Sziasztok!
Meri,
oszinte reszvetem!!!
Nagyon aterzem,mert nalunk is 2 hete ment el ferjem Nagymamaja es 1 eve,hogy az enyem is....
((
Nagyon orulok,hogy jottel!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,
2 ev utan kirugni a hambol
Kell az neha:)Nyunyirol olyan reg lattam kepet!!!!
Pinkine,
hihetetlen,mekkora Peti!!!
En eloszor almat adtam neki,nyersen,reszelve,a zoldsegeket parolva (repa,krumpli),en az alma utan sutotokot adtam neki anno,azt meg megsutottem magunknak es abbol kapott o is.De az elsok kozott volt nalunk is az oszibarack (Kecskemeti bebietel),amit imadott!
Eleinte mondjuk en az alman kivul bebietelt adtam neki,azok jo higak,nagyon szerette.
mensi:lehet am,hogy most megjott,aztan nem lesz semmi fel evig,ne lepodj meg!:)Persze lehet,hogy rendszeres lesz,de egyaltalan nem biztos!Ugyhogy meg van remeny,hogy kimaradsz a jobol!:)
Porsiekrol tudsz valamit?
Nandorka,
remelem alakul majd a napirend,de ne izgasd magad rajta!!!
En nem irom a napunkat,per pillanat zat tervezem,hogy Attila rosszasagait fogom irni,mert van belole boven...Csajok,olyanokat muvel,kesz!!!!!!!
Az,hogy felmaszik 2 meter magasra az semmi....tegnap alvas helyett egy egesz doboz popsitorlot rangatott le a pelenkazorol es kihuzta egyesevel az osszeset...par hete beleonott fel liter olajat a kanapeba.....hat ilyesmik!Oltari nagy huncut
Marietta,
hat nem volt egyszeru a marcipannal dolgozni,az teny!Elegge megszenvedtem vele,azert is lett vegul csikos,mert hiaba volt rengeteg marcipanom,nem birtam akkorar kinyujtani,mint a teteje,szakad ossze-vissza....Ugyhogy legkozelebb nem tudom mikor marcipanozom:)Illetve nagyon tuti,csak kisebb tortara:)
Orulok Flora hizasanak,na latod!!!!!!!!!!!!:))))
JOhetnek Florarol friss kepek:)))
Niko,
hat ulni en sem tudtam kb 1-2 hetig,de aztan meg mar tok jo lett.En meg az aranyeremmel szenvedtem meg...
Alexet en is megneztem,gyonyoruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!Majd kivancsian varjuk,hogy telnek napjaitok,es a szulessztorit!!!!
Vicky,
hihetetlen,hgy Te jossz:)))))))))))))))
Napirendunk:hat ami Attilat illeti az elejen nagyon nem volt.O nagyon keveset es rosszul aldut pici koraban(nappal),igy mindent ahhoz igazitottam,hoygha alszik,gyorsan csinaltam valamit,de pl aludni,pihenni nem volt idom...ki is purcantam....nagyon.
De aztan valahogy alakult,mikor 8-10 hos volt,akkor mar nem volt olyan siros es tobbet aludt nappal,2x.
Aztan 1 eves kora utan jott az ugye,hoyg 1x alszik,es azota meg szuper,mert minden tok kiszamithato.
Szoval en is alakultam,meg o is,meg a napirend is
Ragota,
orulok,hogy jottel!Csongit is ezer eve nem lattuk!!!
Tesodekra nagyon sokat gondolok!!++++
Irj,ha van idod,hogy telnek napjaitok.Autot megvettetek vegul?
Vivi,
Bence baba nagyon szepseges!!!jaj de draga!
Hihetetlen,hogy mar mesz a 12 hetes uhra!!!!!!!!!!!!!!!!:))))