Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meri,
oszinte reszvetem!!! :(
Nagyon aterzem,mert nalunk is 2 hete ment el ferjem Nagymamaja es 1 eve,hogy az enyem is....:(((
Nagyon orulok,hogy jottel!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
2 ev utan kirugni a hambol :lol: :lol: :lol:
Kell az neha:)Nyunyirol olyan reg lattam kepet!!!!

Pinkine,
hihetetlen,mekkora Peti!!!
En eloszor almat adtam neki,nyersen,reszelve,a zoldsegeket parolva (repa,krumpli),en az alma utan sutotokot adtam neki anno,azt meg megsutottem magunknak es abbol kapott o is.De az elsok kozott volt nalunk is az oszibarack (Kecskemeti bebietel),amit imadott!
Eleinte mondjuk en az alman kivul bebietelt adtam neki,azok jo higak,nagyon szerette.
mensi:lehet am,hogy most megjott,aztan nem lesz semmi fel evig,ne lepodj meg!:)Persze lehet,hogy rendszeres lesz,de egyaltalan nem biztos!Ugyhogy meg van remeny,hogy kimaradsz a jobol!:)
Porsiekrol tudsz valamit?

Nandorka,
remelem alakul majd a napirend,de ne izgasd magad rajta!!!
En nem irom a napunkat,per pillanat zat tervezem,hogy Attila rosszasagait fogom irni,mert van belole boven...Csajok,olyanokat muvel,kesz!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Az,hogy felmaszik 2 meter magasra az semmi....tegnap alvas helyett egy egesz doboz popsitorlot rangatott le a pelenkazorol es kihuzta egyesevel az osszeset...par hete beleonott fel liter olajat a kanapeba.....hat ilyesmik!Oltari nagy huncut :lol:

Marietta,
hat nem volt egyszeru a marcipannal dolgozni,az teny!Elegge megszenvedtem vele,azert is lett vegul csikos,mert hiaba volt rengeteg marcipanom,nem birtam akkorar kinyujtani,mint a teteje,szakad ossze-vissza....Ugyhogy legkozelebb nem tudom mikor marcipanozom:)Illetve nagyon tuti,csak kisebb tortara:)
Orulok Flora hizasanak,na latod!!!!!!!!!!!!:))))
JOhetnek Florarol friss kepek:)))

Niko,
hat ulni en sem tudtam kb 1-2 hetig,de aztan meg mar tok jo lett.En meg az aranyeremmel szenvedtem meg...
Alexet en is megneztem,gyonyoruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!Majd kivancsian varjuk,hogy telnek napjaitok,es a szulessztorit!!!!

Vicky,
hihetetlen,hgy Te jossz:)))))))))))))))
Napirendunk:hat ami Attilat illeti az elejen nagyon nem volt.O nagyon keveset es rosszul aldut pici koraban(nappal),igy mindent ahhoz igazitottam,hoygha alszik,gyorsan csinaltam valamit,de pl aludni,pihenni nem volt idom...ki is purcantam....nagyon.
De aztan valahogy alakult,mikor 8-10 hos volt,akkor mar nem volt olyan siros es tobbet aludt nappal,2x.
Aztan 1 eves kora utan jott az ugye,hoyg 1x alszik,es azota meg szuper,mert minden tok kiszamithato.
Szoval en is alakultam,meg o is,meg a napirend is :lol: :lol: :lol:

Ragota,
orulok,hogy jottel!Csongit is ezer eve nem lattuk!!!
Tesodekra nagyon sokat gondolok!!++++
Irj,ha van idod,hogy telnek napjaitok.Autot megvettetek vegul?

Vivi,
Bence baba nagyon szepseges!!!jaj de draga!
Hihetetlen,hogy mar mesz a 12 hetes uhra!!!!!!!!!!!!!!!!:))))

Kép

Kép
arwen07

Nagyon pangunk megint :wink:

Ricsinek hétfőn felmondtak de már körvonalazódik az új munkahelye ,most itthon van pihen :lol:

Pinkiné én csak ajánlani tudom a Kismama babakonyhája című könyvet én az alapján etettem Nyunyit

Nándorka a napirend nálunk is ugy alakult ahogy Nyunyi fejlődött.mostanra alakult igazán kiszámíthatóvá.felkelünk olyan 8-1/2 9 között én főzők Nyunyi szerencsére általában elvan és nekem is szerencsém van hogy nyitott a konyha így mindig tudom éppen mit csinál aztán ebéd alvás délután játék egészen estig 8kor fürdés és alvás .én utána mosogatok stb..

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok

csak beköszönök, mert szeretlek Titeket. :D

Amúgy meg itt nálunk ajándékgyártás folyik, 4felé is képrendelés-naptárrendelés lesz az ajándék, egyben küldöm el, úh. nagy meló, drukkoljatok, h jövő hétre megküldjék! Köszi!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Meri: ha esetleg lenne időd, betennél újra a táblába? Első hónap, de egyéb adatot még nem tudok. Elvileg 2008. jún 18. a dátum, de majd a keddi Uh után talán pontosabbat tudok.

ARwen: én egyszer használtam marcipánt, de csak díszítésre. Sajna akkkor még nem volt gépem, nem fényképeztem le. illetve mindjárt megnézem a telefonomat, hátha még benne van.
meg is találtam, de csak emailben tudtam átküldeni, úgyhogy most kilépek, és utána csatolom.
vivi79

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, de láttam a sok gratulációt, köszönjük.

Alex jó baba, az elalvással vannak gondjaink. Cicin simán elalszik, aztán felveszük büfizni, utána ringatni kell, amig újra elalszik, s úgy tudjuk berakni a kiságyba, de oda is kell egy kis turpisság. A kiságynak előmelegítettnek kell lennie, úgyhogy csak úgy nem is szoktuk berakni, mert kb 10 perc és felébred. Be szoktam pólyázni, vagy törölközőbe becsavarjuk, s úgy büfizik, de van mikor már szopira is, s így marad a hőmérséklet, ha letesszük az ágyba, ilyenkor általában a 3 órát át is alussza, de van mikor ez a művelek csak 5.-re sikerül. Csak attól félek, mi lesz később, ha már még nehezebb lesz, már nem igen tudjuk ringatni. De hát valahogy muszály elaltatni. Nektek van valami praktikátok? Amúgy esténként 6 körül szoktunk fürdetni, viszont 11-ig nem lehet elaltatni utána, addigra meg már olyan fáradt, hogy az a baja, s azért nehéz elaltani. Bár a pocimban is olyankor volt buli, lehet innen maradt meg. Úgyhogy beszéltük Zolival, hogy lehet, hogy megpróbáljuk 6-kor még visszaaltatni, s később fürdetni.

