Új privát üzeneted érkezett!

Szóval...

KépKép
naposoldal

Na jó, nem fárasztok tovább senkit.
Azért nem jöttem mostanában, mert meg akaratam várni, amíg az orvos is azt mondja, hogy elhihetem, amit a teszt mutat :lol: :lol:
Korai még nagyon, de veletek muszáj megosztanom, mert itt mindenki megérdemli, hogy higgyen a csodákban, és el sem hiszem ( na jó már egy kicsit igen), hogy velem is megtörtént.
Holnap lesz hét hetes a pocaklakóm :lol: :lol:
Annyira boldog vagyok!!!

KépKép
naposoldal

Naposoldal!

Erre nincsenek szavak!!!!!!!!!!!! Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ballagyo

Csak kutafuttában olvastam vissza:

De drága Benszi, Isten éltesse sokáig a két gyönyörű gyerekedet!!!
Jó volt látni nagyon megint a gigapocidat! :lol:

Sünike nagyon csini a pocid, a kis lakójáról nem is beszélve :wink:

Bibarci, örülök, hogy a kórházon túl vagy, bár ahogy olvasom a neheze még hátra van azzal, hogy nem emelhetsz...
A kisfiad fogadása szerintem elég gyakori reakció, sokszor így reagálnak a kicsik, mikor nem látják pár napig a szülőt.
Ne izgulj, ez nem okoz semmi maradandót, csak neked volt pár rossz pillanatod. :roll:

Én közben megszereztem a jogsit is, bár vezetni még meg kellene tanulni.. 8)
De muszáj lesz, mert két ilyen pici lurkóval kelleni fog a kocsi, ha tetszik, ha nem.

Rebe, nagyon édesek a csajok, nőnek mint a gomba :shock:
Mintha csak most születtek volna...

KépKép
naposoldal

Köszi Ballagyo, én is így érzem :lol:
Visszanéztem kicsit az előző oldalt, csini lett Soma új frizurája.
Sajnálom, hogy hiányzik a munkád. Mit dolgoztál?

KépKép
naposoldal

Drága Napcsi!

NAGYON-NAGGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYON GRATULÁLOK EHHEZ A KIS CSODÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a jogsidhoz is gratula!
Képet kérünk a csajsziról!
Köszönöm az ikrek köszöntését!

Rebe!
Mennyire megváltoztak a lányok!Nagyon szépek!emlékszem még én is a talira a nagy pocidra!
Szóval a hasam,ha fekszem,akkor teljesen lapos,de ha felülők vagy felállok,akkor lifeg a bűrkém és ráncos!Apa szerint nincs vele semmi baj!Csípőgatyából kifolyik ám a hájam!
Olyan bébi csüngőhasú malacka vagyok!
Majd ha tutira tudom,hogy nem szeretnék több babát,akkor irány a plasztika!

Ballagyó!
Nagyon helyes lett Soma az új séróval!
Vendég

Sziasztok csajok!!

Jó rég voltam :oops: :oops:
Illetve csak rég irtam de olvasni mindig szoktam ám!! :oops: :oops: :roll:

Minden babucika gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Külön köszöntés minden szülinapos babikának :lol: :lol:

Nem is tudom hol kezdjem! Talán az elején :wink:
Szóval a nagyfiam szalmonellás lett!Hogy honnan? Rejtély!! Négy napig iszonyatosan beteg volt mire már annyira begyulladt belül mindene hogy ráment a vakbelére is.23-án éjfélkor műtötték........
Aztmondták kb 4o perc max 1 óra. Ehelyett 2,5 órát volt a műtőben :shock: Aztmondta a doki hogy életében két ilyen csúnya ghyulladást látott! Abból a fiam a második. Egy hétig volt bent mindennap kapott infúziót és lóadag antibiotikumot.
Az a 2,5 óra a műtő előtt maga volt a rémálom! Tök egyedül a sötét folyosón álldogáltam és vártam.
Másnap mire azthittem talán már egy kicsit jobb jön kijött rajtam is és a Bencén is!!!!Képzeljétek egyik gyerekem a kórházban beteg a másik optthon.
Pici kis Bencusomat napi 6-szor kellett totál átöltöztetnem!!
Fájt a pocikája!!! Szóval rémálom!!Egy hét után kezdett jobban lenni mire egyszer csak újra belázasodott!! Nem is akárhogy! 39,5!!! Kiderült hogy szájfertőzést kapott és tele volt a szája aftával!! Ami borzasztóan fájdalmas és nem lehet vele mit kezdeni!! :shock: Majd elmúlik!! Mondta a doktornőnk!! 2 éjszakát és napot gyakorlatilag végigsírtunk. Nem evett egy falatot sem 3 napig!!! Hihetetlen!!Bele betegedtem!!!!!
Most már jol vagyunk de még kicsit fáj a szája.
És ez a qurva láz!!!!! Még mindig vcan láza. hol csak höemelkedés hol felmegy egész 38,5-ig!!!
Szerentetek normális ez??? Már nincs különösebb baja csak a láz!!!!!

Már tényleg bele betegszem teljesen!!! Jo a kedve jol eszik csak LÁZAS!!!
Mit csináljak??????

