Új privát üzeneted érkezett!

Lidike szorítunk neked!:)

Kép

Kép
nettke76

Szia Ervin,köszi,hogy jelentekeztél,nem tudom honnan van ennyi erőd?! Én is remélem,hogy néha benézel ide hozzánk és hozol nekünk híreket Oliról,mert szeretnénk tudni,hogy van...vagytok.

Kép
Kép
josi

Dadomi,nálad rend van már? Mi most csináltunk kupit,pakolunk a Noémi szobájába :? most épp szünet van,mert Csilla alszik.
Kismamiknak drukkolok,de jó van megint kiért izgulni :lol:

Kép
Kép
josi

Köszi Dadomi ,ma át is utalom.

Kép
Kép
josi

Josi! Haladok vele, remélem hétvégére már csillogni fog minden :wink: Csak a hálónk készítése leállt, párom két napja azon gondolkodik, hogy a szegélylécet hogyan rakja fel :evil: :evil: :evil: :evil: Én tudom, hogy jó munkához idő kell, na de ennyi???? :shock: :shock:
De mire végzünk a hálónkkal kezdhetjük a fürdőt is :? Képzeljétek tegnap elkezdett leválni a csempe a falról, kb 3-4 sor úgy elég jó nagy területen a mosógép és a kád között - Cseriani te láttad a fürdőnket, el tudod képzelni kb mekkora rész lehet. Szépen megindult lefelé, most jó nagy hasa van a falnak. Két szomszédunk is mondta, hogy náluk is így jött le a csempe. Mivel még ez az eredeti állapot a fürdőnkben, felújítva még nem volt, valószínű elöregedett, meg eleve szarul rakták fel nem csemperagasztóval, hanem csak bele a vakolatba :evil: :evil: :evil: Hát erre most nagy szükség volt karácsony előtt... Na mindegy.... Timi családja is jobban örült volna, ha csak a csempéjük esik le, és nem ez a tragédia történik. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

A baj "csőstül" jön vagyis csempéstől? :lol: hát elhiszem mennyire kívánjátok most ezt a fürdő felújítást. Nézd a jobbikoldalát,karácsonyra lesz szép fürdőd is nemcsak szép hálód :wink:
Én eléggé le vagyok maradva az ajándékokkal,még csak gondolatom sincs mit kéne venni a lányoknak :roll:
Csillával eggyütt Apjuk is elaludt,de most már ébredhetnének,mert nemsoká jön Noémi :evil:

Kép
Kép
josi

Josi a fürdőfelújításra most nincs kapacitásunk, ahhoz előbb sok pénz kellene :? Ha egyszer nekiállunk a fürdőnek, az nagy meló lesz, mert a csöveket is ki kell akkor cserélni a falakban, szó szerint új fürdőm lesz akkor. Még a régi fajta fehér csempe van a fürdőnkben, majd ahol leesnek a csempék, oda lesz rakva egyenlőre másik fehér sima csempe. Ennyire telik most csak egyenlőre. Most a szobákat csináljuk, a gyerekszobát már tavaly padlóztuk, most a mi hálónkat (egy éve kerülgettük már a padlólapot, együtt vettük még a gyerekszoba padlójával :? ) Aztán majd jön a nappali, de ott a fele laminált padló lesz, a másik része járólapos, és majd itt bent lesz a konyha, a mostani konyhánk meg szoba lesz. Még nem tudom mikor, de a burkolást meg kell csinálni, mert a padlószőnyeget fel kell szedni a gyerekek miatt, meg amúgy is tök undorító már. Fontosabb most az, hogy minél kevesebb allergén területet hagyjunk a lakásban, a padlószőnyeg meg aztán az rendesen. A csempétől nem lesz bajuk, a szőnyegtől meg lehet.
Aztán szép lassan meg lesz minden.

dadomi

Lányok...ma hallgattam a Slágert....és a sláger angyal hallatán Timi családja jutott eszembe...

Nagyon kényes téma ez, ezért csak óvatosan kérdezem meg, hogy szerintetek...javasoljuk a kis családjukat?