Tejem van, bár kicsit bestresszeltem, mert vagy 2 napig iszonyatosan fájt a pocija kaja után, s már féltem, hogy megszopiztatom, aztán megint jön a kinlódás, de remélem nem csökken ettől a tejmennyiség. Próbálom fejni is, van elelktromos mellszívóm, de nem mindig jutok odáig, meg hát kicsit a fáradság, vagy a lustaság is beleszól.

Amikor alszik napközben, ha tehetem, akkor én is le szoktam feküdni aludni. Most is rámférne, mert fáj a fejem, szerintem a fáradságtól, de mondom hírt adok már magunkról.

A szüléstörténetet majd leírom, s majd priviben küldöm el, s Viki, Neked inkább nem. Itt mindenkinek jó élmény volt a szülés, én elég rendesen megszenvedtem. Amúgy annyi tanácsom lenne, ha normál szülésed lesz, akkor mikor nyomnod kell, akkor kérdezz rá,hogy jó helyen nyomsz-e, mert nekem problémám volt ezzel, s ráadásul csak másnap jöttem rá, hogy nem jól nyomtam. Most már megy az ülés, az aranyerem jött ki olyan szinten, hogy rettenetesen kétsébe voltam esve, hogy egyáltalán vissza fog-e húzódni. Most már azt érzem, hogy talán igen.

Amúgy tegnap aláírtuk az adásvételi szerződést, a mi kis házunk eladásáról, s az új házunk megvételéről, úgyhogy haladunk. Még kis bizonytalanság van, hogy mennyi hitelt kell felvennük, de jövőhéten azt is elindítjuk, s remélhetőleg januárban költözünk.

Most megyek, megpróbálok aludni egy kicsit.

Amint tudok jövök, meg megpróbálok visszaolvasni.

Pusz mindenkinek

Nikó

Kép
nikóska

Na, végigolvastam nagyjából, amiről lemaradtam.

Meri részvétem.

Úgy látom, az alvással mindenhol gondok vannak, nem mintha ez vígasztalna.:)

Amúgy a szülésnél bent volt a férjem is és anyukám is végig, egyikőjük az egyik, másikójuk a másik oldalról fogta a kezem az ágyon, legtöbbet oldalt feküdtam, mert olyan fájdalmaim voltak, hogy megmozdulni sem tudtam. Még késő délután kimentem a tusolóba, de volt,hogy alig tudtam visszamenni. az alternatív szülőszoba persze foglalt volt, pedig a kádba szívesen beültem volna. Anyu vágta el a köldökzsinort, Zoli nem vállalkozott rá, de egy hős volt, mert ő először be sem akart jönni. Mikor kint volt Alex, közölte vele, hogy hát lehet, hogy egyke lesz. Úgyhogy majd kiderül, lesz-e kistesó. :) Amúgy jó nagy vágásom lett, ahogy anyu mutatta, vagy 5 cm.

Most már tényleg megyek, úgy hallom Alex nyüszizik, bár lehet, hogy csak álmában. Amint tudok jövök.

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Meri, őszinte részvétem!
Örülök, h Áron ilyen szépen gyarapszik és h jól vagytok! Azért ha sikerül, gyere minél többször!!! Jó hallani Rólad.

Köszi, amiket a napirendről írtatok. A helyzet az, h ne mis Doró miatt boldogulok néha nehezen, hanem mert én magama nehezen döntöm el, mit vegyek a sok dolog közül, amiket meg kell csinálni ill. meg lehet csinálni, előre. Nagyon arik vagytok, h segítetek!

Nikó, nagyon örülök Nektek! DE szép szöveget választottál a vonalzóra!!! Pihenj, amennyit csak tudsz. Ilyenkor még olyan kis élénkek a nagy változástól, amjd beáll egy rendszer, ne aggódj, az alvásban, ami több-kevésbé kiszámítható. Ha olyan is, mint az én lányomé, akinél előre lehet tudni , h FOG éjjel ébredni. Nekem így az első időben, volt, h csak rajtam aludt, ez aztán később már elmúlt.
A nyomásról majd írok én is, csak most mennem kell.

Puszkák!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Priviben elküldtem a szüléstörténetemet. Remélem mindenkinek, Vickyn kívül. Ha valakit kihagytam, szóljon. Vicky, ha akarod Neked is elküldöm, de kicsit negatívnak érzem, arra meg most Neked nincs szükséged!

Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de rájöttem, hogy én annyira nem is szerettem terhesnek lenni. Attól függetlenül, hogy problémamentes volt az egész terhesség, a legelejét leszámítva, de a gyomromat állandóan megülte a kaja, meg kisebb nyűglődéseim voltak. Érdekes, nem is hiányzott a pocakom, egy percig sem. Két napig furcsa volt, hogy "lapos" a hasam, de ennyi.

Ja, nem is meséltem, hogy pénteken megírtuk az adásvételi szerződést a mi kis házunkra is,hogy eladjuk, meg arra a házra is, amit megvenni szándékozunk. Most már az lenne a legjobb, ha amiket eladtunk azoknak az árát minél hamarabb megkapnánk, hogy ki is tudjuk fizetni, meg a hitelt kell intézni gyorsan gyorsan. Persze az a legszebb, hogy én még nem tudok itthonról igazán elmenni, úgyhogy anyunak kell mindenfele rohangálni, de ez egy ilyen időszak. Az adásvételit aláírni is úgy lógtam el itthonról. Zoli és Alex kettesben maradtak itthon. De rendes volt a kisfiam, mert végigaludta amíg nem voltam itthon.
Úgyhogy most már azért szorítsatok, hogy minél hamarabb megkapjuk a pénzeket, meg a hitelt, s legkésőbb januárban költözés. :) Már várjuk, kétszer akkora lesz a mi részünk, mint amiben most lakunk. Bár még nem lesz külön szobánk, de az az egy, ami lesz, az 32 nm, úgyhogy ha nagyobb lesz Alex, kettéválasztjuk.