Irjatok!! Puszi mindenkinek!! Kép

Kép Tejbegríz!!!!

Kép

Kép
Az új verdánk!!

Kép

Kép
fiona66

naposoldal!

Gratulálok:) Szívből :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bocsi,vannak elmaradásaim,pótolom majd,mentségem hogy költözésben vagyunk......
:oops:
NAPCSI

miattad írok,hát fantasztikus,NAGY-NAGY GRATULA!!!!!

Sünike

végre a várva-várt pocaskfotó Tőled!!!Nagyon szép! :D

Benszi

gyönyörűek vagytok :D

Bibarkám

már nagyon hiányzik a kis vőm :D legalább emilen küldjél képeket :)

Ballagyo

tényleg nem semmi frizúr :lol: cukiii

Rebe

olyan édesek a csajok :D

Juci

csúcsok a csajok :D

Zsókuci

írj :D

Nálunk is csoda történt:Falatnak egy hete nincs hallókészüléke :lol:
Kiderült hogy a koraszülöttség miatt le volt maradva az idegrendszere,ezért volt az egész probléma :roll: A készülék dobott rajta,felgyorsította az eseményeket és most mindkét füle ok.Azért 3 havonta kontroll ezerrel,dehát az már semmiség :lol: :lol: El nem tudom mondani milyen érzés :lol:

Kép
lukrécia

fiona!

Jobbulást a picurnak és a nagynak is...
Remélem mindne rendben lesz

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Napcsi,
szívből gartulálok!!!!! :D :D :D

Falatka-anyu
,
de jó-de jó!!!! :D :D

Fiona,
sajnálom ezt a sok betegeskedést, meg amin keresztül mentél... Jobbulást!!

Rebe,
édesek a csajszikák! 4 fogacska??? Azta!! :wink: :D

CSAJOK,
bár nem volt túl nagy az érdeklődés a honlapos tervemmel kapcsolatban :( , azért én még lelkes vagyok... Szóval új ötletem támadt! Blogot csinálok nekünk! Már el is kezdtem... Jelszóval védett, küldjetek mail címeket, és akkor mindenkit meghívok. Még elég kezdetleges a dolog, de azért igyekszem. Arra gondoltam, hogy össze lehetne ott gyűjteni a szüléstöriket, tehetnénk fel képeket (amin mindenkinek ott a feje :D ), és hasonlók.
Mit gondoltok? Vagy inkább ne is bajlódjak vele?

Kép

Kép
mamm

Benszike, köszi :lol:
Teszek majd fel Nórimról képet, csak még a gépbe vannak.
Meg akarok most újakat is csinálni, mert mióta elindult, egész nap csak "közlekedik", és PAKOL. Így nagy betűkkel. Rengeteg dolga van, mint az anyjának :lol:
És dumál hozzá ezerrel a maga kis hablaty nyelvén, de marha komolyan ám.

Fióna, nem semmi, amin keresztül mentetek :shock: :twisted:
Nem csodálom, hogy kikészültél.
És mindezt egyedül kellett végigcsinálnod. Erős nő vagy!
Engem is nyugtalanítana, hogy még mindig lázas, megmutatnám megint a dokinak.
Kitartás!

Witch, köszönöm, aranyos vagy! Húú, te már lassan a finisben! :shock: :lol:

Luki, ez annyira jó! :lol: :lol:
Olyan megkönnyebbülés lehet...Teljesen egészséges a kis Falat!!!
Ez csodás, na!
Képet!
És hová költöztök, csak nem Óvárra?

Mamm, köszi neked is!
Nekem nincs pofám a honlappal kapcsolatban nyilatkozni, én nagyon összevissza szoktam jelentkezni, de azért nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz! És lelkes!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Napcsika, szívből gratulálok! Akkor teljesen spontán fogant a kistesó? Nem semmi! Már nem szoptattál, ugye? Hogy vagy, rosszullétek?
Mikorra várható?
Tetszett ahogy írtad, hogy pakol és sok dolga van Nórinak, Rami is ugyanezt csinálja.

Fiona, hát ez nagyon durva!! Erős csajszi vagy, lassan kilábaltok a dolgokból. Nagyfiad műtétje...atyaég. Ez lehet egy szalmonellából? Gyógypuszi Mindenkinek!

Luki, jaj de jó hír ez is, Drága kis Csöppség nagyon ügyes kislány!!

Bibarka, nagyon nehéz lehetett a kórházban a kisfiad nélkül és el sem tudom képzelni, hogyan fogod megoldani, hogy ne emeld meg. Rami oda jön hozzám és nyújtja a kis karját kérlelően. Na, gondolom megoldjátok, ha van segítség. Neked is gyógypuszik!

Juci, hogy vannak az ikrek?

Rebe, annyira szépek a Lányok!! Szétpuszilnám őket! Olyan furi,hogy itt vagytok tök közel.

Mamm, nekem nagyon tetszik az ötleted, e-mail címem:fevi@pr.hu, de azt talán tudod is..hogy van Zsófibaba?? Ja, hülye vagyok megyek blogolni.

Zsókuci, Ti hogy vagyok? Tervezed, hogy mész lassan W.dokihoz?

