Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:12-kor.
Vendég

márti:ha uj cégnévvel indul akkor is ez van????

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:13-kor.
Vendég

szoval egy cég aminek uj neve lesz akkor is ez van??

Képimg][/url]
Kép
ronix

MArti: nem hiszem, csak igen kicsi a lakasunk:)
Na meg en nem surolom le a tuzhejt minden nap, a ahutot sem mosom ki hetente...lehet trehany vagyok????
Vendég

ronix: Nem a cég neve számít, hanem a tulajdoni viszonyok, egyéb módosítások stb. Mert lehet, hogy kap egy új nevet és új tulajdonost a cég, de attól az az új nevű cég lesz az előző cég jogutódja. Ha kikéritek a cégbíróságtól a cégmásolatot, ott nagyon sokmindent meg lehet nézni, sőt már online is lehet ezt-azt megtudni, de azért az még nem olyan megbízható, mint a cégbíróságtől kikért cégtörténet, céginfó. Én mindenképp elmennék egy társasági jogászhoz, és kikérném a véleményét, mielőtt nagy összeget szánok egy cégre.
fmarti

Tamara
Számomra elképzelhetetlen hogy hogy lehet valakinek ennyi ideje egy pici gyerek mellett. De én csinálhatok valamit rosszul, mert folyamatos rohanásban vagyok és folyton úgy érzem nem érem utol magam semmivel. Mindig lenne mit csinálni. Szóval hozzánk bármikor jöhetsz! Nem kell semmit csinálni, csak Ugrabugrit szórakoztatni! :lol: :wink:

Evett egy kis almát, most jöhet a szopi. Folyt köv.
Vendég

anyjuk: Én sem vagyok ilyen rendmániás, csak pl nagyon szeretek sütni-főzni, és az eléggé elviszi az időmet. Ma kipróbáltam a kürtöskalácsot, nagyon fini lett! :)
fmarti

na ja, akkor ertheto, en miota terhes voltam es most Anna mellett is nagyon alabb adtam a fozesi szokasaimat. regebben mindig nagyon beleadtam mindent. Mostansag csak egyszerueket csinalok. De nem az idohiany miatt hanem mert nncs turelmem.
Wera> mennek en barmikor csak ne lennetek olyan messze. de majd megyunk.
Oke Vera, de en soha nem vasalok!Nalam nem csillog villog a lakas, plussz Anna egyenlore nem igenyel 24 oras felugyeletet, szoval nem csak akkro tudok valamit is csinalni mikor alszik.
Nekem is van tenni valom mondom, sot kivetni valot is talal barki aki idejon, de most hiaba torlok por minden nap, poros a polc, hiaba takaritok minden nap 2ora mulva a szonyag mintha hetek ota nem takaritottam volna...Szoval en csak elhetove teszem az eletem hazimunka teren, nekem valahogy nem erdekem, hogy 40 evesen egy szethajtott idegroncs legyek! Igy inkabb ne legyen minden 100% de ne legyek nap vegere hulla, vagy csak jo do;gok miatt!
lehet ez nem haziasszonyhoz melto, de egyenlore Alkeo nem vagja a fejemhez hogy tul laza vagyok.
Vendég

Sziasztok mamócák és babóck , puszmák a hasikátokra!!!! :D

Mi is élünk még, habár ma megint az érvágás határán vagyok :oops: .Csajok az hogy van, hogy vissza jön a tej azt megint úgy elmegy, hogy csak lepkézek volt nincs ennyi... :x megőrülök kicsi kincsem meg még jobban, pedig nyugi van 4-5 liter folyadék /nap az alap.S még is s persze folyadékot véletelenül se fogad el az én díbírkózó kisfam inkább fejest ugrik a kezemből :twisted: .Ma kínomban elkezdtem főzni neki hisz éhen nem hagyhatom s az üvegesekkel szépen sorba köp arcon :?
tappancs28

Bocsi felébredt éjjel vissza jövök mert üvőlt addig is puszika
tappancs28

a borond Odon cimu versben mit jelent az a resz hogy varom h a tearozs kinyiljon az aszfalton????????? :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:13-kor.
Vendég

Én nem ismerem ezt a verset!

d.dodó

hat Tapapncs nem tom ez a tej dolog hogy mukodik, foleg mivel nalam semmi sem ugy mukodott mint ahogy az irva vagyon.#Nekem mar egy csepp tejem sincs, de mar nem s lesz, max a kovetkezo babynel( remelem akkor lesz!)

