Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee, várjuk a képdömpinget :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Reggelt!

Ma két fiúval vok esmét... Levente orrdugul, köhög... De jó sokat volt oviban. :roll:

Ditkét én láttam ám! ;) Tagnap az Interspuriban összefutottunk. Mindig ott találkozok velük. :lol:

Nikivel is ott futottunk össze tegnap. :lol:

Egyébként elég vacak hangulatban vok... pedig csak 2x keltünk és sokat aludtam. Nem értem én ezt... biztos front. :roll:

Kata! Én se szórakozásból kelek éjjel szoptatni. Bár ezt már írtam, de vagy fogzás van vagy betegség. Ha jól van, nincs semmi zavaró tényező, akkor jól alszik... de hát ez van.

Köszi a bókokat! :oops:
Na igen, ez nekem is feltűnt ahogy a képet feltettem... mármint a hasonlóság! :D
szilbee

És amit elfelejtettem...

Kata! Nővérkémék (nővérem, sógorom és unokaöcsém) vigyáztak a fiúkra.
szilbee

Sziasztok!

Hát örülök, hogy mégsem lett nagy csatározás ebből az otthonszülős körkérdésből!

Köszi még mindig a hozzászólásokat szájpenész ügyben. Szerencsére Balázst is elkerülte.

Niki! Jó lenne valamikor moziba menni! Benne vagyok! Bár állítólag apjuk is készül rá, hogy elvisz. 8)
És ha sikerülne a mozit összehozni, akkor el is kérném a pontot! Ha nem, akkor meg majd összefutunk valahol...

Jaimee! Te nem írtad: az Apeh felé laktok? Vagy a tábliban benne van a címed?

Katlina! Én sem vettem észre a Corás szatyrot! Tegnap számoltam össze, idáig 11 karácsonyi ajándékot vettem babónak! :oops: Majd lefelezem, jó lesz névnapjára is februárban! :lol:

Szilbee! Akkor Levinek is jobbulást! :(
Egyébként én is a Petri mézeskalácsát szoktam sütni. Apa sem eszi, de Balázs igen, ugyhogy év elején elég sokszor sütöttem azt a receptet.

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Judit!
ja ja uott. 3/4 6 akkor neked is jó? babatali angol előtt :lol:

Mézest nálunk is én eszem, meg Misi reggelire teával. azért is szoktam én si osztogatni.... most lehet nem is csinálok, csak fél adagot. ez nagymamám receptje, aki sütött anno lakodalmakba, karácsonyra, húsvétra, megrendelésekre, azért ekkora mennyiség.

Szilbee!
tényleg jól néztek ki!

és az Anikó megállapítása nálam is helytálló!

Jaimee!
köszi, köszi!!!! majd még megbeszéljük!

jó készülődést, és várjuka képeket!

Katlina!
nem félt Robika sem a télapótól, uyge?

és én sem vettem észre a corás szatyrot!

alap készül? vagy már csak ha jobb idő lesz?

Ditke!
na én megelégeltem a szőnyegtisztítást, bevisszük a corába! 1 hét alatt van kész, nem olcsó, de egy évben asszem megengedhető, amúgy már nagyon koszos, és igazán semmi nem használt, remélem ez a vegyi tisztás szupi lesz!

vizsgaidőszak???

Én is benne vagyoka moziban, most láttam tegnap egy bemutatót, valami nők a címe.. bár nem tudom a szolnokiban menni fog-e.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nikiék most vannak a drótkivételen! +++++ nekik

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!
Sok Boldog Szülinapot!!!
!Kép

Judit!
Sírt ahogy meglátta a télapót,de miután előkerültek az ajándékok már nem volt probléma :wink:

Kép

Kép
katlina

Anikó!
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó! Isten éltessen sokáig!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Anikó!
Boldog Születésnapot! :)

Kép
szilbee

Halihó!

Hát megint nagyon lemaradtam a reagálásokkal...

MOZIban benne lennék, most itthon van apa, én is tudok menni. Javasolhatom a jövő hét hétfőt vagy szerdát? Mert a többi napom már tele van!

