Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, Orsi
Hát ez az, az én agyammal van a baj :D Mindig ez volt ha elhatároztam h na most akkor tényleg fogyózom akkor kb 1 napig bírtam, utána olyan dolgokat akartam enni de azonnal ami különben eszembe sem jutott.

Orsi,
Magánpraxis, de két doki van. Én egy hapsinál voltam de a nevére sem emlékszem csak nála volt hamarabb hely. Úgy tűnik h manónak is tetszik Böbe néni, végre legalább csinálnak valamit és nem csak színeznek egész délelőtt. Jó lenne ha maradna év végéig.

Gabi,
Nekem Zsoldosné Eta volt a szülésznőm, őt az orvosom ajánlotta de nagyon kedves és figyelmes volt velem. Amikor Veronikával voltam terhes és bejártam a klinikára ctg-re mindig megnézte a füzetben h mikor van időpontom és ha ő akkor műszakban volt akkor szólt a ctg-s hölgynek h szóljon nekem h itt van, nézzek be hozzá. Mivel a megadott napig nem akart megszületni a leányzó, befektettek a kórházba, minden nap bejött megnézni h mi újság és még a gyerekágyon is meglátogatott minket. Aminek legjobban örültem h neki sikerült rábeszélni Robit h maradjon bent végig a szülésen mert a párom nem bírja a vért. De a végén szólt neki h na most ne nézzen oda :D Zsombornál mondjuk az orvosom kicsit pácban hagyott mert lent volt a Balatonnál és már ivott, sűrű bocsánatkérés közepette küldött maga helyett egy másik orvost, aki nagyon kedves volt és figyelmes. Bár sok dolga nem volt mert csak egyszer jött be és a kitolásra. A szülésznő volt velem végig. Az alvás nálunk is elég változó, de Zsombor még mindig többet és jobban alszik mint Veronika anno. A lányom már elmúlt 1 éves mire átaludt egy éjszakát :?

Felrakom az aktuális kedvenc képemet róluk
Kép Két kicsi mikulás

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi
Gazdálkodj okosant nagyon szeretem én is. Az eredeti változat az igazi belőle. Én is előkotortam a karácsonyi CD-met és ma délelőtt azt hallgattuk. Olyan gyorsan itt lesz és utána meg sitty-sutty és vége is és jön a hideg január. :roll: Nagyon jó lesz nektek Kehidán. Gyerkőcök is mennek?

Andi
Zsoldosné Etát is nagyon dícsérték. Én aug. végén szültem a nagy szabadságolások idején és tartottam tőle, hogy szabin vagy vidéken lesz az orvosom/szülésznőm a szülés idején. A szülésznő pont a 38-39. hetemen volt szabadságon, de nyugtatott, hogy biztos megvárja Milu odabent az idejét. Igaza lett, mert a 40. héten szültem 4 nappal a kiírt időpont előtt. Ráadásul egy csütörtöki nap volt délelőtt 10-től 3-ig lezavartuk az egészet. Poénkodtunk is a dokival, hogy nagyon ügyesen megbeszéltem Milánnal mikor bújjon ki. :lol: :lol: Nálam azért többet volt bent az orvos, de tényleg a szülésznőn volt a hangsúly. Ő ott volt végig velünk.
Zsombor átalussza már az éjszakát? Én úgy érzem ettől mi még messze állunk.
Nagyon jó a fotó. A két kis Mikulás. :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
gabusz

DRÁGA GABI!

NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!

Kép

Puszi: Orsi
Vendég

Andika!

Nagyon édesek a kis Mikuid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Veronika&Bálint
Kép Szerelem Kép :-)
Vendég

Többiek merre bújkáltok?????
Na jó én is belustiztam egy kicsit vagyis inkább pont tegnap nem voltam lusti! :D
Egész napot végigpörögtem, reggel ovi, tankolás, posta(már törzsvendég vagyok lassan :? )plus, gyorsan haza, főzés, mosás, takarítás, oviba Bubuért, ebéd, raktam le csimókat, még befejeztem a takarítást és készültem, jött anyósom át én meg el a szülőire. Este fél 8-ra értem haza.....
Ma ennek örömére lógunk az oviból, vasalnom kell egy hegyet, délután jönnek sógórnőmék, holnap szőnyeg, kárpít takarítás,utána át anyóshoz, ott ugyanez, délután fenyőfa vásárlás, meg minden maradék kütyű ami még hiányzik....
Remélem vasárnap lesz egy kis szusszantás! :shock:
A jövőhetem meg megint pörgős és még készülnöm kell Kehidára is......Szóval most egy kicsit bele kell húznom!
Gondolom Nektek is hasonlóan telnek a karácsony előtti utolsó hetek.

Apósomat jövő hétfőn műtik, elvileg karácsonyra haza is mehet....féltem szegényt! :(

Viszont a fiamkám 91%-osra írta az iskolaérettségi tesztet! :D :D :D
6-an mehetnének a csoportból isibe, de csak ketten vannak ezen a szinten! :shock: A többi gyereket eltanácsolták! :(
Amúgy meg hatalmas dilemában vagyok! :cry: :cry: :cry:
Lehet hogy inkább Mariánumba megy Bubu suliba, mert a továbbtanulás szempontjából jobbakat hallottam erről az isiről.
De akkor Fruzsit ebbe a kretén oviba kell hogy hozzam :? :? :?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Valaki segíthetne, miért csak az én gondom ez, Apa a témához hozzá se tud szólni én rajtam van a felelőség! :cry:

Na puszika, remélem senki nem beteg és csak azért nem jöttök, mert dolgotok ezer! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Orsi én meg olyan lusta vagyok,hogy csak na.
Gratulálok a fiadnak!!Nagyon ügyes!!
Milyen suli dilemád van??

mimi12

Mimi!

Na ez jóóó, én annyi mindent elterveztem mára éééééééééééééés :oops: :oops: :oops:
Kanappé kinyitva, tv-zünk a gyerekekkel, popcorn, üdcsi.
De legalább kicsit pihizek! :D :D :D

Sulidilema: Batthyány kontra Marianum
:? :? :? :? :?

Szerintem Neked van mentséged lustaságra! :wink: Szemeid nem ragadnak le????
Vendég

Orsi!
Nem mondom,hogy húú de fitt vagyok.De az az igazság,hozzá szoktam már a kevés alváshoz :lol:
Bár ásítozom jókat... :lol:
Viszont az a mázlim,hogy nincs egyenlőre semmi rosszul létem,néha picit érzem a gyomrom,de semmi extra egyenlőre.Remélem ez így is marad!!

