Új privát üzeneted érkezett!

Mancsa! Sztem ne is használj a ruháihoz öblítőt, mert tényleg allergizálhat, még a sensitivek is. Sztem azokra is csak reklámfogásból írják rá, hogy jobban fogyjon. Ilyen a babavíz (???????) is, amit nem értek.
Amikor mi a Milu hazahoztuk a koraszülöttosztályról, eléggé száraz volt a bőre, aztán az itthoni fürdetéstől még rosszabb lett. Elkezdtem használni Babe Omega3 zsírsavas tusfürdőt és a hozzá való testápolót, ami kifejezetten száraz, ekcémás bőrre való, és 3-4 nap alatt teljesen rendbehozta a bőrét. Sajnos csak gyógyszertárban lehet kapni és nem az olcsóbb kategória, de amióta megszületett 2x kellett vennem, és az nem 1 hónapja volt.

Wicca, Gégéé! Kíváncsi vagyok nagyon a babóméretekre!

Gégéé! Én nem látok sehol a fotón bálnát!!!!!!! :lol:
Tudod ki a bálna? Én már láttam egyet. Férjem kollégájának a felesége. Na ő az a kategória. Amikor babát várt itt voltak látogatóban.
Akkor 35 hetes terhes volt és nem látszott rajta. :shock: :shock: Ja, és nem azért mert annyira vékony volt....

Vannak anyukák, akik gömbölydeden is annyira jól mutatnak, csinosan öltözködnek...stb. Ők a csini-gömbölyű kategória. Hanem aki elfolyik, semmi nőiesség, semmi báj,és megilyed tőle egy férfi is, na az a bálna kategória.

Azt hiszem kimerítettem ezt a témát.... 8)

Anyany! Szex téren nem próbáltatok sikosítót? Lehet ám hormonváltozástól is, hogy "szárazabb" az ember...
Remélem férfi ember nem olvassa a fórumot!

Kép
jaffa4

Megint enyém a laptető!?!?!?

Nátha szinten semmi változás, belefulladok a saját orromba, főleg éjjel. Milu szerencsére ennek ellenére is nagyon jól alszik. Ma 1/4 10-kor kel. Összefüggést látok a minél sötétebb a szoba, annál jobban alszik dolog között.

Kép
jaffa4

Itt láthatók vagyunk, a Képgalériára kattintsatok. most írt az egyik ismerősöm.

http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_51804
:lol: :lol: :lol:

Kép
jaffa4

Ketten vagyunk a képen. Én fehér kabátban, Milu barna kabát és fehér sapi.

Kép
jaffa4

jaffa te semmit nem változtál 5 év alatt :) és Milu gyönyörű!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Köszi Jaffa! Most átmostam mindenét a régivel + még egyszer elindítottam egy öblítő programot sima vízzel. Hát holnap lesz vasalnivalóm! Sanatopic testápolót használok most neki, ezt is csecsemőkori ekcémára találták ki, csak természetes anyagok vannak benne és sokáig megtartja a vizet a bőre. Tegnap kentem először vele, előtte a fürdetőkrémmel kentem. Ha nem válik be a Sanatopic, akkor kipróbáljuk amit írtál. Ezt bőrgyógyász ajánlotta, 300 ml 1000 ft körül van. Úgy néz ki jó lesz, a fején már gyönyörű a bőre, ma még nem volt rajta sapka, csak a ruha alatt foltos, de már kicseréltem neki olyanra, amit még a régivel mostam és már szebb! Hááát 1 hét alatt szinte az egész ruhatára volt rajta, pedig sok rucija van. Igaz bukós fajta az én lányom.
Megnéztelek titeket, szépek vagytok! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mancsa:Szegény Papád felháborító hogy egyik doki tud érzéstelenítőt adni a másik meg nem :evil:
Mi is babe termékeket használunk a Hannusnak fürdetöt sampont testápolót elég drága de tényleg nagyon sokáig elég mosószert meg öblitöt meg azt használjuk amit a brendonba lehet kapni az is sokáig elég pedig sokat mosok.

