Új privát üzeneted érkezett!

Wera: reggel ha mar erzed mersz e indulni vagy sem, kerlek kuldj egy smst!
Koszike!
De kerlek ne vaganykodj! Inkabb elugrunk mi valamikor hozzatok!
Jo ejjt Nektek!
Vendég

Elintéztem a kari ajándékot! De postázni még nem tudom, csak a jövő héten!
De tuti odaér karácsonyra!

Kari.angyalka, ma nem jössz hozzánk?

Kép
Kép
patr

Timi, semmi gond!

Kép
Kép
patr

Mary!
Én a kézipoggyászba raktam csereruhát és pelenkát.

d.dodó

Nurofenes kerdes engem is erdelne!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nicike és Patr!! Meg aki ülést akar venni!
Azt mondták a boltban, ahol vettük mi is, hogy addig, amíg be nem tölti az 5 hónapot, nem javasolják, sőt! el sem adnak gyerekülést! Ugyanis oké, hogy rá van írva, hogy újszülött kortól, de az (Concordon kívül) üléseket nem lehet vízszintesig dönteni. Oké, hogy lehet dönteni, de a legjobban hátradöntve is eléggé ül benne a gyerek. Mert ugye a menet iránnyal ellentétesen kötöd be és még az ülés is befele leejt. Na a lényeg, hogy rohadtul ül benne a gyerek!!
Szóval vigyázzatok vele!!
Azért szerettem volna én is concordot, ne az 50 körül van, bár használtan a teszveszen már láttam 30-ért.

No csak ezért jöttem!

Megyek csuccsantani, jó éjszakát!!

sz.andi

Mav! Nem volt időm teljesen végigolvasni...mi volt a nurophenes kérdés?

sz.andi

Andi!
Köszi, holnap megnézzük élőben, de Zsolti is már betöltötte az 5 hónapot, és ráadásul állandóan ül!
De tény, hogy a Concord a legjobb, de az tény, hogy nagyon drága!

Kép
Kép
patr

Egyébként szia! Mizujs? Hogy van a lelked?? Nagyon nehéz lehet, főleg így karácsony előtt...

sz.andi

A kérdés az volt, fogzási nyűgre, mennyi idei lehet adni folyamatosan!

Kép
Kép
patr

Én pontosan nem tudom, de nem is adom sokszor, mert sztem egy idő után hozzászokik és nem fog használni. Én így gondolom.
Szóval max. 3X adok neki, de leginkább csak akkor, ha nagyon szenved. Nappal megpróbálom lekötni a figyelmét, éjszakára adok. Bár ma nem kapott, tegnap is csak egyszer!

sz.andi

szóval reggel amit írtam elszállt, de már indulnom kellett. ma volt az EEG. Fél tízre kellett odaérni, persze apa most sem jött velünk. Úgyhogy nem volt egyszerű mutatvány elvezetni odáig úgy, hogy közben a gyereket is ébren tartani. De sikerült. Pont fél tízre odaértünk, erre közölték, hogy mivel a 10 órás hamarabb érkezett, már behívták. Majdnem elsírtam magam. Mondtam nekik, hogy nem tudom még fél órát ébren tartani a gyereket, hogy utána aludjon nekik. Erre mondták, hogy nekik nem is kell hogy aludjon. :twisted: Na mindegy, végzett az utánunk való előttünk jövő és behívtak. Ébren kezdték, de mondták ha már itt vagyunk, megcsinálják az alvásost is. :twisted: Na mindegy. A lényeg, hogy megvolt. ÉÉSS:
ORvosi vélemény:
" KOrának megfelelő ébrenléti és alvási EEG oldalkülönbség, epileptiform jelek nélkül." VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE valami rendben van! :) Ráadásul az agyával kapcsolatban. :) Persze ettől az összeköttetés nincs meg, de ez is tök bíztató. :)
AZtán ahogy ott végeztünk, elmentünk fénymásoltatni, meg egyebeket intézni, aztán mentünk a bébiszitterhez. Ott fejtem még egyet, aztán indultam az óráimra. Negyed háromkor kezdődtek, és az utolsónak negyed hatkor volt vége, és volt háromnegyed órám összeszedni a gyereket meg hazajönni mert itthon volt még utána kettő... Persze nem értem haza időben, tíz percet késtem. De nem ez volt a pláne. Apa hazajött, de nem vitte be magával, hanem letetette a játszószőnyegre. Aztán elkezdett nyekeregni úgyhogy felvettem (közben ment az óra) aztán végre kijött érte és bevitte. Egyszercsak hallom hogy megint nyekereg. bemegyek a szobába, gyerek az ágyon, ő meg a gardróbban a gépénél. :twisted: :twisted: :twisted: Valami nem működött neki rajta. Majd amikor kb. fél óra volt még hátra hogy végezzek, mondta hogy neki van egy kis dolga, vigyázzak a gyerekre. Úgyhogy kendőbe kötöttem és úgy fejeztem be az órát. Aztán végigcsináltam Bubuval az egyik féle tornát. Utána evett, közben meglámpáztam a száját, utána belemasszíroztam a krémet. aztán mentünk és a vízi gyakorlatokat is végignyomtuk a kádban, majd megmasszíroztam az egész gyereket és most kb. ájulásig hulla vagyok, de még fejek és utána még egyet etetek. ez a nap sosem ér véget...
De legalább jó híreket kaptunk, és legalább most apa játszik a gyerekkel a játszószőnyegen.