Suli.Na ehhez így tényleg nem tudok hozzá szólni.A Fanni Budaörsre jár suliba,ott egész tűrhető a suli de nem tökéletes.

mimi12

Sziasztok!

Orsi
NAGYON KÖSZÖNÖM! Te voltál a 2., a férjem előnyben van, mert ő velem aludt. :lol: :lol:
Suli témában én sem tudok sajna segíteni.

Mimi
Én is lusti vagyok, de én az időjárás miatt. (Remélem :lol: :lol: ) Olyan szürke, sötét az idő.

Gabi

Kép
gabusz

Hu bccus :oops: :oops:
Gabi!Nagyon boldog névnapot!!

mimi12

[quote="mimi12"]H írta:mimi12u bccus :oops: :oops:

:D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaj de édes Milánról a kép!!!!!!!!
Vendég

[quote="mimi12"]H írta:mimi12u bccus :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:
Köszi

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Először is Gabi, nagyon boldog névnapot!!!!!! (hugom is gabriella és ő még szülinapos is :wink: )

Orsi, kannás sztori, nem semmi :wink: :?
Gratula Bubunak, nagyon ügyes!

Andi, nagyon tündériek a gyerkőcök, igazi huncut mindkettő! :D

Lányok, tegnap voltunk mikibulin az opcsiba. Szuper volt, Lili az ült az ölemben és ezerrel nézte az előadást :lol: Bálint, meg....megszeppent és a két lábam közé bújt a földre, aztán ott is maradt, közben autózott :wink:
Majd kicsinyítek képet.
Ma, meg már sütöttem egy tortát, mostam, pakoltam, ebédet főztem, aludtam egy kicsit a skácokkal is, úgyhogy nem unatkozom :wink:
A nap azért süthetne egy kicsit....
sylph

Sziasztok!

Gabi! Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Milu szeme hogy alakul?

Orsi, Andi! Szuper, hogy végre van egy normális óvónéni! :) Mondjuk a nem levegőzést azért nem értem, mert az ónők magukkal tolnak ki... a gyerekek megzizzennek bezárva.
Édesek a gyerkőcök! Látszik, hogy nagy a szerelem! :lol:

Én most két napig fotókönyvet gyártottam látástól vakulásig, meg persze amennyit csibe hagyott. De kész, és nagyon klassz lesz! :)
Úgyhogy ezek után jöhetnek még a naptárak, meg egy kis hangulatteremtés/sütögetés/ablakdekorálás...

Mimi! Szuper, hogy nem küzdesz rosszulléttel! Maradjon is minden ilyen klasszul! Azért szupi, hogy sosem maradunk kismama nélkül. Alighogy megszületett Zsófi, jön az utánpótlás! :D

Annyira édesek ezek a gyerekszájak! :) Szoktátok gyűjteni/kiírni?

A szülés/születés sztorikba a császár miatt én nem nagyon tudok belefolyni. Meg a szülésznős témába sem. MAx azt tudom elmesélni, hogy a főorvos milyen alsógatyát hord, mert ez volt a téma a műtőben! :lol:

Orsi! Éljen a henyélés! :D

Na megyek, felpörgök egy kicsit!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mikis-képek....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:14-kor.
sylph

Sylph! Nagyon édi gyerkőcök! :D
És a Miki sem gáz. Nem gagyiszakállas, mint a többiek. :lol: Legalábbis így képről ez jön le!

Kép
Kép
tekiroll

Lányok! Valakinek van infója Makay doktornőről(gyerekdoki)?

Kép
Kép
tekiroll

Szisz.
Szerintem ez egy nagyon szép télapó volt.Láttátok volna a miénket.Tuti kidőltetek volna a nevetéstől :lol:
Srácok nagyon édesek,hogy örülnek :lol:
És Andi !Veronika és Zsombi is tünemény!
És természetesen Veronika és Bálint is.Ahogy nézem,ott van valami kialakulóban :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Köszi a köszöntést mindenkinek. :D :D

Orsi
Nagyon büszke lehetsz Bubura, nem semmi ez az eredmény. Ilyenkor az eltanácsolt gyerekek nem is mehetnek suliba vagy a szülőre bízzák a döntést és ez csak egy javaslat?
Nagyon édesek a gyerkőcök, tényleg nagy a szerelem. Mi az a nagy barna valami mögöttük a képen? Nem tudok rájönni. :oops:

Mimi
Szabival se voltál rosszul? és a lányoddal? Kezdődhet a találgatás vajon fiú vagy lány. :lol: :lol: Sikerült orvost találnod?

Sylph
Igaza van Dollinak ez a Miki olyan igazinak néz ki. :lol: :lol: Még a haja is fehér, pedig azt általában elintézik egy sapkával. A gyerkőcök nagyon édesek, lehet hogy Bubó elbújt, de a csokiknak határozottan örült. :D
Húgodnak akkor jól összesűrűsödtek a dolgok: névnap, szülinap, karácsony. Ismerek egy Évát, aki dec. 24-én született. Neki ilyenkor van mit ünnepelni. :D

Dolli
Szeme még mindig csipás, nem nagyon használ a szemcsepp. Tegnap itt volt a barátnőm vidékről, aki gyerekorvos és ő azt mondta vigyem a szemészetre. A dokinénink szerint csak csöpögtessek továbbra is. Megígértem a barátnőmnek, ha a következő hét közepéig nem javul akkor elviszem. Úgy tudja nem kell beutaló, nem is fog róla tudni a dokinénink és mégis szemész látja.
Én is fotókönyvet gyártottam :lol: :lol: Igazi kismama barát ajándék, neten összeállítom, megrendelem, jön a mail ha készen van és csak lebattyogok a sarokra a DM-be érte. Az enyém már el is készült, szép lett. A nagymamik kapják majd. Gézu teljesen rendbe jött?