Gégéé:Várlak este a hírekkel :D

Jaffa:Továbbra i hjobbulást nektek még jó hogy Milu igy is tud aludni te is pihizz addig :wink:
Vendég

Wicca:Az jó hogy igy várja a fiad a kistesót bizti segíteni is fog :wink:
Várunk a hírekkel hogy mekkor Bálint baba :D

Winchi:Remélem nem lesz szükség kúpra :wink: Hannus nagyon rosszul viselte az elsö oltást akkor kettöt kapott most csak egyet de nem is volt semmi gond.

Ancsi:Jaj szegényem még mindig fáj a gátmetszés igen ez az egy elönye van a császárnak aztán más nincs.Fáj még a pocakod a spiráltól?

Bende:Remélem jobb éjszakátok volt milyen tápszert kapott Niki?

Mi holnap megyünk füllyukasztásra nem tudom hogy birja majd a drágám.
Hétfön meg megyünk pestre szemorvoshoz mert a Hannusnak még mindig nem nyílt meg a könnycsatornja :cry:
Talááltam egy doktornöt Dr Domsa Patricia aki homeos bogyóval meg szemcseppel állítólag csodákra képes nem akarom átmosásra vinni csak a legeslegvégsö esetbe.Jaj remélem segíteni fog.
Vendég

Bocsi Bende nem tápszer hanem tejpép.
Vendég

sziasztok, megjöttünk...péntek: magzatvízvizsgálat

ALAPBÓL NEM KELL CSÁSZÁR!!!

méhszáj 2211, de mondjuk a torkomig nyúlt fel most...

szóval ezek vannak!

jaffa: nagyon jól kimerítetted a bálna témát :) köszi, :)

na megyek, férjecskézek picit!
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

lara, biztos segíteni fog az a dokinő+ a homeopátia, én szorítok hannusnak!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Mi is megjöttünk :)! Lányok én ma nem akartam benézni Bálinthoz, mert az elmúlt 4 hétben 3-szor UH-ztunk. Lehet, hogy hülye vagyok, de most úgy voltam vele, hogy majd a kötelezőn! Hülye vagyok??? Egyébként minden rendben, C3100 a méhszáj és úgy néz ki befordult fejjel lefelé :), eddig a feneke volt lenn!

Jaffa: Nagyon szépek vagytok :D:D:D!!!!

Mancsa: Hát ahogy a papáddal bánnak tényleg nagyon felháborító!!!! :evil: :evil: :evil:

Gégéé: Hát ez szuper, mármint hogy alapból nem császár!!!! :D:D

Szép napot!
Vica
wicca

lara: biztos nem fog fájni a füllyukasztás, ha egy icit mégis akkor azt úgyis hamar elfelejti :D!!! A szempcsepp + a homeós bogyók biztos jók lesznek!!

Szép napot!
Vica
wicca

Gégéé:Nagyon örülök látod nem kell elöre parázni(mondom én aki mindig azt csinálta :D
Hány órára mész pénteken?Köszönjük a szorítást!Már vártalak ám vagy 20-szor idenéztem 7 órától :D

Wicca:Dehogy vagy hülye majd legközelebb megnézitek Bálint babát amúgy ők sem szeretik ha állandóan nézegetik őket :wink: Örülök hogy megfordult :D
Vendég

wicca:Nagyon remélem hogy segít nagyon jókat olvastam róla neten volt egy baba akinek már 3-szor átmosták mégsem lett jó és ez a doktornö meg egy hónap után rendbehozta neki úgyhogy bizakodunk.
Vendég

Az a jó amikor különböző fórumokon olvas az ember jókat ezekről az orvosokról, mert az tuttira jót jelent :D!!! Én is drukkolok Hannusnak !!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Na, ideértem. Mostanában kicsit sűrűek a napok és még mindig nem látom az alagút végét. Alagút vége: összes karácsonyi ajándék megvéve, vagy csomagolásra kész állapotba hozva, becsomagolva, lakás kitakarítva, függönyök kimosva....blablabla.

