is, de vhogy még nem mertem felvenni :lol: , meg kicsit bő a szára, meg kellene varratni. Még egyet akarok venni, amit esőben is fel lehet venni. Mert ez világos színű.

Szopis melltartót nagyon szeretem, kényelmes.

Szép napot!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:38-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni: örülök, hogy múlik a náthád is!

Hát januárban még biztos leszek, aztán a többi a tárgyalások függvénye,hogy tudunk majd megegyezni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?