Gabi

Kép
gabusz

Gabi!
Még nem találtam dokit :cry:
Vagyis be jelentkeztem Budaörsre a körzetibe nőgyógyászhoz,biztos ami biztos alapon.Tehát nem maradok orvosi ellátás nélkül azért.De jó lenne egy olyat találni aki végig kísér,hisz nem vagyok egyszerű eset .
A Fannival az elején volt néha hányingerem,nem volt vészes.Viszont a kv-tól öklendeztem.A Szabival semmi rosszul létem nem volt,viszont égett a gyomrom,így vele az első időben nem tudtam enni.AZ elvesztett baba lány lett volna,vele sem volt vészes.Vele is inkább csak a kaja után volt enyhe rosszul lét,de terhesen sosem hánytam.
Én a szerencsés típushoz tartozom :lol:
SZóval felesleges találgatni,mert nálam aztán a jelekből semmi konkrétat meg nem állapít senki :lol:
Viszont úgy rémlik tavaly a 8. hét körül jött inkább ez a kaja utáni nem érzem jól magam,addig nem igazán volt semmi.
Viszont a fejem szokott kicsit fájni,múlt héten 1x nagyon fájt,azóta csak fájdogál(most is)
Na ez nálam azért észre vehető,mert sosem fáj a fejem,én nem tudom amúgy mi az a fejfájás.
Ja,és mással ellentétben nekem nem szorulásom van már megint(a Szabival viszont az volt).
Szedhetek én elevitet meg bármit,reggel rohanok a rötyire :lol:
Ja és a cicim viszont feszül meg picit fáj.

mimi12

Szasztok!

Lányok ez egy igazi "színházi" (operás) Mikulás, rendesen meg volt "csinálva", paróka, szakál, smink, ruha..... tavaly, mikor először megláttam nekem is tátva maradt a szám, olyan "igazi" , nem olyan csoffadt mint a legtöbb hasonmás. :wink: :)

Dolli, mi voltunk régebben a Makai dokinéninél, aranyos volt, csak egy volt a baj, rengetegen járnak oda és baromi sokat kellett várni.

Gabi, szegény ismerősöd :wink: huginak is emiatt raktuk át a névnapját Gábor napra, szerencsétlen csak decemberben ünnepelt. :wink: :D
Jobb az ha szakember is látja Milu szemét!
Tavaly fotós naptárat csináltattam a nagyszülőknek, nagy sikere volt... :lol:

Mimi, én is szerencsés típus vagyok, Bubónál semmi bajom nem volt, semmi hányinger, semmi rosszullét, Lilinél is csak annyi, hogy este 8körül vacsiztam, mert 6körül égett a gyomrom, de ez sem tartott sokáig :wink:
De mért nem ingázod ki hogy fiú vagy lány? :wink: :)

Mindenkinek kellemes hétvégét!
sylph

Jóóóóóóóóóóóóóóóó Reggelt Érdi Anyucik, Kismamák! :)

Látom, mindenki lázasan ünnepre készülődik. Én is, csak gondoltam, beszólok! :lol:

Gabi, akartam még múltkor írni, hogy nem az oviból jöttem el babázni, de mondjuk a kőbánya az stimmel, mert IKEA! :) És nem tudom, mi lesz még, kedvem oda visszamenni semmi, ha akkor nem jön össze a csibe, akkor vagy meggárgyulok vagy munkahelyet váltok. Szóval oda vissza NEEEEEM! Ovizni szeretnék és természetesen jó lenne itt a környéken találni valamit. Elméletileg isi is szóba jöhet, mert pedasszisztens is vagyok, meg ha befejezném a fősulit, akkor szociálpedagógus is lehetek... Lehetőségek tömkelege, de most valahogy nem nagyon akaródzik foglalkozni ezzel. Annyira jó, hogy csak babás gondjaim vannak! :)
És köszi az érdeklődést, egy hete nincs semmilyen panaszunk. Kezdek reménykedni! :)
Szemészetre valóban nem kell beutaló.

Sylph! Nekem ingáztak anno 3 fiút meg egy lányt! :roll: :lol:
Köszi a dokinénis infot. Lehet, hogy a sorállás azt jelenti, hogy jó is? Bízom benne! :) Ha ez az asztma dolog nem talált volna meg, lehet, hogy maradok a fenekemen, de így szeretném jó kezekben tudni a csibét.

Na jó készülődést!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Gabi,
Nekünk adtak beutalót a szemészetre, igaz nem ide küldött minket a dokinéni hanem be a Rókusba. Én is pont most rendeltem két fotókönyvet a nagyiknak, mennyi idő alatt lett neked kész?

Sylph,
Szépek a gyerkőceid :) Hasonló kinézetű Mikulással találkoztunk tegnap mi is, elmentünk a Parlament elé a Mikulás házhoz. Manónak nagyon tetszett a beiglikészítő vonat és fényképezkedett a Mikulással.

Dolli,
Jöhetnél ebbe az oviba, csak ha sikerül a tesó akkor Veronika már nem fog ide járni. Egyébként tényleg nagyon jó h megint van óvónéni, egy tök szép verset tanultak múlt héten. Amúgy szeretnél 4 gyereket? Örülök h Gézu jól van.

Mimi,
Jó neked, nekem Zsombornál egész végig volt hányinger, gyomorégés meg minden. Tudtál kicsit pihenni a hétvégén?

Orsi,
Mire jutottál suli ügyben? Aki a Marianumba jár annak nem kell minden héten misére menni családostul? Megcsináltuk a mézeskalács házikót de az oldalára nem ragadtak meg a cukorkák.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Pihenés???
Kimostam az összes függőnyt,kivasaltam őket(mert nem szeretem gyűrötten feltenni,még ha állítólag kilógja magát akkor sem :lol: )
A Fannival csináltunk rengeteg üveg festéket,és pakoljuk az ablakokra,meg csináltunk a fürdőbe is,díszítgetjük a kecót próbálunk ünnepi hangulatot varázsolni.De még sok tennivaló van.Én pihenni inkább ilyenkor pihenek,ha nincs itthon a család,mert egyedül nem szeretek semmit csinálni.
Na jó nem vagyok egyedül,de a Szabi,max lökdös meg a nyakamba mászik,a ha üvegfestek,és segít elmaszatolni is :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mimi
Szerencsés vagy, hogy elkerül a rosszullét. Én a 6-16. hét időszakot végig hánytam. Először reggel, aztán a 11. héttől este. Az legalább jó volt, hogy tudtam előre mikor számíthatok a rosszullétre. Persze mindenki azt mondta, hogy tuti lány. Még valami kis versikét is mondogattak, hogy ha egy lányban egy picike kukac is van jól érzi magát, valami ilyesmi.... :lol: :lol: :lol: Szóval nagyon lányra számítottunk, aztán a 18. héten kiderült, hogy nagyon is fiú lakik odabent.
Gyerekorvoshoz Parkvárosba jártok? Tudsz nekem valakit ajánlani? Jól tudom, hogy a Bem térnél van a rendelő? Lassan informálodnom kellene e téren, mert kényelmesebb lenne egy kinti gyerekorvos. Nem szeretném visszahordani Pestre Milut.
Az elevit pedig nagyon jó hasfogó. Vagyis én ezért hagytam abba a szedését. Nálad úgy látszik fordítva hat. :D

Sylph
Ez az ingázás engem érdekelne. Hogyan kell csinálni? Nálad működött?

