Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Megint lemaradtam, de azért visszaolvastam.

Kari Angyalka titokzatos személye engem is érdekel! Hol erre gondolok, hol arra.

Dodó, tényleg milyen rendi vagy! És ügyes is nagyon! Klassz a lánc!

Jaj, Babu, milyen jó, hogy elvittétek dokihoz, meg hogy a hozzáértő doki is előkerült. Gyógyuljon kis Szabicsek!

Muffin az fenyő fotó, szédületes! Eliot kis mosolya pedig tüneményes, zabálnivaló!

Véda, apuci és kicsi lánya között nagy lehet az összhang!

Hajhullás nekem is van, múltkor Tami tokácskájából szedtem elő egyet, totál szépen vizszintesen belefeküdt egy redőbe.

Tegnap csípő kontrolollon voltunk, végre megszabadultunk a terpeszbetéttől!!!!! Úgy örült az egész család, a kengyeltől nagyon betojtunk a múltkor. Mancilla is mintha érezte volna a dolgot, mert anyukáméknál olyan pörgést levágott a nagyágyon, felszabadultak kis lábijai.

Délután megyek csavizni, a munkahelyemről az osztály, ahol vagyok, beül egy cukiba, csak az a durva, hogy 9-en leszünk és abból már csak ketten vagyunk ezen az osztályon, többiek már mind elhúztak.
Másik durva a cuki, tejmentességemmel nem tudom, ehetek-e ott valamit.

Hülye kérdés lesz, tudom,de érdekel:
Hányan vagyunk, akik még nem pirizünk?

Viki, egyúttal jobbulást!

Katák, ha erre jártok, bocsi, de lenne egy kérdésem.
Taminak füle mögött picit mintha meg lenne duzzadva. Szerintetek mitől lehet?
Nem tudom, összefügghet-e, azzal,hogy a füle másik oldalán, az arcán van az a csúnya ekcémás folt és picit füle mögött is pirosas volt, de az el is múlt.

Kép
teó

Dodó:jajj,de szép!! :D :D KÖSZI :D
Örülök hogy tudtok utazni! :D

Wera:te mindig megnevetteted az embert :lol: :lol: :lol:

Csugi:Apa hívott délelőtt,szegényem pocsékul van,nagyon szomjazik mindig,biztos megint lázas :(

Viki:előfordul az ilyen-oda se neki :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Teókám :P
Nem pirizek-tábort erősítem!
(Liluval is 8 hóig nem piriztem, így én még reménykedem 3 hó nyugiban :wink: ) a sok szopi rásegít :wink:

Véda
Vendég

Csabi Szívem hogy van? Mai kép?

Rég láttam már képet: Jázminról, Dórikáról, Adélról, Áronról, Bencéről, Levikről, Szonjusomról, és persze valahány név a naptárban. :lol:
20150601134430

teo!
Én most nem pirizek....egyszer volt szülés óta, de azóta szedek gyogyit, és igy nem jön meg.

d.dodó

Nem szabadultok tőlem...képeket hoztam..

ilyen huncut vagyok ma:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

a második képen ugye látjátok a csuklóját? :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Mennyit irtatok délután óta... :roll: este már nem jutottam ide. :cry:

az az igazság hogy nem sok mindenre emlészem, zizi vagyok! :oops: 8)

Mi jól aludtunk átaludtuk az éjszakát! nagyon jól eset, ugyanis Szonci mostanában éjjel egyszer eszik!

Viki, megtaláltam a képet, ha erre gondolsz? Kép

Bogáta, Isten éltesen! Csilla gyere mesélj, hogy vannak a csajok?

megyek mert kaja van! már le se merem irni hogy jövök még, mert akkor sohasem jön össze
bencuri

Emmus nagyon Cuki! Kép
20150601134430

Viki!
Nem erre gondoltam, de ez is gyögyörű! Kép
20150601134430

Sziasztok!

Jaj Babu nagyon sajnálom, de hála istennek minden rendben. Sok sok puszi Szabinak. Te meg ne idegesítsd magad, sajnos nem lehetünk mindig a sarkukban.

dodo nagyon tetszenek a képek, én még idén nem láttam havat, felénk elfelejtett esni.:) de azért remélem bemutatkozik majd erre is.

