Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Levinek boldog hófordulót!

Orsi! Sajnálom a tejcsi gondokat, ugyanezt mi is átéltük. Hirtelen kevesebb lett a tejcsi és semmit nem fogadott el. Többféle tápszert kipróbáltunk, eröltettem, mert azt hittem megszokja, de nem. Aztán az egyik ízlett neki, azt rögtön megitta. De addig! Éjszaka már nem is pisilt. Aztán rendeződött a tejcsi is, úgyhogy van remény!

Muffin! De jó! Jó, hogy jó híreket kaptál! Kép

Én le sem merem írni, de nekünk az éjszakákkal nincs gond. Ma reggel viszont 5-kor csörgött apa ébresztője és persze felébredt rá Jázmin is. Szopizott és azóta is alszik.

Kép
szly27

Evelyn!
Kép
20150601134430

én pont ezért nem merek tesz-veszezni

Kép
csugi

A lekódolást ellenem is bevetették, mikor középsulis oltam.
Bevált :P
Vendég

Na mindekit értékeltem akivel üzleteltem az utóbbi időben. :)

KépKép
muffin

Hú Csugi! Nem semmi! Ez a kódolás jó ötlet!

Kép
szly27

már lekódoltattam de sajna csak egy pár napig volt jó ,de nemtudom,hogy miért megint lehet mobilt hívni.tegnap hívtam őket vagy 5-ször de a bevezető szöveg után nem vette fel senki ,majd ha elalszi Máté megint megpróbálom

Szly legalább ti jól aludtatok :lol: :lol:

Kép
csugi

viki, na igen. :)

tejcsi nekünk is nagyon fogyóban, de nem bánom. Örülök, hogy eddig volt. Az a lány, akinek most született hasadékos kisfia, már most csak tápszert tud neki adni. Egy hónap alatt elapadt a teje hiába fejt. Úgyhogy az, hogy én 5 hónapig csak azt tudtam adni, és azért még van most is, csak nem elég, szerintem tök jó. :) És szerencsére eszi a tápot is szépen. :)

Na megint... Kaptam egy semlegest attól, aki egy hónapja nem válaszol az emailjeimre:
"A számlaszámom a saját oldalamba , levelet nem kaptam , viszont én mint mindenkinek megírtam! A termék a kisfiamé volt, megvan nem tűnt el sőt meg sem gondoltam magam! Negát adnék de nem lehet:( 200Ft-on nem szórakozok!!"
Ja, neki azt írtam, hogy nem válaszolt egy hónapig (pedig több emailt is küldtem).

KépKép
muffin

Viki, Márti, Csugi: Köszi a köszöntést!
Akartam feltenni képet, de Tamás szétszedte a feltöltőjét és így nem tudok feltölteni a gépről, pedig tegnap csináltam újjakat. Tegnap levágtam Levi haját, olyan cuki lett.

Képzeljétek, napok óta alihg eszik, tegnap reggelizett és vacsorázott csak. 3 hét alatt fogyott 2 dkg-ot :shock:
Pedig ebből egy hetet fantomaltot is kapott. Ma este hozza Tamás az új fantomaltot és újra kezdjük enni.
A baj még az, hogy tegnap napközben nagyon sokat bukott (teát és gyomorsavat) gondolom jól felmarta a nyelőcsővét ezért is nem evett.
Ma reggel szerencsére szépen reggelizett, bizom benne így lesz ebédnél is.

Én hulla vagyok az éjszakázások miatt, pedig adom neki pár napja a viburcolt. Még adom egy ideig és utánna váltok sedatif pc-re (addig én szedem :wink: :lol: )
Tegnap délután már úgy éreztem egy hajszálon múlik, hogy összeessek és hisztirohamot ne kapjak. (még a fejem is fájt)

Képzeljétek Olivér már nem is kéri a cumiját. Az első napokban nem volt könnyű volt, hogy majdnem odaadtam neki annyira kérte, de erős voltam. Most ha nyűgös csak annyit mond, hogy fáradt vagyok. :lol: :P
Amikor kérte a cumiját azt mondtam neki, hogy akkor pakolja össze az összes ajándékot amit kapott érte a mikutól és visszacseréljük. Szerencsére ez bejött és nem akarta kicserélni.