Benszike, ikrek? Miket rosszalkodnak mostanában? Én talán nem is gratuláltam a szülinapjukhoz, ne haragudj és utólag is Isten Éltesse őket!!

Én most karácsonyig megyek heti 2x melózni, hívtak és képzeljétek mivel Törökbálintra kell járnom még egy céges autót is kaptam, igaz nyári gumival, így ha fagy van, nem megyek vele..de tök jó alkalom, hogy belejöjjek újra, most érzem milyen jó dolog, jaj már nagyon szeretnék egy saját kis autót. Akkora szabadság. Napcsika, nagyon jól tetted, hogy megcsináltad a jogsit!
Rami már szépen jár magától, imád a dvd lemezek között túrkálni, és a kiskönyveit hozza mindig nekünk, hogy mutogassuk a képeket. Már mondja, hogy anya, apa, cica, tess..(ez a tessék) búú ha bocis képet lát. Nagyon-nagyon édes.
Rakok majd friss képet is.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,

Gondoltam én is adok egy kis életjelet magamról :D
A szokásos mókuskerék-harc az életem, meló, körmözés… Kicsit fáradok, de hát ez van, ha nincs vendégem délután, akkor általában le tudok kicsit dőlni délutánonként. :)
Sajnos még mindig nem gyógyultam meg 100%-osan, még mindig csúnyán köhögök, de hát így jár, aki nem megy orvoshoz, ha beteg :oops: :oops:

Bibarci,
Nagyon örülök, hogy sikeresen túl vagy a műtéten! Tudom, nem fogod elhinni, de őszintén nagyon sokat jártál a fejemben, amikor bent voltál. Kíméld magad, pihenj amennyit tudsz, és bírd ki, hogy nem emelgetsz, nehogy baj legyen! Gondolom azt tudod, hogy elvileg mostantól nem ehetsz bármit, bár őszinte leszek én nem tartottam-tartom ezt, megeszem, ami jól esik, de változott azért a dolog, nem mindent bírok úgy, mint rég… További jobbulást kívánok, sok-sok puszi! :)

Napcsiiiii,
Szívből gratulálok! :D:D:D:D:D:D:D Micsoda hír!!! :D
Gratulálok a jogsihoz! Remélem, mostantól sűrűbben jelentkezel (pont én mondom… hehe… :lol: :lol: )!

Jerika,
Édes a fiad! :D

Süncikém,
Nagyon helyes a Pocaklakótok! :D És csini kismami vagy! :D

Gabicsibe,
Botond remélem már meggyógyult! Puszi!

Elan,
Hát, még nem tudom, hogy legközelebb hová megyünk, de az biztos, hogy a hamarosan nyíló – megyeri hídnál lévő – aquaworldbe tervezünk látogatást :D

Gica,

Jó hogy Te is jelentkeztél, és hogy jól vagytok! :)

Benszi,
Hallod, még így, hogy láttam annak idején is a képet, akkor is brutál ez a pocak! :D A barátnőm-kolléganőm is babát vár, és mikor meglátta a pocakodat, leesett az álla :shock: :lol:
Nagyon helyesek a gyerekek a képeken! Hihetetlen hogy rohan az idő… :roll:

Brigii,
Édesek a lányok :D

Ballagyo,
Nagyon édes Soma az új frizkójával :D

Rebe,

Nagyon szépek a lányok! :D

Fiona,

Hű… sajnálom, hogy ilyeneken mentél keresztül… :shock: Gondolom, hogy nagyon megviselt! További jobbulást Bencusnak! Szerintem azért kérdezz rá a dokinál, hogy ez mi lehet, hogy még mindig van láza. Lehet, hogy még bújkál benne valami… :roll:

Luki drága,
Hát, ez igazán nagyon-nagyon jó hír! :D:D:D:D Szívből örülök, hogy nem kell a hallókészülék Falatkának! :D
Hová költöztök? :? Remélem azért nem túl messze… :oops:

Mamm,

Szerintem jó ötlet! Remélem kapok én is majd jogosultságot, még ha csak kukkolni járok akkor is :wink: :lol: :lol: Ha már ott tartasz, és kell a tábla, szólj, és megpróbálom frissíteni és átküldeni… :oops: Te biztos gondosabb gazdája leszel, mint én mostanság :roll: :oops:

Vicuska,

Gondolom fura újra dolgozni… még ha heti 2x, akkor is. Rami hogy viseli? Képet! :D
Hát, W. dokihoz még mindig csak terv (álom), hogy megyek. Semmilyen ügyben nem haladok semmit :oops: De talán jövőre… bár már néha úgy érzem, hogy csak álom, hogy anya legyek… de hát nem is teszek túl sokat érte mostanában, az idő meg csak rohan… :shock:

Chesti? Share? Lippa? TÖBBIEK? Hééé, írjatok! :D

Bocsi, ha valakinek nem írtam, nem volt szándékos :) Próbálok kicsit gyakrabban jönni, de nem ígérek semmit...

Sok-sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jaj, annyi minden történt itt hirtelen.

Napcsi!

Hihetetlen vagy! Nagyon szuper :lol: Boldogságos babavárást!

Luki!

