Sziasztok! Jó reggelt!
Niki, bizti nagyon szép vagy boxolós nózival is !
Bocika! Neked megy a drukk! Ügyesek legyetek, aztán amint lehet jelentkezz, hogy mizu.... és nagyon helyes a keresztlánykád...szerintem nálam már most jobban nyomja a computert
Márti! Ez a kulcsos dolog ari lehet! Majd akkor milyen cuki lesz, ha a mama merő aggódásból hajnalba benéz, hogy szopiznia kell a babónak
Nincs esetleg szomszédotok, aki vigyázni tudna a gyerkőcökre, ha kell? Nekünk szerencsére van megoldás, de ha nem lett volna, akkor a szomszédot kértem volna meg....
Mushi! Remélem, most már jobban leszel... én is szedtem a nospat az elozo terhessegnel. És jobbulást nektek... mire a kisasszony kibújik remélem rendbejöttök!
Orsi! Nagyon gusta az a kalács!
Berni! Várjuk a képeket!
Aida! Nekem is azt mondta a dokinénim a hétfői ctg után, hogy a héten 90%, hogy baba lesz... szerintem meg 90%, hogy nem... majd meglátjuk kinek van igaza. A pocid szép formás, jó nagy, de még nagyon fenn van.
Suzy! Szerintem nyugodtan ehetsz mákost! Csak figyeld, hogy nem lesz-e hasmenése a picinek tőle. Ha igen, akkor allergiás a mákra. A kisfiamnál ez volt. Ha nincs semmi, akkor nyugodtan egyed!
Anita! Tök szép a poci, és a kiságyikó! És édi a kiskocsid! De ugye már nem vezetsz?
Isareni! Örülj neki, ha nyugtod van... jó nem mondom néha én szeretem a zsongást, de csak ésszerű keretek között....
Laura! Üdv újra itthon! Nagyon édesek afiúk!
Trombi neked is szép a pocid! Milyen csúcsos!
Harivera! Azok hörcsögök? Nem félsz, hogy a babára káros?
Csaki! Nem vagy semmi! Te is jól beindultál... muffin nyami