Dolli
Azt hittem óvónéni voltál Kőbányán, mit csináltál az IKEA-ban? Nagyon jó, hogy végre semmi panasz, a Mikulás meghozta a gyógyulást. :D
Ma hívtam fel a szemészetet, mi a Budai Gyerekkórházhoz tartozunk és kiderült sajna ide kell beutaló. Aztán hívom a dokinéninket, aki még előbb egy másik szemcseppet is ki akar próbálni. Úgy hogy ma még ott is voltunk receptért. 29-én megyünk a 4 hós oltásra, ha addig ettől sem javul, ad beutalót a szemészetre. :cry:

Andi
Úgy emlékszem kb. egy hét alatt elkészültek, de lehet még annyi se volt. Van képed a mézeskalács házikóról?

Orsi
Hova tűntél?

Gabi

Kép
gabusz

Szijasztok Lányok!

Jönnék én, jönnék, csak csapnak össze a hullámok a fejem fölött! :cry:
A hétvégén egy percet nem pihentem, rohangáltunk mint a mérgezett egerek, hogy mindent el tudjunk intézni!
Kitakarítottam a kérpítokat, szőnyegeket itthon és anyósomnál is!
Reggel kezdtem 8-kor és 12.30-ra fejeztem be, de úgy hogy meg sem álltam! :shock: Anyósomnál meg megizzadtam a munkában és kinyitotta az ablakot és éreztem, hogy nagyon jön a hátamra a hideg!Hááát persze, hogy meg is fáztam!
Ma meg ovi, mosás-vasalás, főzés holnapra is, holnap gyakorlatra megyek, csütörtökön dokihoz, pénteken már utazunk, tehát pakolnom is kell már.
Azt hiszem most jött ki rajtam mindenféle fáradtság, stressz meg minden..... :cry:
ne haragudjatok, hogy Rátok zúdítom az össze bajomat, igazából csak nagyon fáradt vagyok!
Apósomat ma műtötték! :(

Andika, ne haragudj, hogy rohantam ma, oda akartam érni Batthyány suliba, hogy megnézzem a 12:45-kor kijövő diákokat!!!!!!!Most már tutira Marianum lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
nem részletezem miket láttam! :shock:

Sylph!Gyönyörűűűűűek a gyerekeid és nagyon szép lehetett az Operás mikubuli!Te mit dolgoztál az Operában ha szabad megkérdezni?Én hüle amikor írtál az Opcsi-ról mint munkahelyről, azt hittem valamelyik Opelnél dolgoztál! :oops: :oops: :D

Mimi! De jó, hogy ilyen jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Én Bálinttal tök jól voltam végig, a lányokkal meg megszenvedtem az első 12 hetet! :?
De jó, hogy Fanni lányod ilyen kis kreatív, kicsit azért irígyellek, hogy Neked már ilyen nagy lányod van!!!!Én is imádok díszítgetni, de most teljesen elment a karácsonyi hangulatom! :cry: :cry: :cry:
Valszeg annyi felé áll az agyam,Apósom betegsége, Bubunak a suli, műtét, a vizsgám és még ki tudja mi, hogy a karácsony szépen a sor végén a legkissebb gondom!Szomorú! :cry:

Mi megvettünk mindent a hétvégén, mondanom se kell, hogy még +3 embernek mi vettük meg az ajándékokat amit a gyerekeknek adnak!ÍÍÍgy könnyű nem????Tudom, hogy nehéz a gyerekekenek az ajándékot venni, de nekem is nehéz kitalálni, és miután kitaláltam még nekünk is kell megvennünk! :?
Apa a lányoknak konyhát csinál, lassan készen lesz, már csak a konyhaajtók kellenek rá! :D :D :D :D Annyira vásrom mit szólnak majd hozzá!Nem akartam műanyag konyhát venni, mert a műanyagtól fóbiám van!De így meg sokkal élethűbb lesz!!!!! :D

Gabi! Köszi édes vagy amit Buburól írtál! Azt hiszem az eltanácsolt gyerekek valamenyi százaléknál még dönthetnek, de a legtöbb inkább visszatartja!
A nagy barna, Manó és Bubu mögött a Minimaxos kutya! :D :D :D :D :D :D :D

Mi még nem csináltuk meg a mézeskalácsot! :(

Igyekszem magam összeszedni, ma még torna, szauna, szoli, holnap suli és utána jövök!

Puszi Mindenkinek!!!!!!

Orsi
Vendég

Kedves Érdi Anyukák!
Szives figyelmetekve ajánlanám a nagyfiam éttermét, melyet az Albert Üzletházban, Érd Gellért u.2. sz.alatt találhattok. Fiatalos, kellemes hely, gyerekmenüvel, etetőszékkel. Korábban is étterem volt, de ahhoz semmi köze, uj vezetés, uj szakács és uj mentalitás, uj szórakozási lehetőségekkel. Mindenkit szeretettel várunk! Próbáljátok ki fatüzelésü kemencében sült pizzánkat, melyet Érden ingyen szállitunk házhoz.
www.dockyardetterem.hu.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok csajok!
Na ma megjártam tolnát baranyát.Voltunk egy fórumos ismerősnél(másik fórum).Pénteken ikrei lettek,és őt látogattuk meg.Sajnos a babákat féltve őrzik,mert valami vírusos trutyi van.De amúgy jól vannak,hála égnek.
Viszont jelentem,mostmár annyira nem vagyok ám a toppon.Kezdődik a puffadás,ami nem épp jó érzés.Reggel wc után semmi bajom,de így délután tájt pár napja elő jön,és nemszeretem.Meg mostmár érzem,hogy büdös petróleum szaga van az öblítőnek is :lol: :lol:
Meg ha eszem az a baj,ha nem eszem az a baj.De amúgy semmi extra.

mimi12

Sziasztok!

Hú, de nagy a csönd. Mindenki készül a karácsonyra vagy gyakorlaton van. :lol: :lol:

Olyan boldog vagyok, Milu ma átfordult a hasáról a hátára. Aranyos volt, leraktam a kiságyba hasra - ez nálunk az alvó pozíció - mire visszamentem már a hátán vigyorgott. Megfordítottam vissza és újra megfordult a hátára előttem. Nem akart aludni, úgy érzem kezd visszabeszélni ez a gyerek.... :lol: :lol: :lol:

Mimi
A 2. harmad már jobb lesz és már túl is vagy az első felén. Nem csinálsz vonalzót a babának, hogy kövessük, hol is jársz?