Minden gyerkőc nagyon édes! BBJ, Letti azzal a mikulás sapkával... nagyon jó!!!!!
Kitten, mekkora haj!!! Én még ilyet nem is láttam! Gyönyörű! Majd írd meg voltatok-e Kövesdinél! Sajnálom, hogy mindig van min idegeskedned. A gyerkőcökkel az élet már csak ilyen, rengeteg öröm, és nagyon sok idegeskedés. De megéri :wink:

Niki, megy a drukk, hogy minden rendben legyen Dorka könyökével!

Otthonszülés. Én ezzel úgy vagyok, hogyha ki lenne épülve egy normális hálózat, úgy mint pl. Hollandiában, akkor minden másként lenne. Nem ítélem el, aki ezt választja. Nagyon sokan szültek így, de az esetek többségében csak a komplikált esetek kerülnek nyilvánosságra.
Emellett én biztos nem mernék otthon szülni.

Anikó, azt hiszem te kérdezted, igen, ez a Csongi "hivatalos" Szolnoki MÁV meze.

Szilbee, nagyon csini voltál a vacsorán! Szépek vagytok együtt!
Dávid milyen ügyesen eszik!!! Először azt hittem a pólóján az a kézlenyomata :lol:

Kata, nagyon jók a képek! Ahol nézi egymást a két fiú, azon nagyon el van találva.
Éjszaka...hm, sosem bírtam az éjszakázást. Imádtam aludni, inkább nem reggeliztem, csak még 10 perccel tovább aludhassak. Aztán Csongi mellett 3 évet éjszakáztam.... hát ez van.

Erika, készülsz a nagy napra? Katicás torta biztos tetszeni fog Rékának! Nosztalgiázol már látom :wink:

Balwin, majd mesélj, mi volt a dokinál!

Dorka, örülök, hogy minden rendben a babóval! Benyomtad a két kürtös kalácsot?

Olga, jó tanulást! Az én férjemuram is holnap vizsgázik!

Ja, éjjel Csongi kitaccsolt az ágyban. Át kellett húznom az összes ágyneműt. Kicsit megijjedtem, de reggelre már nem volt semmi baja. Talán a gyomrát rontotta el. Így elvittem suliba, remélem ott is minden rendben.

No, egyelőre ennyi jutott eszembe!

Évi és
Kép
csongianya

Jajaj, ezzel még adós vagyok!

Juditok, boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Köszönöm a köszöntéseket! Hát igen, negyed század... :( :oops:

Ma megkaptuk a 2. Prevenárt, volt egy kis sírás. Ééés: hízott fél kg-t a kisasszony, meg nőtt egy cm-t! :lol: Nagyon örültem a hízásnak!
Így most 7500 gr és 69 cm.

Niki! Drukkok mennek!+++++++

Na megyek, mert itt ácsorog a gatyámba kapaszkodva. :D Majd jövök még ma.

donkoaniko

Anikó!
húúú de öreg vagy!

mennem kellene nekem is tanulni, gyorsan felkészítettem az ebédet,

Évi!
Köszi

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nikiékről hír?? Tudsz vmit?
szilbee

elszálltam...

lelkem összetört: cumit adtam Marci szájába... csak a cicimen akart létezni és aludni...

Anikó: Boldog szülinapot kívánunk! (én szeretnék negyed évszázados lenni)

Niki: Mi zu Dorkával? Hogy bírta? ... vagy inkább Te?

Balwin Judit: doki bácsis híreket várjuk.

Bbj: mikor szoktatok ebédelni? :roll: Már feltűnt máskor is, mintha egy kicsit ebédhez későn lenne...

Koszmót hogy is kell kezelni? Olajjal bekenem a fejbőrt fürcsi előtt, rá kissapit?

Kép

Kép
szolkata

Láttatok már kisebbfajta vízilovat?!...:

Kép

Kép

Kép

Kép
szolkata

Azok a pampuskák! :lol: :lol: :lol: Hát hallod szépen kigömböjítetted Marcit! :D
szilbee

Nikiék már otthon vannak, csak a gipszet vették le, a huzalokat 22-én.