Kata: de hat nem attol boldog az ember ha minden nap 3 fogasos menut allit ossze, vagy egy porszem sincs a lakasban! Nem igaz! A gyermek mellett atertekelodnek dolgok, mi az igazan fontos mia a kulso nyomasnak valo megfeleles....
Jon meg ido mikor ujra a konyha lesz a fo szinter....( oszinten a nonek nem ott a helye, az olyan haziasszonyokat soha nem ertettem, akik delelott csak a konyhaban voltak...es persze csak ok)
Vendég

Bőrönd Ödön
a Köröndön
ül a kövön,
ül a kövön
fekete színű bőröndön.

Arra száll egy helikopter,
lerádióz a riporter:
Bőrönd Ödön!
Bőrönd Ödön!
Miért is ülsz itt
a Köröndön
fekete szín
bőröndödön?

Visszafelel Bőrönd Ödön
csepp zsebrádió-adóján:
Azért ülök a Köröndön
fekete szín bőröndömön,
várom, hogy a tearózsa,
várom, hogy a tearózsa
kinyíljon az aszfaltkövön.

s a 4-es busz begörögjön!
Vendég

.
Vendég

Hello!

Viki! Köszi a hiányolást! Én sajna nem tudom tartani ezt a tempót, még olvasásban sem.... Annyi minden dolog van így Karácsony előtt! Vásárolni nem nagyon jutok el, bár tegnap beszaladtunk Győrbe az Árkádba, de Brúnó nem nagyon bírta, úh hamar hazajöttünk.

Ma kapott szegénykém 2 oltást is, a 4 hósat + 1.Prevenart. Nyűgös volt egész délután, pedig nem szokott, most alszik végre. Gondolom, be fog lázasodni, mert az előző kettőtől is volt hőemelkedése, de most már szerencsére nem félek (annyira) a láztól....

Szly! A mi 4 hós adataink: 7380g és 68 cm. Képet később dobok, meg kell szerelnem a fotoapparátot... :?

Rendelt már vki a bookline.hu-ról? Tapasztalat?

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Bár szerintem az egész vers nem túl értelmes! Már bocsi! :oops:
Vendég

Tami, és ahogy a tearózsa kilinyik, legalább annyi esélye van, hogy jön a 4-es busz is!

Kép
Kép
patr

koszonom az ertelmezest.
Bruno nayukaja: en sokszor rendelek booklinerol, eljesen korrekt, sokszor jo aron megkaphatsz konyveket van antikvar reszlege is. Eg ya gond most karacsony elott igen le vannak terhelve, lehet nem erkezik meg az igert idoben.
De en ket ve mikor igy karacsony elott rendeltem jeleztek.
Amug ymultkor a boltjukban oriasi akciok is voltak.
Vendég

amugy szerintem sem ertelmes ez a vers, nem is szeretem tulzottan, es meg van nehany amit mi magunk sem tudunk mit jelent hat mi lesz ha Anna kerdez ra, en meg azt kell feleljem nem tudom. :oops:
Vendég

van eg ygyors vacsora otletem( en is ezt csinalok) kenyerfelfujt szeruseg
par szelet akar szarazabb kenyeret feher borban hirtelen megforgatni( en ezt kihagyom mert nincs feher borunk) aztan egy kivajazott tuzallo edenybe fektetni oket ugy hogy fedjek picit egymast mindegyik tetejere egy szelet sajt( en teszek ala sonkat is, mert ugy meg nem probaltam) egy talba ossze keverni 3dl tejet 2 tojast sot, borsot, szerecsendiot izles szerint foghagymat, snidlinget....bele reszelni kis sajot az egeszet a kenyer tetejere onteni es be a sutobe.
Gyors es nagyon finom.

