Sziasztok!
Csak egy gyors csapongás, amíg nem figyel a gyerek
MZS, örülök, hogy bevált a tanácsom! Mei tai is szép, nagyon vicces, a liliputinál lehet pont ilyen csíkos anyagút kapni, és nekünk is ilyen anyagból volt!
Én úgy látom, jól tartja Dorkát.
Altatás újabbban megint macera nálunk is, ha este nem alszik be a cicin (egyre többször fordul elő), akkor kínszenvedés, mert kézből az ágyába kéredzkedik, ott meg játszik csak, lefekszik, elhelyezkedik, majd 10 másodperc múlva vigyorogva felpattan, meg kell ölelni, puszilni, megfogja a kezem, újra lefekszik, ... akár egy órán keresztül is. Néha bömböl is egy sort, ki kell venni, de úgy is sír, visszetenni, kezdjük elölről...
A hegem felett nekem is egy kicsit furcsa még, nem fáj, meg egyértelműen dudor sincs, de néha úgy érzem, hogy keményebb. Meg ugye mivel nálam aztán tényleg van zsír, az ott valahogy nem tart semennyit, ráfordul a hegre
Panndi, szerintem ez nem is friss fotó!
Biztos akkor is megvezettél csak minket, amikor a Zsófival szülés előtti pocakot mutattad, mert ilyen nincs! Vagy igazság nincs, ennek lehet, nagyobb az esélye
Mi is taknyosak, köhögősek vagyunk, immáron egy hete, harmadszor ebben a szezonban, és még nagyon messze a vége. Mi felnőttek is mindig kidőlünk, pedig Samunál a dokinéni szerint nem 'igazi' betegség van, csak a fogzás miatt van a takony, és attól köhög.
Így sem jobb...
Minden kis betegnek jobbulást!