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok Csajok!

Nagyon szégyelem magam, hogy csak most jelentkezek, de eddig még minden olyan kesze-kusza volt... De most ha megkésve is, de helyzetjelentek. :-D

2008. dec. 4.-én 15:05 perckor megszületett Zsófia lányunk, 4100 g-mal és 59 cm-rel.

A szülés sajna nem úgy alakult, ahogy terveztük. :-( Hajnali 5-kor elfolyt a magzatvíz egy része, 6-kor már a kórházban vizsgáltak, méhszáj 3000 volt, semmi jele, hogy a kisasszony ki akart volna jönni. Elkezdték nyomni belém az oxitocint, délután 2-ig vajúdtam, addigra 1 ujjnyira sikerült kitágulnom. Ekkor a dokim közölte, hogy ilyen tempóval max. másnap reggelre szülnék meg, irány a műtő. Hát ettől jól beparáztam, de szerencsére jó döntés volt, mert végül kiderült, hogy azért nem tudott útnak indulni Zsófi, mert a köldökzsinór háromszor volt a nyakára tekeredve... :-(

Dec. 8.-án jöhettünk haza a kórházból, azóta szokjuk egymást, ismerkedünk az új helyzettel. A kisasszony tüneményes, nagyon jó gyerek eddig. Nem akarom elkiabálni, remélem így is marad. :-D Szerencsére a szoptatás is megy már!

Visszaolvasni most még nem tudok, de teszek fel képeket Zsófiról és nemsokára ismét felzárkózok hozzátok.

Kép
Kép
lbernuska

Mimi!
Egy kicsit azért mégiscsak visszaolvastam... És most látom!!! :lol: :lol: :lol: Nagggggggyon nagy gratula neked!!! Kívánom, hogy legyen a terhességed minden problémától mentes!!! Annyira örülök, hogy ilyen hamar sikerült a kistesó projekt!!!

Olvastam, hogy kórházat keresel: a János szülőszobái nagyon jók, de maga az osztály... ha még nem döntöttél és érdekelnek részletek, írok majd privit!

Kép
Kép
lbernuska

Kép Kép Kép

Kép
Kép
lbernuska

Gabiiiiiiiii!

Hatalmas Gratula a kis Milunak!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Jeje-jeeeeeeeeeee! nagyon ügyes!!!!!!!!!!!

Mimimami! :D Gondolom kifáradtál Tolnában Baranyában! :(
Vigyáááááz Magadra Te Csajszi!!!!!!!
Sajnálom a püffedés dolgot, lehet az is benne van, hogy kicsit rohangálós ez az időszak! :(
Enni vagy nem enni, ez itt a kérdés!
Én inkább az evés mellett döntöttem, de próbálj meg többször kevessebbet!(ja mit dumálok egy vérprofinak! :oops: )
Én a lányokkal nagyon gyümis voltam, arra emléxem, hogy ilyenkor télapó-karácsony környékén tonna számra ettem a mandarint!

Túlvagyok az idei utcsógyakorlaton! Megint autókával mentem, most már csípőből ment! :D
Viszont, korábban értem haza! Kááár volt! :?

Anyósom "vigyázott" a csimókra, bekanyarodtam az utcánba fél 1-kor, látom anyósomat a ház előtt beszél a postással, gyerekek sehol! :shock:
Akkor láttam meg, hogy Bogi az utca tulsó végén kismotorral! Észrevett anyósom engem és rémült tekintettel keresni kezdte a gyerekeket! Én kiszáltam autóból, mert akkor már kiabált anyósom, hogy segítsek!Elszaladt Bogi után én lerendeztem a postást!
Nagyok persze sehol, anyós kétségbeesettel kiabált utánuk!
Na akkor én visszapattantam autóba és másik utcóból összeszedtem Fruzsit. Bepakoltam cangástúl és kerestem tovább Bubut!Ő is meglett, de gondolhatjátok milyen ideges lettem! :evil:
Hárm gyerekem 3 felé, anyósom 100%-osan nem uralta a helyzetet! Mi van ha arra száguldozik egy autó és ha pedofil vagy mittomén....... :cry:
Amúgy meg megfőztem előre egy spenótot és arra kértem főzzön hozzá keménytojást! Nnnnna 3/4 1-kor kezdhettem tojástfőzni, elpakolni a valag játékot, teríteni! Bogi nem aludt délelőtt, tiszta nyűg, tők éhes én meg kapkodtam mint a hülyegyerek! Persze a sztori után kiültek az arcomra az érzelmek, anyós meg láthatóan besértődött, a szemembe se nézett úgy ment el! :?
Szóval remek napom volt! Jaaaaaaaa és csütörtökön megintcsak Ő vigyáz a gyerekekre! Remélhetőleg alszanak végig!!!!!!!

Holnap oviban karácsonyi ünnepség, kikészítem a ruhákat, meg kell süti, szörpi stb....

Majd jövök én is ám ha lecseng az a sokminden! Csak ezen a héten legyek túúúúúúúúúúúúúl!

Puszi Mindenkinek! Nektek szebben teljenek a karácsonyra készülődés napjai! :wink:

Orsi
Vendég

JAAAAAAAAAAAAAAAAJ BERNI!!!!!!!!!!!!!!

HATALMAS GRAULA NEKED!!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ A "KICSI" ZSÓFI!!!!!!!!!!!!

A császi miatt ne búsulj!Nekem 3 volt! :wink:
Pocid már jól van? Varratokat kiszedték? Nagyon szupi, hogy van tejcid!
Már nagyon hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd írok bővebben, de most rohanom kell! :cry:

Millió puszi Nektek!!!!!!! :D
Vendég

Ibernuska

Gyönyörű baba Zsófi !!!!!! :wink: Mekkora haja van !!!!! :lol:
Mégegyszer nagyon sok Boldogságot a kishölgyhöz !!!! :wink:
Kivánok sokáig fincsi tejcsit a kis tündérkének !!!!! :wink:

Kép
kditke

Sziasztok!
Bernus!Hááát,valami gyönyörű kiscsaj Zsófi.Még egyszer hatalmas gratula Nektek!!
És tényleg ne búsulj a császi miatt.A lényeg,hogy ott van a karjaidban Zsófi :lol:
És igen.Úgy néz ki,beköltözött a pocaklakó :lol:

Orsi!Anyós :lol: Bocsi de csak nevetni tudok,annyira hmmm.
Szóval,nézd el neki,úgysem lesz jobb.Mondjuk azért figyelhetett volna jobban a kölkökre.