Ehhez hasonlo tesztabol, tegnap csinaltam ebedre: maradek spagettit, de szerintem barmilyen tesztat tudsz igy hasznositani. szoval egy talban tejfol( egy teljes dobozt irt nagybol de en joval kevesebbol csinaltam) 4 tojas ( en kettobol csinaltam, sporolos uzemmodban vagyunk) so, bors, ha van petrezselyem, sajt.
Tejfolbe tojassarga, fuszerek, sajt, majd bele a teszta aes a felvert tojashab, osszekever, suto. Ha a teszta meg van fozve kb 5 perc, es tenyelg nagyon finom konnyu etel!

Remelem valakinek segitettem sietos napokra otletet adni( tudjatok mint a salger vacsora tipp :lol: )
Vendég

Vagyogatok, csak ma nehezen vagyunk... :?

Marcsi Emmájának boldog hófordulót!
Csuginak boldog névnapot!
Weránk Bugricsek Nonó Nórijának boldog féléves szülinapot kívánok!

Köszi Lilu nevében a gratukat!

Akata!
Csabici - Viki hívja így, és látjátok, már az én szám, ill. ujjam is rááll -, jól alszik 2 napja :shock: 8) Este könnyen elalszik, és 1X ébred 2 körül, szopizik félálomban, és alszik reggelig. Akkor én keltem :D Sztem a fogzás+nátha egyszerre kavart be neki éjszaka...
Sajnállak nagyon Apa-hiány miatt... :( De fogynak a napok!!!

Alvás-téma: én elég lazán állok ehhez. Szerintem minden baba rászokik az éjszaka átalvására, csak nagyok az egyéni eltérések, hogy ki mikor. Lilu pl. 10 hósan aludta végig az éjjelt először. Addig kelt. Volt, hogy csak 1X, és volt, hogy 3-4X. De ezek számomra mindig érthető dolgok voltak. hol tejcsit szaporított, hol fogzott, hol rosszat álmodott, és kellett az anyai közelség, és vigasz. És akkor megkapta, és az élet ment tovább. Nem aggódtam attól, hogy óvodásan is kelni fog éjjel. És valóban, amikor érett lett rá, átaludta az éjszakát. Csabinál is ebben bízom, és addig kelek hozzá szorgalmasan. Hol 1X, hol 3X...
Viszont nagy praktikum, hogy az én fekhelyem egy fotelágy, ami szorosan az ő ágya mellett áll. Az ő ágyáról pedig az az ágyrács hiányzik, ami felém esik, így csak felülök, átemelem, megszoptatom, és már rakom is vissza. Ő érzi, hogy együtt vagyunk, de mégis külön. Így nem lesz tragédia, ha egy idő után már nem leszek ott a fotelágyon :wink:
És még egy fontos: minden anya, és minden gyerek más. Nincsenek mindenkire ráhúzható szabályok. ami nekem bevált, lehet másnál csődöt mond. Mindenki maga érzi, mikor, mennyit bír el a gyereke, és ő mit tart az anyai ösztönével helyesnek. (Én pl. sosem követem azokat a tanácsokat, amik az anyai ösztöneim ellen szólnak...)

Viki!
Hogy én lennék a kari angyalka?
Ezt már csak azért sem erősítem v. cáfolom meg! Hadd furdaljon mindenkit a kíváncsiság! Majd Bondi elárulja kari után, jó? :wink:
Dunci legfrissebb fotóján is imádnivaló!

No, mennem kell! Jó éjt!

Véda
Vendég

Léna képek cukik!