Most megyek, ha tudok jövök!

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Jó "reggelt" :? szokás szerint nem tudok aludni...

Nikó, most már nagyon felcsigáztál erre a szüléstörténetre. Persze ha tényleg úgy érzed, hogy negatív, akkor jobb, ha nem küldöd el. De a tanulságokat szívesen levonnám belőle, ha vannak...
Gratula a gyors lakáscseréhez!

Dorka, hogy áll a naptár-projekt?

Esztora, drukk a másik munkahelyhez, remélem azóta már tudtok biztosat!

Vivi, mikor mész uhura? Vagy már voltál? Gyere beszámolni, mi volt!

Arwen, részvétem :cry:
Hát igen, biztos nem úgy lesz, ahogy majd én megtervezem a napirendjét :lol: Tényleg nekem is sokat kell majd változnom, mert én olyan kimondottan tervezgetős racionális ember vagyok (voltam) :lol: Bár az elmúlt 2 évben sokat tanultam arról, hogy nem így működnek a dolgok :D

Meri, ha majd lesz időd, a táblában átírod lécci, hogy nem a Nyírőben, hanem a Flórban fogunk szülni?

Rólunk: tegnap voltunk dokinál, minden rendben, méhszáj, lepény, és a lényeg, Levente is szépen fejlődik és már a szülőcsatornában van a buksija!
Mondta a doki, hogy mostantól már elvileg beindulhat bármikor a szülés, nem kell megijedni, mert minden rendben lesz, szép érett baba :lol: Azért én szeretném, ha kivárná január elejét, már csak azért is, hogy ne karácsonykor legyen a szülinapja :lol: Persze bízom benne, tudom, hogy akkor jön, amikor az Neki a legjobb :D
2 hét múlva NST, addig minimum kihúzzuk, akkor már 37 hetesek leszünk :lol:

A kis szobájában is lassan minden a helyére kerül, már összeraktam a kórházi pakkokat is.

Hogy töltitek az ünnepeket? Menü megvan már? Ötleteket gyűjtök :wink:

Puszi

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszi, a hozzátáplálásos ötleteket, de Peti úgy tűnik még nem érzi úgy, hogy neki ez kellene. A tejpépet gyönyörűen falja (tegnapi uzsi adag 60ml), de az almától öklendezik (még tápszerrel higítva sem kell neki). Úgyhogy ezzel még várunk :)

Arwen, Porsiék jól vannak, hetente-2 hetente 1x tuti összefutunk :) Ákos nő mint a gomba, egy nagy huncut kópé és már nagyon ügyesen beszél. Petivel imádják egymást, mindig mikor meglátja mondja, hogy: Pepe. :) Odabújik hozzá, puszikat ad neki, Peti pedig (valószínüleg nem szándékosan vagy igen?) megsimogatja a buksiját :) Szóval úgy tűnik jó pajtások lesznek.

Dorka, példátokat követve mi is naptárakat adunk ajándékba - nagyiéknak és a dédinek. Tegnap neten meg is rendeltük - a rossmanban. 5-10 nap alatt készül el. :):)

Nikó, jó hogy jöttél :) Gratula a házak gyors eladásához :) Egyébként ha megnyugtat, Petit nálunk a mai napig nehéz becsempészni az ágyába :roll: Napközben nem is lehet, akkor az ölemben alszik. :? Este fürdetés után simán berakom az ágyába, éjjel viszont megint ügyesnek kell lenni. Egyszerűen amint leérkezik a feje, kipattannak a szemei és nekiáll gőgicsélni :shock: :shock: vagy sírni.
Most éjjel pl. felébredt 1/2 3-kor és 5 óra volt, mire visszaraktam aludni, mert Ő urasága inkább játszott volna. :(

Vicky, éjjel 3/4 4-kor mi is ébren voltunk :) :roll:
Szuper, hogy Levente ilyen ügyesen fejlődik, biztosan akkor fog jönni, mikor Ő jónak tartja :)

Ünnepek: Mi évek óta anyósékkal vacsizunk és ajándékozunk. Ilyenkor anyós pajti főz :):), én meg csak élvezkedem :)
A menü pedig mindig ugyanaz (mivel mindenki imádja): halászlé, sült liba rozmaringos krumplival és párolt lilakáposztával. Majd beiglik. Bár bátorként idénre én beígértem egy karácsonyi kuglófot vanilia sodóval és csokiszósszal. Aztán persze meglátjuk mi lesz belőle :)

Na, megyek gyorsan fürdeni, Apának kaját készíteni mert Peti tegnap este óta csak 40 ml-t evett, nem tudom mikor fog besírni, hogy éhes.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jaj, még egy gyors kérdés!

A doki csak akkor ír fel szopi alatti fogigátlót ha már megjött rendesen? Mert nekem egy napig volt ez a nagyon erős barna folyás, aztán kész. Azóta se semmi. S gondolom így nem fog felírni.
Eléggé unom már a gumit. :oops: :oops: Nekem egyébként is mindig olyan illúzió romboló volt. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné van fgátló amit a szopi alatt lehet szedni (én nem szedtem) de elég rossz tapasztalatokat olvasok róla!

Naptár nálunk is lesz idén is csak még össze kéne rakni ááááááááááááá

Vicky nagyon örülök hogy minden rendben nálatok!
alakul az új munka de elég lassan...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky, inkább majd ha kint lesz Levente, addig meg csak pozitív dolgokkal foglalkozz, szedd majd a homeos bogyókat, masszírozd a gátad, s idd a málnalevél teát, meg ha valami praktikát még hallassz, szerintem vesd be! A lényeg, hogy ne stresszelj a szülésre. Gondold végig, hogy szeretnél szülni, beszéld meg a szülésznővel, meg a dokival, de ha menet közben nem úgy alakul, akkor se ess kétségbe, hagyd magad sodorni. Legalábbis én így tettem. Amit nem szerettem volna, az nálam szinte minden bejött, amit meg igen, az meg szinte semmi. :evil: Nekem nagyon sokat jelentett, hogy bent volt Zoli is és anyu is végig, bár nekik nem volt annyira jó. Amit már írtam is, a nyomásnál mindenképp próbálj meg meggyőződni róla, hogy jó helyen, jól nyomsz-e. Nekem szerintem itt csúszott el a dolog.

