Sziasztok!
Fényképekre sajnos még mindig nem futotta az időmből, utálom kicsinyítgetni őket
Olvasni is csak alig futja az időmből
Mióta bejött a hideg idő, megint folyton betegek. Legutóbb 4 napot húztak ki az oviban, most megint itthon vannak. Pepének állítólag tegnap egész nap ment a hasa az oviban, persze itthon meg ma egyáltalán nem. A kajájukat meg lemondtam a hétre
Csengének meg a szeme gyulladt be, szegény alig bírja kinyitni
Azt hittem, hogy ha visszamegyek dolgozni milyen jó lesz, amikor szabad napos vagyok akkor ők oviban én meg végre ráérek kozmetikushoz, fodrászhoz, stb. járni. Na persze. A hétre is bejelentkeztem fogorvoshoz, fodrászhoz, na mondhattam le. Már megint, már ég a fejem
Ráadásul éjszakai műszak után nem nagy élmény a gyerekek veszekedését helyretenni, olyankor meg pláne türelmetlen vagyok velük. Utána meg nekem van lelkiismeret furdalásom.
Lázcsillapítás: mi már nem használjuk a szirupokat, mi fél ampulla Algopyrint itatunk velük. Keserű, de mondjuk az enyémek imádnak gyógyszert bevenni, így még ez sem gond.
Alvás: én már régen nem is mertem panaszkodni, de nálunk is borzalmas a helyzet. Este ha én dolgozom az apjukkal simán elalszanak, semmi gond. Ha én itthon vagyok akkor én altatok, akkor pisilni kell, szomjas vagyok, szorít a bugyi, fáj a hasam.... Mindig cirkusz van és sokszor csak arra hallgatnak el ha megfenyegetem valamivel őket. Ráadásul ha 1/2 10-10 körül el is alszanak, éjfél körül elkezd Csenge vándorolni.
Reggelre mind a ketten a mi ágyunkban kötnek ki, szóval én már 4 éve nem aludtam ki magam
Vacsi: nálunk ovi után max. egy joghurtot vagy gyümölcsöt esznek, este 7 után van a vacsora, akkor többnyire főtt kaja, ritkábban kenyérféle, de kenyeret szinte nem esznek. Mondjuk mást se sokat, így engem inkább az érdekelne, hogy hogy lehet rávenni egy gyereket egy falatnyi csirkecomb megevésére, mert nálunk még az is sok. 3 falat hús egy falat körettel és ennyi. Még a krémleveseket eszik a legjobban, de ha olyanjuk van akkor azt sem. Fogalmam sincs mivel működnek, szó szerint alig esznek. Mindig elcsodálkozom mikor más gyerekes anyukákkal vagyunk együtt, hogy nekik mennyit eszik a gyerekük
Nálunk ilyen "buta vagy" vagy hasonlók nincsenek (még?
)
szerencsére legalább ezzel nincs gond. Oviban mintagyerekek, utcán is tök normálisak, ritkán van hiszti, Pepénél szinte soha, Csenge is főleg itthon nyomja. Helyette vannak az éjszakák
Karácsony: én Mikuláskor megfogadtam, hogy nem kapnak karácsonyra SEMMIT!!! No persze úgysem tartom be, de totál kiakasztottak. Az összes ajándékukat megkritizálták , nem ilyen kellett volna, nem ilyen színű, nem ez a fajta, miért nem egyforma, miért ...... totál kibuktam rajtuk. El vannak rettenetesen kényeztetve
Mindig mindent megkapnak és ez a vége
Az apjuk mondjuk nagy ludas ebben. Ha kitalálnak valamit tuti egy héten belül megkapják. Plüssjátékra, pónira ha szó szerint több százezer forintot nem költöttünk akkor egyet sem. (A Lego, Playmobil, Thomas mozdony készletekről már nem is beszélve) És az a vége hogy ha jön a következő akkor elfelejti az előzőt
És hiába beszélek, nem használ. Mert hogy az a válasz hogy inkább erre költsön mint cigire vagy italra. Ebben igaza van, de akkor is
pl. mikulásra szerintem bőven elég lett volna egy-egy csomag. Erre kaptak fél ágyat elfoglaló plüssjátékokat, egy tucat könyvet, szinezőt, filctollat, mindenféle értelmetlen babát, kütyüt, stb. Ha nem lenne ekkora lakásunk tárolni sem lenne hol. Másnál is van ez így? Ti hogy oldjátok meg? Nem kapnak ajándékot csak szülinap-karácsony, stb.?
Mennem kell, éhes a banda.
Ditke