Brúnó Anyu!
Én már rendeltem tőlük. Hamar lejött, és sok kedvezményt is adnak.

Simi Brúnónak!
20150601134430

Na Apa végre hazaért, úgyhogy le bírok ülni! :D

Előszöris!

Dodó
Nagyon szépen köszönjük az ajándékot! Nagyon tetszik Norcinak és nekem is! Annyira ügyes vagy hogy ilyen szép nyakláncokat tudsz kreálni, ezzel tényleg kereshetnél is akár! :)
Tényleg rendkívül kedves gesztus volt tőled hogy Krisztáéknak is küldtél ajit! Képzelem hogy meglepődhetett! :D Mégegyszer köszi és puszi érte!! :wink:

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, kedves tőletek!! Hát igen, nekem bizony fél éves nagylányom van! :D

Tami
Tejlenesen egyet értek, nem kell mindig mindennek csilli-villinek lenni, de én már ott tartok hogy heti 1x-i takarítás is alig-alig fér bele. Jó, mondjuk kúszómászóbugrigyerek miatt 2 naponta kiporszívózok meg a felmosok ha van időm, de ennyi. Csak én olyan hülye vagyok hogy egyszerűen nem tudom magam jól érezni ha nincs rend vagy tudom hogy még nem lenne mit csinálnom. Na de ez már az én keresztem :? 8)
Lényeg a lényeg, tényleg kár hogy olyan messze vagytok és nem ezért! :wink:

Fmárti
Lea annyira gyönyörű, mintha egy baba magazinból lépett volna elő! Olyan szép szabályos a kis pofija!
Egyébként tudtad hogy van mégegy Fmárti a fórumon? :) Csak neki van a F után egy pont! A decemberi topikban kalandoztam és csak lestem hogy hogy kerülsz Te oda, ráadásul 40+3 hetesen?!?! :lol: :lol:

Evelyn
Karifa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem nagyon bejött!!!

Viki
Imádtam a mai Lackó fotókat! Ébredéskor és álmosan is ugyanolyan huncutpofi! :lol:

Lindus
Mit főztél végül? Nekem holnapra kellene vmi ötlet!
Rég láttuk Vivit! Az a fotó nagyon tetszett a múltkor amikor pelus volt a fején, csak elfelejtettem lekommentálni! Még mindig olyan kis angyalka? Küldhetne már egy kis jóságot Nonónak is! :P :wink:

Kike
Sajnálom hogy még mindig nem gyógyultatok meg. Nekem hasmenésre az Immodium az egyetlen ami mindig segít, bár szerencsére nagyon ritkán van rá szükség. Az a baj viszont ezekkel a hasfogókkal hogy ha vírus van benned akkor az jobb ha kiürül a széklettel a szervezetből és nem fogod vissza. Persze azért ha ilyen hosszú ideig tart akkor én már bevenném!
Jobbulást nektek!

JELENTEM KARI ANGYALKA NEM ÉN VAGYOK de asszem már rájöttem ki az!! Persze nem nyomom föl! :twisted: :lol: :lol:

Csugi
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Nahát!!! Nem is tudtam hogy neked 4 gyerkőcöd is van! Azta! Hát nagy gratula hozzájuk! Gyönyörűek! Többször is hozhatnál képeket róluk, imádjuk nézegetni!
Hogy érted azt hogy nem altatod hason mert nem akarod hogy megfulladjon??? Mitől fulladna meg? Vagy a csecsemőkori légzésleállásra gondolsz?