Csajok,én annyira xarul aludtam.Az egy dolog,hogy a Szabi is felébredt kb 5-6x éjszaka,és elindult a mi szobánkba.De én is többször felriadtam,dobogó szivvel,mintha rosszat álmodtam volna.
Este kicsit bugyogott a belem,és be vettem valami magnéziumot.Nem a magneB6.ot,hanem valami rágó tablettát.Hát lehet jól felélénkített.Vagy front volt.
Valamikor hajnal 3-tól tudtam végre jól aludni.Most meg hulla vagyok.
Na max lefekszem a Szabival délben.

Gabi!Holnap megyek dokihoz,ha minden ok,akkor csinálok majd vonalzót :lol:

mimi12

Sziasztok!

Berni
Gratula ehhez a szép hajas babához! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok nektek! Látom még elveszik az overálban. :lol: :lol:

Orsi
Anyósod nem semmi :shock: , elhiszem, hogy ideges lettél. Hátha leesett neki, hogy ez nem volt jó húzás és legközelebb jobban figyel. Már csak 2 nap Kehidáig. irigy-irigy. 8) :D

Mimi
A front, amit éreztél már meg is érkezett. Már megint esik. :cry:
Mi volt a dokinál?
Tudsz segíteni nekem gyerekdoki ügyben? Parkvárosba jártok?

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Gabi!Holnap megyek dokihoz :lol:
Gyerekorvosban nem tudok segíteni(bocsi,azt hiszem,kérdezted már,csak el felejtettem válaszolni :oops: :oops: )
Mi Budaörsre járunk át,ha kell.
A lányom oda született,és a Szabit is a megszokott doktornéninkhez kezdtem hordani(még pestről)
SZóval az ittenieket nem ismerem egyeltalán.

mimi12

Sziasztok!

Andi nekünk 10 munkanap volt a fotókönyv, de most gyorsabban ígérik. Mindenesetre 23-án gyűjtöm be a cuccokat, mert sok mindent rendeltünk és akkor fel tudom használni a 15%-omat. DM-be kérted?
Beiglikészítő vonat erre is jöhetne! :) Nagy vágyam volt, hogy idén süssek, de elhavazódtam ismét. Ráadásul a nyakam megint beállt, úgyhogy ma merev nyakkal fogok mézest sütni. Már ha jó lett a tésztája, mert elég keménynek tűnik egyelőre. Pedig mindig így készítem.
Olyan klassz, amikor élményekkel térnek haza az oviból a gyerekek! :)
Ha korábban kezdtem volna, akkor jöhetne a 4 gyerkőc… :)

Mimi! Sok pörgésben tessék pihizni is! És majd várjuk az orvosi helyzetjelentést is! :)

Gabi! Óvónéni is Kőbányán voltam. Is. Előtte vidéken. IKEA játszóház, később info, cserepult, mindezt vegyesen.
Igen, nagyon happy vagyok, hogy jól vagyunk. Azt hiszem, hinni fogok a Mikulásban! :lol:
Megy a drukk Milu szemének!

Orsi! A hétfő nem csak neked volt gáz. Én sok emberről hallottam, hogy nagyon kész volt. Köztük én is. Déltől jött a hullám… valami lehetett a levegőben. Remélem, hogy jobban vagy, és utazási lázban égsz. Mondjuk 3 gyerkőccel az sem semmi! :)
Apósod hogy van?
Gézunak is mi vesszük az ajit a család nevében. Mondjuk valahol jó, mert így olyat kap, amit használ is. Tavaly kaptunk egy járókát. Hát itthon egy percet nem volt benne, utóbbi pár alkalommal apósoméknál azt használtuk alvásra, de már ha kinyújtózik, kicsi neki. És persze sértődés van belőle, hogy miért nemhasználjuk…
És a saját ajándékunkat is magunk vesszük. Család abszolút tehermentesítve, férjem is, mert ő nem nagyon van topon ilyen téren, épp elég neki a munkahelyen gondolkodni. Én meg megzizzenek a sok agyalástól. Evvan!
Saját készítésű babakonyha? Hű, de ügyi! Majd kérünk képet!
És elfelejtettem múltkor írni, talán mert előző oldalon volt, hogy gratula Bálintnak meg Bálinthoz az eredményért! :) Ez ovis teszt volt vagy nevtan ment ki felmérésre?

Na megyek mert ébredünk, még leszek…

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Dolli édes vagy! nem tudom mi lehetett hétfőn, de a hétfő és a kedd eseményei tagnap tornyosúltak csak igazán, így estére teljesen kiborultam, volt sírás meg minden! :oops: Tudom, hogy ciki, de azt éreztem megszakadom az előtem tornyosuló ezernyi dolog nehézségei alatt!
Tegnap még ajándékokkal rohangálni oviba, ma meg 14h-ra megyek dokihoz, de közben megfájdult a fogam, az egész arcüregem!Szerencsére Andi kisegített a dokijával és mákom is volt, mert pénteken 12:15-re kaptam időpontot! :D Nem mertem így belevágni a karácsonyba, hogy ne nézzen rá egy doki!(megjegyzem ma nem fáj :? )Persze anyóst már nem mertem megkérdezni, így őrülten telefonálgattam, ki tudna vigyázni a három gyerekemre! :shock: Úgy volt a legjobb barátnőm átjön, Bogival egyidős a kisfia, és most várja a második babót! De szegényt nem akartam terhelni!Végül sikerült a szomszéd nénit áthívnom! JESSSSZ!!!!!! :D :D :D
Ja és lejárt a jogsim, pénteken még az okmányiirodába is lesz a látogatásom a 3 gyerekkel, izgiiiiiiii! :?

Ma még vasalok és már itt vannak a bőröndök a nappaliban, el kell kezdenem bepakolnom!Szóval nem unatkozom, de a kedvem határozottan jobb! :D
Lányok ez a sötétség!!!!!!!!!!UNDORÍÍÍTÓ! :? Jó lenne ha már jönne a tavasz! Mondjuk márciustól már nyár lenne, azt el tudnám viselni! :wink:

Mézeskalácsház összeállítva de díszíteni csak hétfőn fogjuk!

Lányok milyen ez a fotókönyv?????? :oops:
Én most hivattam elő képeket Apósomnak, de lehet érdekelne ez a fotókönyv!
Köszönöm a kérdést!Apósomat megműtötték, ki kellett szedni szegénynek a fél tüdejét!De a körülményekhez képest jól van!Remélem karácsony előtt hazaengedik!

