Új privát üzeneted érkezett!

Na, remélem sikerül végre visszatérnem kicsit közétek... :-D

Kis helyzetjelentés rólunk: Imádjuk a kislányunkat!!! Bár Apa szeme hétfő óta kicsit karikás (pedig általában horkolva alussza át az éjszakai etetéseket, de azért stresszel szegény eleget. :-D) Tejci van, remélem bőven. Az egyik parám, hogy nem eszik eleget a gyerek. :-D Amúgy a rossz adottságaim miatt sajna csak bimbóvédővel megy, tudom, hogy így nehezebb szopiznia, de máshogy nem is fogadja el a mellem...

Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy keltsem Zsófit 3 óránként még éjjel is. Hát gyakorló anyukákat megkérdeztem, és arra az önálló elhatározásra jutottam, hogy nem teszek ilyet. Eszik, amikor akar. Van, hogy sűrűbben is, mint 3 óra.

Aztán mai nagy kihívásom az orrszívó porszívó első alkalmazása volt, Zsófi benáthásodott. :(

És hab a tortán: ma elvágódtam a lépcsőn az emeltről lefelé jövet. Még jó, hogy nem volt gyerek a kezemben!!! Remélem a varratom nem sínylette meg a dolgot! A hátamat vertem be jól két helyen is, bízom benne, hogy a háj felfogta az ütést... :evil:

Manna!
Most olvastam, milyen gyorsan lezajlott a szülésed! Hát irigyellek érte!!! Nagyon ügyesek voltatok!

Cili!
Ma én is keveset aludtam, Zsófi is felkelt ma egymás után egy óra eltéréssel. Mondjuk ő akkor elég keveset evett, gondoltam is, hogy ez nem tart ki sokáig. Kitartás, lesz ez még így se! Ma éjjel 4-szer voltam fent etetni, ebből kettő maratoni hosszúságú volt, de teljesen jól bírom. :-D Talán az a szerencsém, hogy Zsófi nem sír, csak ha éhes. Eszik, aztán általában szopi közben bealszik.

Trombi!
Ti még mindig egyben??? :shock:

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Enikő: mi se férünk el, ma pl. Lilla szobáját próbálom összerámolni, hogy legyen egy kis extra hely... (plusz január/február körül majd megpróbálunk egy új polcrendszert is bepaszírozni hozzá, mert 2 gyerek cuccainak egyszerűen nincs elég hely a lakásban, kell a rakodófelület)
Vendég
 


jajj de gáááz... Luca olyan hangosan hukkog, hogy felébresztette Lillát... méghogy nem zavaró a csuklás :shock: :lol: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 

 
 

berni. gyonyoru Zsofi. nem pici az biztos! :lol: :lol: johetnek meg kepek! varjuk oket!

csaki. szuper, hogy alakul Luca. az infuzio nem hangzik tul jol.

megyek probalok vasalni egy kicsit, ha nem megy, akkor hamarosan visszaterek! :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


mush: akkor most mit szedsz? (most nagyon együttérzek veled, pontosan emlékszem, hogy a vesegörcs után a vajúdás semmi sem volt...) Tarts ki!!!!!!!
Vendég
 


berni. vigyazz jobban a lepcson! remelem nem lett baja a varratodnak.

hogy birta zsofi az orrszivo porszivot?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Berni: durva a lépcsős sztori :( Vigyázz te is magatokra!
Vendég
 


csaki.
egy antibiotikumot (Cefalexin)
meg egy fajdalomcsillapitot (Co-Codamol). ez utobbira azt mondtak, hogy szedjem rendszeresen ezt is, mert ugy fog hatni. en szedem 6 orankent, de nemelyik gorcsnel igy is csillagokat latok.
keznel van a no-spa, ha egy olyan is lesz, amikor mar nem birom, befogom venni, minden teketoria nelkul. a korabban irt technikaval es pozocioban sikerult oket atveszelni.
koszi, hogy gondoltok ram, es drukkoltok.
remelem hogy majd irhatom, hogy a szules kutyafule volt ehhez kepest. :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Bernuska!
Nagyon cuki Zsófi! :P
Vinzent is bealszik szopi közben. A háromóránkénti ébresztést nekem is mondták, de szerncsére ritkán alszik egyhuzamban többet. Max 4 órát várok és akkor peluscsere. Na attól magához tér...:P :lol:

Cili!
Èn is kivagyok! :?
Mint írtam éjszaka óránként evett , háromszor is, aztán fél négyre tele lett, utánna megint volt egy hosszabb szünet.