Tejpép: Milupa HA- pép vanailiás gabonapép hypoallergén tejfehérjével. (receptre kapható csak)

Tegnap este: kicsit ugye borítottuk a rendet, mert fürdés után nem szopi volt, hanem konyha és etetőszék, de a nyanyót nem zavarta. Ezt a tejpépet kanállal kell kajoltatni- van etetőcumink, de szerintem behorpadna a gyerek feje, mire kisszippantja- és forralt vízzel kell hígítani. Banya egész jól vette az akadályt, az almánál ezerszer jobban. Megcsináltam egy egész adagot, annak körülbelül negyedét, harmadát ette meg. Utána szopizott. Még böfi közben a vállamon elaludt- ezer éve nem volt ilyen, aztán letettem. Párszor még elalváskor felriadt, de ez így van, mióta megszületett. Először fél 1- kor kelt, szopizott, aztán gyorsan visszaaludt. Utána fél 3- kor felsírt, de cumi és cirógatás után 5 perc alatt visszaaludt. Utána 5- kor újra szopi, alvás 7-ig, aztán 8- kor megint szopi.
Szóval több fokkal javult a helyzet.
Most rettentő bűntudatom van. Egyrészt azért mert nem tettem előbb semmit, gyakorlatilag éheztettem a gyereket, másrészt rossz érzés, hogy már nem tudok neki annyit adni, mint amennyit enne.
Ma újra megpróbáltam az almát, ha beszélni tudna, biztosan messzire küldene, almástul, mindenestül. Aztán vettem őszibarackos- almás bébiételt, az jobban ízlett neki. Ma kaptunk 2 kiló fagyasztott barackot, tehár ezután én pépesítek. Napközben csak szopi van, meg gyümölcs és este tejpép meg szopi.

Ja, ma elmaradt a torna :( nem jelentkezett senki- mindenki lusta :evil:

Gégéé- mennyé szülni. :D
Wicca: pocakfotó?
Szösz: hogy vagytok, tudtam segíteni?
Ancsi- sajnos alig van a hűtőben tej, pár pohár, tehát semmire nem lenne elég. Főzelékre tartalékoltam, hátha anyatejjel majd jobban elfogadja.
Mancsa: én öblítő helyett ecetet használtam, használok, meg a dreftet. Szerintem mindig az öblítő a ludas, én is allergiás vagyok valamelyikre. Jobbulást kívánok Papádnak. Sajnálom, hogy ennyi tortúrán kell keresztül mennie.
Jaffa! szépek vagytok. Küldesz priviben egy közeli fotót? köszi.
Lara, szorítok könnycsatorna ügyben, ha több időm lesz írok privit rokonok ügyben :twisted:
bende

Anyany- vágyom már egy közös sétára, ezer éve nem talákoztunk. Remélem keresztanyád hamar meggyógyul.

Trundike! te sem jössz mostanában sétálni! annyira eltűntél. Holnap fel foglak hívni. Ezt vedd fenyegetésnek!
bende

Hettuli, Tucsinke, Sophie...többiek, olyan ritkán jöttök, mi van veletek?
bende

Wicca: hűűű megrendeltem a mosódióból 1 próbacsomagot!
Tök jókat írnak róla!
Dehogy vagy hülye 1x én is jártam így. 4d-s után mondtam a dokinak, hogy ha nem muszáj, akkor inkább most ne uh-zon.

Gégéé: férjecskézzél csak, szülés után kevesebb időd lesz rá!
Emmácska: mostmár gyere ki!!!

Winchi: nálunk sem kellett a kúp, de borogatni kellett, szegénykém ahogy felhúzta a lábát, már sírt is.

Lara: biztos jó lesz a szemcsepp, meg a homeos cucc. A füllyukasztásnál nálunk egy pici sírás volt csak.

Bende: így van ez: a legjobbat szeretnénk a gyerekeknek, aztán rájövünk, hogy mégsem az volt a jó és bűntudatunk van. Szerintem ez már végigkísér minket egész életünkön.
De nem biztos, hogy éhes volt, lehet, hogy tényleg a foga miatt nyűgös, csak a tejpép jobban telít és mélyebben bealszik tőle. Hiszen hízik Niki rendesen nem? Nekem anno azt mondta a védőnő, hogy ne adjak mindennap tejpépet, mert duci lesz tőle. De erről is mindenki mást mond.
Ja, az ecetet hogyan használod?
Vendég

lara: ha megyünk, akkor háromnegyed egyre, meg előtte nst stb...szóval találkozni fogunk ;) :D :lol:

wicca: tök jó, hogy nyílik a méhszáj, és megfordult a kispasi...nekem, amikor egy hétig nem fejjel lefelé volt emma, az szörnyű volt...olyan érzésem volt non-stop, hogy mindjárt kidugja a lábát a nunimon, és nagyon-nagyon-nagyon sokszor kellett pisilnom...