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!
Petra, én is nagyon óvatosan: szerintem ne... Talán inkább jövőre... Vagy nem is tudom. Most ez olyan, hogy kimennek a családokhoz meglepetéssel, vagy mi ez? Hát, nem tudom... Majd többiek megmondják...
Dadomiiii, ez naggyon durvaaa! Most akkor csempézhettek is basszus...Lidike, drukkdrukk, a 9. hét, hát az tök jó, nem is annyira az elején vagy!
Majd mindjárt nézem a képeket is, meg írok többet is, csak most rohanósban vagyok.

been

Nettke, ez az ecetes nagyon jó... nekem is sokszor fáj a fejem, de nem próbálom ki, ha kipróbálnám szerintem soha többet nem fájna a fejem... Fuldoklom az ecettől. De a borsmentás bedörzsölés nagyon jó bír lenni, migrénnél is, nem szünteti meg, de enyhíti kicsit a fájdalmat.
Jó apázást! :wink:
Josi, ti mit pakoltok? Átrendezitek Noémi szobáját?
Dadomi, ez durva meló összességében, de aztán ha készen lesz, nem győzitek majd csodálni, de jóóó is lesz akkor... :D

been

Been...én is gondoltam, hogy korai...csak megpróbáltam, hátha....
Igen, azthiszem ajándékokat visznek, és pénzt....

Kép
Kép
petra78

Öregem........... bepötyögöm a mondani valóm erre a fiam eltünteti egy tenyér csapással :evil:

Josi:jó pakolászást.

Dadomi,nálunk csavarral van rögzítve,a csavart meg sziloplasztal eltüntettük-ja a szilonak ugyan olyan szine van mint a szegélynek.
Sőt a nappalink köves és parketta szegélyt rakattam oda is.nekem így jobban teszik ,mint ha járólapból lenne.

Fú most akkor nekieshetsz a fürdőnek is :cry:

Netke: ecet,hmm...ma takarítottam a mosogatómat 20%-sal ,nem éreztem hatását :cry:

Viszont jobban vagyok a Flectortól meg 2 nospától.
Remélem nem fog 3 -4 napig tartani :evil:

Még ami migréneseknek használ -igaz csak tompítja a tüneteket- jó erős fekete kávé cirtomlével.
Én is furcsáltam ,de valamit ért.

Persze a tuti recept a hűvős ,sötét szoba és a csend.

Jó csavargást.

Been:én s azt mondom,hogy most nem kéne sláger cucc,nehéz lesz nekik a Karácsony a nélkül is. :cry: :cry: :cry:
berni611

Ildi

http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=5145

Ez nagyon régi

így nem tudod beilleszteni a képeidet ,mert én nem tudom megnézni

Nekem van a babaszobán albumom ,majd teszek bele fotókat,mert csak az Uh-sok vannak ott.
berni611

Ervin, én is szeretném kifejezni őszinte részvétemet az egész családnak, és köszönjük, hogy benéztél hozzánk!!

Dadomi, köszi a privit, utalás ment!

Délután oltásra megyünk :roll: Kisasszony most alszik, így legalább kipihenten megyünk a dokinénihez :wink:

yuyu79

Julcsi! Gondolj úgy az oltásokra, hogy veszélyes betegségektől lesz védett a gyermeked, akkor kevésbé "fáj". Én is nagyon sajnálom őket, de mióta volt már Dani kikötözve lábában az infúzióval és kapta keményen injekcióban az antibiotikumot, olyan beteg volt, azóta más szemmel nézem az oltásokat. Soha ne ismerd meg azt az érzést!
Na megyek mosogatni, meg meglesem hol tartanak a csempék... :roll:

dadomi

lidike megy a drukk neked ezerrel. Úgy irigyellek :oops:
Hallod,jó bátrak vagytok ám,hogy ilyen hamar jön a tesó :wink:

Nekem is fáj a fejem!!!!!!!!

Hú,josi,nálunk is megy nagyon az apával alvás :D

dadomi hallod,ez a csempe dolog durva :shock: ez még nagyon hiányzott nektek :evil:

nettke te is 76-os vagy????
Vendég

sziasztok!
Igen,Ani,az az évjárat :wink: Te?