Mush!
Pocifotó késöbb, Vinzentröl dobok még!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.12.11 15:48-kor.
susy75
 
 


Tündérbogyó!!

Kép Kép Kép
susy75
 
 


Jajj olyan jó nézni a babaképeket!! Legalább szoktatom magam a gondolathoz, hogy van a lányomnál kisebb gyerek is a világon :wink:

Csaki:
És azt hogy oldjátok meg, hogy az egyik ne ébressze fel a másikat? Mert én ettől tartok,hogy egymást ébresztik majd, éjjel leginkább Beni Annát, nappal fordítva.. Vagy tényleg igaz, hogya kisebb hozzászokik a zajokhoz??
6 hónap még sok idő, addigra lehet, hogy Lilla is simán átalussza az éjszakát... Én még attól is tartok, ha mondjuk összerakom őket 6 hónaposan (én is úgy tervezem), megszokják, és Bencének elkezd jönni a foga, akkor megint ébreszti a nővérét... :? Jajj de nehéz ez....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bernuska!
Èn is bimbóvédövel szoptatok, mert nagyon fájt a szopik miatt és adtak a kórházban. Meg rájöttünk idöközben, hogy így könnyebb is, mert nekem sem áll eléggé ki! :P :P De hétvégén muszáj volt vennem,mert már vérzett a jobb oldalon és máshogy nem is tudtam volna cicire tenni, annyira fájt! :?
susy75
 
 


na most ébredtem... mostanában annyit alszok, minte gy grizzli medve télen...

Laura! Nagyon jó volt olvasni amit írtál!

Niki! Én is abban reménykedem, hogy azért karira itthon leszünk...

Mushi! Fájdalom huss... :twisted: remélem gyorsan el fog mulni... iszol sokat?

Cili! én úgy tudom, hogy vannak olyan időszakok, amikor a babák sokkal többet esznek, mert akor hirtelen nonek egyet! Majd szepen be fogtok állni. Amúgy nekem azt mondták, hogy kb negyed év, mire a ritmus kialakul és ez be is jött. Az én fiam meg mindig annyit kajált, hogy volt hogy nem hittem el. 2 hetes volt, azt hittem nem evett semmit, mert egy óra múlva megint kért cicit! Akkor megmértem, és 500 grammot benyomott!!!!! :shock: azt hittem rosszul látok de nem. Meg is lett a hatása... azon ahéten 35 dgk-t hizott...

Isareni! A picur érzi a változások közeledtét. Csakinál és nálunk is volt ilyen. Nálunk az elalvás most is olyan, hogy engem vagy apát odarángat maga mellé, és csak úgy alszik el. Ez szépen helyre áll, de még előtte legyél elkészülve, hoyg lesz egy-két hét, amikor mint a kismajom úgy fog rajtad lógni. Ez egyébként érdekes, mert olyan, mintha ők tudnának a pocaklakóval kommunikálni. A kisfiam is olyan érdekesen viselkedik néha. Olyankor odamegy a hasamhoz beleszol és megnyugszik :roll:

Berni! Elolvadunk... ha ezt a fiam meglátja... :) de azért légyszi ne törd össze magad... begipszelve nehezebb a szoptatás!

Suzy! Vinzent komolyan monodm úgy néz, mintha valami tudományos előadásra készülne! Nagyon édes!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Csaki! tök ari, hogy Lillát is ringattad! Tényleg, a meloba kuldtel mar kepeket?

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Bekukk. Látom sehol egy újszülött baba. :D

Mi megvagyunk, bár van bal oldalamon egy pont, ami kiurgik (lehet érezni a púpot) és nagyon fáj.. :( Nem a baba része, mert nem mozog, inkább olyan mintha a belem türemkedne ott ki (bocsi).. Elég kellemetlen.

Amúgy ma fejbevágott vmi, délben másztam ki az ágyból!!! :shock:

Susy, Tündérbogyó nagyon tündéri! :D

Mush, jó hogy említetted a vasalást :D nekem is kéne :? :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="bkatalin"]n írta:bkatalina most ébredtem... mostanában annyit alszok, minte gy grizzli medve télen...


Húú, de ismerős!! Ugyanez a helyzet velem is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Berni, Susy: ennivalóan édesek és gyönyörűségesek a kis lurkók :) és én is bimbóvédővel szoptatok, az egyik ciciből az okosok szerint nem is menne másképp, de ha Kristóf formában van, és a cicim is úgy akarja, a 90-et így is kiszopizza belőle :D A másikra meg azért kell, mert nekem is vérzett elég csúnyán, és borzasztóan fájt. Néha még így védővel is rá tud úgy cuppanni, hogy pölö a hajnali etetésnél pillanatok alatt magamhoz térek :D

Berni: éjszaka én sem keltegetem, szerintem így talán hamarabb átalussza majd (ha éhes, úgyis magától felkel), nappal meg változó, van amikor meg kell ébreszteni, de van, amikor már 2 óra múlva is tud enni.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


[quote="lbernuska"] írta:lbernuskas hab a tortán: ma elvágódtam a lépcsőn az emeltről lefelé jövet. Még jó, hogy nem volt gyerek a kezemben!!! Remélem a varratom nem sínylette meg a dolgot! A hátamat vertem be jól két helyen is, bízom benne, hogy a háj felfogta az ütést... :evil:


Ejnye, vigyázz magadra! :twisted:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


honnan a fityfenebol lehet szerintetek megtudni, hogy van-e fronthatás Belgiumban... nem vagyok meteorologus és a szimpla jelekbol nem tudom osszerakni, ezek meg ilyeneket nme irnak...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Gabi, a Tarcsai kórházban adnak bimbóvédőt vagy azt vigyek? Nekem alapból úgy néz ki, hogy csak azzal fog menni, de persze majd meglátjuk. Szóval vigyek majd ha megindulunk? Gabi, Te melyik szülőszobában voltál?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


suzy. nagyon cukipofa Vinzent! :lol:

csaki. hogy fertek el ketten a bolcsoben?

meg nem jutottam el a vasalasig, mert munkalap katasztrofank van/volt. az egyik darab nem eleg hosszu es azt kajtattuk. apa elviharzott megnezni egyet, amit talaltunk.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


en vettem bimbivedot, de nem tudom, hogy kell-e majd, mert hatalmasak lettek a bimboim.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


na asszem kibogyoztam ezt a frontot... ugy latom itt mindig kikerul bennunket... nem hiaba nem erzem meg... de talan vasarnap fele joon valami kettos...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


en meg soha nem hasznaltam bimbovedot, remelem most sem kell majd

Mági! hogy van a vizesedésed? tudsz vele valamit csinálni? nekem most már akkor sem múlik el ha fekszem és felrakom a lábam...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


kati. errol jut eszembe, nekem is foleg a bal labam dagadt nagyon, viszont miota szenvedek a vesemmel, azota szinte teljesen lement, vannak ujra bokaim. mivel sokkal tobbet vagyok vizszintesben, mint amugy talan az lehet az oka, de ezt kisgyerekkel nagyon nehez megoldani, gondolom.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Gabi!
Te méred a babót kaja elött és után?
Nálunk csak a védönéni mérlegeli, eddig szerencsére hízott! :lol: :lol:
susy75
 
 


Mági: Mi még nem oldottuk meg, hogy Luca ne ébressze fel Lillát, külön szobában alszanak, annyi még a megoldás (na meg az, hogy éjjel Luca nem szokott sírni csak ha valami hülyeséget kajálok előtte össze és akkor is csak addig amíg a mellemre nem csapom vagy amíg nem sikerül előcsalni belőle a kakit... de már napok óta jó ha összesen napi 5 percet sír... csak ugye ha átrakjuk Lillához akkor nem fogok felébredni a motyogására így valszeg kénytelen lesz sírni, ha megéhezik). Lilla egyébként soha nem ébred éjjel, csak volt a terhesség alatt 2-3 hét amíg ébredt (na meg 2 napja a gyerekorvos látogatását követően de akkor is visszaaludt amikor bementem hozzá). Úgyhogy passz, hogy mi lesz később... a többgyerekesek határozottan állítják, hogy hozzászokik:) (mint ahogy a férjek is hozzászoknak :) )

Kati: Még nem küldtem képeket a melóhelyre, le kéne őket szednem a gépemről csak nem találom a kábelt... Kitartás :))) Nemsokára már ti is négyen lesztek:))))) (azért tök fura a rendszer arrafelé...) A weather.com -on nincsenek frontadatok?

Mush: Lilla ült, Luca feküdt :)

Aida: kistarcsán semmit sem adnak... vagyis adnak 3 darab pelenkát (összesen) és fél csomag betétet. Ennyi. Plusz nem szeretik ha kesztyűt ad az ember a babára, nem adnak tápot csak ha az orvos külön elrendeli, a szoptatásnál meg szerintem a védő nélkülit propagálják (ezzel egyetértek.. az elején mindig iszonyú gáz a szoptatás, nekem anno Lillánál csak több hetes kínlódás után normalizálódott a helyzet, addig bizony néha nagyon gáz volt amikor rácuppant.... a védővel lehet, hogy ezt tompíthatja az ember de én is ellene vagyok... szerintem csak akkor van létjogosultsága ha nagyon nagy a gáz és tényleg nincs semmi más megoldás... )
Vendég
 


Csaki, nekem a befelé forduló bimbó miatt mondta az orvos h kiemelő bimbóvédő kell, de mint mondtam majd meglátjuk hátha mégis megy...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mérlegelés: NEEEEEEEEEEEEEE.... és tényleg ne... ha a baba kaja után békésen alszik akkor eleget evett. Ennyi. Az éhes baba nem alszik be. (Sárga babákra ez nem vonatkozik persze... ). A kakis pelenkakupac is jó jel, de a legjobb jel a kajálás után békésen szunyáló baba. Akkor érdemes mérni, ha valami/akármi gyanús... pl. az ember azt hiszi, hogy teleette magát de még mindig sír, nincs kaki, sárga a baba stb. Egyébként elég hetente egyszer (pl. a védőnőnél)... a túl sok mérlegelés vége általában tejapadás szokott lenni...
Vendég
 


aida: olyankor nem szokták már a terhesség alatt hordani a cuccot (valami spéci ketyerét)????? Nekem úgy rémlik, hogy csak akkor van értelme... (tényleg csak rémlik, úgyhogy lehet, hogy hülyeséget írok)
Vendég
 


Csaki, nekem ilyet nem mondtak.. :shock: csak hogy kiemelő bimbóvédővel menni fog a szoptatás ne aggódjak. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Csaki! Legyen igazad! mar nagyon varom hamar negyen legyunk ... :)

Aida! Bimbokiemelo kremet nem kaptal? Ilynekor altalabban mar kell hasznalni...

Mushi! Szerencsére anyukám itt van nálunk, úgyhogy ellátja az egész háztartást, plussz állandóan unokázik. Ezért sokat tudok pihenni... eddig legalább éjjel lement a bokám, de most már akkor sem... :( de remélem most már azért max egy het...

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 



KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!
Gyors életjel Musi: mi jól vagyunk, eszünk, alszunk, gyarapodunk. :D :D
Ákos nagyon jó baba, ügyesen kieszi a cicit, fejnem alig kell utána. Persze nem minden éjjel és nappal egyforma, de nagyon igyekszünk mindketten! :lol:

Pocaksebemet már alig érzem, fura is volt néhány napja, hogy már alig fáj, pedig engem egy hete ott felnyisszantottak, tejóég! :shock: :shock: :D

Sikerült kicsit átfutnom a termést, először is

Naaagy-naaagy gratula az új jövevényeknek és a mamiknak, sok-sok tejcsit kívánunk!

Aztán: 2 in 1 kismamik, kitartáááás, már TÉNYLEG nincs sok hátra!

Etetés: Nekünk a védőnéni a 2 szopi közti minimum 1, maximum 4 órás szünetet javasolta, és hogy éjjel NEM kell ébreszteni, ha nem kel magától. (tisztába tenni is éjjel csak akkor kell, ha kakis a pelus)
Így most olyan 2,5-3,5 óra közti idő telik el 2 szopi közt.

Ja, és én nem hagyom akármeddig a cicin (védőnő szerint 20-25 perc elég, de úgy vettem észre, nyugodtabban alszik, ha 30-35 percig eszik legalább), úgyhogy nekem tök fura, amit írtok, hogy 1 meg másfél órát szopizik a bébi.... :roll: nekem annyit nem bírna a cicim, szétáztatná....ráadásul úgy tűnik, elég neki a fél óra is, mert utána simán elszunyál és végigalussza, amit végig kell.

Bimbóvédő: Nekünk szerencsére sikerült már elhagyni, bár az első 2-3 szippantás nem túl kellemes most sem. Viszont én vittem a kórházba AVENT márkájút, amire közölték, hogy sikerült a legrosszabbat vennem (?!), így kaptam egy MEDELA-t, az jó volt (de mivel az AVENT-et ki sem próbáltam, az nem tudom, milyen lett volna... :roll: )
bébic
 
 


Bernuska! Zsofi nagyon édes! A lépcsőn meg vigyázz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Csaki: ugyan ezt mondta a védőnőm is a mérlegelésről meg a kakis pelusról.
Annyi a lényeg, hogy akkor van gond, ha nem hízik a baba, hanem stagnál vagy fogy. Ennyi. A többi felesleges sztresszforrás.

Mi mondhatni le vagyunk tilva róla (nem is bánom), napi 1szer mérünk, fürdéskor. (Anyósom meg naponta hívogatja a férjemet, hogy miért nem mérünk evésekkor is, mert azt kell mert régen is kellett, blablabla...komolyan, az emiatti idegeskedéstől nem lesz tejem.... :cry: mondjuk legutóbb a férjem leugatta kicsit, azóta nem tudok róla, hogy előhozta volna a témát)
bébic
 
 


Fú, bocsi, nem AVENT bimbóvédőt vittem a kórházba, hanem MAM márkájút.... :oops:
bébic
 
 


Susy! Vinzent nagyon aranyos! És milyen éber!
Bimbóvédőt én is használtam az elején, amikor nagyon kellett, de a szakemberek szerint minél előbb kell újra próbálkozni anélkül. Állítólag jobban ingerli a baba a mellett a nélkül, így több lesz a tej és a baba nyála hamarabb gyógyitja a mellet is.

Milánt napközben én is a gyerekszobába teszem, csak éjszaka lesz velem! Nyárra remélem elköltözünk innen és akkor majd mehetnek külön szobába is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Köszönjük a dícsérő szavakat Zsófi nevében! :-D

Mush!
Jobbulást a vesegörcsödhöz!!! Nem lehet jó ilyet átélni még az utolsó pillanatokban... tényleg kívánom, hogy legyen ennél lightosabb a szülésed!!!

Zsófi teljesen jól bírta az orrszívót. Azt hittem, majd a porszívó hangjától bőgni kezd, de semmi. Csak meglepetten nézett rám. Előtte kapott egy kis Sterimar srayt az orrába, no azt nem annyira bírta....

Susy!
Vinzent tényleg tündérbogyó!!! Naggggyon szép kisbaba!!!

A szobatársamnak a kórházban az első szopi után dőlt a bimbójából a vér... nekem is vérzett az elején kicsit, de már megedződött. A kiscsaj néha olyan vákumot csinál, hogy csillagokat látok! :-D

Gabi!
Te méred etetés előtt-után Kristófot? Én is osztom Csaki véleményét, nekünk babamérlegünk sincs itthon. Majd a védőnéni mérlegel.

Na mára ennyi voltam, este még jönnek át apósomék babanézőbe.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Most nézegettem vissza a képeket, aaaanyira tündériek a babák, lányok! Gabi, Kristóf vigyora valami haláli! NAgy nőcsábász lesz, meglásd! :lol: :lol:

Ákos is sokat mosolyog, de sajnos lefényképezni még nem sikerült. :( Na, de ami késik, nem múlik! :lol:
Nekünk még nincs olyan sok képünk róla-rólunk, de majd igyekszünk csinálni és akkor én is hozok, ha nem baj, jóóó? :roll: :)

Na, megyek, Anyukám sütött isteni Bocika féle kalácsot! (És fene a gusztusomat, de mostanság KEFÍRREL esik jól! :shock: :shock: :D Nemtom, mi lehet velem...)
bébic
 
 


Köszi a segítséget, köszi Mush a linket! Nem tudtam, hogy ez ilyen problémás, nekem nem mondták. :( Utána kérdezek majd jobban.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ja, a bimbóvédőhöz még: a szoptatási tanácsadó dokinéni adott egy jó tippet, hogy érdemes megválni tőle: amikor már úgy látni, hogy elkezdett gyógyulni a cici, minden nap eggyel több szopit kell megpróbálni nélküle...így továbbra is a nap nagy részében kicsit "tehermentesítve" lesz a cici, de közben már kicsit edzés alatt is lesz....nekem ez bevált.

Bernuska: Le a kalappal előtted, nagyon ügyi vagy! Nekem még a köldökcsonk ápolása is iszonyat kimerítő meló.... :oops:
bébic
 
 


bebic. orulok, hogy jol vagytok!!! :lol: :lol: :lol: es Akos ilyen ugyes baba!

az emberek neha furak. van egy felesleges iPos Shuffle a birtokomban. vadiuj. feltettem ebayre 0.99 font kezdessel. a vegen 38 fontert kelt el. ami nekem nagyon jo, de a boltban mar 32ert lehet venni... :twisted: :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Köszi Musi! És te hogy vagy? (azt olvastam, hogy nagyon rosszul voltál, csak azt nem láttam, hogy mi a helyzet most?)
bébic
 
 


meg mindig vannak gorcseim, de remenykedem, hogy mire szulunk, valamivel jobb lesz. a bal vesem rosszalkodik.
a dolgok pozitiv oldalat nezve megmaradok... nem szabadultok tolem. :lol: :twisted: :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Berni - igen-igen, mi még egyben... és neeem-nem lett elszámolva...
Zsófi nagyon szép baba! És nekünk is van olyan kislányos rugink - csak Panka nem akarja még felvenni.

Suzy - Vinzent is nagyon édes!

Mushi - neked meg még mindig jobbulást!!!

Kép
trombibébi
 
 


Mush, az az e-bayes sztori édes! :D Vannak fura emberek. Örülök hogy "megmaradsz"! ;)

Szorsi, Sina, róluk ki mit tud?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Musi, örülök, hogy már jobban vagy, ez a helyes hozzáállás! :lol:
Az ebay-es dologhoz meg a nagy népi bölcsesség passzol, nem? Nagy az Isten állatkertje..... :lol: :wink:
bébic
 
 


bkati:
vizesedés folyamatos.. Mondjuk nem tudom, hogy pihenéssel lemegy-e, ma még nem feküdtem egy percet sem, rámjött a süthetnék, megcsináltam a kókuszkockát, most végeztem, de a derekam majd leszakad... Mondjuk reggel ugyanúgy ödémás volt a lábam, csak kisebb mértékben, mint estére... Nekem az is gond, hogy oldalt fekve még jobban elzsibbasztom a kezem lábam, és reggelre már nagyon fáj...

Bimbóvédő:
ha csak nem sebesedik ki a mellbimbó, és nem befelé forduló, jobb mellőzni, nagyon rászokhat a baba. Én bimbóvédő krémet használtam, ahogy éreztem, hogy fáj, így elkerültem a sebesedést. Bár vannak cincálós babák, na ők gallyra tudják vágni a cicit : )

A méréssel kapcsolatban abszolút egyet értek csakival, én a minden étkezés előtt után mérős tejapadósok táborát gyarapítottam, most nem leszek hajlandó ebbe a hibába esni! : )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kepzeljetek. volt egy kisebb gorcsom, bevagtam magam negykezlabba, aztan amikor elmult elaludtam ugy, a fejem felig a bolcsoben. most van horpadas a homlokomban es faj a terdem. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?