Köszi lányok a privis reagálásokat, jól estek!

Úgy látom mindenhol naptár lesz az ajándék karácsonykor. :) Mi is azt találtuk ki. Pénzünk nagyon nem lesz, ezt meg saját magunk megcsináljuk itthon, Zoli talált egy jó naptárszerkesztő programot, s én már ki is találtam, hogy lehet jól összeállítani. Mellé meg terveztük, hogy Alex képeiből / vagyis az esküvőnktől mostanáig/ összeállított dvd-t kapnak mellé.

Ami az ágybacsempészést illeti, különböző praktikáim vannak már kifejlesztve, de hol az egyik, hol a másik a nyerő, csak nem mindig tudom kitalálni, épp melyik lesz a jó. Van,hogy pólyába csomagolom, van amikor csak egy nagy puha fürdőlepedőbe, s úgy büfiztetem s ringatom el kézben, s ha így teszem le, ha nem is elsőre, de általában 3.-ra alszik tovább. Van egy szivacs oldaltkitámasztónk, abba szoktam még becsempészni, s úgy betakarni, hogy a szivacs alá bedugom a takarót, különben ha lerúgja magáról, felébred. A lényeg, hogy az ágyat, meg a szivacsot, takarót elő kell melegíteni. Rájöttem ugyanis, hogy ha ölben van, ugye én melegítem, aztán meg berakjuk a hideg ágyba, hideg takaróval, az felébreszti.

Hasfájásra mit szoktatok alkalmazni? Alexnek elég sokat fáj a pocija, én édekömény teát szoktam neki kicsit adni, de mondta a védőnéni, hogy homeos bogyót is adhatok nyugodtan. Általában evés közben jön rá a hasfájás, aztán mire elmúlik, megint olyan éhes, hogy akkor azért ordít. Néha viszont nem veszem észre az átmenetet a kettő között, s azt hiszem még fáj a pocija, közben cici kéne. Ráadásul vagy két napig alig mertem megetetni, nehogy fájjon a hasa :oops: . Aztán rájöttem, hogy nem az én hibám, úgyhogy túl léptem rajta. :wink:

Na, jó sokat írtam, látszik Alex alszik. :lol:

Pusz mindenkinek NIkó

Kép
nikóska

Kép első fotó Kép A büszke apa Kép Anyával Kép A kis manó Kép Majdnem mosoly :)

Kép
nikóska

sehol senki két napja???????????????,

Niko nagyon édes a kisfiad!!!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

tényleg nincs nagy forgalom itt...remélem mindenki jól van, csak ennyire elfoglalt...

Pinkiné, jól hangzik a karácsonyi menü! A kuglóffal hozzánk is elkanyarodhatsz majd :wink: :lol:

Nikó, nagyon édi Alex baba! Nem is újszülöttnek néz ki, pedig ahogy nézem az első képek a kórházban készültek!

Esztora, hogy vagytok? Jön Nyunyihoz a Miku holnap? :wink:

Mi jól vagyunk, a babócám a vonalzón átugrott az utolsó kockába :lol:

Még 2 hétig szeretném legalább, ha Levente bent maradna, Apa 20-tól itthon van és akkor már a 38. héten leszünk, úgyhogy utána nyugodtan jöhet, amikor szeretne :D

Jóslóim már voltak, és érezhetően lejjebb van a pocim, a doki szerint is elkezdett beilleszkedni a kis buksija. Nem lesz óriásbébi, de nem is bánom :lol: Hétfőn 2100 g körülinek becsülték. Elkezdett vizesedni a lábam, úgyhogy Apa szigorú pihire ítélt, mindenhová hoz-visz, azt mondta, egyedül nem enged sehová már el...

Pussz

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Vagyok én is, csak 2 napig nem volt nálunk villany, tegnap meg nem engedett be a babanetbe.

Nikó: nagyon édi a Babácskád, főleg azon a képen, amin a válladon alszik tátott szájjal.
privit még nem olvastam, majd írás után.

Pinkiné: tudtommal a Cerazette az egyetlen fogigáltó ami szopi alatt szedhető, nekem a 6 hetes kontrolon írta fel a doki, úgy hogy még nem volt vérzésem. Semmi bajom nem volt vele, most hagytam abba amikor babát terveztünk. Nekem nem jött meg tőle, viszont a sógornőmnek kb 1 hónap után igen. Nekem azt mondta a dokim, addig véd, amíg meg nem jön a vérzés. Kérdezz rá, aztán döntsd el.

Kedden voltam Uh-n, minden rendben volt. Nyaki redő 1,3 mm, tehát bőven a határ alatt van. ülőmagasság 5,5 cm, a többi adatot nem jegyeztem meg, de a doki mindre azt mondta hogy a korának megfelelő. Megint idősebb pár nappal, mint gondoltam, doki szerint már 12+2,3 nap lehet. (én még 11+5-nél tartottam) Folyamatosan mocorgott, kalimpált a pici kezecskéivel, lábaival, nem tetszett neki, hogy molesztálják. Dec 30-án megyek afp vérvételre, majd azután pontosítjuk a korát.
Jó volt látni megint egy picurkát, aki a pocimban mocorog. Enci már olyan rég volt ekkora, el is felejtettem milyen jó érzés így látni.
TEgnap reggel meglátogatott Rókakoma. Hát, nem mondom hogy örültem a találkozásnak, talán nem lesz gyakori vendég. Szedem szorgalmasan a sepiat, eddig jó is volt, most nem tudom mi történt.
vivi79

Vicky igen jön Nyunyihoz a Miki hoz neki bilit :lol:
ugy volt hogy lesz igazi Mikulás is de Kárpátaljára kellett utaznia így nem tud jönni :(

Barátnőm babát vár 13 hetes :lol: és valószínű hogy kisfiú!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Csak bekukk, szegény Alexnek rengeteget fáj a pocija, úgyhogy alig alszik, ha meg sikerül elaltatni, akkor meg meg sem merek moccani, nehogy felébredjen.