Kép

Kép
nettke76

Hát, igen, a migrénre sötét, csend... jah... Gondolom, itt mindenki olyan könnyen meg tudja ezt oldani, mint én... 8) Citromos kávé-tippet köszi! :lol: Cseriani, jobbulást neked! Nekem is fájdogál, és álmos is vagyok... :?
Yuyu, drukk az oltáshoz! Neked rosszabbul esik, mint neki, hidd el... :wink: Amúgy emlékszem, Hannánál az elsőnél én is már napokkal előtte idegbeteg voltam... :roll: Mondjuk megszokni sose lehet.
Hannának meg hőemelkedése van... Nemrég keveredett ki a mandulagyulladásból, ha most újra kezdődik, befonom a szemöldököm...
Juditunknak 8) meg nagyon sok boldog névnapot, ha most tartja, ha nem, akkor is! :lol: :lol: :lol:

been

Nemér mááááá, hogy itt én vagyok a legöregebb... :shock: :shock: :shock: :P

been

Berni,aztaaa...Te aztán bírod,flector,nospa,ez nem semmi :wink: akkor Neked tényleg nem segít az ecet,igazi nagyfogyasztó vagy :) Én a flectortól kaptam anafilaxiás rohamot.És ki tudja,mikor,egyszer majd talán kidreül,hogy mire is vagyok valójában allergiás...

Kép

Kép
nettke76

Jééézus, a flectortól? Az igen...
Berni, Quarelint nem próbáltad? nekem csak az használ - máramikor -, kifejezetten migrénre van, algopiryn, no-spa meg koffein van benne. Igaz, sajna vényköteles lett, hogy a fene vinné el...

been

Been,a nő olyan,mint a bor!A korral válik mindig nemesebbé! :wink: Ettől függetlenül visszamennék kb.tíz évet az időben.annyi mindent másképp csinálnék!Szegény Hanna....csak nehogy visszaessen!lehet h vmi kóbor vírus,nem ?mondjuk az se jó de előbb túlvannak egy víruson mint egy mandulagyuszin....

Kép

Kép
nettke76

Hát, remélem, nem lesz gáz... és köszi a vigaszt... :lol:

been

Anett! Én megmondom mire vagy allergiás, orvos nélkül is :P Vagyis kire :lol: A monogrammja M.B., részletezzem még? :P
Csatlakozom a fejfájósok közé, nekem is szét akar menni a fejem ma, szerintem valami front lehet, talán a hó akar jönni??? :shock: :shock:
Emma! Mindenben a leg... :P
Cseriani! Hát persze, erre vágytam, hogy csempézhessünk is! :evil:
Ja, Emma, ha fájna a torka Hannának, adj neki Strepsils cukorkát, Daninak nagyon bejött, múltkor két napig jajgatott, hogy fáj a torka, kapta ezt a cukorkát és rendbe jött tőle. Meg az Oscillococcinum-ot próbáljátok meg, napi 2 ampullát 3 napon keresztül. Mellékhatás nincs, és nem gyógyszer, természetes anyag.
Na megyek robotolni..... :x

dadomi

Mit csinálnál másképp? :wink:

been

jaja,attól lettem rosszul.Lehet h Timi halála is azért érintett ennyire érzékenyen mert belegondoltam,mi lett volna ha akkor nem kapok időben segítséget...aznap éjjel szemhunyást sem aludtam mert attól féltem hogy nem fogok felébredni.na mindegy nem fóbiázunk itten :lol: remélem soha többé nem lesz ilyen.Megyek majd a Pote klinikára-remélem minél hamarabb-és ott megállapítják hogy mi váltotta ezt ki,hatóanyag vagy vmi összetevő.megyek egy picit dolgomra,mert így semmi nem lesz belőlem ma se.

Kép

Kép
nettke76

Anett! Azért ne felejtsd egy nagyon jó húzásod volt az elmúlt 10 évben! Az, hogy abba a bizonyos 2-4. számú házba beköltöztetek, különben hogy a fenébe ismertük volna meg egymást??? :P

dadomi

nettke én is a 76-osok klubját erősítem...bár majdnem lecsúsztam róla,dec.23-án van a szülinapom :D

devcsa neked nagyon-nagyon boldog szülinapot utólag is!!!!!!!Hogy nálam miért nem dobott ki az iwiw??? :shock:
Vendég

hát Been ez elég összetett,ha az akkori koromhoz ez az eszem lett volna,csomó emberen átláttam volna idejében,előre láttam volna bizonyos nehézségeket,de az ember 23 évesen még nem annyira tapasztalt,óvatos és körültekintő mint 33 évesen.Nem maradtam volna a Nyomdában,nem mentem volna hozzá az exférjemhez,vagyis az exanyósomhoz :lol: Balázst előbb felcsíptem volna,nem csak évekkel később,de amióta Ő van,meg a két kisfiam,azóta minden más!Ja,nem építkeznék,ez még idetartozik :lol: és ha tíz évvel fiatalabb lennék,még élne anyukám.az nagyon jó lenne.