Úgy fúj a szél hogy nemtudom Vivit kivinni, pedig elkéne menni a boltba. De most volt megfázva, nemakarom megkockáztatni hogy megint beleessen. Most hogy menjek el?? :twisted: :twisted: :twisted:

Én most hagytam abba a gyógyszert, mert éreztem hogy valami nem stimmel, de most apával kicsit félve vagyunk együtt, nehogy becsússzon a kistesó. Lehet a hajam tépném ha összejönne. :oops:

Kép
linda24

ó Emma nagyon kis cuki és huncutka. Marcsi világosodott Emma haja? Mert így képen úgy néz ki.

Bencuri Szonja is nagyon nagyon szép!!

Kép
linda24

Viki!
Erre gondoltam:

Kép
20150601134430

nem is volt éhes! :oops: csak megunta a játékokat amik nála voltak! :wink:
Viki, akkor nem tudom melyikre gondolsz? :oops:

Szabinak, gyógypuszi!örülök h semmi komoly és h már otthon vagytok!

Linda, sajnálom a gyógyszeres gondot! próbálj valami mást ki hátha bevállik, én most spirállt rakatam, eddig úgy néz ki bevállik.

Tappancs jó hogy jöttél! már nagyon régen voltál!

Emma zabálnivaló! :D édes!
bencuri

megelőztél Viki, most akartam elkezdeni visszakeresni a képeimet!
:D
bencuri

Ilyen huncut szoktam lenni!
Kép

És így alukálok! :)
Kép

Kép
linda24

Bencuri lehet hogy azt fogom megpróbálni, csak sokan mondták hogy nem bírják. Hát nemtudom.

Kép
linda24

nekem az első héten fájt tőle egy kicsit a hasam, de nem olyan vészes! és ha azt vesszük h 8e ft és 4-5 évente kell cserélni! és ha szeretnétek kistesót , akkor se kell a levétel után többet várni mintha gyógyszer szednél!
bencuri

Nekem a spirál nem jött be..hogy finoman fejezzem ki magam. Hamar le is kellett venni.

Mivel az enyém ritka, ám előforduló eset, nem részletezem. A tesómnak pl 8 évig volt fenn, és nem okozott problémát. Az más dolog, hogy kistesót szeretnének, és nem akar összejönni, de ez meg ki tudja mitől van..
Vendég

Sziasztok!

Egyszerűen nem jutok ide,Áron ahogy ébren van nem nagyon marad most egyedül,nemtudom mi lelte! :twisted:

Wera! Sok sikert a tescohoz!
Bugrit is viszed? Vagy Apa otthon van?
Nálunk szerencsére ez úgy zajlik,hogy összeírjuk mi kell és Apa elmegy Apóssal meg Anyóssal az aushanba,ők ajánlották fel,hogy egy hónapban egyszer álják ami kell Áronnak!
Így pelenkát szinte sosem veszek,most hoztak 2 csomival (tegnap este voltak),kb. 30-40 bébikaját,el sem tudom pakolni.
Meghát nekünk ami kell.
Így én ált. csak a dm-ig megyek hammáért,de azért néha szívesen mennék az aushanba is,csak nem gyerekkel.
A tavalyi díszítést a 28. oldalon találtam meg,mindjárt felteszem,legalább láttam,hogy mi nincs mnég meg,egy pár díszt még meg sem találtam!

Babu! Jaj nagyon sajnálom Szabi babát,de szerencse,hogy ott volt az a dr. és így végződött.
Reggel én mindig otthagyom a nagyágyban körbepárnázva amíg elmegyek wc-re,de holnaptól nem fogom!

Marcsi! Emma még mindig gyönyörű! :wink:
És milyen alvókája van!
Aszta!
Este leteszed és reggelig fel sem ébred?
Mi is aludtunk fél 9-ig 2 napja,de 2X ébred,mondjuk 5 perc alatt sikerült visszaaltatni,egész baráti,na de Emma baba,csúcs!