Vicky, igen, az első két kép a kórházban készült, ráadásul a születése után, elvágták a köldökzsinort, megfürdették, felöltöztették, s utána. Úgyhogy ott még tényleg újszülött volt, kb fél órás lehetett, vagy még annyi sem. Ez alatt az idő alatt stoppolt a doki engem, s utána kaptam meg szopizni.

Most megyek is, pusz mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

Nikó, gyönyörű a kisfiad!!!! És annyira-de-annyira szépek vagytok együtt is!!! Drukk a jobb alváshoz!

Viki, mindjárt Te jössz, jaj, de klassz. Mintha most lett volna, mikor indultatok Amerikába és mesélted a jó hírt! Vigyázz is magadra, tök jó, h a férjed így vigyáz rád!

Esztora, lehet, h jobban jártatok, h nem volt igazi Mikulás, lehet, h nem értékelte volna még Nyunyi. Az ovisoknál már biztosabb a siker, bár a mi ovinkban volt, aki előre félt tőle. Nem tudom, bevitték-e végül ma a kicsit, amikro a Mikulás jött. A fiamnak tetszett, dehát ő már nagy 6 éves. Holnap ünnepeljük itthon. (Nekem viszont már sok egy kicsit ez a december. Megvan minden ajándék, de bele is fáradtam. De az is lehet, h "csak az a bajom, h fájdogál a torkom.)
Képzeljétek, lehet, h adok tejcsit egy ismerős babának. Megkérdezem majd egy védőnő ismerősömet, mi minden kell ehhez, de olyan jó lenne egy kis tejtesvér! Dorónak meg már biztosan nem hiányzik, amivel esetleg kevesebb így.)

Kép

Kép
nán-dorka

Mikulásnapi kedvesség:

Doró, amikor már jó sokat szopizott, felnéz rám a ciciről, és azt mondja: "Hurrá Anya!"

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka Nyunyinak már tavaly is tetszett a mikulás ,ismeri Gyuri bácsit.
megvettem neki a bilit!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Élek még én is!
Velünk minden oké. Nem sok szabadidőm van Flóra mellett. Nem azért mert "rossz" hanem mert annyira igéyneli a társaságomat. Ha már nem lát akkor nyüszizik. Egyébként csoda jó vele minden nap. Egyre jobban imádom. Nem is tudom hogy lehet ennyire szeretni! :D
Nagyon vicces a csajszi egyébként. Olyan szinésznő hogy csak na. :lol: Látnátok miket produkál ha fel akarja magára hívni a figyelmet. Tegnaptól próbál mászni. Olyan kis vicces. Ahogy feltolja a popóját és löki magát a lábával. Halad is csak nem előre fele hanem hátra. :lol: Tiszta mérges olyankor mert egyre távolabb kerül a játékaitól. Mostmár állandóan ülni akar. Imádjuk Őt!

Én megint kezdek betegeskedni.Tegnap óta tiszta nátha vagyok meg fáj a torkom. Egész eddigi életemben nem voltam ennyiszer beteg. Arra gondolok a férjemmel hogy Flóra szopival mindent kiszív belőlem. A vitamint meg nem tudom minden nap bevenni mert sajna így is szorulásom van hogy csak na. És a szülésóta aranyerem is. Nagyon szenvedek vele.

Szerintetek mit csináljak? Nektek volt ilyen? Van rá vmi speckó kenőcs??

Nikó!

Nagyon édes baba Alex!! Jó nagy legény!

Nándorka!

Éedes lehetett Doró mikor ezt mondta neked.

Esztora!

Kivi leszek Nyunyi hogy reagál a bilire! MAjd gyere beszámolni.

Vicky!

Nem semmi hogy már itt tartasz. Tényleg olyan mintha most jelentetted volna be hogy csíkos lett a teszted. :D
Sajnálom hogy a tali nem jött össze. :(
csipcsab

Ja még azt akartam kérdezni hogy még ugyan csak most van jövőben a fogunk de Flóra az inyével már most úgy harapja a bimbómat hogy csillagokat látok. Rászólom hogy nem szabad és rámnéz és belenevet az arcomba. :lol:

Mit lehet csinálni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2009.01.30 12:36-kor.
csipcsab

Nyunyi imádja a bilijét -tologatni a nappaliban :lol: :lol:
meg mellé pisilni is szeret de hát még csak barátkoznak :wink:

Képzeljétek ha telt ház lesz akkor kb. 1400 emberrel fogunk szilveszterezni és régi nagy kedvencem az And One is fellép
egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=BKv5dGoO ... re=related

Marietta Flóra egyszerűen gyönyörű

B.nőmnek a múlt héten megszületett a 3. gyermeke a gyerekkori b.nőm pedig babát vár!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!
Zajlik az elet:)

Varjuk mindenkitol a Mikulasos kepeket!:)

Marietta,
Flora csodaszep!!!!!!!!
Ez a mosoly,olvadok!!!!!!!!!Halali lehet a maszasa!!!
Biztosan a szopi miatt van,hogy betegesebb vagy!!!!!Ez tuti!Egyel ezerrel gyumiket az jo lesz az emesztesednek is!(es +c vitamin!!!)
Nekem is volt brutal aranyerem szules utan,aztan visszament,de elofordul,hoyg elojon,de nemolyan mertekben.
En mar tobb kenocsot is hasznaltam,Reparon,Sperti,Hemorid...de allitolag a Sudocrem is jooo!Probald ki valamelyiket,hatha!Segitenek,de az etkezesre nagyon kell figyelni,mert ha az nem okes,akkor ugyis ki fog jonni,hiaba huzza vissza a krem!

Nandorka,
de edes Doro!Olyan jokat mondanak neha,Attila is mar rengeteg szot mond,behalok tole!Es hihetetlen,hogy mar lehet veluk viccelodni,ertik,van humorerzekuk!

Esztora,
Bili:)
Attilanak mar regota van,ruciban raul,de pucer popsival nem tetszik neki....majd kialakul...

Vicky,
allati izgiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Mar megvan kinek uzensz??nem emlekszem...
Hu de jo,megint lesz egy babank!!!!!:)

Niko,
Alex nagyon szep baba!!!!!!!!!Sajnalom,hoyg hasfajos es nagyon aterzem,Attila is az volt.Remelem nalatok nem huzodik honapokig.
En infacolt hasznaltam,valamelyest hasznalt,de szerintem nem csodaszer....massziroztam is neki sokat es nalunk az is bevalt,hogy kb betartottam a 3 orat ket hami kozott.Ha elobb evett,gyakran volt orditas.Kitartas!!!!!!!!!++
Szuper,hogy sikerult eladni a haza es ujat is talalni,nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!