Na nem is fárasztalak titeket tovább. Levi kezdi megunni a játékot (10 perce játszik már) ugyhogy mennem kell.
Azért olvaslak titeket!

Annyira tombolnak bennem a terhességi hormonok, hogy amikor olvasta Levi köszöntését elkezdtem bőgni örömömben. Rendesen potyogtak a könnyeim. Szerintetek normális vagyok?

Ja és képzeljétek a doki a mérésnél nem mondott semmit Levi fogyására. Ez nekem furcsa.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Csugi!
Sajnálom! Mennyi idős is a nagylányod?

Nem lehetne vele megbeszélni, hogy ezt egyszerűen nem engedheti meg a családi kassza?

Nálunk még szerencsére nem volt ilyen gond...
A nagylányomnak előfizetéses a mobilja, pont tegnap jajjgatott, hogy már a számlainfót sem meri hívni...megnéztem neki a számláját a neten... 2870 ft, és már lezárták, tehát ennyiről jön a csekk!Kép

A kicsi az más tészta.... neki feltöltőkártyás van, pillanatok alatt elcsacsogja, de akkor nem töltöm fel neki. Persze ezzel jól megszívja ő is, és én is, mert pl nem tudom, mikorra menjek érte mazsóra.. :?

A vezetékes meg tabu.

De nálunk a beszélgetés mindig bejött! Én ezt javaslom.
Mond meg neki, mennyi minden mást is kaphatott volna 35000 ft-ért, hátha belátja, hogy az mekkora összeg!
Már csak azért is, mert a gyes nincs annyi... :roll:

Muffin! :wink:
Vendég

ez azért fura,hogy most megkapta az emailt idáig nem.

Szerintem akinek idáig volt tejcsi mindenki nagyon boldog lehet.nekem sajna nem volt csak 3 hétig.mondjuk a többi gyerekemmel sem volt és most sem vártam magamtól csodát

Kép
csugi

ja és ez azért is bosszant, mert egy hónapja nem válaszol az emailjeimre, de adtam a negatívot és szó szerint három percen belül küldte vissza a semlegest. :? De ennyit mára a teszveszről. Befejeztem.
Meg a fejést is. Már csak fel kéne ébreszteni a gyereket hogy egyen. :)

KépKép
muffin

Levente lovagunknak boldog felszulinapot!
Kicsi draga urfi! Unnepel azzal hogy eszel es alszol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok!

Jó hogy vagytok nekem! Gondoltam idejövök panaszkodni az éjszkánkról, hogy mi lett az én jó alvó kislányomból, de elolvastam a reggeli hsz-okat és rájöttem, hogy az hogy Adél 1-3-ig, majd 4-kor, majd 6-kor végleg ébredt, az smafu pl Leához képest!

KITARTÁS LÁNYOK!

Tita Neked különösen! Ha várandós lennék én már összedőltem volna az tuti. Isten éltesse Levit!

Evelin, nem vagy semmi, micsoda nap! Nem tudsz beszélni férjecskével??? Azért mégis segíthetne többet.... Végülis nem a lábadat lógatod ilyenkor, pénzt keresel!!!!

Kép
andkata

Muffin jol tetted a negativot. En sem szoktam szegyelni leirni ha ugy erzem rohadtul igazam, van, pl hetekig ment az emliezes, utaljak, utaltam, nem jott meg nem jott meg, scann az utalasi bizonylatrol, ot az nem erdekli nem jott a szamlajara penz, ES o adott elsonek negativot olyan indokkal hogy nem utaltam a epnzt....Hat tobb se kellett en is irtam valamit.

Amug ymeg szerencsere nem ez az alatalalnos. Vannak megbizhatatlan eladok, de tobbsegben becsuletesek.