Kép

Kép
nettke76

Emma jobbulást gyönyörűségednek.
yuyu szuri ügyben teljesen megértelek,de a lányoknak igazuk van.
Mi jövő kedden megyünk,Eliza 2-t kap,a 15 hósat meg a prevenar 2.felét,és Kristóf is kap,a pneumovax 23-at :?
Vendég

Ildim,hát peeerszeee!!! :lol: :lol: volt azért rengeteg jó dolog is ám :lol: De ha belegondolok hogy simán kikerülhettem vna millió nehézséget,ha akkor élesebb az eszem...de lehet h akkor meg jött vna valami más.Ki tudja?hm...az élet nagy kérdései :lol: csak azé vagyok mérges,mert úgy érzem h én mindig becsületesen tettem a dolgom,próbáltam tisztességes lenni és sokan sokszor átvágtak,elveszítettem a családomat tíz év leforgása alatt,nem tudom mivel érdemeltem ki ezt,amíg más lop,csal,hazudik,senkit sem tisztel,ráadásul olyan buta,h ha megmondanák neki forog a föld,megkapaszkodna...na az ilyeneknek meg minden bejön!

Kép

Kép
nettke76

Cseriani,hát akkor téged majdnem a Jézuska hozott,de jó!:)Mit iszunk? :lol: :lol: Én márciusi vagyok :wink:

Kép

Kép
nettke76

Fejfájás üző sugik menek mindenkinek.

Algopirint szoktam bevenni abból is 2db és úgy 2 db Nospa.

A másik gyorsan ölő méreg a Cataflam.
Persze terhesen, ha már annyira odavoltam kaptam a seggembe az algopirin -nospa koktélt.

Sajnos hányásig tud fokozódni ,ha nem veszek be időben dilibogyót :cry: :cry:

Sajnos mi nem kapjuk meg az oltást ,hogy betegek voltunk ,majd később.
Már jó lett volna túl lenni rajta.

Puszika a szuri helyére,reméljük nem lesztek lázasak tőle.

Na lépek csajok megyek a berniért ,4 -ig van aerobikja.

Jók legyetek!
berni611

Sziasztok lányok!

Hu,van ám pörgés itt,győzök mindig visszaolvasni és mire a végére jutok,elfelejtem az elejét :lol: :lol: .

Köszi szépen a drukkokat,minden oké volt az uh-n,9 hetes 4 napos a tesóka és tökre hasonlít Domira ilyen idős korában :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Két hét múlva 12 hetes down szűrés,na attól félek :roll: .

Puszi nektek,igyekszem gyakran kukkolni,hogy jobban megismerhessek mindenkit :D

Kép

Kép
lidike

Látom nem unatkoztatok :) mi elkészültünk a pakolással,takarítással,tetszik így Noéminek,nagyobb lett a hely a szobába,mert elbontottuk a ruhásszekrényét.
Julcsi,remélem nem lesz gond most sem Enikőnek a szurival.
Na az nem lessz kis munka Dadomi,konyhából szoba,nappali konyhával és még a fürdő.hajjjajjjjjjjjjjjjjjj
Lidike,gratula!!!!! :lol:
A fejem nekem is fájt ma is meg tegnap is mega azelőttis,de azaz igazsgág,hogy homlok és arcüreggyulladásom van :?

Kép
Kép
josi

Ja majd elfelejtettem,Dadomi ment az utalás

Kép
Kép
josi

Emma,köszi a köszöntést :lol:

Kép
Kép
josi

Ervin sok-sok erőt kívánok szépséges kicsi fiad felneveléséhez és a fájdalom elviseléséhez.