Vivi,
orulok,hogy minden okes a kistesoval!!!!

Adri ezer eve nem volt!
Es meg sokan masok sem....mi lehet veluk?????
Orsi is sokat jar a fejemben....
Szeri,Ragota(tesojaekkal is mi lehet)???
Bodzi??????
Fiona vegleg eltunt:(
Merire is sokat gondolok....

Nalunk nehez volt a het,most volt a temetes....:(
Mi is voltunk Mikulasozni,Sogornomeknel van minden evben,egy rokon beloltozik,nagyon profi.Attial elso percben megijedt tole,aztan meg mar nagy haverok lettek.Meg persze a 3 uncsiteso is csucs volt,ahogy verset mondtak,meg ilyenek.Majd en is hozok kepeket.
A haz szuerul all, a heten jonnek az acsok!!!!!!
Holnap egesz napra jon Anyosom,mi megyunk ferjemmel karacsonyi korutra,meg elmegyunk a Bodies kiallitasra,mert mar ezer eve el akarunk jutni es mindjart bezar!!!!!!
Amugy Attila oriasi huncut,nagyon nagy rosszasagokat csinal (pl multkor leallitotta a mozgolepcsot egy ovatlan pillanatban,mikor Apjaval mozgolepcsoztek a H&Mben..egyszercsak lenyult es megnyomta a gombot.....de sorolhatnam a jobbnal jobb sztorikat.Mindenre felmaszik,de mindenre!!!!!Iszonyat huncut!De ugyanakkor meg tunderi,sokat dumal,nagyon okos (elfogult anya:) )rengeteg midnent tud mar,epiteni,konyvet lvasni imad,kedvencei a Tesz Vesz Varos reszei es az AnnaPetiGergo minden konyve:)Rajzolas is nagy kedvenc,meg az autozas,de hat minden erdekli!!!:))))

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Csajok!

Ma reggelre megjött rendesen. Attól lesz tejem ugye?
Vagy a biztonság kedvéért irassak tápit hogy azért legyen itthon?? :roll:
csipcsab

Csipcsab: én úgy tudom a mensi miatt nem változik a mennyiség, csak az ize, ezért van olyan gyerkőc aki nem nagyon akarja elfogadni. nem saját tapasztalat, másoktól hallottam.
vivi79

Vivi!

Köszi a gyors választ!

Flóra még szopizik. Remélem így is marad.

Hogy vagy??
csipcsab

Arwen!

Jó lehetett a mozgólépcsős sztori. :lol: Jót nevettem.

Nyunyi is vicces lehet ahogy tologálja a bilijét! :lol:
Látom magam elött.
csipcsab

sziasztok!

Marietta, Flóra gyönyörű! Ez a kis mosolygós kép, elolvadok :lol: :lol: :lol:
Én is sajnálom a talit. Szerintem már egyedül nem indulok neki :roll: Na majd bepótoljuk jövőre, csinálunk egy babás talit :wink: :lol:

Arwen, majd többeknek is üzenek, ha magamnál leszek, akinek megtalálom a számát (biztosan megvan Szerika, Nándorka, Marietta, Pinkiné - bár semmi sem biztos, tegnap kitöröltem mindent a telómból, most próbálom helyrehozni :? :lol: ).
Szuper, hogy ilyen jól halad az építkezés! Tegyél képeket a képtárba! És a mikuzásról is!

Dorka, jó ez a tejadás, remélem összejön! Nem semmi, hogy még mindig ennyi sok tejcsid van!

Csajok, mindenkinek csináltak strepto szűrést szülés előtt? Az én dokim meg sem említette. Na majd jövő héten rákérdezek... :roll:

És még egy kérdés: szerintetek lehet normális, hogy tegnap találtam egy csomót a mellemben? Aztán eltűnt, azóta nem érzem. Lehet tejmirigy? Úgy bepánikoltam este és szegény Apát is jól beparáztattam :roll:

Kép
vickybabe

Viki, orvosodat nem lehet felhívni? H ne kelljen jövő hétig izgulnod ezeken.
lehet sztem tejmirigy, és a lényeg, h nincs már ott
csináltak streptot, de pl. házidokim azt mondta, h nincs nagy jelentősége, minimális az esélye, h baj lehet bwelőle.

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, én várom majd az örömhírt!!! :wink:

Flóra gyönyörű! Szopiban legfeljebb átmeneti nehézséget okozhat, de sokaknál semmit.

Arwen, írj még Attiról, édi lehet!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok, csak bekukk, olvasni volt időm, de már hosszan írni nincs erőm.

Marietta, én aranyérre Aloe Capensis nevű homeos bogyót szedtem, 3x vagy 4x 5 db-ot, az nagyon hamar levitte. Próbld ki.

Vicky, szorítok!

Többieknek sok pusz, ha lesz erőm, időm jövök.

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Vicky: nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :D :D :D
Drukkok mennek nagyon, nekem küldheted az smst, remélem épp laptop közelébe is leszek és tudok tudósítani. Majd mondom a férjemnek,hogy hagyja itthon a gépet :)
Sztem is lehet tejmirigy, amit éreztél, nem hiszem, hogy csomó lenne, persze azért majd a dokidnak mondjad.

Alex nagyon szép baba és persze Flóra is valami csudaszép kislány!

Sajna mi nem tudunk képeket feltenni jelenleg, de majd ha elköltöztünk, akkor pótlom.
Most úgy néz ki, hogy januárban már tudunk költözni. De jó lenne... Amúgy a lakásunk már készen van, még a konyhabútor most készül, de az is kész lesz nemsokára és utána már tényleg csak a közműveken múlik minden.
Mikulás klassz volt, Balázs mondja, hogy Mi :) Ő csodálattal nézett minden télapót, sajna mi igazival nem találkoztunk, de a mindenféle mű télapót szerette...