Hát de jó, nagyon örülök nektek!

Vicuska köszi, alakulunk, láz már nincs, hasmenés sem, így mégis elindulunk Hévízre, úszópelót is bepakoltam, de nem tudom, hogy fürdenek-e. Majd meglátjuk. Kedvük jó, nagyon kis elevenek. Jönnek-mennek-rendezkednek.
Ha minden jól megy péntek este leszünk, csak egy éjszaka, kis séta a Balcsi parton, ilyesmi.
Hogy viseli Rami a melódat? Kivel van addig?

Fiona!

Nem semmi sztori, hála az égnek már jobban vagytok. Mondjuk lázat nem hagynám annyiban, vizsgáltasd ki alaposan. Labor, UH, talán Zsókucinak javasolta itt valaki, hogy van vmi lázklinika, ha jól emlékszem...

Mamm!

Szerintem szupi ötlet, hogy neked mikre van energiád
:shock: mi még a sajátunkkal is folyton el vagyunk maradva :oops:

Puszi!

Judit

Ha valakit kihagytam bocsi, de már lassan indulunk...

jucicuki

Napcsi!

Szívből Gratulálok! :)

Benszi!

Ígérem rakok fel "fejes" képet. :)

Kép
nika28

NAPCSI,
ugye, hogy ugye!!! :lol: :lol: Gratulálok!!!!

Mamm,
mint ötlet, nekem nagyon tetszik a kezdeményezésed! Ha van időd, és kedved, működhet a dolog, csak talán akkor ide még kevesebbet jövünk.

Az tény, hogy eléggé szétszóródtunk az utóbbi időben. Bár, nem tudom, ki hogy van vele, én azért min. hetente átfutom, mit írtatok, Mátéval megnézzük a képeket. Sokszor, már nem aktuális, mire olvasok egy-egy hsz-t, ezért nem is reagálok. Tudom, ez így nem a legjobb megoldás, de most ennyire futja az időmből és az energiámból.

Fiona,
jobbulást Nektek!!! Szörnyű napok lehettek!!! Elhúzódó láz esetleg valamilyen bakteriális fertőzésre utalhat??

Luki,
hűűűűű, nagyon örülök. :lol: :lol: Falatka akkor most már nem lesz "ügynök". :wink:

Zsóka,
már megint/még mindig betegség. :x Jobbulást kívánok!!!!

Rami,
használd ki, hogy kimozdulhatsz. Ha Rami megbízható helyen van, akkor ennyi otthontöltött idő után felüdülés a felnőttek között lenni. Szerintem.... :wink: Van, aki 3 gyerek után is szívesebben van otthon.

Rebe,
jöttök haza Karácsonykor hosszabb időre? Ha még egyben leszek, találkozhatnánk.

Nálunk elégg mozgalmasan telnek a napok.

Máté: sürög-forog, Nyűgös és kellemes napok váltogatják egymást. Délelőtt levegőzünk, délután alszik 1-2 órát, este pedig általában kínlódás van. Próbálom tartalommal megtölteni a fürdésig tartó néhány órát. Sokszor egyáltalán nem vevő semmire, inkább nyeklik ide-oda. a sötétben nem szeret odakint lenni. Megértem. :? Marad a benti elfoglaltság.
Dumál ezerrel, már nem is számoljuk, hogy hány szóból áll a szókincse. Értelmesen kommunikál, érthetően kifejezésre adja a szándékát, mindent kommentál.
Nagyon szépen sétálunk babakocsi nélkül, de hosszú távra még visszük magunkkal, mert hirtelen elfárad, és akkor felveteti magát.
Fogakat továbbra is növeszt, de még mindig csak 10-nél járunk (vagy 11? most nem is tudom hirtelen :oops: )
Egyre inkább próbálkozik az akaratérvényesítéssel, voltak már kisebb hisztis rohamok, igazán nem mondhatom, hogy vészes. De még csak az elején járunk. :roll:
Kornél emlegetése mindennapossá vált. Mi nem hozzuk szóba általában, nem akarunk erőltetni semmit. ÍGy is látjuk, hogy érzi a változást.

Heti egy játszóbölcsit még be tudok vállalni - nekünk elég macerás utazás szempontjából. Szerencsére lesz téli szünet, így akkor legálisan tudom "nem vinni". :? Nekem már nagyon fárasztó.
Holnap lesz Mikulás ünnepség. Én már nagyon várom, hogyan reagál az eddig csak dalokban emlegetett és könyvben látott emberkére.

Kornél: megvolt az első NST. Minden rendben. A hétvégén a kicsikém fogta magát és lentebb költözött. Iszonyatosan melózott.:roll: Azt hittem szétszakad a hasam az állandó fészkelődéstől.
Egyik éjszaka 10 perces összehúzódásaim voltak. Paráztam is rendesen, de azóta semmi. Doki szerint tényleg lent van a baba, de még a feje nem ékelődött be. Szépen gyarapodik, olyan 2,5-3 kg körül lehet most.
A ruhák, kiságy, babakocsi, minden előkészítve. Nekem kell még bepakolni rendesen a táskámba, és akkor teljes lesz a nyugalmam. Ja, és Máté is kap egy kis útitáskát, ha esetleg úgy alakul, hogy nem tud itthon éjszakázni.
Innentől lelkiekben is szeretnék jobban készülni. Az új dokimmal eddig elégedett vagyok. És csak remélni tudom, hogy apa vagy a barátnőm ott tud majd lenni a szülésnél, és nem egyedül kell végigcsinálnom.