bende: tök jó, hogy működött a tejpép..., de szerintem ne hibáztasd magad....felesleges, hülyeség. most már jó, és kész, ez a lényeg4 és igen hívd csak fel trundikét, mert igencsak eltűnt...és fú tök gáz, hogy elmaradat a torna...front van, mindenki otthon kornyadozik..

zsula is eltűnt...

meg sarmon is :D bár azért 3 gyerek, az 3 gyerek basszus :D

jaffa: szedsz valamit, oscillocosillum vagy mi a fene a neve, meg ilyesmiket?

ez a dr. house annyira szörnyű volt....végig bőgtem....

na jó éjt:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé:Jaj de jó akkor pénteken találkozunk :D :D :D :D Persze ha Emma addig nem gondolja meg magát :wink: Ha a doki bácsi nem lesz ott legalább tudom hogy Emma igyekszik kifelé :D

Bende:Ne legyen lelkiismeret furdalásod!Igaza van Mancsának nem is biztos hogy azért volt nyügi!Mi is ilyen tejpépet kapunk majd januárba,örülök hogy Nikinek izlett most hogy többet alszol bizti több lesz a tejci is :wink:
Ok. várom a privit majd ha lesz időd!De jó nektek hogy tudtok együtt sétálni :D

Mancsa:Úgy félek ettöl az átmosástól remélem megússzuk!

Képzeljétek a párom holnaptól szabin van és ha nem jön közbe semmi akkor már nem is dolgozik idén,tök jóóóóó :D :D :D
Vendég

jajjajajajjjj!
végre elaludt az ebadta kölkem...
egyszerűen nem értem. 9kor bealszik, persze én is vele, de fél óra múlva már ébred és bőg. kapott homeosbogyót, megnyugodott és éjfélig játszott, azaz akart volna, mert mi már mindent bevetettünk, hogy aludjon. aztán amikor nyűglődni kezdett megint homeosbogyó, utána pici tejcsit ivott.

de a mai nap enélkül is szutyok rossz volt.
a kezdet a szokásos, reggeli, utána alvás Zsófinak, fejés nekem. azaz rögtön fejés, mert 8tól áramszünet volt. ehhez hozzájött az is, hogy melegvíz sem volt, még az áramszünet után két órával sem...
nemtom nekem milyen tejem van, de nem lehet vízfürdőben melegíteni, csak mikróban. megmelegítem, persze lányom nem eszi meg fél óra alatt még a felét sem, a tej meg feldobta a talpát. két üveggel játszottuk el, úgyhogy kapott egy adag tápot. az meg nem ízlett, sírva aludt el, tehetetlen voltam. amikor elaludt, kivettem az ágyból, megetettem táppal. de az eredmény így is sirralmas volt.
folytatódott azzal, hogy a krumplis cuccot nem tudtam rendesen összetörni, a darabosat meg nem mertem neki odaadni. egy órán keresztül szenvedtünk, mire visszajött az áram én meg gyorsan turmixoltam, melegítettem, megetettem. aztán meg inni nem akart. pedig mindig szokott és nem is evett sokat. vagy a krumpli annyira telítene? bőg a gyerek, bőg az anyja, apja meg próbálja menteni a menthetőt. anya nyugtatgat, gyerek nyugtatgat.
aztán gyerek bújik anyjához és alszik.
fél 8kor ébredt, fürdött és 8kor farkas éhesen 150milit megevett. utána pici alvás...

én meg itt vagyok és éjszaka írkálok...
Vendég

bende!
jó lenne már sétálni egyet, de ma sem jutottunk ki. tegnap meg már homályban sétáltunk, sötétben értünk vissza...
a tejpépes dolog miatt meg ne aggódj.
gyereke válogatja, melyik mikor érik meg a hozzátáplálásra. Zsófi még várhatott volna, úgy látszik, Niki étvágya jóval nagyobb, gyorsabb az anyagcseréje, neki több kell.
a tejcsi meg majd visszaáll. tojásleves? csodákra képes!
Vendég

lara!
szorítok, hogy minden rendben legyen!