Hűha, mindjárt lemerül a gép, bocsi, most befejezem mielőtt elveszik, amit írtam, aztán majd folyt. köv.
szerika

Vicky: nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :D :D :D
Drukkok mennek nagyon, nekem küldheted az smst, remélem épp laptop közelébe is leszek és tudok tudósítani. Majd mondom a férjemnek,hogy hagyja itthon a gépet :)
Sztem is lehet tejmirigy, amit éreztél, nem hiszem, hogy csomó lenne, persze azért majd a dokidnak mondjad.

Alex nagyon szép baba és persze Flóra is valami csudaszép kislány!

Sajna mi nem tudunk képeket feltenni jelenleg, de majd ha elköltöztünk, akkor pótlom.
Most úgy néz ki, hogy januárban már tudunk költözni. De jó lenne... Amúgy a lakásunk már készen van, még a konyhabútor most készül, de az is kész lesz nemsokára és utána már tényleg csak a közműveken múlik minden.
Mikulás klassz volt, Balázs mondja, hogy Mi :) Ő csodálattal nézett minden télapót, sajna mi igazival nem találkoztunk, de a mindenféle mű télapót szerette...

Hűha, mindjárt lemerül a gép, bocsi, most befejezem mielőtt elveszik, amit írtam, aztán majd folyt. köv.
szerika

Folyt. köv.

Angyalkrisz, gratula a lakásotokhoz! Remélem jól érzitek majd magatokat az új helyen és gondolom jobban is elfértek. Kistesó projekt így most hogy alakul?

Fioonát én is hiányolom, írjak neki iwiwen, hogy mi van velük? Vagy valaki tartja vele a kapcsolatot, tud róluk valamit? Remélem nem bántottuk meg semmivel...

Orsit is hiányolom.

Arwen, részvétem. Sajnálom, hogy most így kijut nektek a temetésekből. :( Klassz, hogy halad a házatok. Jövő nyárra kész lesz? Jó ez a mozgólépcsős sztori :D

Porsi is rég jelentkezett és Bodzi is...

Marietta, ne aggódj, a mensi nem befolyásolja a tejedet, úgy olvastam valahol hogy csak megváltozhat az íze, amit a babák érzékelhetnek...

Pinkiné, hogy vagytok?

Nán-dorka, ti még jártok Doróval úszni?

Vivi, látszik már a pocid? kezd növekedni? Enci érzékel belőle valamit? Milyen érzés újra más állapotban lenni?

Ragota, ha ráérsz, akkor jelentkezz, írj Nimródról! És persze Csongiról is várjuk az újabb híreket.

Édes lehet Nyunyi, ahogy tologatja a bilijét. Ismerős a szitu, mert Balázs is ezt csinálja. Meg rá szokott ülni, de csak ruhában...
És... Bali már mondja, hogy kaka, persze miután bekakilt, na meg amikor pukizik, akkor is mondja. Mostmár csak azt kellene megtanítani neki, hogy előtte szóljon :)

Remélem mindenkinek írtam és tényleg bocsi,hogy csak ritkán jövök.:oops:
szerika

Szeri: nem haragszunk amiért ritkán jössz, inkább örülünk amikor jelentkezel. A házhoz gratula, akkor most már látod a végét?
Pocim nem nől látványosan, nem nagyobb mint 8 hetesen.
Amúgy jó megint más állapotban lenni, de azért másabb, mint az első. Enci annyira leköti az időmet, nem igen érek rá, csak gondolatban foglalkozni Vele. Amúgy aranyos Enci, ha fekszem felhúzza a pulcsimat, és ad puszit Pocinak. Ha ott van Apa is, akkor utána mutogat rá is, hogy Ő a soros.
Beszélni nem nagyon akar, csak gagyog, de azt sokat. Állandóan pakol, mindent mindenhova. Már nem tagadja le ha van kaki, mutatja a pelusát, hogy hol van. Bilink még nincs, szerintem még korai neki.

KÖRKÉRDÉS: MIT VESZTEK GYERKŐCEITEKNEK KARÁCSONYRA? Nincs túl sok ötletem, ami volt azt a két mama kimerítette. Tud valaki javasolni valamit?
vivi79

Jaj de édes Enci, ahogy felhúzza a pulcsit, meg mutogatja Apának, hogy ő is puszilja meg :)
Nem akarod bölcsibe adni igaz? Otthon akarsz maradni mindkét gyerkőccel? Lesz segítséged?

Mi Balinak karácsonyra benti sátort vettünk, aminek van alagútja is. Nagyon szeret bújkálni, szerintem tetszeni fog neki. A szüleim tanulókutyust vettek neki, annak is örülni fog, meg szereti a vauvaut, meg ha valaki énekel, akkor tátott szájjal hallgatja. A másik nagyszülők pedig szintetizátorféleséget vettek és távirányítós autót (ezt mondjuk nem hiszem, hogy tudja majd használni, csak később). Könyvet is kapni fog, állatosat, imádja az állatokat. Déditől meg dobot kap.
Enci miket szeret? Szerintem annak megfelelően kellene neki kitalálni valamit, mert Balázst se minden játék érdekli, ezért próbáltunk neki olyat választani, amivel játszani is fog.
szerika

Na nálunk mára beköszönt az a tetves szájpenész.....
már voltunk dokinál utána néztem a homeos dolgoknak az ecsetelés mellett.nem hiányzott ez most

Marietta Nyunyi júliusi nekem már szeptemberben megjött még is 15 és fél hónapos koráig szopizott,ne aggódj!

Szia Szeri!!!!

Vivi Nyunyi ikeás mammut asztalt kap székkel,Anyutól meg hó álló nadrágot (naggggyon remélem hogy tudjuk majd használni)többiektől nem tudom mi várható

Viki nagggyon boldog szülinapot!!

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok köszi a megnyugtató válaszokat szopi ügyben. Szerencsére továbbra is elfogadja a cicit.

Viszont ami megint aggaszt az az hogy a múltkori 32dkg havi hízása miatt 2 hetente kellett mennünk mérésre. Az első 2 hétben hízott 42 dkg a mostaniban meg állítólag csak 10dkg. Viszont az egész havi hízása meg jó. De az se biztos hogy igaz ez a 2 heti 10dkg hízása mert a mérleg 2 súlyt mutatott. :shock: 1x 6600-at aztán 6980 grammra mutatta Flórát. Persze a kevesebbet írták be. Ahelyett hogy hagyták volna a francba az egészet mert szarakodott a mérleg.