KépKép
muffin

muffin!
Huh, ezt még olvasni is elég volt...már abban "elfáradtam". Hogy van ennyi energiád te csaj?! Minden elismerésem!

d.dodó

Tamara
Mindenképp hívlak délelőtt, ha megyünk, ha nem, akkor is! :wink: Nóri nem segített túl sokat hogy pihenjek. 2,5 órán át próbáltam elaltatni a legkülönbözőbb módszerekkel, helyzetekben, pózokban, full sikertelenül. A végén már úgy visított teli torokból hogy ki se nyitotta a szemét. Nem tudom mi lehetett vele. Az idegeim csődöt mondtak és betettem a kiságyba, végül ott aludt el úgy 20 perc további önkívületben ordítás után. Kép vagyok...

Tényleg nem minden szmájlit lehet berakni úgy hogy írtam. Pont amit megpróbáltam azt sikerült, de a nagyokat már nem tudom csak kép feltöltéssel én is.

Muffin
Nagyon örülök a jóhíreknek! Kép Nem semmi napod volt! Jó pihenést! Eliotnak Kép
Vendég

Sziasztok!
Hű,Dodó,ma utaztok!!De jó-drukk hogy minden rendben legyen és a kiscsaj is bírja az utat :D

Mi este összekaptunk Apával,egyébként már kutya baja.Úgyhogy a gyerekeknél aludt a földön-legalább tudtam aludni,nem a horkolását kellett hallgatnom :twisted: Csak mivel hajnalban kelt,mászkált ,felébredtek tőle a gyerekek :evil: És ugye akkor már én is felkeltem,bár én már fél ötkor négyszer mentem wc-re :twisted:
Na,mindegy,néha olyan hülye :twisted:

Majd még jövök,csak füstölögtem egyet,de közben felébredt a harmadik is :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt, Édes Mézeim 8)

vagyok ám, csak nem itt... ezerfelé szaladok. Ma talán befejezem a küldendő ajándékot és nyugodt lelkiismerettel jövök olvasni benneteket :D

Patr,
itthon leszünk egész nap (kivéve ovi-transzport), úgyhogy szívesen találkozunk veletek a Kengurunál! Csak szólj indulás előtt, hogy mi is odaérjünk :roll:

Mindenkinek szép, napsütéses napot kívánunk!
Dodó, nektek meg jó utat!!!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Levinek Boldogságos Fél Évet!

Márti!
Ügyi vagy az első egyedüli fürcsinél! Én még nem csináltam egyedül sose.

Kimma!
Lacusnál most kimaradt az alvás, ezért 1 órával hamarabb aludt el. Amógy olyan fél 9 körül szokott. Nálunk fürcsi fél 8kor van.