Dolli, nekem is beállt ma a nyakam, de szerencsére nem vészes!
Köszi a Bálint dícséretét, "csak" ovis felmérés volt, de baromi hosszú teszt! :shock:
Konyhát, igen Apa csinálja, illetve Ikea-s bútort vettük hozzá és azt alakította át! Vettem hozzá egy Tefal minikonyhát abból jó lett a sütő főzőlap, azt is beépítette, a mosogató, egy fémtál lett beépítve, kicsi csappal, vettünk egy mini grill sütőt(3.000.-Ft körül volt a tescoban akciósan, egy játék mikró meg 10e lett volna! :? )
Lesz felsőszekrény és közte csampe utánzatu tapéta, szerintem nagyon aranyos!!!!!! Még ajtók kellenek az alsó konyhaszekrényre, és elvileg kééééész! :D :D :D
Karácsonykor valszeg a délutáni alvás után átvisszük a csimókat anyóshoz és addig berakjuk a szobájukba a konyhát és díszítjük a fát és mikor hazaérünk megjön a Jézuska! :D
Én mááááár úgy várom, kiváncsi vagyok mit szólnak gyerekek!
Olyan jó ha az embernek gyereke van, újra átéli ezt az egész izgalmat, titokzatos csodát! :wink:

Gabi, gyere beférsz a bőröndbe, jöhetsz velünk Kehidára! :D Én is nagyon várom már csak amig odáig eljutok, hogy útrakészek legyünk................. :?

Zsand? Sylph? Mária????Merre vagytok????

Puszi Lányok! Legyen csodaszép napotok és kitartás már csak pár nap és itt a karácsony, remélem mindenki tud egy picit pihenni majd!

Orsi

(ne haragudjatok, biztos televan helyesírási hibákkal, de nincs időm visszaolvasni :oops: :oops: :oops: )
Vendég

Mimi! Ikres ismerősnek sok boldogságot a csemetékkel! :)
Remélem gyorsan vége lesz a kezdeti diszkomfort érzéseknek és jön a felhőtlen kismama élet! J

Gabi! Gratula Milunak az átforduláshoz! Én emlékszem, meg is könnyeztem, mikor először fordult! :) És igen, mostmár nagyfiú, úgy érzi, visszabeszélhet! :lol:

Berni! Ne szégyelld magad, szerintem itt tapasztalt anyucik vannak ilyen téren, akik emlékeznek az első pár babás napra, én örültem, hogy élek! Csaszi miatt ne légy szomi, így volt a legjobb mindkettőtöknek. Gézu is begubancolta magát anno a köldökzsinórba.
Szopihoz is nagy gratula, ügyes anyuci vagy! :)
Nagyon szép Zsófi! És ez a hajkorona… Nagyon tetszik! :)

Orsi! Hát anyósod nem semmi, remélem okult az esetből… Mondjuk én tuti lekiabáltam volna szegény fejét, pedig alapjában türelmes és megértő vagyok… Vagy mégsem? :-o És ugye nem ő volt megsértődve még ezek után?
Kari milyen volt? Vagy nem szülős, hanem csak gyerkőcös kari volt az oviban?
A „csak ovis” teszt csak azért érdekelt, mert elhangzott egy olyan kérdés, hogy mi van azokkal, akiket egyenlőre nem találtak felkészültnek a sulira. Ovis teszt ha jól emlékszem nem kötelezi a szülőket semmire. És a nevtanos véleményt is alá kell írni a szülőnek. Szóval ha valaki nagyon nem hisz a szakembereknek, akkor viheti suliba a gyerkőcöt minden ellenérv ellenére is, de annak általában a gyerek látja kárát. Egyébként jók ezek az ovis tesztek is, profin vannak összeállítva. Amit mi használtunk, az sem volt rövid. Annyira jó volt látni a szülőket, hogy milyen büszkék a csemetéjükre, hogy végre iskolás lehet! :)

Apósodnak további drukkolás megy!

Fotókönyv: cewe.hu
De karácsonyig már nem lenne kész, 14-ig kellett leadni, hogy megérkezzen 23-ára. De a későbbiekben nagyon jó ötlet, úgyhogy érdemes eltenni talonba. :)

És: Január, Február, Itt a nyár! Kitartást a trutyis időben! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok csajok!
Ezt nem fogjátok elhinni....
El indultam ma,hogy megyek nődokihoz.Hát nem bekrepált a sarkon az autónk????
Valószínű a kuplung bovden szakadt el,mert szépen beesett a pedál és kakukk.A sarki kisközért előtt tudtam leparkolni,és onnan sétáltunk haza az esőben.Na legalább a Szabinak tetszett,hogy a pocsolyákban dagonyázhat.
Gabi!Milu nagyon ügyes!!Vigyázz,mert ezután majd jön a négykézlábazás,majd a kiságy rácsába kapaszkodbva felhúzza magát szitu :lol:
Olyan aranyosak ilyenkor.Emlékszem a Szabi mikor négykézlábra állt,ott hintáztatta magát a kiságyban,annyira tetszett neki.

Orsi!Mikor is indultok??Olyan irigy vagyok :lol:
Kiborulás meg hasonlóak.Tuti valami genya front lehet.A SZabi is hót zizi,és én is 2napja nagyon rosszul aludtam,most éjszaka már azért jobb volt,de tegnap du sikerült alukálnom a Szabival egy jót.
Az időjárás.Hááát,én csak bízom benne,hogy legalább egy picike hó esik szerdáig.Ez így olyan gusztustalan.Olyan mintha tavasz lenne vagy ősz,közben meg kb 2hét és itt a tél leghidegebb hónapja.

mimi12

Szasztok!

Kicsit eltűntem, mert párom hétfő óta szabin van és varrok ezerrel, keresztlányomnak csinálok karira egy farsangi jelmezt, meg tegnap csaviztunk is egyet a párommal, jól el is szontyolódtam... lányok, egyszerűen nem kapok magamra nadrágot :( egy helyen lett volna, az nem igazán tetszett, meg 26ezer lett volna.... khmmm hát ennyiért nem is kéne....

Köszönjük a sok dicsit! :oops:

Berni,
látom jelentkeztél :lol: gyönyörűséges Zsófi baba!!!!!
Mégegyszer jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!!!!!
Melyik szobában voltatok?

