Drága Gégéé: a magzatvízvizsgálattól én is féltem, hogy fájni fog, de a dokibácsink nagyon ügyes, és nem fájt. Én csak azt vettem észre, hogy, na már kész is vagyunk? Nem volt utána vérzés. Szerencsére. Még annyira sem volt kellemetlen, mint a rákszűrés. Bár mindenkinél más lehet, de szerintem ne félj tőle! Nem fog fájni!
Megértem a félelmeidet, kételyeidet, de kitartás. Próbálj egy kicsit apával együtt lenni, mondd, hogy szeretgessen, babusgasson kicsit, mielőtt még Emmácska kibújna. Utána úgysem sok időtök lesz egymásra.
Jaffa: nagyon-nagyon szépek vagytok! Irigysmile!
Bende: ne legyen lelkifurdalásod. Szuper jó anya vagy, aki mindíg a legjobbat akarja a babájának. Lehet, hogy Nikinek most nő az étvágya, és azért nem elég a tejci, alkalmazkodnia kell a te szervezetednek is az ő igényeihez. És az, hogy napjában 1-szer, vagy 2-szer kap mást is a tejci helyett, még nem a világ vége.
Én is kicsit kivoltam, mikor rájöttem, hogy nem elég neki. De így sem lesz semmi baja, hidd el! Nyugi-nyugi! Ügyes vagy!
Lara: én is szorítok nektek. Remélem a dokinő segít Hannus szemecskéjén, és nem kell drasztikusabb eszközökhöz folyamodni.
A füllyukasztáson biztos sírni fog picit, de hamar elfelejtik ám!
Vegyél majd egy Tetran kenőcsöt, ha esetleg váladékozik, akkor azzal bekened, és utána már helyre is jön. Nekünk 1-2 napig váladékozott, de anyósom hülyesége miatt, mert úgy tette le a gyereket, hogy a ruhapelus beleakadt a fülébe, és kitépte a fülbevalót. Na gondolhatod, azt hittem megfolytom! Úgy sírt szegénykém, de a Tetrán 1-szeri bekenés után helyrehozta.
Lányok nem a gátmetszés helye fáj, hanem a hüvelyem belül. Olyan, mintha egy kaktusz lenne benne, amikor együtt vagyunk apával. Jaja Anyany, bejáratós szakaszban vagyunk...
Mintha mégegyszer szűz lenne az ember lánya..
Mosószer: mi is dreft-et használunk, meg fehér Coccolinót, de én is mindíg átöblítem tiszta vízzel az öblítős után. Szerencsés a lánykám, nagyon jó kis bőre van, nem érzékeny. Hála égnek. Mondjuk én sem, és párom sem érzékeny bőrű.
Anyany: igen, igaza van Bendének. Tessék sokat sétálni, levegőzni, hátha jobb étvágya lesz a kis Zsófikának! Ráadásul jó progi lehet Bendével sétálgatni, és dumcsizni, kirakatokat nézegetni....
Mancsa: sajnálom a papádat. Ez a magyar egészségügy kész csőd. Komolyan. Nem is értem. Pedig mindenkinek joga van a fájdalomcsillapításhoz. Remélem már jobban van szegényke.
(Ja láttátok a tv-ben, valamelyik kórházban 100.000-ért adtak epidurális érzéstelenítést...)