gégéé!
a nyilasok jók!
énekeljünk! Zsófinál bevált, amikor apja énekelt neki, pár nap múlva már jött is!
pici Emma gyere ki!
lehet, hogy tudja, kinn hideg van és úgy gondolja, jobb a melegen...
:lol: :lol: :lol:
Vendég

mancsa!
ahogy bende is írta, dreft + ecet!
nekünk nagoyn jól bevált.
kimosom a ruhákat 60fokon, az öblítő helyére kb fél deci 20%os ecetet öntök. az azért is jó, mert valamennyire fertőtlenít, élénkíti a színeket is.
de hogy ne maradjon a ruhában, még kétszer kiöblítem a mosógéppel.
igazából bármelyik mosószerrel működnie kell.
Vendég

jaffa!
nagyon szépek vagytok!
irigy irigy!
remélem hamarosan jobban lesztek már!

amúgy síkosítózunk ezerrel. anélkül még nem megy. szárazabb is, meg nagyon nehéz összehozni, hogy a gyerek aludjon, ez este megoldhatatlan, és minkettőnknek legyen kedve...
sztem nagyon pasik nem olvasnak minket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
úgyhogy még mindig a bejáratásnál tartunk...

meg ráadásul úgy szégyellem a ronda testemet a párom előtt...
Vendég

Jó reggelt!

Férjecskémnek ma is be kell menni dolgozni, mert valami fontos van, de holnap megint szabin lesz :D. ha mégis elindulna Emma kifelé, akkor azért persze jön. Így most felkeltem vele; de ha elmegy, visszafekszem, olvasok, és alszok tovább.

Ma jön a védőnő...
na jók legyetek.
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Mancsa!

Az ecetet úgy használom, ahogy anyany írta. Az öblítő helyére öntöm. Plusz így még nagyon jó illata lesz a ruhának.

Köszi lányok a vigasztalást, de azt hiszem pár napig még marad a rossz érzés. Igyekszem jót tenni és jól tenni, de tényleg nem sikerülhet mindig, minden. Tegnap este a dobozon lévő adag felét csináltam meg, az pár kanálka híján mind elfogyott. Fél 1-ig aludt, akkor szopi, aztán szunya, fél 4-ig, akkor megint szopi és alvás 5-ig, sírás- puki, aztán szunya 6-ig. Fél 7- kor szopi és pár perce megint elaludt.
Nem tudom meghízik-e a tejpéptől. Őszintén szólva egy kicsit ráférne, ezért most 3 óránként mindenképpen cici, dél körül gyümi és este jól beetetem tejpéppel. Elég nyurga a gyermek, nagyon lapos pocival. Nincsenek kinn a bordái, de azért ráférne pár deka.

Anyany! nincs ez jól. szerintem minden nap kell a séta. Hidd el Zsófi is jobban megéhezik a friss levegőn. Na és Te sem ülhetsz napokig csak a 4 fal között. Próbálj meg kialakítani valami olyan napirendet, hogy mindennap tudjatok menni. Nem baj, ha alvásidő, Niki is sokat alszik a babakocsiban. Zsófi 2 körül eszik, igaz? Előtte gondolom 11- kor. Mi is 11 körül sétálunk egy nagyot, aztán 2- re hazajövünk. Neked is kell a mozgás meg a levegő!!!!!!!
bende

Hűha Gégéé! elvileg holnap lesz a nagy nap! nagyon haragszol rám, amiért még mindig egyben vagy?
bende

ha lehetne valakire haragudni ezért, akkor igen, haragudnék rá...

az utolsó két hétben repedt szana-széjjel mindenem...nemcsak a hasam mindenhol, de a lábam, a térdemnél is mindenhol...
az utolsó két hétben vizesedtem be durván...

az ehavi fizumból ugrott a holnapival együtt 20 rongy már dokira...
és ha így folytatjuk akkor jövő héten is fog még minimum 10-15...

illetve mindkettőnk családja már nagyon tűkön ül, ami néha elég frusztráló, hiszen ha rajtam múlna, akkor már boldogan puszilgathatnák az unokát, unokahugit...

ja és örülök, ha karácsonyra itthon leszünk, és persze még senkinek nem vettünk ajándékot...mert annyira nem voltunk karácsonyi feelingben...

