Viki, Márti, Csugi: Köszi a köszöntést!
Akartam feltenni képet, de Tamás szétszedte a feltöltőjét és így nem tudok feltölteni a gépről, pedig tegnap csináltam újjakat. Tegnap levágtam Levi haját, olyan cuki lett.
Képzeljétek, napok óta alihg eszik, tegnap reggelizett és vacsorázott csak. 3 hét alatt fogyott 2 dkg-ot
Pedig ebből egy hetet fantomaltot is kapott. Ma este hozza Tamás az új fantomaltot és újra kezdjük enni.
A baj még az, hogy tegnap napközben nagyon sokat bukott (teát és gyomorsavat) gondolom jól felmarta a nyelőcsővét ezért is nem evett.
Ma reggel szerencsére szépen reggelizett, bizom benne így lesz ebédnél is.
Én hulla vagyok az éjszakázások miatt, pedig adom neki pár napja a viburcolt. Még adom egy ideig és utánna váltok sedatif pc-re (addig én szedem
)
Tegnap délután már úgy éreztem egy hajszálon múlik, hogy összeessek és hisztirohamot ne kapjak. (még a fejem is fájt)
Képzeljétek Olivér már nem is kéri a cumiját. Az első napokban nem volt könnyű volt, hogy majdnem odaadtam neki annyira kérte, de erős voltam. Most ha nyűgös csak annyit mond, hogy fáradt vagyok.
Amikor kérte a cumiját azt mondtam neki, hogy akkor pakolja össze az összes ajándékot amit kapott érte a mikutól és visszacseréljük. Szerencsére ez bejött és nem akarta kicserélni.
Na nem is fárasztalak titeket tovább. Levi kezdi megunni a játékot (10 perce játszik már) ugyhogy mennem kell.
Azért olvaslak titeket!
Annyira tombolnak bennem a terhességi hormonok, hogy amikor olvasta Levi köszöntését elkezdtem bőgni örömömben. Rendesen potyogtak a könnyeim. Szerintetek normális vagyok?
Ja és képzeljétek a doki a mérésnél nem mondott semmit Levi fogyására. Ez nekem furcsa.