Tita: a boges nem gaz! Viszont a kialvatlansag annal inkabb.
Tamas hetvegen lesz? Nem tudja felajanlai hogy atviszi Olivert mondjuk nagyizni Levivel meg setal egyet?
3 ora alvas is sokat segitene rajtad. A fogyas miatt meg ne parazz. Jo sulyban van igy is Levi. Inkabb azt kene kideriteni hogy a kis gyomraval mi a hezag....
KITARTAS!
Vendég

Angyalporos jó reggelt nektek, mamikák!

Az idő borongós, de az ünnep közeleg! Ha van egy pici szabadidőtök, képzeljetek magatok elé karácsonyi fényekben villódzó szobát, a babák szemében tükröződő csillagszórófényt, halk karácsonyi muzsikát, a kedvenc sütitek illatát, csomagokat a karácsonyfa alá, egy idilli, szép napot...
Nemsokára karácsony! Talán akkor felfedem igazi kilétemet...
kari.angyalka

Szly, Orsi: nektek is kösz a köszöntést!

Evelin: tök hülye ez a csaj!
Nekem a tezveszen keresztűl küldtek felszólítást, hogy gfizessek, sajna elfelejtkeztem a termékről és tök rosszul esett, hogy nem emilben keresett meg a csaj. Ezt meg is írtam neki és elnézést kért. Nagyon jól esett és tök elszégyeltem magam, hogy felkaptam a vizet. Sajna Erzsébetre kell elmenni a cuccért az Erzsébet sörözőbe, de még nem tudtam magam rávenni, hogy elinduljak olyan messzire.
Velem eddig mindenki nagyon jófej volt a teszveszen, tegnap még 3 csörgöt is elhoztak nekem amit 210 ft-ért vettem. Mondjuk volt, hogy én is házhoz vittem a terméket....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anna meg mindig alszik :shock: NEm ertem....
Vendég

na sikerült rendezni a dolgot a csajjal. :) Valamiért nem kapta meg az emailjeimet, de most sikerült valahogy kibogozni a dolgot, úgyhogy végülis csak megkapom a mellényt. :) Én visszavonom a negát, ő meg a semlegest. :)

KépKép
muffin

Angyalkám!
Én 20án lelépek és csak 26 körül jövök vissza. lsz. dobj majd egy sms-t h ki vagy!
20150601134430

Szia Kismami!

De jó, hogy végre jöttél!!!!

Nem tudom, kit zavar, ha panaszkodsz, szerintem SENKIT!
Itt mindenki egy emberként izgul értetek!!
Tudod, most veled éljük át a várandósság élményeit ismét!!! :wink:

Úgyhogy légyszi gyere gyakrabban......Kép
Vendég

Levinek boldog feledik szülinapot!
Kép
Vendég

na de nem is ezt akartam írni. :)
Szóval TITA tök jó, hogy itt vagy! Már hiányoztál!!!
Akata, fel a fejjel!!! :) Apával meg nem beszélek még mert tudom hogy neki sem könnyű egész nap benn hajtani, aztán hazajönni és még akkor is a gyerekre figyelni. Van neki is elég baja, de azért néha odacsapok. :) AMikor úgy érzem hogy szükség van rá. :)
Azt meg nem is meséltem, hogy tegnap megint elhagytunk egy fél pár cipőt. Vagyis mamuszt vagy mi ez. Olyan rénszarvasost. valahogy lerúgta és csak az egyik felét találtam meg... Na mindegy. Már van egy másik mamusz is így félben, meg a next cipőjének is elhagyta a felét. Még szerencse hogy a converse kötős. :) :) :)
Amúgy meg rugdossatok már ki innen. Mennem kéne dolgomra. :)
Ki kell ma takarítanom a házat, mert após azt kapja karira, hogy felújítjuk neki a konyhát úgyhogy most három napra odaköltözünk. Nagyon kíváncsi vagyok már hogy mennyire lesz mehatva tőle. :) Már lezsíroztam a barátnőjével hogy három napig nem engedheti haza. :)
Úgyhogy a mai program takarítás, aztán viszem dévényes masszára a kiscsávót, utána meg kezdődik az ereszdelahajam.
És zsibbad a tarkómon egy pont. Szerintetek mitől lehet?