Az alma hasfogó, inkább a barackkal próbálkozzatok.

Annácska nagy szépséges!

Babukám!
Hogy vagytok? Kis barátunk?

Evelyn!
De jó hír! Puszi a kis Bubukádnak!

Ági!
Hgoy vagytok? Szonja? Nándicsek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.12 07:00-kor.
20150601134430

:twisted: :twisted: :twisted: Még így email-ben is ki tud akasztani...na jó,lehiggadok,addig nem jövök,mert felrobbanok!!!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Hagyjad apáját, hátha később megjön az esze.

Megyek, mert Dundi már énekel.
20150601134430

De nincs igaza...és én nem vagyok olyan hogy lenyelem,hanem kiordítom magamból :twisted: :twisted:
Mert utálom ha igazságtalan :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Boldog ünneplést Levinek a feledik szülinapjához!

anyjuk: Anna szépséges kis csaj továbbra is. :)

wera: Jobbulást a derekadnak! Sajnálom Nonód estéjét, na meg neked sem lehetett egyszerű. És utána legalább jól aludt?

dodo: Jó utat nektek! Azóta esett hó nálatok?

muffin: Örülök a jó híreknek! :) Nem semmi, mennyi energiád van, ennyi mindent megcsinálsz, minden nap 150%-ot leteszel az asztalra, és még a pároddal is toleráns vagy! Én biztosan nem tudnám bírni ezt a tempót! Már tuti kibuktam volna. :oops:

Viki: A barátnőd kislányánál miért kezdték el szedni a Sedatif-ot? Milyen "tüneteket" produkált a leányka? Mi már megint borzalmasan aludtunk, a Nurofen ellenére is. Alig bírt Lea elaludni, többször felkelt sírva, aztán kb fél 10-től aludt hajnali 2:40-ig. Na ezután meg kelt 2 óránként, és nem bírt volna visszaaludni. Vagyis visszaaludt, de megébredt 10-20 perc múlva, és ezt egymás után többször. Lényegében hajnali 3 óta alig aludtam valamit, 7 óra óta pedig teljesen fent van, játszik a szőnyegén. Az elmúlt hónapokban nem is tudom hányszor volt begyulladva a szemem, és tele vagyok jégárpával, amit ki kell majd műteni, nagyon csúnya. :cry: Teljesen el vagyok keseredve és ki vagyok facsarva. Na befejezem a kora reggeli panaszkodást. :(

kike: Én is jobban szeretem kiadni magamból, ha valami nyűgöm van. Remélem, hamarosan helyreáll a béke apával.

Úgy veszem észre, Lea néha köhög is, már csak ez hiányzott a boldogságomhoz.

Remélem, nektek jobban indul a napotok, bocs, ha rontottam a hangulatot. :(

Puszi
Márti
fmarti

Jó reggelt mindenkinek!

Először is a legfontosabb!

Dodó!
Jó utat nektek! Remélem, a sztrájk nem kavar be picit sem!
Tudsz otthonról jelentkezni?
Bár úgy rémlik, amikor Anyjuk volt Móron, ő is tudott, persze gondolom ezer-millió más dolgod is lesz...
Mikor is voltatok utoljára itthon? Nem emlékszem... :oops: Hánykor indul a gép? Valahogy erről is lemaradtam... :oops:

Kike!
Nyugi.....Kép

Wera!
Hogy vagy? Bugricsek aludt?

Sziaaaaa Ági!
Végre!

Muffin!
De jó!!!!

Végre jó hírek! :lol:
Vendég

Márti!
Azok a barátnőmék használták a sedát, akikről írtam h ölbebaba a kislányuk. Ő is baromi sokszor felkelt éjjel.

Sajnálom h ennyiszer keltetek.

Ezt neked küldöm!

Kép
20150601134430

Jó reggelt
Dodó! Jó utat nektek! :D

Kép
dittke

Viki: Köszönöm, aranyos vagy!
fmarti

Lackótok hogy viseli a fogzást?
fmarti

Dunci meg a nagy reggeli tévézésbe beleszundikált. Kép
20150601134430

Viszonylag jól. Bár műxik a szájzár nála ha a szájában akarunk matatni. :lol: Kenegetem az ínyét, csak ő is felsír álmában :cry:
20150601134430

Jó reggelt!

