Halihó!
Hát megint nagyon lemaradtam a reagálásokkal...
MOZIban benne lennék, most itthon van apa, én is tudok menni. Javasolhatom a jövő hét hétfőt vagy szerdát? Mert a többi napom már tele van!
Minden gyerkőc nagyon édes! BBJ, Letti azzal a mikulás sapkával... nagyon jó!!!!!
Kitten, mekkora haj!!! Én még ilyet nem is láttam! Gyönyörű! Majd írd meg voltatok-e Kövesdinél! Sajnálom, hogy mindig van min idegeskedned. A gyerkőcökkel az élet már csak ilyen, rengeteg öröm, és nagyon sok idegeskedés. De megéri
Niki, megy a drukk, hogy minden rendben legyen Dorka könyökével!
Otthonszülés. Én ezzel úgy vagyok, hogyha ki lenne épülve egy normális hálózat, úgy mint pl. Hollandiában, akkor minden másként lenne. Nem ítélem el, aki ezt választja. Nagyon sokan szültek így, de az esetek többségében csak a komplikált esetek kerülnek nyilvánosságra.
Emellett én biztos nem mernék otthon szülni.
Anikó, azt hiszem te kérdezted, igen, ez a Csongi "hivatalos" Szolnoki MÁV meze.
Szilbee, nagyon csini voltál a vacsorán! Szépek vagytok együtt!
Dávid milyen ügyesen eszik!!! Először azt hittem a pólóján az a kézlenyomata
Kata, nagyon jók a képek! Ahol nézi egymást a két fiú, azon nagyon el van találva.
Éjszaka...hm, sosem bírtam az éjszakázást. Imádtam aludni, inkább nem reggeliztem, csak még 10 perccel tovább aludhassak. Aztán Csongi mellett 3 évet éjszakáztam.... hát ez van.
Erika, készülsz a nagy napra? Katicás torta biztos tetszeni fog Rékának! Nosztalgiázol már látom
Balwin, majd mesélj, mi volt a dokinál!
Dorka, örülök, hogy minden rendben a babóval! Benyomtad a két kürtös kalácsot?
Olga, jó tanulást! Az én férjemuram is holnap vizsgázik!
Ja, éjjel Csongi kitaccsolt az ágyban. Át kellett húznom az összes ágyneműt. Kicsit megijjedtem, de reggelre már nem volt semmi baja. Talán a gyomrát rontotta el. Így elvittem suliba, remélem ott is minden rendben.
No, egyelőre ennyi jutott eszembe!