és persze minden ilyen materiális dolog felett eléggé aggódom, mert itt a végén is számtalan probléma adódhat, a dolgok elhasználódása miatt...és persze már nagyon-nagyon-nagyon szeretném látni; megpuszilni, megölelni...
és persze szeretnék túlleni a szülésen...és aggódom amiatt is, hogy megszületik, és majd mi fog vele történni a ciszta miatt...

de rád nem haragszom ezek miatt, természetesen. puszik.
nyilván oka van, hogy még nem szültem meg...

ancsi, leírnád, hogy milyen volt a magzatvízvizsgálat, illetve, hogy véreztél-e utánna vagy ilyesmi...köszönöm.

anyany: tessék sétálni menni sokat, neked is jót tesz.

jaffa: már nem méri a babát (csak a cisztát), mert a baba hasa már nem fér bele a képernyőbe 3 hete...a feje meg már szintén 3 hete annyira be van ékelődve a medencémbe, hogy azt se tudja mérni...meggyógyultál már?

na megyek az ágyba vissza...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Drága Gégéé: a magzatvízvizsgálattól én is féltem, hogy fájni fog, de a dokibácsink nagyon ügyes, és nem fájt. Én csak azt vettem észre, hogy, na már kész is vagyunk? Nem volt utána vérzés. Szerencsére. Még annyira sem volt kellemetlen, mint a rákszűrés. Bár mindenkinél más lehet, de szerintem ne félj tőle! Nem fog fájni!
Megértem a félelmeidet, kételyeidet, de kitartás. Próbálj egy kicsit apával együtt lenni, mondd, hogy szeretgessen, babusgasson kicsit, mielőtt még Emmácska kibújna. Utána úgysem sok időtök lesz egymásra.

Jaffa: nagyon-nagyon szépek vagytok! Irigysmile!

Bende: ne legyen lelkifurdalásod. Szuper jó anya vagy, aki mindíg a legjobbat akarja a babájának. Lehet, hogy Nikinek most nő az étvágya, és azért nem elég a tejci, alkalmazkodnia kell a te szervezetednek is az ő igényeihez. És az, hogy napjában 1-szer, vagy 2-szer kap mást is a tejci helyett, még nem a világ vége.
Én is kicsit kivoltam, mikor rájöttem, hogy nem elég neki. De így sem lesz semmi baja, hidd el! Nyugi-nyugi! Ügyes vagy!

Lara: én is szorítok nektek. Remélem a dokinő segít Hannus szemecskéjén, és nem kell drasztikusabb eszközökhöz folyamodni.
A füllyukasztáson biztos sírni fog picit, de hamar elfelejtik ám!
Vegyél majd egy Tetran kenőcsöt, ha esetleg váladékozik, akkor azzal bekened, és utána már helyre is jön. Nekünk 1-2 napig váladékozott, de anyósom hülyesége miatt, mert úgy tette le a gyereket, hogy a ruhapelus beleakadt a fülébe, és kitépte a fülbevalót. Na gondolhatod, azt hittem megfolytom! Úgy sírt szegénykém, de a Tetrán 1-szeri bekenés után helyrehozta.

Lányok nem a gátmetszés helye fáj, hanem a hüvelyem belül. Olyan, mintha egy kaktusz lenne benne, amikor együtt vagyunk apával. Jaja Anyany, bejáratós szakaszban vagyunk... :) Mintha mégegyszer szűz lenne az ember lánya..

Mosószer: mi is dreft-et használunk, meg fehér Coccolinót, de én is mindíg átöblítem tiszta vízzel az öblítős után. Szerencsés a lánykám, nagyon jó kis bőre van, nem érzékeny. Hála égnek. Mondjuk én sem, és párom sem érzékeny bőrű.

Anyany: igen, igaza van Bendének. Tessék sokat sétálni, levegőzni, hátha jobb étvágya lesz a kis Zsófikának! Ráadásul jó progi lehet Bendével sétálgatni, és dumcsizni, kirakatokat nézegetni....

Mancsa: sajnálom a papádat. Ez a magyar egészségügy kész csőd. Komolyan. Nem is értem. Pedig mindenkinek joga van a fájdalomcsillapításhoz. Remélem már jobban van szegényke.
(Ja láttátok a tv-ben, valamelyik kórházban 100.000-ért adtak epidurális érzéstelenítést...)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok lányok!
Köszönöm a tanácsokat, ezt az ecetet mindenképpen bevetem. Tegnap átmostam mindenét, fele sem száradt meg, úgyhogy a vasalás holnapra marad! Lényegesen szebb már a bőre, este kamilla főzetet öntöttem a fürdővizébe, aztán jó alaposan bekentem. Szegénykém olyan békésen tűri, nekem meg olyam lelkifurdalásom van, hogy miattam ilyen. :cry: :cry: :cry:
Nemsokára viszem dokihoz, mert elkapta Levitől a köhögős nyavaját! Még ez is. Levit nem vittem dokihoz, csak vettem neki köptetőt a hét elején. Láza nincs, orra nem folyik, csak köhög. Nem puszilgathatta egész héten a kicsit, de mára mégis kijött rajta is.

Lara:biztos elkerülhetitek az átmosást! Majd szorítunk nektek! Fülbevaló van már?

Ancsi: én mondtam a dokinak, hogy a 3. szülésnél ( ha lesz) kérek epidurált, :lol: :lol: :lol: ez volt a válasza, azt is mondta, hogy 3.-nál mire hatna, addigra túl lennék rajta!

Anyany, Bende sétáljatok nagyokat együtt!

Gégéé: sajnálom, hogy mennie kellett a párodnak, de lehet, hogy az utolsó napod "egyedül"!
Vendég

akkor jó...
és csak pár másodperc lesz? és te másnap megszültél, ugye? és mondott valamit előtte nap?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mancsa: lehet...de nem hiszem :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ancsi!
kaktusz... találó hasonlat... :oops:
és én is így vagyok. kívül nem, de belül...

gégéé!
te még mindig itt? Emma megvárja még azt az egy napot. :lol:
Vendég

ma eddig jó napunk van...
9ig aludtunk, ma nem kapott hajnalban. nagyon éhes volt, rendesen evett. aztán játszott, hasravágta magát, ujjacska be, és elaludt. nemrégen ebédelt a drágám, és nagyon ügyesen.
még fel kell porszívóznom, kap még tejcsit és utána sztem kimegyünk!
Vendég

Jó sétálást anyany!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Bende! Jobban vagyunk köszi, aranyos voltál, hogy olyan gyorsan válaszoltál! :D Végül nem voltunk orvosnál, a védőnő azt mondta, ha pár nap alatt javul, és nincs láza, nem kell elvinni. Azért sem nagyon akartam, nehogy a rendelőben összeszedjen valamit, és csak még betegebb legyen! Most még van egy kis szorcsogás, de inkább csak reggel, napközben nem nagyon.
Ami pedig a bűntudatot illeti - ne legyen! Te a legjobbat akarod a pici lányodnak, de hát nem lehetünk mindig tökéletesek!

Jaffa! Nagyon szépek vagytok! :)

Lara! Hol csináltattátok a fülbevalót?

Gégéé! Most már tényleg kéne szülni! :D Séta? Lépcsőzés? Apa?

Szösz

KépKép
szosz

amúgy, bocsi, hogy itt bele pofázok...de mitől lehet ez a kaktusz érzés?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

szosz, már mindent bevetettünk a héten...
ránk sem ezek, sem a frontok, sem a homeópátia nem hat :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Hú, csajok, kicsit megijeszt amit írtok! Akinek volt belső varrata, mindenkinek fáj még a sex? Nekem is vannak belső varrataim, persze mi még várunk. Milyen sikosítot használtok, és hol lehet venni?

Szösz

KépKép
szosz

Gégéé:szerintem a kaktusz érzés a belső varratok miatt van. Legalábbis nekem tuti, hogy azok, van belőlük bőven. Vagyis már lehet, hogy csak a helye, vagy a hegek...keskenyebb lett az alagút..vagy mittomén, de majdcsak begyógyul már egyszer...
Szóval rátok semmi nem hat??
Azt mondják, van akinek a magzatvízvétel után elmegy a nyákdugó. Mondjuk engem nem hatott meg az sem. Emma baba jól érzi magát a jó meleg pocókában! :) Szép érett kisbaba lesz. És örülök, hogy nem kell császározni!

Szösz: örülök, hogy jól vagytok! Kérünk képet kicsi Rékáról!

Anyany: jó sétát! Szerintem du. mi is megyünk.