Boldog Mikulás-napot mindenkinek!!!!

Remélem, Karácsonyig még fogok jönni. :wink:

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Elküldtem a meghívót azoknak, akiknek tudtam a mail címét (Vicus, Gabicsibe, Rebe, Benszi, Chesti, Zsókuci, Lukrécia, Bibar, Estrella). Aki még szeretne, küldjön címet. :D

Zsókuci,
elküldöd a táblázatot?

Share,
nem azért csinálom a blogot, hogy ide kevesebbet jöjjünk, az csak egy összefoglaló. Felraktam az eddigi klippeket, összegyűjtöttem a blogokat, honlapokat egy helyre, meg ilyenek. Szóval a beszélgetések színhelye ez maradna... :D Legalábbis én így gondoltam...
Már nst??? Te jó ég, hogy megy az idő... :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok csajok!!

Mamm!!

Képet a Zsófi babáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mail cimem: balaton.szilvia@freemail.hu

Share!!

Úgyszintén képet képet!! Máté baba biztosan sokat nőtt már! És rakhatnál még egy uccsó pocakos fotót is!! :lol: :lol: Cak hogy irigykedjek :roll: :lol:
Atyaisten hogy megy az idő!! Most volt épp hogy bejelentetted a boldogságos hirt és most meg már nst!!!!!!!
Nagyon szurkolok még egy két hetet maradjon bent a drága :lol: :lol:

Luki!!!!!

Hát ez fantasztikusan jóóóóóó hir!!!!
Gratula gratula!!!!!Kis pici pocok!!Tök jo hogy nincs semmi baja!!!
Lehet hogy most rohamosan elkezd fejlődni!!! képeket!!!

Napcsi!!!!

Hurrá hurrá hurrá hurrá!!
Látod vannak még csodák!! nálunk is igy történt!!! 4 beültetés után spontán jött a Bencus!!!

Benszi!!!

Én is láttam már a pocakos képeket de most is megdöbbentem!!
nem semmi!!! hogy birtad??? bár ennyi idő után már kissé megszépültek még a rossz emlékek is nem???
Én is pont azon gondolkodtam hogy a egy éve már javában a korházban volta. Nov 21-én kerültem be és Január 20-án jöttünk haza!!! Hát még egy év távlatából is aztmondom nem semmi volt!!!
Gyerkőcök gyönnnnnnyörűek mint mindig!!
Balukám nagy nőcsábász lesz!! Még a szeme sem áll jól :lol: :lol:

Juci!!!

Érezzétek jól magatokat!!
Palacsintás videó nagggyon jó :lol: :lol:

Vicuska!!!

Képeket Ramiról!!!
Lassan már ott tartunk hogy gratulálni kell ha valakinek van munkája :roll: :roll:
Úgyhogy gratulálok!!!

Rebe!!!!

Gyönyörűek a lánykáid!! De mennyit nőttek atyaég!
Annyira dögönyöznivalóak!! :lol: :lol:

Ballagyó!!

Somának jo az uj sérója!! Hogy birta a hajvágást?????

Rólunk!! Talán ma volt az első lázmentes napunk!!!
Csajok nem hiszitek el de olyan édes volt a Bence egész nap!!! Mintha kicserélték volna ezt a gyereket!! Olyan jó volt vele lenni.
Mondhatni pocsék volt az elmúlt 3 hetem!!!!
A nagyfiam 8!!! kg fogyott egy hét alatt!!! Tudjátok konditerembe jár gyurni és amikor elöször tükörbe nézett sirva fakadt!! Mit ne mondjak én is.
De most azon van ezerrel hogy összekapja magát.
Én már egyszerűen karácsonyi lázban vagyok !!! Imádom a karácsonyt! Ahogy elképzelem hogy a Bencének hogy fog teteszeni a fa......... Csak azt nem tudom hogy fogom majd megvédeni tőle!! :lol: :lol:
Nekünk mindeg plafonig érő fánk van. Kordont kell huzni köré! vagy nem tom!!

Puszi mindenkinek!! Kép
Fürdeni imádok!!

Kép
uj ruciban..

Kép
igy alszom
Kép

Kép
fiona66

Judit,
Jó Hévízelést :D Reméljük legalább az eső nem fog esni, és összejön a Balcsi parti séta :)

Share,
Atyaég, már a 36. hetet taposod? :shock: Hát, duuurva…
Köszi, jobban vagyok ám már, sajna ilyen göthös vagyok :lol:
Sok puszi!