Ami
Nagyon hiányolom a fotódat a felszíszített lakásról!!!! :D :D :D

Véda
Örülök hogy Lilu ilyen ügyes lány volt! :D
Igen-igen szopizik még Nóri. Lehet hogy félreérthető voltam tegnap. Úgy értettem kár hogy már nem lehet kizárólag szoptatni, hanem adni kell mellé neki ezt-azt.
Múlt héten beszéltem a gyerekorvosunkkal és konkrétan leb...ott hogy miért nem adok én már rendszeresen főzeléket a gyereknek minden délben. :evil: Akkor elhatároztam hogy oké, akkor most már minden nap fogok, de Nóri nem nagyon díjazza azóta sem. Még egy fél üveggel sem eszik meg egyszerre. Tudom-tudom nem is kell...
Viszont ma beszélgettem a szomszéd csajszival akinek 8 hónapos a kisfia és ő is még csak ímmel-ámmal kóstolgatja a zöldségeket és a gyümiket. Szóval eldöntöttem hogy én sem fogom erőltetni és lassítok a tempón.

Marcsi
Emmának nagyon boldog 5 hós szülinapot kívánok! :wink:
Hát, látom ez nem a Te időszakod! :cry: Ha nem Apa akkor Anyukád... sajnállak nagyon és azt kívánom hogy rendeződjenek a dolgok mielőbb!

Bencus
Kérünk szépen fotót a kisautózós Szoniról! (Nagytesóval természetesen!! :D )
Nem adtam végül banánt Nórinak, mert rájöttem hogy mivel én allergiás vagyok rá, jobb ha minél később kap. :roll:

Szilvi
Nahát, Roli igazán ügyes volt a mai sétánál! Gondolom hogy izgulhattál hogy hogy fogja bírni! :)

Nóri is durván dobálja magát, de ő alvás közben :shock: . Azt hiszem már írtam ezt régebben + a talin is beszéltünk róla. De nagyon durván! Ezért nem tudom a hátára fektetve altatni, mert fölemeli mindkét lábát és lecsapja. Bazinagyot durran az ágy, arról nem is beszélve hogy lerúgja a takarót magáról, akármit csinálok vele. Nem csinálja mindig, de ha rájön, akkor 5 percig folyamatosan. Múltkor megszámoltam, 72x dübbentett egymás után! Azóta mindig hasra teszem, az a szolga még nem született meg aki ennyiszer felkel hozzá betakarni :twisted:
Vendég

Tami
Hű, ez a sült tésztás dolog nagyon jól hangzik én ki is próbálom valamelyik nap! Ha vannak még ilyen tuti kajáid, lökjed nyugodtan, nekem hatalmas segítség!! :D :wink:

Tappancs
Durva hogy ennyi folyadék mellett is úgy ingadozik a tejcsi-mennyiség. :( Eszel is rendesen egyébként? Mert tudod, az is ugyanannyira számít mint a folyadék! Nekem ha kevesebbet eszem, rögtön érződik a mennyiségen!
Más ötletem nincs sajna.

Brúnóról várjuk a fotót! Puszi neki hogy ne legyen lázas! :wink:

ANDI
FÜSTJELEZZ NÉHA!!! :D
Vendég

Potyka puszil mindenkit és üzeni hpgy jól vannak, de abszolút el van havazva. Dani majdnem 10 kg és épp beteg sajna, ezért beszéltünk...

Kép
andkata

Lea és Léna milyen szépek!
Szly, Liza épp apát próbálja rávenni arra, hogy töltse már fel sztárfotóit :D , de azért dobok egy 4 hós képet róla :wink:
Mav, nem tudok sajnos hozzászólni a rángatózós dologhoz :(

Annyi mindent akartam írni, de kiment a fejemből :(
magdolnam

jaj... elfelejtettem bemenni a szolis csajhoz :D :shock: majd pénteken :!:
magdolnam

Vkata
Jaj, szegény Dorci! Annyira sajnálom hogy beteg lett! :cry: Nagyon nagy gyógypuszit küldünk neki! Adsz neki valami gyógyszert?
Kata, te láttad hogy már van Sterimar baby? Én most láttam a reklámját a Babapatikában. Szerinted van különbség? Hígabb lehet? Mondjuk remélhetőleg abból kisebb adagban jön a cucc mert ami nekünk van, az vagy 3 mp-ig spriccel egyfolytában. Az előző palack is ilyen volt, azt hittem azzal nem stimmel vmi, de most az új is ilyen. Nóri meg ki szokta hányni, mert gondolom jó sok lemegy a gyomrába. Vagy elkapja a fejét és akkor meg a szemébe megy... frankó! :evil:
Vendég