Kari ajival akkor most mivan?
Ki lehet bontani vagy csak 24.-én?
Jövő héten én is postázom már remélem!

Kike! Nekünk műfenyőnk van,először nagyon nem akartam,de végül beruháztunk,majdnem 20000-ért vettünk egy nagyot és szépet,ha fel van díszytve tényleg nagyon szép,de azért mégsem az "igazi"! :wink:
Nincs róla tavalyi képem,de majd idén lefotózom.

Most rohanok,de remélem még tudok jönni!

Kép

Kép
ibm

És akkor a tavalyi díszek:

Ja! Marcsi! Nagyon szépe lett a díszítésed!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez még nem a végleges,karikor másképp néz ki az asztal,majd idén lefotózom.
Tavalyról is van egy csomó kép,de mióta széthullott a gép semmit sem találok meg! :twisted:

Kép

Kép
ibm

SZIASZTOK!!!!!!!!!
Ezeket az űléseket tudom,Akit érdekel pü-ben jelentkezzen.

Kép Römmer king 13.000ft

Kép Römmer lord 15.000ft

Kép Römer quickfix 15.000ft

Kép Maxi cosi 15.000ft

Kép Maxi cosi 15.000ft

A postaköltség,+2000ft,és törékenyként megy.

Nagyobb kategoria is van.

Kata&Milán

oszman777

Szia ibm!!!!!!!!!!
rég jártál nálunk!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Marcsi,Ibm:nagyon szépek a díszítések! :D

És hát a babók-gyönyörűek,meg édesek,és nagyon huncutkák! :P

Én huncutom:
Lebuktál Anya:
Kép

Csupa vigyor:
Kép

Rugózik-lőre-hátra,de még nem bírja sokáig:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Domi nagy kis Cukipofi!
20150601134430

Huh, remeg kezem-lábam!
Nagyot alakítottunk az előbb! Zsuzsi megakart ölelni, Zsolti az ölemben volt. Ahogy átkarolt, véletlenül orron vágta Zsoltit. Aki persze elkezdett ordítani, és nem vett levegőt. De elég sokáig, hiába fújtam, már lilult. Rákiabáltam, meg ráztam többször is, erre Zsuzsi is megijedt, és ő is úgy bőgött, mint a zárporeső.
Aztán Zsolti végre levegőt vett, megvigasztaltam, cicin elaludt, aztán még Zsuzsit vigasztaltam, hogy nem ő tehet róla.
Izgi volt.

Ugye, ettől nem lehet semmi baja, hogy nem vett levegőt? :cry:

Kép
Kép
patr

Patr ne izgulj ez nálunk is előfordult, nagytesó véletlen lefejelte vivit pont az orrát találta el, és ugyan ez volt nálunk is. Utánna kb egy óra múlva vigyorgott, meg bugizott, ennek már kb 1 hónapja, úgyhogy szerintem semmi baja nem lett. Szegényke.

Kép
linda24

Patti!
Bakker! A hideg is kirázott! Ha rád figyelt, sírt, akkor biztos nem lesz baja!
20150601134430

Szia Oszmann!

Köszönjük a lehetőséget és a fotókat!
Még ritkán azért beolvasok hozzátok is,de Áron mellett örülök ha jut időm legalább ide írni!
Azért remélem mindenki jól van ott is!
Láttam hogy ott is megvan az első újabb kismama,már itt is!
Szerencsére nem én! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd talán jövőre!

Kike! Találtam tavalyi fotókat,de nem adja úgy vissza a kép,azért felteszem.
Olyan fura volt látni a kismamis fotókat!
Sose hittem volna,hogy eljön ez az idő is!

Patr! Jaj szegények! Jól megijedhettetek mindhárman!
Zsuzska megnyugodott már?
Szerintem bizti nem lesz ettől baja,Áron is sokszor csinálta kiskorában,ő mindig annyira üvöltött,hogy nem vett levegőt,csak hang nélkül lila fejjel csupa szál volt az egész feje!
Nagyon ijesztő,de bizti azért csinálta mert nagyon megijedt ő is!