Mamm,
Átküldöm ma a táblát, az alsó fülön látod, hogy mikori frissítés :oops: Most sajna nincs időm frissíteni, és valószínűleg jövő héten lenne talán rá időm legelőbb, úgyhogy ha gondolod… :roll: Ne haragudj, de most nem lesz friss így… remélem, nem baj :oops:
Köszönöm a meghívót! :)

Kép

Kép
zsókuci

Fiona,
Majdnem egyszerre írtunk :wink:
Örülök, hogy Bencus már láztalan, további jobbulást!
Jók a képek - nekem az alvós tetszik a legjobban :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm,
Már csak az e-mail címed hiányzik :lol: Nem találom... :evil:
Légyszi küldd el, és holnap este átdobom akkor a táblit.

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Húúúúú de felpörgöt a topik!! :lol: :lol:

Sziasztok!!

Judit! :lol:
Jó pihizést!!De jó nektek!! Már mennék én is valahova a csajokkal. Majd írjál, hogy milyen volt. Hol szálltok meg?

Napcsi!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó hír!!!!!!! Gratulálok!!jó egészséget Kívánok! :D :D :D

Mamm! :lol:
Elküldtem az e-mail címemet, de ide is leírom, b.bea70@freemail.hu

Luki! :lol:

Szuper!!DE jóóó!Örülök, hogy rebdbe jött Falatka hallása! :D

Share! :lol:
Hogy bírod?? Pocid mekkora? Jó Mikulás ünnepet holnapra!! :D

Fiona! :lol:
Örülök, hogy jobban vagytok!!Nem semmi ami történt! :shock:

Zsókuci! :lol:
Otthon dolgozol? Jobbulást kívánok!
Puszi :lol:

Vicuska! :lol:

Rami képeket már kezdem hiányolni!! :wink: :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!
Napcsi, drága, hatalmas gratula!!!!! :D

Én hétfőtől visszajöttem dolgozni, ezért majd hétvégén alaposabban visszaolvasok.

Velünk minden oké!

Puszilok mindenkit!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Micsoda hírek! Csajok látjátok egyre többünknek sikerül spontán babásodni. Ezt kívánom mindenkinek!!! :D

Napcsi
Gratulálok és problémamentes babavárást kívánok! :D

Luki
Örülök, hogy Falatka „kis barátját” elhagyhatjátok. :D

Benszi
Utólag ugyan, de azért boldog szülinapot kívánok a lurkóknak. A képek, nagggyon jók, mint mindig. :D Teszek fel pocakfotót, fejnélkülit.... :wink:

Bibar
Gyors gyógyulást, ölelgesd a pici fiút emelgetés helyett. Tudom, hogy nehéz megállni, de ha ez kell... Most már én is ritkábban emelgetem a pocak miatt, de azért időnként én is felveszem.

Rebe
Nálunk eleinte mindenki azt mondta, hogy rám hasonlít, most meg egyre többen mondják, hogy apja. A csajok egyre szebbek.

Süni
Jó az Uh-s kép és szép a pocid.

Zsókuci
Jobbulást. Ez a sok munka mindig....

Ballagyo
Jó az új séró.

Fiona
Jobbulást az egész családnak. Jó , hogy ma már nem volt lázas Bence. A nagyfiad hamar visszagyúrja majd magát. De a lényeg, hogy már jobban van.

Vicuska
Várjuk a képeket, te is régen tettél már fel Ramiról.

Jucicuki
Jó utat és szép időt! Legalábbis esőmenteset!

Mamm
Küldök nemsokára e-mail címet.

Share
Húúú te azért már a finisben vagy. Olyan gyorsan megy az idő, nem?

Mi jól vagyunk, jövő héten megyek dokihoz ismét. Zalán szétrúgja a belsőmet, és állandóan megtalálja a hólyagomat. Néha valamit úgy megnyom, hogy összerándulok, de hogy mit? :shock: Milóval nem volt ilyen, pedig ő is ficánkolt rendesen.

Miló már nagyon nagy fiú. Imádom, ahogy dumál, rengeteg mondókát, verset tud már, persze kicsit azért segíteni kell. Pl a Zengő ABC-t úgy mondjuk el együtt, hogy minden sor elejét én mondom, ő meg befejezi. Először úgy derült ki, hogy tud mondókát, hogy elakadtam, ő meg folytatta. :lol: Na onnantól kezdve direkt abbahagytam :wink: , és folytatta. Most meg már magától is elkezdi mondani, miközben játszik. Végre szól, ha bekakil, kéri, hogy cseréljük le a pelust. Ilyenkor mondom neki, hogy lehetne máshová is kakilni, pisilni, de egyelőre nem akar. Helyette eljátssza, hogy pisil, beül a szekrénybe, és mondja, hogy Miló pisil.

Néhány kép.
Mostani pocakfotó
Kép

Miló és az adventi naptár. 4 felvonásban.
Kép
Kép
Kép
Kép
És a mostani kedvenc helye. Kiveszi a ruhámat és bemászik a helyére.
Kép

Kép

Kép
agnese

Juci, jó buli lehetett a palacsintázás! :D Édesek a csajszik nagyon!

Brigi, szépek a mikuláslánykáid! Mit tojik nekik a Mikulás holnap?

Ballagyó, mit szólt Soma a fodrászoláshoz? Tuti lett a frizurája. Nem sírt?

Rebe, úristen, nem semmi a Zsani. 4 fog!!! Gabinak még egy sincs... Jók a fürdős képek! Már a nagykádban fürdenek a csajszik?