Emma akkor még élt az anyukám mikor majdnem verekedtem. Régen jártam karatére, nem voltam kis félős. Bár ami a számat illeti most is elég nagy. Nem szokásom hagyni magam, ha tudom, hogy igazam van. Kérhetnék én is a kórházban net hozzá férést, de félő, hogy akkor a fizum nagy része elmenne rá. :lol: :lol: :lol:
Különben azt mondják, hogy a nők 18 évesnél soha nem lesznek öregebbek. Szóval csak max 18 éves nők vannak.

Dadomi sajnálom a csempézést. Az biztos, hogy nem olcsó dolog egy új fürdőszoba, nyáron megtapasztaltam.

Látom most aztán pörgetitek a topikot rendesen. Hétvégén megvettük a mosogatógépet. Tegnap este be lett szerelve, az asztalosok ma meg körbe burkolták. Már csak az előlap kell rá, amit ugy meg kell rendelni, de már most úúúúúúúúúúúúúgy örülök, végre nem kell mindig nekem mosogatni. Egyik nagy álmom vált valóra.
Védőoltás: Réka múlt héten kapta volna meg a pneumosat, de mivel beteg volt, csak jövő héten kapja. Nekem egy nővér mondta (ő kint Németországban lakik és dolgozik), hogy amennyi védőoltást csak tudok adassam be a gyerekeimnek.

Lidike örülök, hogy minden rendben van. Ne aggódj minden rendben lesz a szűrésen.
Vendég

josi nagyon-nagyon boldog névnapot neked!!!!
Jó nagy munkában voltatok...És most hol lesznek a nagylány ruhái??? :shock:

Kristóf is kicsit taknyi lett mára,kapott calcimuscot,remélem hamar elmúlik...
Pénteken nem megy oviba,így holnap viszi a tortát...csokitortát rendeltem neki,remélem legalább megkóstolja majd :?
Vendég

Sziasztok! Képzeljétek, Enikő sírás nélkül tűrte a szurit :-) Most viszont kicsit nyűgös volt, aztán negyed órája elaludt a járókában. Majd ha felébred megfürdetjük, csak aludjon éjszaka is...

Betegeknek jobbulást!! Josi, Te is már megint beteg vagy, vagy még mindig??

Lidike, tök jó, hogy minden rendben a picúrral :-D

yuyu79

Josi, boldog névnapot!

yuyu79

Köszi a biztatást az oltással kapcsolatban, így hogy nem sírt, én is jobban viseltem :)

Fejfájósoknak is jobbulást! Férjem is migrénes, ő is a Quarelint meg a Cataflamot szokta nyomni, csak ezek meg nagyon erősek, és utána meg kicsit kába tőlük, mint akit fejbevertek. Neki egyébként még az jött be, hogy leül valahova, ahol hátra hajtva meg tudja támasztani a fejét, így talán kevesebb vér jut a fejébe, és így elő se szokott jönni a migrén neki, ha a szemvibrálás után elkezdi. Így mostanában gyógyszert is ritkán kell bevennie.... Persze ez nem mindig és mindenhol alkalmazható, volt olyan is, hogy kirándulás közben jött rá Cipruson, 3 vagy 4 migrénje volt egymás után, de olyan durva, hogy pár percig beszélni se tudott rendesen... Na az ijesztő volt :cry:

Anyukám meg a fejenállásra esküszik migrén ellen...ami persze az előzőek ellenkezője, mert így a fejébe megy a vér, de ő azt mondja, ha minden nap csinálja, nem jön elő a migrénje...

yuyu79

Kristófnak boldog szülinapot!!!

yuyu79

szép estét Mindenkinek!
hát amit itt olvasok,azt elmondom Apánknak mert Ő is migrénes sajnos.micsoda praktikák :wink: ha igazán el akarja vki űzni a szörnyű fejfájást,legegyszerűbb ha ecetbe szagol,utána a hűvös,sötét szobában álljon fejen,és így vegyen be legalább kétféle gyógyszert :lol: :lol:Na de komolyra fordítva,jó az ha vki kitapasztalja ,mi használ.Nálunk még eddig semmi sem 100%-os.
Yuyu!Lehet hogy éjszakára elkábul a pici,holnapra pedig kutya baja!A nagyfiammal sajna nem volt ilyen szerencsénk,de a kicsi pont így volt.A szurinál semmi sírás,aztán délután nehéz volt,és estére annyira kiütötte magát hogy reggelig fel se ébredt.ha jól emlékszem,reggel volt még kicsit nyűgösebb de utána semmi.A bárányhimlő volt piszok nehéz velük.Egyszerre kapták el,Martin négy éves volt,Dávid kettő.És csak a szemük látszott ki a pöttyökből :lol:
Lidike gratula!Betegek,gyógyuljatok!