Levinek nagyon boldog hófordulót!

Dodó nektek nagyon jó utat!Reméljük nem lessz fennakadás és nem kellessz Lizyvel várnotok.Azért ha tudsz,majd jelentkezz itthonról is.

Wera remélem már nem fáj a derekad,és Bugrika is jól aludt.

Kike enyém apa is ilyen ,hogy azt hiszi ,hogy mindíg neki van igaza.

Muffin de jóóó,hogy ilyen jó híreket kaptatok.Eliot egy kis csodababa.

Márti nekünk is hozzátok hasonló éjszakánk volt.Remélem Lea nem lessz beteg.

Ági jó ,hogy jelentkeztél.

Andi örülök,hogy az apagondok kezdenek megoldódni.

Kép
csugi

Jutka!
Friss Máté kép? :D
20150601134430

Judit: Sajnálom az éjszakátokat. Eggyütérzek. :)
Nálatok gyakran fordul elő ilyen? Mert nálunk az elmúlt hetekben majdnem minden hajnalban ez van. :(
fmarti

Viki: Leának sem lehet matatni a szájában. Ha be akarom kenni az ínyét, úgy rángatja a fejét, hogy alig bírom követni! :D Volt, hogy sírva is fakadt, mert kicsit le kellet fogni a dentinox-ozáshoz, és ő nagyon zokon veszi, ha korlátozva van a mozgásban. Pl nem lehet betakarni este a kezét, mert akkor elkezd hadonászni, mint aki ki akar szabadulni valami fogságból. :lol:

Lackótoknak pussszantás a pocijára!
fmarti

Márti olyan másfél hete alszunk ilyen rosszul,szinte minden éjszaka.

Viki úgyveszem észre,hogy Lackó is imádja a tévét. :lol: :lol:
Képet sajna most nemtudok felrakni,mert a nagylányom telójával szoktam csinálni de ő most büntibe van és apa elvitte a telefonját :wink: :wink:

Kép
csugi

Jó reggelt lányok!

Levinek boldog szülinapot!

Dodó!Jó utat és óriási adag türelmet!!!

FMárti!
sajnálom. a mi éjszakáink sem fényesebbek sajnos.
Főleg mivel nincs tejem, még visszaalttni is alig tudom.

Tényleg, egyik napról a másikra szinte teljesen elapadt a tejem!
Nem segít semmi (tea, fejés, evés-ivás). :shock: :shock: :shock:

és Emma nem fogadja el a cumisüveget, mot mi éppe ezzel kínlódunk!
Na de majd megoldódik.

Kike!
Nyugi :)

Wera!
Hátadnak jobbulást.
És hát azt mondják, féléves kortól ismét nyugtalanabbak lesznak a babák, mert már olyan sokat fognak fel a világ dolgaiból.
Például képesek lesznek félni. :(

Evelin!
Szuper jó hír!!!
De tényleg olvasni is sok, amit csinálsz egy nap!
Én a negyedétől meg a gondolatától kidőlök sajnos.

Viki!
KisLackód így nyilvánít véleményt az unalmas műsorokról.
Majd egyszer én is berakom Emmát valami brazil sorozat elé, azon tuti elalszik :D

ja és jelentem,se fog, se forgás!
ez a baba nagyon ráérős!
viszont egész nap magyaráz és egyre inkább beszédhez hasonló hangokkal :P
Vendég

Végül is az anyja sem a mozgékonyságáról híres, a lepcses szájáról annál inkább (mint látjátok) :oops:
Vendég

Most ez komoly hogy a Doriek ma ejjel jonnek? En azt hittem csak holnap ejjel.
Remelem ez kiderul, mert hat akkor este meg kell agyazzak, stb...
Raadasul most ejjel Aleko nincs itthon szoval nekem kell kelnem ajtot nyitni is.
Szoval Dori kerlek vilagosits fel!
Vendég

Jutka!
Már nem köti le mint régen, most érdekesebb hogyan tud pörögni. Csak még reggeli kábulatban volt, azért aludt be, de már énekel megint.