Naposoldal, gratulálok az újabb csodához! ;)

Fiona, sajnálom a nagyfiadat, a lényeg, hogy most már kifelé mászik a betegségből. Szegénykém, nem semmi, mit kellett átélned, és közben még Bencéről is gondoskodni...Klassz az új verda, milyen márka, hol lőttétek?

Lukrécia, annyira örülök, hogy mégsem kell a kütyü! Ez tényleg csodálatos, nemmindennapi történet. Nem is kell szebb ajándék karácsonyra, gondolom :)

Mamm, klassz, hogy ilyen lelkes vagy. Dobom a címem hamarost!

Vicuska, mit dolgozol? Bárcsak én is így szeretnék vezetni, de én egy paragép vagyok.

Zsókuci, megnéztem azt az aquacsodát, ahova készültök, szerintem jövőre mi is megyünk! Mondjuk utálok csúszdázni, de biztosan lehet csak úgy pancsolni is. Amúgy én azért nagyon remélem, hogy egyszercsak újra belevágtok a babaprojektbe. Pont Te ne lennél anya? Na ne viccelj már.

Share, tényleg nagyon rohan az idő... lehet, hogy pont karácsonyra születik meg Kornél? :)

Agnese, a fiad még mindig nagyon szép (igen, szerintem a fiúk is lehetnek szépek, már miért ne lehetnének? :D )! A szekrényes kép csúcs, én is örökké a szekrényben lebzseltem kiskoromban. Milóval rokonlelkek vagyunk ;) Nagyon szép naaaagy pocakod van már. Jól bírod?

Nos, mi vasárnap felkerekedünk és ismét elutazunk a szüleimhez vidékre két hétre. Karácsonyra visszajövünk, mert anyósom teljesen egyedül lenne. A szüleim meg mégiscsak ottvannak egymásnak, plusz úgyis bemennek a nagymamámhoz a kórházba. Alig várom a karácsonyfaállítást, biztosan nagyon fog tetszeni a fiacskámnak. Szereti a lógó dolgokat :)
Gabival amúgy minden oké, most megint viszonylag nyugisabban alszik (kopp-kopp), nappal viszont rájött, hogy sikítani vicces, és állandóan sikongat, meg kell tőle süketülni...
Ma megjött az etetőszéke, kicsit még szokatlan neki, de elvan benne... itt egy kép, amelyen eltökélten küzd a szabadulásért:

Kép

És egy újabb kép, a pólója kedvéért...:)

Kép

Kép
elan

Köszi lányok hogy velem örültök :D :D

Share

én is csak lesek,már 35-ik hééét :shock: :shock:

Ágnese

milyen szép pocak,látom azért kis vékonyka maradtál mázlista :wink: :lol: Miló cuki ahogy adventezik :lol:

Fiona

örülök hogy a nehezén túl vagytok,nem semmi :cry:

Elan

sztem Gábor tökre hasonlít Rád!Édes nagyon :D

Süni

vigyázz magatokra,lightosan melózni :wink:

Bibarkám

pusszancs :P

Vicuska

én is hiányolom a Rami-fotót :D

Mamm

ezt az energiát :lol: az ötlet szupi :lol:

Lányok

segítség kéne.4 napja nem bírom este elaltatni Falatot,pörög ezerrel,gagyorászik,kacag,aztán feladom és önfeledt játékba kezd :shock: 7-kor szoktunk fürcsizni,fél 8 alvás,erre ma is 10-kor sikerült nagy nehezen elaltatnom.Mi a szösz ez???? :shock: :lol: :lol: Kipróbáltam tegnap és csak egyszer engedtem elaludni nappal,erre este a szokott időben elaludt hulla fáradtan és rá másfél órára felébredt és mintha du 2 óra lenne,óriásira nyitott szemekkel figyelte amint kűzködök az altatással. :roll: SOS :lol: Kis gengszter :lol:

Kép
lukrécia

köszönöm lányok a kedves szavakat,most már jól vagyok,Olivért a földön ölelgetem ezerrel:))))a varratokat is kiszadték már :lol: :lol:

Zsókuci
de bizony elhiszem és köszönöm,aranyos vagy :oops: :oops: puszi

Napcsi
annyira fantasztikus,gratulálok és ezerrel irigyellek :wink: :wink: szuper hogy ilyenről is olvasunk,mert ha jól emlékszem itt a topikon lombikosnak még nem sikerült spontán kistesó :oops: :oops: nagyon örülök :wink:

Elan
édes a kismanód :wink:

Agnese
tényleg szuper pocak,nagyon csini vagy,és a kisfiad is nagyon szép :lol:

Luki
ha nem adnál neki ebéd után kávét az nem segitene???egyébként volt 2 éjszaka nálunk is ilyen :shock: :shock: na remélem segitettem :oops: :oops:

Fiona
remélem már jól van Bence :oops: :oops:

Rebe
édesek a csajok mint mindig :wink:

Benszikém
pusszantalak,megjött már a télapó?? :lol: :lol: nálunk igen,majd rakok fel képet :lol: :lol:

bibar

Bibarkám

öööö...köszi :shock: Lehet hogy a kóla is korai volt még?De red bullt is csak napi egyet kap.... :roll: nem értem :D

Kép
lukrécia

Lukikám
jaaaaa,hááát a red bull az már durva :lol: :lol:

na dobok pár képet Manócskámról :P :P

Kép édes pancsolás:))

Kép Kép a nagy rendrakás...