KépKép
muffin

Marcsi szeptemberben múlt 14 éves.Már olyan sokat beszélgettem vele ,hogy belegondol e ,hogy mennyi pénzt vette el a testvéreitől,és ebből milyen szép kari ajándékot is kaphatott volna.Playboyos ágyneműt szeretett volna karácsonyra ,megrendeltem neki de mikor megláttam a számlát azonnal visszamondtam.így most a számla lessz az ajándéka.

Tita úgy sajnállak ,hogy Levivel evésével ennyit kell szenvedned,és hogy soha nem tudod kipihenni magad.
Olivér nagyon kis ügyi hogy lemondott a cumiról Kép

Kép
csugi

Anyjuk!

Emma is alszik még... tegnap este óta... :roll:
Vendég

ja igen, angyalka tök jó hogy jöttél. :) Szólj rá mindenkire hogy ne találgassa hogy ki vagy, mert akkor nincs meg a varázs.
:wink:

Amúgy meg én is boldog fél szülinapot kívánok Levinek! :)

KépKép
muffin

Csugi úgy sajnálom...

DE akkor nekünk majdnem egyidősek a gyerekeink... :lol: :lol: :lol:

Szia Kariangyalka!
Elképzeltem, és nagygygygyon jó volt..... :lol: :lol:
Vendég

Tita!

Kitartást neked! Irtóra nehéz lehet most.
A borostyán ezek szerint nem vált be?

Én sejtem ki az angyal, legalábbis azt logikáztam ki, hogy ha xy eltűnik 1-2 napra, akkor az angyal is, ha meg előkerül, akkor az angyal is.
Úgyhogy én tartom amúltkori tippem.

Viki!
Hogyhogy ilyen sokáig nem leszel?
Hol Karácsonyoztok?

Tényleg, ki hol karácsonyozik?
Mi most először együtt töltjük a Szentestét itthon (meg jön anyósom, mert ő egyedül él), aztán első napján anyuék, másodikon meg apuék (vagy fordítva).
Apósom sajnos most kimarad, mert ő Székelyudvarhelyen él (sajnos egyedül), de majd Skype-on jön ő is.
Jövőre meg valószínűleg székelyföldi Karácsonyunk lesz.
Vendég

én ilyenkor sosem tudom, hogy felébresszem-e a gyereket...

KépKép
muffin

Lányok, én leléptem, mert sosem leszek készen a mai tennivalókkal. Emma egy kis angyalka, hagyná anyát tenni-venni, de az itt mereszti a popóját.....

úgyhogy Pá csajok, valamikor még bekukkantok::::::::::
Vendég

Felebresztettem :oops:
Vendég

Jó reggelt lányok.

Még nem olvastam vissza,csak egy gyors kérdésem lenne...

Kata, Lilinek már a két könyöke is olyan, olyan mintha terjedne vagy nem tudom.
Csütörtökön megyünk dokihoz,ráér addig vagy hívjam fel???

nicike

azért ezt gondoltam nektek is megmutatom: kicsi fiam az alvásos EEG közben: :)

Kép

KépKép
muffin

Hú, Marcsi!

Neked aztán mázlid van Emma kisasszony alvókájával!

Evelin!
A tarkód: lehet, hogy egy izom le van tapadva.
Próbáld masszírozni és tekergetni amennyire csak tudod.
A nyakon nagyon könnyen letapadnak az izmok.
Meg lehet a stressz jele is.

Remélem Karácsonykor jut egy kis időd pihire is.
Nagyon kedves ötlet Apósod konyháját felújítani!
Vendég

Eliot!
Kicsi drága csillag :)
Vendég

Orsi!
A szülőknél leszünk. Elősör anyuéknál, mert ők 24én éjjel mennek dolgozni :twisted: , de sajnos ilyen a műszakba járás (MÁV). 23án lépünk át anyósékhoz, ott is pár nap és jövünk haza.