Mit csinált a csajotok h büntiben van?
20150601134430

Sztem is holnap utaznak Dóriék! :wink:
20150601134430

Tamara amúgy én is azt hittem,hogy holnap utaznak,mert még tegnap mintha 2 napot írt volna a vonalzója most meg már,hogy ma utaznak

Kép
csugi

a kisasszony 35ezret telefonált el és ez sajna már nem ez az első eset mostanában :wink: :wink:

Kép
csugi

Az en gyermeem meg alszik, igaz fel fel sir, de ilyenkor is almaban( direkt nem adtam neki este kupot, en attol is tartok hogy hozzaszokik).En viszont este alig tudtam elaludni, epp sikeult megjott a ferjem, aztan a hajnali eves utan meginkabb nem tudtam, utana mar percenkent ebredtem igy inkabb kikeltem az agybol .

Orsi: akkor nyomassatok az almoetest, ha ebren nem megy a cumi. Vagy poharbol, varazsitatobol...Muszaly hogy rakapjon ha enyire nincs tejcsi.
Vagy csinlaj neki tejpepet, azt kanallal is tudod adni. Bar a folyadek akkor is kell. Ha napokba is telik sikerulni fog innia cumibol. Melyikkel probalkoztok. A Tommee Tippeenek egeszen mellbimbo formaja van.

Agi: orulunk hogy elsz es Szonja jol van( gondolom, ha oviba megy)
Vendég

jó reggelt mindenkinek!
bocsi hogy durrogni jöttem, de teszveszen nézelődtem és eszembe jutott hogy megnézem mit reagált a csaj az értékelésemre, amit a nadrágra adtam. Bemásolom azt is amit én írtam, meg azt is, amit ő.
"Új állapotú nadrág helyett kaptam egy foltos nadrágot,amit nem lehet kitisztítani,ráadásul házilag át van szabva és beszűkítve.Próbáltam rendezni a dolgot az értékelés előtt,de nevetséges indokokkal hárított. NE VÁSÁROLJ TŐLE
[Hozzáadva:2008. dec. 2., kedd, 12.32.49 CET] kedves hölgynek 1hét kellett hogy találjon egy foltot a nadrágon ujra egy hét hogy varrási problémával is jelentkezzen ez nevetséges nem akartam megbántani de talán ha problémám van rögtön lépek"

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
muffin

A varázsitató a csőröspohár?

Jutka!
35 e Ft? Anyám! Nekünk kettőnknek van 11-12, de a 12 felettit is sokallom. Nekünk előfizetéses a teló, és én is sokat bírok beszélni :oops:
20150601134430

csugi, akkor miért nem feltöltőkártyás telefont adtok neki? azon nem tud elmenni idáig. :)

anyjuk, holnap mennek dodóék. Tegnap azt írta, hogy holnapután. A vonalzó meg szerintem csak azért írja hogy ma, mert már nincs 24 óra hogy induljanak vagy valami ilyesmi, de tuti hogy holnap mennek. :)

KépKép
muffin

Evelin ez a nő tiszta hülyeeeee Kép

Kép
csugi

ezt a vezetékesen csinálta.5 hónap alatt 90 ezret.

Kép
csugi

Mffin!
Kép
20150601134430

hú csajok, most jól belejöttem. :)
Nézegettem az aukcióimat. Van egy, amit már kifizettem, de még nem jött meg a pulcsi. Meg van egy, amit megnyertem, de az eladó azóta sem hajlandó válaszolni az emailjeimre... Lehet, hogy nem kéne nézelődnöm... De gondoltam, most kiosztom az értékeléseket mert mindig el szokott maradni. Így most osztom a negatívokat is...

KépKép
muffin

akkor kódoltassátok a vezetékest. Lehet kérni kódot és csak akkor tudsz kimenő hívást kezdeményezni ha beütöd a kódot. :)

KépKép
muffin

Jutka!
Akkor kódoljátok le a telefont, és csak azzal lehet kifelé telózni, titeket bárki hívhat.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?