Szijasztok!
Dolli édes vagy! nem tudom mi lehetett hétfőn, de a hétfő és a kedd eseményei tagnap tornyosúltak csak igazán, így estére teljesen kiborultam, volt sírás meg minden!
Tudom, hogy ciki, de azt éreztem megszakadom az előtem tornyosuló ezernyi dolog nehézségei alatt!
Tegnap még ajándékokkal rohangálni oviba, ma meg 14h-ra megyek dokihoz, de közben megfájdult a fogam, az egész arcüregem!Szerencsére Andi kisegített a dokijával és mákom is volt, mert pénteken 12:15-re kaptam időpontot!
Nem mertem így belevágni a karácsonyba, hogy ne nézzen rá egy doki!(megjegyzem ma nem fáj
)Persze anyóst már nem mertem megkérdezni, így őrülten telefonálgattam, ki tudna vigyázni a három gyerekemre!
Úgy volt a legjobb barátnőm átjön, Bogival egyidős a kisfia, és most várja a második babót! De szegényt nem akartam terhelni!Végül sikerült a szomszéd nénit áthívnom! JESSSSZ!!!!!!
Ja és lejárt a jogsim, pénteken még az okmányiirodába is lesz a látogatásom a 3 gyerekkel, izgiiiiiiii!
Ma még vasalok és már itt vannak a bőröndök a nappaliban, el kell kezdenem bepakolnom!Szóval nem unatkozom, de a kedvem határozottan jobb!
Lányok ez a sötétség!!!!!!!!!!UNDORÍÍÍTÓ!
Jó lenne ha már jönne a tavasz! Mondjuk márciustól már nyár lenne, azt el tudnám viselni!
Mézeskalácsház összeállítva de díszíteni csak hétfőn fogjuk!
Lányok milyen ez a fotókönyv??????
Én most hivattam elő képeket Apósomnak, de lehet érdekelne ez a fotókönyv!
Köszönöm a kérdést!Apósomat megműtötték, ki kellett szedni szegénynek a fél tüdejét!De a körülményekhez képest jól van!Remélem karácsony előtt hazaengedik!
Dolli, nekem is beállt ma a nyakam, de szerencsére nem vészes!
Köszi a Bálint dícséretét, "csak" ovis felmérés volt, de baromi hosszú teszt!
Konyhát, igen Apa csinálja, illetve Ikea-s bútort vettük hozzá és azt alakította át! Vettem hozzá egy Tefal minikonyhát abból jó lett a sütő főzőlap, azt is beépítette, a mosogató, egy fémtál lett beépítve, kicsi csappal, vettünk egy mini grill sütőt(3.000.-Ft körül volt a tescoban akciósan, egy játék mikró meg 10e lett volna!
)
Lesz felsőszekrény és közte csampe utánzatu tapéta, szerintem nagyon aranyos!!!!!! Még ajtók kellenek az alsó konyhaszekrényre, és elvileg kééééész!
Karácsonykor valszeg a délutáni alvás után átvisszük a csimókat anyóshoz és addig berakjuk a szobájukba a konyhát és díszítjük a fát és mikor hazaérünk megjön a Jézuska!
Én mááááár úgy várom, kiváncsi vagyok mit szólnak gyerekek!
Olyan jó ha az embernek gyereke van, újra átéli ezt az egész izgalmat, titokzatos csodát!
Gabi, gyere beférsz a bőröndbe, jöhetsz velünk Kehidára!
Én is nagyon várom már csak amig odáig eljutok, hogy útrakészek legyünk.................
Zsand? Sylph? Mária????Merre vagytok????
Puszi Lányok! Legyen csodaszép napotok és kitartás már csak pár nap és itt a karácsony, remélem mindenki tud egy picit pihenni majd!
Orsi
(ne haragudjatok, biztos televan helyesírási hibákkal, de nincs időm visszaolvasni
)