Aki nekem küldi az ajcsit az húzzon bele, h jövő héten megkapjam :oops:
20150601134430

Muffin: jartok jovo heten valalmikor erre? arkad? Ikea?
Vendég

Nicike!
Vigyed minél hamarabb dokihoz!
20150601134430

Orsóanya!

Hehehehe....akkor nekem is van tippem......... :wink:

De eldugulok... :wink:
Vendég

szorítsatok hogy kinyíljon a golgotavirágom mielőtt indulunk. :) Csak 24 órát virágzik úgyhogy ha nem nyílik ki azelőtt akkor lemaradok róla. Igaz, egy virág volt múlt hétvégén, de most kettő lesz egyszerre, és ezek lesznek az utolsók... :) És annyira szép. :)

KépKép
muffin

Orsi: mi is elso karacsonyozunk itthon 3masban.
25 at anyosekhoz de csak kicsit mert Aleko ejjszakas, en 26 Annaval haza, Aleko alszik, ismet ejjszakas.
Vendég

Orsi: en is igy logikaztam ki..... :idea:
Vendég

tamara, tuti hogy járunk majd arra. :) Egyeztetünk majd. :)

KépKép
muffin

Nicike!

Vidd dokihoz!
Ne telefonálj, hanem pakold össze magatokat, és menj!
amikor Emmán jöttek ki ilyen ekcémás foltok, akkor annyira szenvedett szegénykém...aztán este bekentem, és huss....reggelre eltűnt!
Nem érdemes várni, és csak egyre rosszabb lesz!

Eliot egy kis angyalka azon a képen....Kép
Vendég

Jó reggelt!
Az éjszakámból kiindulva sokat nem bírok írni, de kérek egy számot!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Sajnálom a rossz éjszakásokat,én most először elmondhatom,hogy jó éjszakánk volt.
Áron 20:30-7:30-ig pisszenés nélkül aludt a KISÁGYÁBAN!
Mosolyogva ébredt,evett és 8:30-kor újra kidőlt!
Még alszik de gondolom már nem sokáig!

Muffin! Örülök,hogy végre jó hírt kaptatok!
Tényleg elég volt elolvasni is amit leírtál!
Konyhafelújítás szép aji lesz!
Én már regisztráltam a teszveszen,de se időm se energiám eladni vagy venni bármit is.
Ráadásul már annyi negatívumot írtatok,hogy asszem bele sem kezdek!

Titi! Éljen-éljen-éljen!
Úgy örülök,hogy újra itt vagy!
Kivi vagyok Levi hajára és nagyon sajnálom,hogy megint nem eszik!
Boldog félszülit neki!
Annyira sajnálom,hogy nem tudsz pihenni!
Oli viszont csudi ügyes kiskrapek,és persze az Anyukája is,hogy ilyen erős volt! :wink:
Tamás hogy viselkedik?

Wera! Derekad?
Kicsi Bugri hogy aludt???????
Mit vásároltatok végül tegnap?

Kari angyal! Már nagyon kivi vagyok ki lehetsz,mindig könnyes lesz a szemem attól amiket írsz!
Elképzeltem-annyira jó volt!
Puszi neked!

Felébredt!

Majd jövök

Kép

Kép
ibm

Patti!
1
Vendég

Eliot annyira drága . :lol: :lol: :lol: A barátnőmnek is van golgotavirágja és annyira szép.

Nicike szerintem is vidd minnél előbb dokihoz.mi még a kis drágádról szerintem nem is láttunk képet.

Orsi mi most valószinű ,hogy itthon leszünk karácsonykor.

Kép
csugi

Eliot! Tünemény!

Patr.! Hogy vannak a gyerekek?
Minden ok?
Ennyire gáz volt az éjszaka!
Számot nem írok mert úgyis megelőz valaki mire bepötyögöm! :cry:
De ha mégsem legyen 13!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Még végig sem olvastam, csak láttam, hogy mindenki jó utat kíván! De NEM MA utazunk..... holnap este!!!!!! Elvileg holnap (13-a) este fél 10-kor száll fel a gép!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?