Sziasztok!
Na mi a helyzet??? Ma én vagyok az első???? Bár igaz, hogy szombat van...
Olvaslak benneteket, de ritkábban tudok írni. Pedig olvasás közben igyekszem megjegyezni, hogy kinek mit is fogok írni, de egyre feledékenyebb vagyok
Csillagtáncos, örülök, hogy jobban vagy. Nem volt semmi a kórházas történet. Sajnos ilyet elég sűrűn lehet hallani
Noémi, bár már elutaztatok, és lehet, hogy éppen most masszíroznak, azért jó pihenést és kikapcsolódást kívánok!!
Anuk, hát tényleg amúgy sem tudnék hason feküdni a melleim miatt. Eddig nem éreztem, bár a kolléganőim és anyukám megjegyezték, hogy szépen nő, de most ismét elkezdett érzékenyebb lenni. Gondolom ez természetes. Úgyhát a hason fekvés elképzelhetetlen, de már megszoktam oldalt.
Tegnap én is éreztem azt a "belülről csiklandozós érzést". Épp a nagyforgalmú 7-es buszt vártam és közben történt. Szerintem Ő lehetett...
Férjem annyira aranyos volt este. Odabújt hozzám, megsimogatta a pocakom, rámnézett és közölte: "Kisbabánk lesz! De jó, kisbabánk lesz!" Azt mondta, hogy most esett le neki igazán. Pedig ott volt a genetikai uh-on is velem. Mindegy, inkább most, mint szüléskor
Egyébként őrült iramban nő a pocakom. Már megjegyezték idegenek is. Tök büszke vagyok rá! Muszáj volt még 1 kismama nacit beszereznem. Szerencsére ez olcsóbb volt mint az előző. Pesti lányok, bár biztos van ennél olcsóbb üzlet is, de a Vörösmarty téren lévő H&M-be egész jó kismama cuccokat lehet kapni. Egy fekete nadrágot és egy klassz hosszúújjú felsőt vettem 11 ezerért.
Ja, és kaptam egy szoptatós melltartót (nem röhögni) az egyik kolléganőmtől. Hogy az mennyire kényelmes!!! Úgyhogy már 2 db-ot tudok váltogatva hordani
Tudom, elég gáz, de olyan marha drágák ezek is.
Babaholmink még mindig nincs, majd koratavasztól, a felújítás után elkezdjük beszerezni őket.
Mindenkinek kellemes hétvégét! Jó készülődést! Vigyázzatok nagyon magatokra! Tényleg, vészesen közeledünk a félidőhöz