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Linda, kösz, nem is az orrbaveréstől aggódom igazán, hanem hogy nem vett levegőt tök sokáig.

Kép
Kép
patr

Ami, már megnyugodott, de ült az ölemben ő is egy darabig. És ő is nagyon sírt! Én meg hirtelen azt sem tudtam melyikhez rohanjak! :?

Kép
Kép
patr

szóval csupa száj volt,nem szál!
Hát ezt a fotó tényleg nem adja vissza,pedig tényleg szép volt!

Mennem kell,Áron már nem akar babanetezni!

Kép

Kép
ibm

Pati:nyugi,nem lesz baj,Vercsi annakidején nagyon hisztis volt-halkan megjegyzem most is-és volt hogy annyira sírt hogy elájult,mert nem vett levegőt-hát én is marhára megijedtem,lefele fordítottam,és megütögettem a hátát,na akkor vett levegőt,és magához tért.Van olyan aki ezt sokszor produkálja,de kinövik.
Szegény Zsuzska,na meg te...:?

Ibm:Nagyon szép a fa,csak abból látni hogy mű,hogy túl szabályos,és nagyon tetszik a lila terítő-tök jól mutat,na meg a sok ajándék se kutya!
:D

Én azért maradok az igazi fánál-ha tetszik Apának,ha nem :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem olyan érdekes hogy Dominak a szemöldöke a széle felé csúcsos-talán még Kristié hasonló.Lányoknak mutat jól az ilyen szemöldök szerintem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

á,naná hogy mindenki elment-irgumburgum :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Én vagyok, m Dundi még aluszik. Hammáztam én is.
20150601134430

Jelentem Emma alszik, ebéd kész.

Ami nekem tetszik a tavalyi fátok!

Linda!
De, megszőkült Emma. ezen a képen most jól látszik a hajszíne, mert nem vakuztam.

Szonja, Vivien, Domi, mind nagyon aranyosak!

Patr!
Húúú..meleg lehetett... De tuti nem lesz baja, csak megsértődött.
Vendég

Hűha,közeledik 19.-e ,kezdek betojni,lehet inkább el sem megyek :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Patri!
Hogy találom meg teszveszen? Rúgós hinta? Szerintem kap egyet a kisbuszom karácsonyra...

Kép
andkata

Kike én itt vagyok, csak közbe főzök aztán így csak olvasó üzemmóda vagyok. :)

Kép
linda24

Kike!

Irgumburgum!
Akkor megyek, és becsomagollak, és elviszlek! :twisted:
Vendég

[quote="kike"]H írta:kikeűha,közeledik 19.-e ,kezdek betojni,lehet inkább el sem megyek :oops: :roll:

Én meg elverem a segged!
20150601134430

Kike, ne szórakozz!
Elhiszem, hogy félsz, ne menj egyedül, ha lehet!

Kép
Kép
patr

Ennyi fenyítés egy kupacon... :shock: :lol:
Vendég

Kata, igen, rugós hinta.
Te is nyugtass meg, hogy nem gáz, hogy nem vett levegőt! :oops:

Kép
Kép
patr

20150601134430

Ibm nagyon szép a karácsonyfátok, nekünk is műfenyő van már 6 éve, és még idén marad is, de jövőre veszünk egy élőt, mert mostmár itt van Vivi és neki még élmény. :)

Patr én is arra gondoltam hogy nem vett levegőt, meg lila volt, én is azt csináltam mint kike hogy lefele fordítottam, és megütögettem a hátát. De tényleg semmi baja nem lett hála.

Kiki mi lesz 19-én?

Kép
linda24

Én is vagyok. Már ebédeltem is, meg Lizy is evett. Bár nem sokat. A főzelékjét sem ette meg mind, és csak fél cicit lezavart kb 3 perc alatt. De most jókedvűen magyaráz....

d.dodó

Ja mostmár tudom. Most kell menned a vizsgálatra. Ne félj, elhiszem hogy izgulsz, de tessék elmenni, jobb utánna járni a dolgoknak. És úgyis túlleszel rajta.

Kép
linda24

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?