Na Apa végre hazaért, úgyhogy le bírok ülni!
Előszöris!
Dodó
Nagyon szépen köszönjük az ajándékot! Nagyon tetszik Norcinak és nekem is! Annyira ügyes vagy hogy ilyen szép nyakláncokat tudsz kreálni, ezzel tényleg kereshetnél is akár!
Tényleg rendkívül kedves gesztus volt tőled hogy Krisztáéknak is küldtél ajit! Képzelem hogy meglepődhetett!
Mégegyszer köszi és puszi érte!!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, kedves tőletek!! Hát igen, nekem bizony fél éves nagylányom van!
Tami
Tejlenesen egyet értek, nem kell mindig mindennek csilli-villinek lenni, de én már ott tartok hogy heti 1x-i takarítás is alig-alig fér bele. Jó, mondjuk kúszómászóbugrigyerek miatt 2 naponta kiporszívózok meg a felmosok ha van időm, de ennyi. Csak én olyan hülye vagyok hogy egyszerűen nem tudom magam jól érezni ha nincs rend vagy tudom hogy még nem lenne mit csinálnom. Na de ez már az én keresztem
Lényeg a lényeg, tényleg kár hogy olyan messze vagytok és nem ezért!
Fmárti
Lea annyira gyönyörű, mintha egy baba magazinból lépett volna elő! Olyan szép szabályos a kis pofija!
Egyébként tudtad hogy van mégegy Fmárti a fórumon?
Csak neki van a F után egy pont! A decemberi topikban kalandoztam és csak lestem hogy hogy kerülsz Te oda, ráadásul 40+3 hetesen?!?!
Evelyn
Karifa
nekem nagyon bejött!!!
Viki
Imádtam a mai Lackó fotókat! Ébredéskor és álmosan is ugyanolyan huncutpofi!
Lindus
Mit főztél végül? Nekem holnapra kellene vmi ötlet!
Rég láttuk Vivit! Az a fotó nagyon tetszett a múltkor amikor pelus volt a fején, csak elfelejtettem lekommentálni! Még mindig olyan kis angyalka? Küldhetne már egy kis jóságot Nonónak is!
Kike
Sajnálom hogy még mindig nem gyógyultatok meg. Nekem hasmenésre az Immodium az egyetlen ami mindig segít, bár szerencsére nagyon ritkán van rá szükség. Az a baj viszont ezekkel a hasfogókkal hogy ha vírus van benned akkor az jobb ha kiürül a széklettel a szervezetből és nem fogod vissza. Persze azért ha ilyen hosszú ideig tart akkor én már bevenném!
Jobbulást nektek!
JELENTEM KARI ANGYALKA NEM ÉN VAGYOK de asszem már rájöttem ki az!! Persze nem nyomom föl!
Csugi
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Nahát!!! Nem is tudtam hogy neked 4 gyerkőcöd is van! Azta! Hát nagy gratula hozzájuk! Gyönyörűek! Többször is hozhatnál képeket róluk, imádjuk nézegetni!
Hogy érted azt hogy nem altatod hason mert nem akarod hogy megfulladjon??? Mitől fulladna meg? Vagy a csecsemőkori légzésleállásra gondolsz?
Ami
Nagyon hiányolom a fotódat a felszíszített lakásról!!!!
Véda
Örülök hogy Lilu ilyen ügyes lány volt!
Igen-igen szopizik még Nóri. Lehet hogy félreérthető voltam tegnap. Úgy értettem kár hogy már nem lehet kizárólag szoptatni, hanem adni kell mellé neki ezt-azt.
Múlt héten beszéltem a gyerekorvosunkkal és konkrétan leb...ott hogy miért nem adok én már rendszeresen főzeléket a gyereknek minden délben.
Akkor elhatároztam hogy oké, akkor most már minden nap fogok, de Nóri nem nagyon díjazza azóta sem. Még egy fél üveggel sem eszik meg egyszerre. Tudom-tudom nem is kell...
Viszont ma beszélgettem a szomszéd csajszival akinek 8 hónapos a kisfia és ő is még csak ímmel-ámmal kóstolgatja a zöldségeket és a gyümiket. Szóval eldöntöttem hogy én sem fogom erőltetni és lassítok a tempón.
Marcsi
Emmának nagyon boldog 5 hós szülinapot kívánok!
Hát, látom ez nem a Te időszakod!
Ha nem Apa akkor Anyukád... sajnállak nagyon és azt kívánom hogy rendeződjenek a dolgok mielőbb!
Bencus
Kérünk szépen fotót a kisautózós Szoniról! (Nagytesóval természetesen!!
)
Nem adtam végül banánt Nórinak, mert rájöttem hogy mivel én allergiás vagyok rá, jobb ha minél később kap.
Szilvi
Nahát, Roli igazán ügyes volt a mai sétánál! Gondolom hogy izgulhattál hogy hogy fogja bírni!
Nóri is durván dobálja magát, de ő alvás közben
.
Azt hiszem már írtam ezt régebben + a talin is beszéltünk róla. De nagyon durván! Ezért nem tudom a hátára fektetve altatni, mert fölemeli mindkét lábát és lecsapja. Bazinagyot durran az ágy, arról nem is beszélve hogy lerúgja a takarót magáról, akármit csinálok vele. Nem csinálja mindig, de ha rájön, akkor 5 percig folyamatosan. Múltkor megszámoltam,
72x dübbentett egymás után! Azóta mindig hasra teszem, az a szolga még nem született meg aki ennyiszer felkel hozzá betakarni