szóval reggel amit írtam elszállt, de már indulnom kellett. ma volt az EEG. Fél tízre kellett odaérni, persze apa most sem jött velünk. Úgyhogy nem volt egyszerű mutatvány elvezetni odáig úgy, hogy közben a gyereket is ébren tartani. De sikerült. Pont fél tízre odaértünk, erre közölték, hogy mivel a 10 órás hamarabb érkezett, már behívták. Majdnem elsírtam magam. Mondtam nekik, hogy nem tudom még fél órát ébren tartani a gyereket, hogy utána aludjon nekik. Erre mondták, hogy nekik nem is kell hogy aludjon.
Na mindegy, végzett az utánunk való előttünk jövő és behívtak. Ébren kezdték, de mondták ha már itt vagyunk, megcsinálják az alvásost is.
Na mindegy. A lényeg, hogy megvolt. ÉÉSS:
ORvosi vélemény:
" KOrának megfelelő ébrenléti és alvási EEG oldalkülönbség, epileptiform jelek nélkül." VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE valami rendben van!
Ráadásul az agyával kapcsolatban.
Persze ettől az összeköttetés nincs meg, de ez is tök bíztató.
AZtán ahogy ott végeztünk, elmentünk fénymásoltatni, meg egyebeket intézni, aztán mentünk a bébiszitterhez. Ott fejtem még egyet, aztán indultam az óráimra. Negyed háromkor kezdődtek, és az utolsónak negyed hatkor volt vége, és volt háromnegyed órám összeszedni a gyereket meg hazajönni mert itthon volt még utána kettő... Persze nem értem haza időben, tíz percet késtem. De nem ez volt a pláne. Apa hazajött, de nem vitte be magával, hanem letetette a játszószőnyegre. Aztán elkezdett nyekeregni úgyhogy felvettem (közben ment az óra) aztán végre kijött érte és bevitte. Egyszercsak hallom hogy megint nyekereg. bemegyek a szobába, gyerek az ágyon, ő meg a gardróbban a gépénél.
Valami nem működött neki rajta. Majd amikor kb. fél óra volt még hátra hogy végezzek, mondta hogy neki van egy kis dolga, vigyázzak a gyerekre. Úgyhogy kendőbe kötöttem és úgy fejeztem be az órát. Aztán végigcsináltam Bubuval az egyik féle tornát. Utána evett, közben meglámpáztam a száját, utána belemasszíroztam a krémet. aztán mentünk és a vízi gyakorlatokat is végignyomtuk a kádban, majd megmasszíroztam az egész gyereket és most kb. ájulásig hulla vagyok, de még fejek és utána még egyet etetek. ez a nap sosem ér véget...
De legalább jó híreket kaptunk, és legalább most apa játszik a gyerekkel a játszószőnyegen.