Dolli,
szakmailag nem tudom milyen a dokinéni, mert csak 1x voltunk nála, akkor szimpinek tűnt. :wink: Három fiú, egy lány.....ejha! :lol: még bejöhet :wink: ikrek? :wink: :lol:

Gabi,
nálam működött az inga :lol: :lol: nekem ez a két kis lurkó jött ki. :lol: Egyszer láttam a reggeli műsorban, hogy az ingával meg kell érinteni/"dörzsölni" a csuklót és utána a csuklód fölé kell emelni, ha hosszában kezd el mozogni akkor fiú, ha körben akkor lány. (elég nehéz ezt így leírni) Ezt megcsinálhatod többször egymás után, és akkor mutatja, milyen sorrendben (fiú vagy lány) jönnek a gyerekek, ha már megáll az inga, akkor nem lesz több gyerek. Ha meg a pociban van már akkor az ingát a poci fölé kell lógatni és ugyanúgy, ha hosszába kezd el mozogni fiú, ha körben akkor lány....
De az inga nem mindenkinek működik. Ja, az inga lehet egy jeggyűrű is pamut szálra fellógatva (fekete v. fehér) és kb. a gyűrűtől 20cm-re kell megfogni a szálat....

Orsi,
kitartáááás, nemsokára pihenhetsz!!!! :lol:
Én jelmezeket csinálok(csináltam) az Operában. Imádom a munkám, ezért is lesz nehéz otthagyni.
De szuper, hogy a párod csinálja a konyhát!!!! Majd kérünk fotóóóót! :lol:
Hááát, nem semmi az anyósog, én nem tudom, lehet nem bíznám többet rá a gyerkőcöket.... :(

Minnyá' elalszok ebben a szottyos időben.....

További jó készülődést mindenkinek!!!!!
sylph

Halihó!
Képzeljétek,nincs ma nőgyógyász,így hétfőre jelentkeztem be.
Nem semmi...

mimi12

Mimi, akkor az autód előre tudta, hogy nem kell oda menni.... :wink:
sylph

Sziasztok!
Én is érdi vagyok,van egy 8 hónapos lányom.Szeretnék hozzátok csatlakozni! :)
tierno

Szija Tierno!

Üdv a cspatban!!!!! :D Érden merre vagytok?

Sylph!

Húúúúú, de klassz munkád volt!!!!! Miért nem mész vissza? Messze van?
Képzeld én ott nőttem föl a Dalszínház és Lázár utca sarkán egy második emeleti lakásban. Egy hatalmas 130nm-es bérházi lakás volt 4,5m-es belmagassággal, (mindig plafonig érő karácsonyfánk volt! :D :D :D )hatalmas szobák voltak, cserépkályhák, zsalugáteres hatalmas ablakok!Bocsi egy kis nosztalgia! :oops:
13 éves voltam amikor kiköltöztünk egy kertesházba a XVII. kerületbe. A mai fejemmel semmi pénzért nem laknék már Bp-en! Tök érdekes, régen meg nem tudtam volna elképzelni, hogy vidéki fruzska legyek! :D
2002-ben költöztünk Érdre, akkor épült egy új társasház az Alsó utca végén és képzeljétek még nem volt végig aszfaltos az utcánk :? (ezen ma már nem csodálkozom :wink: ) és első nap elment az utcánkban egy csacsi vontatta szekér! :D :D :D :D
Na mondom remek, gumicsizmát is vehetek! :D

Én már őrülten pakolok, tegnap megintcsak remekeltem és be tudtam vezetni a Szilágyi Erzsébet fasorra! :D
Megvolt a vérvétel, ekg, már csak egy melluh. van hátra.
2009.01.19 9h-kor lesz a műtét! :D Mindent megbeszéltünk, letutiztunk, végül egy kicsit nagyobb impli mellett döntöttem (280cc)
Ez tényleg nem nagy, de Apa kedvéért kicsit nagyobb lett! :wink:

9:15-re még Okmányiroda, és 12.15-re fogorvos!Remélem nem vési szét a fejemet! :shock: :shock: :shock: :shock:
Szorítsatok oksi??????? :oops:

Aztán 16h felé tudunk indulni, remélem 18h-kor már átvesszük a szobákat és 18:30 ra CSOBBANUNK! :D :D :D
Már az egész szombatot-vasárnapot megterveztem!
Bakker vasárnap kell megjönnie, remélem nem jön meg előbb! :shock:

Mimimami!

Ez az autó és dokis dolog! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és nyugodt tudtál maradni??????
Nekem volt egy kis Micrám, nagyon szerettem, de akkoriban tök keveset használtam(kb hetente 1-2x mentem valahova)
És mikor bepakoltam a két gyereket, lecuccoltam az emeletről a csomikat stb. Beültem, inditottam és..................................semmi!
Állandóan cserben hagyott, mert remelült az aksija! :evil: :evil: :evil: :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, olyankor azért rendesen ideges tudtam lenni! Messziről gyalogoltatok vissza????
Rendesen fel voltatok öltözve! Mert én alig veszek fel vmit, mert garázsban van az autó és nincs benne hideg, de bakker nem is gondolok egy ilyen szitura, hogy mi van ha valami miatt gyalog kéne hazajönni! :o

Na megyek még vasalok két inget, már csak a tisztálkodó dolgokat szedem össze és azt hiszem készen vagyok!(ilyenkor derül ki, hogy még ez+az nincs meg)

Puszika, még benézek ma!

Orsi
Vendég

[quote="tierno"]S írta:tiernoziasztok!
Én is érdi vagyok,van egy 8 hónapos lányom.Szeretnék hozzátok csatlakozni! :)

Akkor Ő is áprilisi lány? Ránéztem a vonalzómra és látom, hogy Bogi 1 éves 8 hós!

(Csinálj vonalzót Te is! :wink:)
Akkor nektek ez az első babás karácsonyotok! Alulra ne nagyon rakjatok gömböket! :wink:

ez egy tavalyi karácsonyi kép! :D Kép
Vendég

Szia Tierno!Üdv itt köztünk!

Orsi!1utcával odébb álltam le a kocsival,jól fel voltunk öltözve :lol:
Nekünk nincs garázsunk,így hideg az autó ha be ülünk.
Én ilyeneken amúgy nem húzom fel magam.Tudod,anyumnak autósboltja van Budaörsön,és ráadásul renault.
Tudom,mire számíthatok egy renaultnál,és semmi ne érjen váratlanul,mert olyan az autónk mint egy kismama.Bármikor bármi előfordulhat vele :lol: :lol:
De meg oldottuk.Jött anyu,elvittük a szerelőhöz,onnan a dokihoz mentünk.Doki ugye nem rendelt,és hétfőre jelentkeztem be a Samu dokihoz.(ő a néger doki)Bízom benne,hogy nem fogok csalódni a dokiban...

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?