Sziasztok!
Egyszerűen nem jutok ide,Áron ahogy ébren van nem nagyon marad most egyedül,nemtudom mi lelte!
Wera! Sok sikert a tescohoz!
Bugrit is viszed? Vagy Apa otthon van?
Nálunk szerencsére ez úgy zajlik,hogy összeírjuk mi kell és Apa elmegy Apóssal meg Anyóssal az aushanba,ők ajánlották fel,hogy egy hónapban egyszer álják ami kell Áronnak!
Így pelenkát szinte sosem veszek,most hoztak 2 csomival (tegnap este voltak),kb. 30-40 bébikaját,el sem tudom pakolni.
Meghát nekünk ami kell.
Így én ált. csak a dm-ig megyek hammáért,de azért néha szívesen mennék az aushanba is,csak nem gyerekkel.
A tavalyi díszítést a 28. oldalon találtam meg,mindjárt felteszem,legalább láttam,hogy mi nincs mnég meg,egy pár díszt még meg sem találtam!
Babu! Jaj nagyon sajnálom Szabi babát,de szerencse,hogy ott volt az a dr. és így végződött.
Reggel én mindig otthagyom a nagyágyban körbepárnázva amíg elmegyek wc-re,de holnaptól nem fogom!
Marcsi! Emma még mindig gyönyörű!
És milyen alvókája van!
Aszta!
Este leteszed és reggelig fel sem ébred?
Mi is aludtunk fél 9-ig 2 napja,de 2X ébred,mondjuk 5 perc alatt sikerült visszaaltatni,egész baráti,na de Emma baba,csúcs!
Kari ajival akkor most mivan?
Ki lehet bontani vagy csak 24.-én?
Jövő héten én is postázom már remélem!
Kike! Nekünk műfenyőnk van,először nagyon nem akartam,de végül beruháztunk,majdnem 20000-ért vettünk egy nagyot és szépet,ha fel van díszytve tényleg nagyon szép,de azért mégsem az "igazi"!
Nincs róla tavalyi képem,de majd idén lefotózom.
Most rohanok,de remélem még tudok jönni!