Magdi
Igen, ne felejtsd el megköszönni a hülye picsának! :twisted:
Fotó lemaradt :D

Mi is pusziljuk Potykát! Kata, köszi hogy hoztad a híreket! Dani 10 kg?!?!? :shock: Akkor ő a topik legnehezebbje! :lol: Gyógypuszi neki, remélem nincs komoly baja!
Vendég

Kép
magdolnam

Na fogadjunk hogy most nincs itt senki,hogy én meg igen :twisted:

Kristi végre szombat óta most produkált először normális székletet-bocsi,gondolom nagyon nem érdekel senkit,csak örülök neki :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

én vagyok :oops:
magdolnam

Kis betegeknek gyógyulást :!: Nagyoknak is :!:

Apa is beteg lett-lázas :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi:örülök :D
Olyan édes Liza! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kike
Én is vagyok! És veled örülök Kristi normális kakijának! :lol: :wink: Apát meg nagyon sajnálom, úgy látszik senki sem maradhat ki ebből a hülye vírusból! :( Vercsinek nincs baja?
Vendég

köszi! Kis vigyorgép lett, amióta a tápszert "elhagytuk". Rggelire és vacsira eszik már csak és hála égnek a pocakfájóssága szinte teljesen elmúlt. Ma úszni voltunk és nagyon büszke vagyok rá!!! Soha nem sírt! Ma mindegyik gyerek visított, Liza meg röhögött rajtuk :D Az oktató meg is dícsérte :oops:
magdolnam

Szegény apjuk :(
magdolnam

Vercsi még jól van-nagyon remélem hogy legalább ő kimarad belőle.

Magdi:az tök jó hogy ilyen vidám baba lett :D
Domi is állandó vigyori-kivéve néhány alkalmat :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi:és ugye milyen büszke az Anyai szív,mikor megdicsérik a gyerekét? :P Annál jobb nincs is :P

Kép
Kép
Kép
kike

jaj Kike, az a pár alkalom igazán belefér :lol: Na igen..... büszke, irtó büszke, dagad is olyankor rendesen :)
magdolnam

apjuknak a lázon kivűl mi a baja? Mert nekem -pár napja láz, hányinger torokfájásom van :cry:
magdolnam

wera!
Örülök, hogy odaért az ajándék, és hogy tetszik is!

kike!
De jó, hogy Kristi javulóban.

d.dodó

Wera: en most hogy elfogyott a sterimar az ujat babyt akartam venni, hat a patikusmeg csak nem is hallott rola pedig en is a baba patika magazinban lattam. ugyan ilye okbol akartam azt venni. Amugy csak a szorofej mas, az osszetetl nem.
De addig amig nem kapsz vegyel flurimart, tok praktikus a feje, nem loket ezerrel.
Vendég

Dori : a mai hireket olvastad ferihegyet illetoen?eleg gaz a szitu!
DRUKKOLJUNK ezerrel hogy szombatig vege legyen a sztrajknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Apa már vagy két hete köhög,rekett,és fájogat a torka,de biciklivel jár olykor dolgozni,hajnalban is :twisted:
És ugye mondanom sem kell,hogy holnap is megy dolgozni hajnalban biciklivel-a kergéje.Pedig lázasan nem lehet dolgozni,ja és ugye egyszerűen nem tud lenyelni gyógyszert,így persze nem vett be semmi lázcsillapítót :twisted: Most erre mit mondjam :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: jajjj :shock: paaaasi :evil:
magdolnam

Azzzz,egy birka pasi!!!! :evil: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság