Sziasztok!
Gyors életjel Musi: mi jól vagyunk, eszünk, alszunk, gyarapodunk.
Ákos nagyon jó baba, ügyesen kieszi a cicit, fejnem alig kell utána. Persze nem minden éjjel és nappal egyforma, de nagyon igyekszünk mindketten!
Pocaksebemet már alig érzem, fura is volt néhány napja, hogy már alig fáj, pedig engem egy hete ott felnyisszantottak, tejóég!
Sikerült kicsit átfutnom a termést, először is
Naaagy-naaagy gratula az új jövevényeknek és a mamiknak, sok-sok tejcsit kívánunk!
Aztán: 2 in 1 kismamik, kitartáááás, már TÉNYLEG nincs sok hátra!
Etetés: Nekünk a védőnéni a 2 szopi közti minimum 1, maximum 4 órás szünetet javasolta, és hogy éjjel NEM kell ébreszteni, ha nem kel magától. (tisztába tenni is éjjel csak akkor kell, ha kakis a pelus)
Így most olyan 2,5-3,5 óra közti idő telik el 2 szopi közt.
Ja, és én nem hagyom akármeddig a cicin (védőnő szerint 20-25 perc elég, de úgy vettem észre, nyugodtabban alszik, ha 30-35 percig eszik legalább), úgyhogy nekem tök fura, amit írtok, hogy 1 meg másfél órát szopizik a bébi....
nekem annyit nem bírna a cicim, szétáztatná....ráadásul úgy tűnik, elég neki a fél óra is, mert utána simán elszunyál és végigalussza, amit végig kell.
Bimbóvédő: Nekünk szerencsére sikerült már elhagyni, bár az első 2-3 szippantás nem túl kellemes most sem. Viszont én vittem a kórházba AVENT márkájút, amire közölték, hogy sikerült a legrosszabbat vennem (?!), így kaptam egy MEDELA-t, az jó volt (de mivel az AVENT-et ki sem próbáltam, az nem tudom, milyen lett volna...
)