De közbe mondták hogy ne idegeljem magam mert nagyon jó kis husis nyugodt baba. Hízik is. Akkor meg minek stresszelnek mégis vele??
Unom már.
csipcsab

Vicky!

Nagyon Boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Vicky,
nagyon boldog szuletesnapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok nagyon!!!

Szerintem siman lehet tejmirigy,ilyenkor mar nagyon dolgoznak..de kerdezd meg a dokidat,biztos,ami biztos!
Strepto szures,igen volt,es tudtommal elegge fontos,mert ha van baci,akkor antibiotikumos kezelest kell kapnia a mamanak es a babanak is...kerdezz ra a dokidnal mindenkeppen!

Marietta,
ne aggodj a szopi miatt,ahogy irtak a tobbiek az ize valtozik,de azert nagyreszt ez nem zavarja a manokat.

Szeri,
de jo,hogy beneztel!!!!!!!!!!!!!!
Orulok,hogy a lakas kesz!!!!!Szuper lett????:)Kepeket kuldesz?Vagy teszel a keptarba?Nagyon kivancsi vagyok!
Isteni erzes,nem?:)
A haz tenyleg jol halad nagyon,a heten kezdenek az acsok.Tegnap mar lepcson mentem fel az emeletre,meg le a pincebe:))
Kb nyar elejen leszunk kesz,ez meg a jovo zeneje:)

Vivi,
Enci de edes lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karacsony:
Attila is Mammut Ikeas asztalt kap szekekkel :lol: :lol: :lol: (ugy latom ez slager:) ),meg meg valami jatekot ki kell talalni neki,Anyosektol vonatot,Anyumektol szerszamkeszletet (ha jol emlekszem..)meg meg valamiket...az a baj,hogy nem mindent tudok...Sogornoeket sem!
Tolunk meg kap TeszVeszVarosbol kettot es AnnaPetiGergobol meg kettot.

puszi

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
ne idegeskedj ezen a suly dolgon,legyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minden ok Floraval!!!!!!!!!!!Puszillak!

Kép

Kép
arwen07

Köszönöm lányok, aranyosak vagytok! Ennél szebb ajándékot, mint hogy Levente ott mocorog a pocakomban, nem is kaphattam volna :lol: :D

Szeri, de jó, hogy halad a lakás, januárig már nem sok idő van! Kitartás!

Marietta, én is biztos ilyen aggódó leszek, de így "kívülállóként", tényleg nevetséges, hogy egészséges gyönyörű babák szüleit ezzel idegesítik! Flórán látszik, hogy egészséges, mint a makk! :lol: Mi lenne, ha nem vinnéd mérésre? Vagy ez kötelező? Úgyis megérzed, ha gond lenne...

Esztora, sajnálom a szájpenészt...vajon mitől jött ki? Remélem hamar elmúlik...a szilveszter meg biztos nagyon szupi lesz. Mi az idén tutira itthon töltjük (na jó, lehet, hogy a kórházban :wink: :lol: )

Arwen, de jó lehet látni, ahogy halad a házikó! Nyár sincs már messze, bár gondolom addig mennyi utánajárás lesz még vele...de utána milyen jó is lesz majd!

Vivi, azért dobhatnál egy pocifotót! Csak hogy később tudjunk mihez viszonyítani :wink: :lol:

Nikó, remélem már jobban vagy! Éjszakák hogy telnek?

Köszi a streptos és tejmirigyes infókat. Hétfőn megyünk a dokkerhoz, majd kifaggatom.
Streptoról én is pont ezeket az ellentétes nézeteket hallottam, amit Dorka és Arwen írtatok, hogy egyrészt fontos, másrészt meg nem megbízható a szűrés. :roll: Jaj annyi ilyen van, sokszor jobb lenne, ha nem olvasnék semminek utána :roll:

Csajok, nálatok a jézuska hozza az ajándékot, és a fát karácsonykor? Én még nem tudom, hogy legyen, pároméknál volt jézuska, nálunk nem.

Puszik

Kép
vickybabe

Csajok!

Flórának kibújt a foga!!!!!!!!! :D
csipcsab

Marietta
:)))))))))))))))
Melyik?
Sulymeresre en is jaasolni akartam,hogy ne vidd le.Mondd azt,hogy nem ertek ra abba az idopontban es kesz,vagy egyszeruen nem viszed le.Felhivnak vagy mi?

Vicky,
majd teszek kepet a keptarba,csak mindig elfelejtem :oops:
Ne olvasgass a neten!!!!!!:)A dokid megmondja majd a frankot!Nyugi!
Nalunk az ajadekokat a Jezuska hozta gyerekkoromban es fantasztikus volt igy az unnep,olyan misztikus.Nagyon rossz volt a kiabrandito valosag,mikor megtudtuk,hogy nem...
A fat viszont mi diszitettuk,azzal vartuk Jezuskat.
Nalunk igy lesz a gyerekekkel.:)

Esztora,
franya szajpenesz!Van ra homeos bogyesz,en ezt nem is tudtam...mondjuk nekunk nem volt,hala Istennek...

Kép

Kép
arwen07

Niko,
olvastam a szulesedet,hat nem volt egyszeru,de Alex elfeledteti a nehez szulest,hidd el!Elhalvanyul,megszepul majd minden!
Remelem jobbak mar a nappalok-ejszakak.

Merivel mi lehet?

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Bal alsó! :lol:
Hát nem tudom hogy szólnának e ha nem vinném mérésre. :roll:

Viszont tegnap óta olyan nyögvenyelősen eszik. Lehet azért hogy mensizek?? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2008.12.10 13:46-kor.
csipcsab

Sziasztok!
Mi is élünk virulunk, csak épp Gabcsi a dackorszak kezdődő szakaszában van és minden másodpercemet leköti, este meg hulla vagyok, fáradt, ideges... szóval nem egyszerű. de már olyan okos nagy fiam van :lol:
Kistesó a vetélés óta nem jön össze, pedig szorgosan próbálkozunk. Majd januárban megyek vérvételre, aztán mondanak valami...
Tettem a képtárba új képeket.
Megyek is, mert mindjárt balhé lesz, hogy nem segitek garázst épiteni :D

Vicky,
rajtad a világ szeme :)

Marietta,
gratula a foghoz :)

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X