Kata!
azok a hurkák! és milyen ügyesen tartja a bukiját! és látom Bence is fürdeni készült, csak úgy lightosan ruhában, de legalább volt a kádban víz, mertha nem akkor úgy nem ér!!!!

ja, mi 1/2 10 körül reggelizünk, így 1/4 3-kor ebédelünk, megvárjuk apát, hyog hazaérjen, Leti is akkor kel, meg akkorra leszünk éhesek is.

jaj ma nagyon finomat sikerült kreálnom, hagymás-tejszínes csirkecomb, rizzsel, és párolt zöldbabbal, öröm volt a tányérra nézni!

már odahaza is ilyen későn, vagy ennél is későbben ebédeltünk, legtöbbször 4-5 körül. el vagyunk csúszva. mindig röhögtük, hoyg a szomszédék (akik pontban déli harangszóra merték a levest), amikor mi eszünk, már a másnapi ebéden is túlvannak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
amúgy meg jó az a cumi, meglátod!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

Anikó, Isten éltessen Szülinapod alkalmából! :D

Évi, a múltkor elfelejtettem... Jól látom a képeken, Csonginak nőlnek elől a fogai? :)

Judit, okka, ott leszünk. Niki híreket várjuk!

Kata, de a világ legszebb kisebbfajta vízilova :lol: :lol: :lol: Ezigenkérem! Nem sajnálod a tejcsit Marcitól :) A cumit el is fogadta szó nélkül?

Mevvolt tennap a 12 hetes uh, minden oké továbbra is :) 42 mm-es az ülőmagasság (38-ról indultunk, de a kisemberke egyre jobban kihúzta magát :D ) Csak felvenni nem sikerült, mer elfelejtettem, hogy kitörtem a kazit (Luca felvételei vannak rajta), a dokinál meg nem tudtuk semmivel sem leragasztani :oops: És ma kértem időpontot a down tesztre is, jövőhét csütörtökön menünk.

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó: Sok boldog szülinapot kívánok!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Megjártuk a kórházat. Valamit félreérthettem, mert ma csak a gipszet vették le. A drótot majd 22-én fogják szintén műtét során. Szóval előtte megyünk aneszteshez, laborba, gyerekorvoshoz.
De gipsz már nincs.

Kata: Nagyon szépek vagytok.

Szilbee: Ti is jól néztetek ki. Gondolom jól esett egy kicsit kimozdulni és nyugodtan enni.

Mozi: Nekem a jövő szerda jobb lenne. Apa hétfőn, kedden Németországban van.

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó!
Boldog szülinapot!

Kép

Balwin!
Jó, hogy minden rendben veletek és szépen növöget kis Pöttömke.

Kata!
Nagyon cuki Marci. :D Nem 3 és fél hetesnek néz ki...

Szilbee!
Jól néztek ki a képen és jól hangzik a menü is.

Évi!
Csongi igazi kis focista! Várja már a téli szünetet?
Kövedihez valószínűleg a jövő héten megyünk, remélem nem lesz még szabin...

Niki!
A műtét után bent kell majd maradni vagy mehettek haza egyből?
Hogy érzi magát Dorka gipsz nélkül? Eltettétek emlékbe?
Köszi a gyors választ, majd írok pü-t.

KépKép
kitten13

Ja!
Azt akartam kérdezni azoktól, akik Kövesdinél voltak, hogy ott helyben tud csinálni uh-ot is, vagy arra külön el kell menni majd vhova? (mert nekünk tuti kell majd az is...)

KépKép
kitten13

Csak gyorsan:

Kitten! Uh-t nem ott csinál, minket másnapra hívott be az SZTK-ba röntgenre, ott dolgozik a balesetin, akkor épp ügyelt, gyorsan végeztünk is:)

Na megyek, Dorka ezer szemet követel, legújabb heppje, hogy elengedi a kezét állás közben, át akar libbenni ide-oda, úgyhogy szép kis eséseket produkál...

donkoaniko

Kitten,nekünk röggen volt és azt a kórházban a balesetin csinálta,mert ott volt ügyeletes,de nem kellett órákat várni,szerintem félóra alatt végeztünk

Marci nagyon aranyos,nekem soha nem volt vizilovam :lol: ,de szeretnék egy ilyet

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
na hogy teljes legyen a kép, én si elfelejtettem, de odaadtam Nikinek, és majd ők hátha jobban megoldják! bocsi!!!!!!!!

Dorka!
át kellett volna adnom a fenistil cseppet, naná, hyog elfelejtettem, de angolon még eszembe volt, aztán kisuhant, viszont!
Gréti 1,00
Leti 0,81 MOM

kariajándékot is vadásztatok? vagy az már megvan? a legoval mizu?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Anikó: nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kata, micsoda hurkák! :shock: Mondtam Annának, hogy kölcsönadom Nektek, hátha őt is felhízlalod! :lol:

Szilbee, nagyon helyesek vagytok a képen, csini a felsőd! Jó volt olvasni, hogy kellemesen telt a vacsora. Fiúk jól vannak? Mentek még oviba ebben az évben? Annának volt ma egy beszédfejlődés felmérése, s ott kaptam egy könyvet, amiből otthon kell (lehet) fejleszteni a beszéd különböző területeit, direkt szülőknek írták, napi 10-15 perc "foglalkozást" jelent, nem tudom, érdekel-e: Dr Gósy Mária: A beszédészlelés és a beszédmegértés fejlesztése óvodásoknak a címe. Nekem hasznosnak tűnt.

Balwin, valahogy én is a krémeket és a krémes sütiket szeretem jobban... Örömmel olvastam, hogy minden rendben veletek! :lol:

Kitten, jó, hogy újra írtál és gyönyörű a hajasbabád! :lol:

Niki, sokszor emlegetünk Mátéval Benneteket, de jó, hogy ilyen hamar lekerült a gipsz! Nem lehet egyszerű egyedül a lányokkal, kitartást Neked.

Jaimee, készültök már a szülinapra? Minden ajándék (ajándékhegyek? :wink: :lol: ) megvan már? Kiváncsi vagyok, a Marcis torta milyen lesz majd... :wink:

Évi Csongi hogy van? Nem lett következménye az éjszakai dolognak?

Olga, könyvek nem hiányoznak, van máááásik :lol: Készülj nyugodtan a vizsgákra, majd visszakerülnek! Balázs jól van?

Otthonszülés: a barátnőm otthon szült, de nem azért, mert így akarta, hanem mert olyan gyorsan jött minden, hogy mire a mentő kiért (Pesten), már kint is volt a baba, igaz, 5 héttel korábban, mint kellett volna... Na, ő olyan szülés utáni depressziót kapott, hogy mint tankönyvi példát lehetne említeni. A második babánál már az első fájásnál bement, annyira félt... Én nem merném... És nálunk mindegyiknél baj lett volna a köldökzsinór miatt...

A lánykáim gyógyulnak, Anna már egészen jól van, Jázminnal minden nap megküzdök 3-szor a gyógyszerrel. Látszik, hogy még nagyon keveset volt beteg... Tegnap pl. mire beletuszkoltam, meg kiszívattam az orrát, sikerült kihánytatni a kaját... Magamról, róla, az ágyról mostam mindent :roll: Bennem 10 nap után ma először maradt meg a kaja... Hát, már nem nagyon éreztem, hogy van a bőrömben valaki...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Nézd a jó oldalát! akkor legalább fogytál! én sajnos nem tudtam a ellenállnia finom pékséges cuccoknak, na majd holnap.... :?

lehet hülye a kérdés, de mit csinált a barátnőd, amikor depresszióba zuhant? én ezt valahoyg sosem tudtam elképzelni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Ünneplőknek Sok sok boldogságot!!!!
Annyit írtok, hogy el is felejtem hogy mit akarok írni. Nem könnyű beleszokni az összeszokott társaságba. mire felfogom hogy mi hogy, már el is felejtettem mit akarok írni. Asszem jegzetelni fogok. :D

Bocsánat, bocsánat hogy eltűntem.........nem szokásom, csak annyira de annyira kész vagyok, hogy nincs kedvem semmihez....Történnek a dolgok és én csak kamillázok, hogy mán megen egy pehszéria következik?
Megjártam a vérvételt is a hormonok miatt, az is kész tortúra volt. Anyuék háza majdnem leégett, mert kigyulladt a kémény. Nekem még mindig nincs munkám, és nemsoká itt a január amikoris letelik az álláskeresési járadékom. Hogy mi lesz utána nem tudom. Eből övetkezően a karácsony nálunk ideiglenesen elnapolva ajándékügyileg. Januárban Pestre kell mennem endokriológushoz kontrollra, az se kevés píz, hisz magános sajnos. De mivel annyira nem tudják, hogy kell ezt a nyavaját kezelni, így a muszáj nagy úr. Na mostmár azt sem tudom hogy j vagy ly-os a muszály szó...... :D

Szóval, nem nagyon akarom rontani itt a levegőt.

Ja jut is eszembe:
Az sztk-ban a nőgyogyin van ultrahang is? Hétfőn kéne mennem Baloghoz és gondoltam megnézetném magam cisztaügyileg hogy hogyan is állok, ráadásul pont a 14.napon leszek, így még azt is láthatnám hogy esetleg hogy állnak a petéim....
Ne haragudjatok már hogy petérl meg peteérésről beszélek itt, mikor ti már Anyukák vagytok. Dehát én még itt tartok, és már én is szeretnék nagyon babázni, de még mindig nem úgy működöm mint egy nőnek kellene rendesen......
macilaci.

Szia Macilaci!

Jó, hogy újra vagy, s most már itt az ideje, hogy rendeződjenek a dolgaid... ezek után már csak jó jöhet, arra gondolj! UH ügyben nem tudok segíteni, én a magánrendelésen letudtam...

Judit, küldök erről inkább privit, jó?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Köszi szamóca!Tudod én mindig a jóra gondolok, de valahogy mindig a rossz jön.......nem értem én ezt......lehet a rosszra kéne gondolnom és akkor a jó jön? :roll:
macilaci.

Réka!

Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk! :D

Kép
szilbee

Réka! Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szami, 10 nap után most tudtál normálisan enni :shock: Jó kemény baci-vírus volt! Hm, hát így én is jártam anno a gyerekkel. Gyógyszer, orrszívás, üvöltés és jön ki minden... én ilyenkor mindig azon filóztam, hogy akkor most ha a gyógyszer is kihányta, akkor adjak neki egy másik adagot???
Csonginak lekopogom semmi baja!!! Úgyhogy valószínűleg elrontotta a gyomrát. Mondjuk reggel már igen nehez kelt fel, de én is alig tudtam kinyitni a szemeim. Éppen tegnap mondtam neki, hogy hogy utáltam mindig korán kelni a suli miatt, és most ugyanazt csinálom, csak érte :lol:

Balwin, neeem, nem jön a foga! Már kezd idegesíteni.
Fanna, ha erre jársz, nyugtass már meg. Augusztus óta fogatlan, mikor fog már neki megindulni????

Niki, hát akkor még mindig lesz egy kórházi menetetek. :( És most fel van kötve a keze, vagy tudja hajlítani, meg minden???
A szerda este nekem jó a mozizásra!

Kitten, igen várja már a szünetet (de főleg a hóesést és a karácsonyt). Nekem meg az agyamra megy, mármint a karácsony. Bocsi mindenkitől, de már tényleg nyűg néha. Mindenkinek meg van mindene, már fizikai fájdalmat okoz, hogy ki mit kapjon. Arról nem beszélve, hogy egyáltalán nincs időm nézelődni, így ötletelni sem. És hogy mikor veszem meg??? Áhhh, majd megint 23-án kapkodok :?
Ti szopiztok még? Visszatudtad hozni a tejcsit?

Macilaci, Szami írta pár napja, hogy Cegléden óvónénit keresnek....
Van az úgy, hogy minden összejön, és amikor már azt hiszed kilábaltál, még eggyel lejjebb kerülsz a gödörben. De saját tapasztalat, hogy egy idő után azért tényleg fordul a kerék, és minden jó irányba változik! Kívánom neked, hogy ez minél hamarabb legyen!!!

Katlina, nekem sem volt soha vizilovam :lol:, inkább csak vékonycsontú őzgidám :lol:
Nem is írtam, milyen nagyfiú volt Robika a Télapón! És azok a szemek, hát még mindig igézőek!

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok,

Réka, Isten éltessen első szülinaopd alkalmából!!!!
Kép

Anikó, Neked is nagyon boldog szülinapot kívánunk utólag is!
Kép

Macilaci, kitartást, jobbra fognak fordulni a dolgok! Sajnos én sem tudom, az SZTK-ban van-e Uh, még nem járam ott nőgyógyinál.

Judit, köszike az értékeket!!!! :) Itt vigyorgok, hogy akkor talán, hátha, esetleg, mégis, netalántán.... :lol:
Csak nézegettük az ajándékokat, már csak Szabinak hiányoznak dolgok, de Ditke ajánlott egy jófajta kisvonatot, a Tesco-ból, majd de. kiugrunk megnézni.

Niki, egy teljes sor társasjáték volt, gyorsan végigfutottam, de nem láttam ezt a MOunt Everestet, de nem néztem át alaposan, nagyon sok volt!

Kata, de szépen gömbölyödik MArci baba, jól tartod, az biztos!!! És egyre inkább Bence vonásait lehet felfedezni a kis arcocskáján!

Szilbee, hogy vagytok?

Judit, de jó, hogy mindent rendben talált a dokibácsi! :)
Mikor kell menned a kórházi UH-ra? Vagy nem is kell?

Kép
Kép
dorkáék

Kedves Réka - Popi nagylány! Isten éltessen első születésnapodon!!!

Kép

donkoaniko

Popika!
Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Kép

Szami! Köszke, mindjárt el is olvasom!

Macilaci!
fel a fejjel! meghát mi is így kezdtük! először csak tervbe volt, aztán.........ezért nehoyg elnézést kérj már!

Fanna!
Jöhetnél! Niminek cuppancs!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi!
párodnak nagy kalappal!

Olga!
Neked is Kína egész évi termését! hátha jut belőle holnapra is!

nekem is jó a szerda moziügyileg

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Rékának boldog 1. szülinapot!!!
Kép

KépKép
kitten13

Boldog születésnapot kívánunk Neked Réka!

Kép

Óvónénis állás elkelt...

Évi, a hasmenés elmúlt, helyette most a torkom durrant be, amit a lányoktól kaptam el. Úgyhogy ez az első év, amikor semmim se kívánja a karácsonyt és a nagy családi napra való készülődést, ami nálunk már 23-án lesz...

És ma még a zeneiskola tanárainak adventi hangversenyére is megyünk Mátéval...

Judit, ez a fogyás csak ámítás, ahogy elkezdek enni, két nap alatt visszajön sajna :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jaimee: RÉKÁNAK NAGYON BOLDOG 1ST. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép
szolkata

Anikó! Katlina!
Köszi a válaszokat. Ezek szerint két napot kell rászánni.
Valamelyikőtöknek megvan a telefonszáma? (bepróbálkoztam a MÁV kórházban, kíváncsiságból, és ahogy sejtettem iszonyat időpontot tudtak mondani: a legkorábban jan. 28-ra lett volna :shock: )
Úgyhogy megyünk Kövesdihez, csak azért felhívnám, nehogy szabin legyen már a jövő héten így az ünnepek előtt.

Szami!
Jól belekeveredtetek ti is... Akkor ezek szerint hányós-hasmenős nyavalya kapott el benneteket?
Ezt a gyógyszerbeadást el sem tudom képzelni egy kis izgő-mozgó apróságnál, aki már tiltakozni is tud rendesen. Nekünk a vasat és folsavat kell szedni, de már így három hónaposan is kezd "kioskosodni' a csajszi, és tegnap úgy kiköpte a cuccot, hogy repült minden felé. Előtte való nap pedig tartogatta a szájában (nem akarta lenyelni semmi pénzért), aztán szépen kitolta a nyelvével. szóval nem tudom mi lesz később...

Évi!
Remélhetőleg Csongi vágya teljesül (hóesésre gondolok) és fehér Karácsonyunk lesz. És igen, a téli szünethez hozzátartozik a nagy szánkózós, hógolyózós móka. :lol:
A Karácsonnyal néha én is úgy vagyok, mint te. Szeretem, de ez a "kinek mit?" dolog mindig necces, mert ugyebár fölösleges dolgot nem akar venni a másiknak az ember. Ilyenkor meg bemenni egy-egy üzletbe már nincs is kedvem, mert mindenhol tömeg-tömeg és tömeg és ezt nagyon úúútálom.
Szopi: hááát nem adtam fel, (csak az a baj, hogy "mérlegfüggő"lettem) de kap mellé pótlást is Laura. Bár annak örülök, hogy a napi adag nagyobb részét a tejcsi teszi ki(kopp-kopp). nem tudom meddig lehet ezt így húzni...

Macilaci!
Kitartást neked/nektek!

KépKép
kitten13

Jaimee!

Rékának nagyon bodlog születésnapot kívánok!!!!

Nem tudok képet beszúrni pedig szerettem volna

Juditok!

Nagyon boldog névanpot!

Hétfőn szerdán pénteken drukkoljatok, mert vizsgám lesz!!!!!

Apropó képzeljétek hogy jártam.

Péntek 9:00 tól írásbeli vizsga itt Szolnokon
13:00-tól szegeden kellene lennem egy ünnepélyes ösztöndíj átadón(mert az egyetem össze díjákja közül én is benne voltam abban a 100-ban aki kapott :-) )
de 15:30tól itt Újfaluban lesz Bettikééknek a karácsonyi ünnepsége!!!

Hát borzasztó!

Így szegedre nem megyek sajnos mert nem tudnák hazaérni sehogy...... :cry:

nah puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Réka, nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Anikó, Téged is Isten éltessen sokáig!

Juditoknak utólag is sok boldogot!

Annalucusnak pedig holnapra boldog névnapot!

Bocsika, hogy így eltűntem, de nem igazán van időm írni. (sőt még olvasni sem) De jól vagyunk, készülünk a karácsonyra.
Üdv mindenkinek!

Kép

Kép
ditke2007

Hajhe :)

Popi Drága, Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk Neked! :D

Betti, gratu az ösztöndíjhoz! :)

Judit, Dorka, mi van ezekkel az afp értékekkel? :oops: Összefüggés van/lehet az érték, meg a neme között?... dekis tudatlan vagyok... Lucival 1,1 vót...

Dorka, nem kell most uh-ra mennem a kórházba (ezen a kombinált teszten lesz uh is), csak majd az afp után.

Macilaci, sztk-s nőgyógyi uh ügyben énsenem tudok segíteni...ott csak terhesgondozáson voltam eddig...
Nem rontod a levegőt; néha könnyebb, ha kiadja magából az ember... És még a pechszéria sem tart örökké! Bár sokkal hosszabbnak tűnik... Szóval kitartás!
Egyetértek Druszámmal, mijé kérnél elnézést?! Ha pocakos leszel, együtt örülünk veled, addig meg szurkolunk, hogy mielőbb összejöjjön az áhított babuci :) Alternatív gyógyászatban nem gondolkodsz?... Nem mintha nekem lenne benne tapasztalatom, de mivel kislánykorod óta van, és a nyugati orvoslás nem tud vele mit kezdeni, lehet másfelé is érdemes lenne szétnézni...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ditke, köszi :lol: Januártól azért ránkérsz majd? :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!
Na megnéztem már én is az afp-t, nekünk: 0,84.

Ó, Balwinom, csak februárban lesznek a vizsgáim, de azért majd igyekszem! :)

Kép

Kép
ditke2007

Judit!
Engem is tegnap homályosítottak fel, hogy az alacsonyabb afp érték lányra utalhat, de hoyg hol a határ???? passz.

tényleg értékek kinél mennyi volt? statisztika.

Ditke!
És mi jót csinálsz ennyire, hyog még olvasni sincs időd? gyanús vagy Te nekem!

Betti!
Mi is gratulálunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?