Kép

Kép
nettke76

Nettke, így szokott lenni ahogy írod, hogy reggelre semmi baja. És aludt délután másfél órát, este 8 körül még 1-et, és most kb fél 10 óta megint alszik ;-)

Érdekes, milyen sok a migrénes férfi. Pedig állítólag ez inkább a nőkre jellemző. Persze az is jó, ha tudja az ember, hogy mi váltja ki, de ez se mindig olyan egyértelmű. Páromnak tizenéves kora óta van, volt ideje kitapasztalni :? Szegénynek az a legnagyobb parája, hogy esetleg örökölte-e Enikő.... remélem nem :roll:

yuyu79

Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk.
Bocsika hogy eddig nem jelentkeztem,de nagyon összejöttek a dolgok itthon.Múlt hétvégén suliban voltam+Ferenc napot tartottunk+tanulok meg ilyenek. Meg hát hétfőn volt a papám évfordulója(16éve halt meg), meg most 14-én lesz apukám 8.évfordulója és egy kicsit sok így a hétre. Ja,meg gyakszin voltam hétfőtől tegnapig itt nálunk az ált.suliban. Úgyhogy mostmár kivagyok és még tanulnom kellene mert jövő hétfőn már vizsgázom,de itt a ház is,Azt se tudom hogyan végzek a takaritással karácsonyig. Na befejezem,nem panaszkodom tovább.
A koszorú szép lett(bárcsak ne kellett volna :( ), Dadomi-küldöm a pénzt.

Amúgy jól vagyunk. Megyek is mert most fél 8-ra megyek EKG-ra és utána fél 9-re meg vérvételre.
Megpróbálok majd jönni v.mikor!

Szép napot mindenkinek!!!
dius02

Josi:Boldog névnapot kívánok-bocsi ,hogy így utólag :oops:
Ez a fránya arcüreggyuszi ,gyógyuljatok meg hamar!!

Julcsi:nekem van vész esetére Apranax-om is az 550mg-os erősebb mint az algop. meg a Quarelin.Párod nem kapott még???
Nagyon ügyes volt Enikő!

Hanna lányka jobbulást neked :cry:

Emma :sajnos mi is vissza estünk ,ma reggelre tiszta takony a Zsombi meg köhög,9.30-ra jön a dokibácsi :cry: :cry: :cry:
Vasárnap este kapta az utolsó adag gyógyszerét .Sőt Dec 5-én már az orát sem kellett szívni :cry: :cry: :cry:
Tele a puttonyom :evil:

Ildi:biztos minden rendben lesz a 12 hetes nyakiredőnél is :wink:

Ani:na ne ti is csak nem a neten terjed Kép

Gyógysugik mindenkinek.

megyekKépmert reggel a lányom végig mászta a lakást a sáros csizmájával.Azt hittem agyvérzést kapok :evil:
Aztán meg a gyerek orrát is ki kell szívni ,mert köhög rendesen :cry:
berni611

Alapítsunk egy fejfájós topikot,hetek óta kínoz engem is...hol épp csak egy picit,hol nagyon..pl.ma :? :?

Jobbulást kívánok a beteg gyerkőcöknek,sok gyógypussz

Kép

Kép
lidike

Sajnos ennek a rohadt megfázásnak van szezonja :evil: Reggelre Noémi is köhögött,adtam neki a suliba strepsilst,délután viszem dokihoz! Én ma veszem be az utolsó adag gyógyszert,már nem érzem,hogy fájan a homlokom,és a fejfájásom is elmúlt :)
A Noémi ruhája,meg a Csilláé,az új gardróbba van :) mi csináltuk ketten 8)
Ügyes Enikő!Boldog hófordulót,Jesszus már mindjárt szalad ő is!

Kép
Kép
josi

Hát igen, nagyon megy az idő. Már kezd forogni. PEdig mintha most jöttünk volna haza a kórházból ;-)

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?