Dorka ma zizi. Az előbb evett, egyik cici, utána másik cici, aztán már nem kellett egyik cici sem, cumi sem, megivott fél üveg teát (eddig meg sem itta) aztán kidőlt, de közben teljesen megizzadt a kis feje. Hát már nem tudom mi van, éhes volt, csak nem volt elég a tej, vagy már nem tudom Mindent kipróbáltam...de legalább elaludt. Lehet, csak fáradt volt. HÚÚÚ, nehéz menet volt.

KépKép
ancsi_pancsi

Szösz: nem mindenkinek fáj ám. Lehet csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek Anyany-al. Szerintem attól függ, mekkorát vágtak, meg hogy sikerült összevarrni.
Sikosítót Anyany tudja hol lehet venni, mi még nem vettünk.

KépKép
ancsi_pancsi

azon is múlik állítólag, hogy nagyon gyakran kell próbálkozni, még ha fáj is! ancsi vegyetek sikosítót! lehet még a tescoban is kapni...

Dorka zizi:) szegényke...látod , lehet rá hatnak a frontok...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ancsi, te nem a magzatvízlvizsgálat másnapján szültél???

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Nekem rengeteg belső varratom volt az első szülés után, arra emlékszem, hogy a 6 hetes vizsgálaton írt a doki Gynoflor hüvelykúpot, ami helyreállítja a ph-t odabent. Lehet, hogy az tett helyre, mert nekem nem fájt. Most is kaptam ilyet, de előbb betadine kúpot is kellett használnom, mert méhszájsebem lett, aztán Gynoflort. De most nem volt belső varratom :lol: :lol: :lol: , csak 1.

Na megjártuk a dokit, Sinupret cseppet kaptunk hurutoldónak. Megnézte a bőrét is, azt mondta 1-2 nap és semmi nem látszik majd, de ne váltogassak semmit, ami bevált!
Még most is megy a mosógépem, ami tegnap nem fért bele a napba, vagyis inkább a szárítóra, azt most mosom. Tegnap 4 szárítót teleraktam, abból 2 szabad lett, a többi még vizes! Még jó, hogy a dédiék itt laknak a szomszédban, mert nekem csak 2 van, a másik kettőt tőle hoztam át!
Vendég

na találtam egy ilyet, még régen, eltettem a szórólapot, most akkor bemásolom nektek:
CIKATRIDINA hüvelykúp

A szülés, illetve egyes nőgyógyászati beavatkozások (vizsgálatok vagy műtétek) a hüvelyt belülről bélelő hámréteg sérüléseit, irritációját okozhatják. Ennek következtében különböző panaszok alakulhatnak ki, mint pl.: égés, viszketés, fájdalom, vagy kellemetlen feszülő érzés a hüvelyben. Az erősebb panaszok gátolhatják a normális szexuális életet, és az életminőséget is károsíthatják.

A Cikatridina hüvelykúp hormonmentesen, természetes hatóanyagainak köszönhetően segíti a hüvelyhám gyorsabb regenerációját. Fő alkotóelem a a hialuronsav segíti a sebgyógyulás folyamatát, fokozza a szöveti nedvességtartalmat, emellett sejtvédő, antioxidáns hatással is rendelkezik. További értékes összetevői az aloe vera, a körömvirág, illetve a teafaolaj, szintén támogatják a gyógyulási folyamatot, gyulladás- és ödémacsökkenttő hatásúak. A Cikatridina hüvelykúp segítségével a hüvelyhám visszanyeri a nedvességtartalmát, és ezáltal a természetes regenerációja felgyorsul.

stb.stb. stb.
szerintem jól hangzik, én tuti ki fogom próbálni!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Na, nekem ez eddíg nem jutott eszembe, hogy ilyen is lehet.
Majd megpróbáljuk..

Gégéé:Most, hogy mondod...nem is tudom mikor voltam magzatvíz vizsgálaton. A kiírt nap előtt valamikor, és én a kiírt nap után egy nappal szültem...hát akkor lehet, hogy befolyásolja... Úgy legyen :)

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi! Köszi a bíztatást, remélem nekem nem fog fájni! Pár hét, és kiderül. Majd kicsit később rakok fel képeket. Milyen teát adsz Dorkának, és mikortól lehet? Remélem a következő evés egyszerűbb lesz. :)

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?