Sziasztok!
Jó sokat írtatok, imádom olvasni
.
Kissé fáradt vagyok.Robó mostanában esténként nagyon nyűgi. Nehezen alszik el, rosszul alszik, így eléggé fáradtacska vagyok. Apa szerint túl jó anya vagyok, túl sokat vagyok Robóval....Ma jól kielemezgetett még ő is, hogy szerinte nem sokan kapják fel a gyermeket minden egyes "nyűszitésére". Lehet, hogy igaza van, de az igazat megvalva Robó nagon jó baba, csak este és akkor szerintem a foga miatt válik nyűgössé, Akkor viszont (szerintem) kell azért a tőrődés neki, hogy érezze vele vagyok még a bajában is.
Ettől függetlenül jó napunk volt. Voltunk fent Mátrafüreden 2 órácskát, sétáltunk egy jót, kiszellőztettük a fejünket és még Robó is jót aludt
.Tényleg kellenek néha ilyen pillanatok, mert különben az ember begolyózik csak itthon ülve bébizve. Ne értéstek féler imádok Robóval lenni, de azért hiányzik a közösség, az emberek társasága stb...
Zsófi: a többi kép is aranyos. Jó lehet azért Bencinek, hogy ennyi gyerkőc között van, biztosan sok minden ragad rá
Ann: fogcsíráztatás
. Majd írd le mikre is jók ezek a csírák. Búzacsíráról hallottam már, meg kóstólatm is egyszer valami csíramálét, de nekem nem ízlet
Édeskés, émelygő íze volt. Mailt megkaptam , köszi szépen
.
Regi: "halló itt Robó beszél: Domcsi, majd én is kipjóbálhatom a hintyád ? Ajudj jól és ájmodj szépeket
. Puszi." Nagyon szuper hintát vetettek szerintem is
. .Domcsinak tetszik? Élvezi a hintázást ?Mikor lesz a szülinapod?
.lehet, hogy a nyávogás ragájos??
Robó is erőszeretettel húzza az idegeimet vele
. kukacokra pedig vigyázunk
.
Aerika: szerintem a gyógysuzerészed nem igazán van képben, ne haragudj
. Igaz elég új , azaz régi dolog, de most alkalmazzák egyre sűrűbben. Minap nálunk agyógyszertárban még egy kis füzetet is kaptunk, szerintem nagyobb gyógyszertárban kérdezz rá,. mert ingyenes minta és csomó jó dolog van benne. Nekem még a nőgyógyászom is ezt alkalmazta szülés közben. Nem annyira jó a meggyőzőkém,, azért vannak homeós oldalak, ahol jobban utánna lehet nézni, látogasd meg őket. (most nem tudom fejből, de a keresésben biztosan megtalálod). Szóval szerintem nyugodtan használhatod. Ártani nem ártasz vele, esetleg használ, bár ezt kétlem
. Most látom Ann már le is írta a címét a füzetecskének
.
Dandy: jó régen írtál már. Örülök, hogy tettél fel képet Martinról. Nagyon szép fiúcsak lett belőle. Meg sem ismertem volna esküszöm
. Csuda édes és szép az oltás helye is
. Olvadoszhatsz is Martin láttán, csudaszép fiú
Barbi: gratulálok Ádi kutyázásához
. Tüneményes nagysrác már
. Ari macija van
. Kedves tőled, hogy nyugtatsz, és köszi az együttérzésed. Megvalva őszintén, néha előjön az aggódás, hogy Robó mit nem csinál még, de olyankor eszembe jut amiket jobban csinál és így eloszlatom valemilyen szinten. Bízom benne nálunk is eljön mindenek az ideje. Elkésve még valójában nem vagyunk, szerintem...
Málna: én úgy tudom, hogy 18 hós korig nem ajánlott az apró magvasak : kivi, ribiszke, málna, egres, eper.... habár a múltok meglepődésemre a polcon egy olyan bébiételt láttam, ami 4 hós kórtól van és málna volt az egyik összetevő
. Én bizti nem adok még Robónak. Mégegyszer Boldog szülinapot
.Tortás fotót várjuk
Kicsit kicsi lett a kép, de azért látszik a felírat.
Klarisza: gartulálok Lacka fogacskájához. Ő is sokat szevedett előtte vele? Használtatok rá valamit? ( pszt csak csendneb, szerintem az előbb Zsuzsófit nézted háromgyermekes anyának. igaz honnan is tudnád
, neki benci fia van, a két leányzó a tesói
.)
Edit. végre te is jöttél
. Köszi a táblázatot, nagyon spéci
. Boti miatt ne aggódj, mostanában itt is egyre több baba nyűgibb. Sajna mással nem tudlak vigasztalni
. Majd kitalálunk később rá valami gyógymódot
.Boti nagyon szépen forog, főképpen korához képest! Na és csini is, azt ki ne hagyjam
.
Hanzi: örülök, hogy Marcus jól aludt
. Amúgy szeret öltözködni? Robó finoman szólva nem igazán
. Mindig sírás a vége, főleg ha kintre készülünk, és több rucit veszünk fel.
Cory: igazad van, hogy kell egy kis kimozdulás. Még én is így vagyok vele , pedig engem egy gyermek "fáraszt le". Oké , akkor spenót elnapolva. Sóska mehet? Abban sok a vas, ha jól tudom. Azt hogyan csináljam főzeléknek. Ja és tettem el paradicsomot fagyasztva, azt hogyan adjam, gondolom héjától eltávolítva, de amagokkal mi legyen? Bocsi, az idétlen kérdéseimért. Jó Ikeázást nektek
, apa is megy ügye?
DBarbi: már hiányolni akartalak, jó, hogy írtál
. Gondolom mostanában sok a dolgod. Fanni csuda édes csajszi
. A mosolya még mindig lenyűgöző
.Kicsit megnyugtató, hogy még Fanni sem kúszik-mászik és ott sincs fog. Képzeld egyik munkatársam mesélte, hogy nekik anno nagyon nehezen és későn bújtak ki a tejfogak és most 8 éves a fia és még mind megvan , éppen egészségesen , nem hulott még ki egy sem. érdekes...Csak halkan kérdem meg, (nem vagyok alkoholfogysztó), milyen ital besangrij? Remélem jól telt a mai napotok.
Panu: Robó ülni már szépen ül egyedül, de eddig fel kellet húzni, jelezte, hogy már nem akar háton feküdni. Valójában nem is én húztam, hanem csak a kezemmel segítettem, mert a felülés az ő része volt. Viszont egyedül is próbálozott, olyankor a kis combik az égnek álltak, gondoltam lefogom, és simán felült
. Azóta így ülünk fel
.Megzabálom Lizi, olyan édes. Holnap meg is mutatom Robónak, mit szól az új felhozatalhoz
. Csuda szép kislány, főleg a szemei kápráztatnak el
.Uszodát szereti? mennyi ideig szoktatok vízben lenni? Miket csináltok? Játék: minden félét szoktunk játszani, ami leköti: énekelek sokat, könyveket nézegetünk, csörgökkel játszunk, most kezdük a készségfejlesztő játékokkal ismerkedni. Van mikor tornázgatunk, mikor milyen kedve van. Imád kukucsolni is. Meg ami eszembe jut és amire energiám van
. Ha túlteng bennem az energia , akkor a csúcs a lábon hintáztatás
.
Vera, Zsizsa: ma még nem is írtatok, remélem jól vagytok
.
Többieket is hiányolom ám, de bizti a hétvége köti most őket le
További jó hétvégét , pihit, apázást, babázást ...
Anita