Ervin sok-sok erőt kívánok szépséges kicsi fiad felneveléséhez és a fájdalom elviseléséhez.
Emma akkor még élt az anyukám mikor majdnem verekedtem. Régen jártam karatére, nem voltam kis félős. Bár ami a számat illeti most is elég nagy. Nem szokásom hagyni magam, ha tudom, hogy igazam van. Kérhetnék én is a kórházban net hozzá férést, de félő, hogy akkor a fizum nagy része elmenne rá.
Különben azt mondják, hogy a nők 18 évesnél soha nem lesznek öregebbek. Szóval csak max 18 éves nők vannak.
Dadomi sajnálom a csempézést. Az biztos, hogy nem olcsó dolog egy új fürdőszoba, nyáron megtapasztaltam.
Látom most aztán pörgetitek a topikot rendesen. Hétvégén megvettük a mosogatógépet. Tegnap este be lett szerelve, az asztalosok ma meg körbe burkolták. Már csak az előlap kell rá, amit ugy meg kell rendelni, de már most úúúúúúúúúúúúúgy örülök, végre nem kell mindig nekem mosogatni. Egyik nagy álmom vált valóra.
Védőoltás: Réka múlt héten kapta volna meg a pneumosat, de mivel beteg volt, csak jövő héten kapja. Nekem egy nővér mondta (ő kint Németországban lakik és dolgozik), hogy amennyi védőoltást csak tudok adassam be a gyerekeimnek.
Lidike örülök, hogy minden rendben van. Ne aggódj minden rendben lesz a szűrésen.