Kép ezt hozta a Télapó????

bibar

Elan
Jól bírom, a derekam fáj néha, meg elkezdett zsibbadni a kezem. Valszeg kezdek vizesedni. Milóval már a 28. héttől zsibbadt éjjelente, most szerencsésebb vagyok. :wink: Jó utat, Gabi biztos élvezi majd a kényeztetést. Nagyon édes kislurkó, és szép szeme van.

Luki
Vékonyka? Köszi, ez jól esik. De igazság szerint már 17 kg-nál tartok. :shock: Milóval 24kg jött fel és abból 10kg az utolsó 7 héten, a nagy része víz. Szóval most is meglesz a 24kg. Hát ez van. Majd lemegy, csak a bőröm bírná jobban.
Alvás: Lehet, hogy a Mikulást akarta meglesni? :lol:
Nem történt valami változás? Sok élmény?
Nálunk is volt-van ilyen. Akkor voltak ilyen gondok, amikor két alvás napközben már sok volt, egy meg kevés. Akkor kitolódott az esti lefekvés. Aztán, végre a délelőtti és délutáni alvás összecsúszott ebéd utáni alvássá. De néha most is túlpörög és nem bír lenyugodni. Legutoljára akkor volt, amikor havazott és kivittük a hóba. Na akkor 11kor mentünk aludni, de még akkor sem akart, mi viszont igen. :wink:

Bibar
Akkor varratok nélkül már kényelmesebb. Köszi a dícséretet, jól esik, mert azért kicsit kezdem magam bálnának érezni. :D

Kép

Kép
agnese

Bibar
Nagyon aranyos a manócskád. A rendrakás ismerős. :wink:

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!
Jajj, annyira aranyosak a fotók!!!! Imádom ezeket a lurkókat!!!!

Luki, fantasztikus hír Falatkáról!!! Mármint nem a kólázás, kávézás stb, hanem, hogy elfelejthetitek a készüléket :D

Bibarci, vigyázz nagyon magadra! Ne nagyon emelgess!

Agnese, tényleg nagyon csini a pocakod.

Puszi mindenkinek! Kellemes hétvégét!

KépKép
süni76

Lányok, ha van kedvetek nézzétek meg. Hugim küldte. :lol:

http://trl2.tv/View/?v=93208301a54943fc93dcd6d395ba8c1f
vicuska2007

Vicuska

Na úgy látom nagyon megy ez a poén,mert én is ma kaptam ilyet. :D

Kép
lukrécia

Bocs, ha sok leszek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

jucicuki

Luki, már akartam Neked írni, hogy Rami is mostanában egy duracell nyuszi. 23 óra előtt nem hajlandó aludni. Csak mutogatja a könyveit, pakol ezerrel és hiába vetek be mindent, nem megy. És reggel 8-9 között ébred, délután olyan 14 órától alszik 16-ig. És mégis tiszta fitt. Mi már dölünk jobbra-balra,ő még játszana. Mondta is a férjem, hogy így nem lesz egy esetleges "csoda" kistesó. Na, azaz így tényleg csoda lenne.. :lol:

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Régen nem néztem be a fórumra és nem is írtam!
A lényeg jól vagyunk, kiderült egy kis csökkent inzulin tolerancia, diétázom kell még a hátralevő ideig, de egyébként minden ok a babával:)

Érdemes volt benéznem,
Napcsi!
Tényleg vannak még csodák, nagyon nagyon gratulálok nektek!
Jó lenne, ha majd annak idején én is így "járnék":-)

Mindenkinek minden jót és szépet kívánok és ha addig nem írnék, akkor kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
Mindenki babája nagyon aranyos!!!!

Kép
baby.81

friss képek Kép Kép Kép

Kép

vicuska2007

Lukikám
nálunk kiderült az éjszakai nyügi oka,3 rágófog jön egyszerre :shock: :shock: :shock: tök véletlenül vettem észre :shock: 2 már kinnt van a 3. még nincs,igy már 10 + egy fél foguak vagyunk :lol: :lol:

Baby
de jó hogy jelentkeztél :wink: már mindjárt szülsz,én 21 re voltam kiirva és 14.-e lett belőle :lol: :lol: szép neveket választottatok :wink: :wink:

bibar

Bibarkám

apáááám,nektek egy éves korotokra meglesz mind a 32 :lol: :lol: Mi tegnap éjjel 2 órát sétálgattunk,egész éjjel óránként felébredt erre reggel látjuk hogy kijött a kettes számú fogacska:wink: De az esti lefekvéses buli nem emiatt van,mert totál vidáman játszik.Most pár napja csak egyet alszunk nappal,meglátjuk mi lesz. :roll: :lol:

Vicuska

:lol: Hát ez remek :lol: :lol: Azért jó tudni hogy ez vmi korral járó fellángolás és HAMAROSAN(ugye??)elmúlik :lol: :lol: :lol:
Ez a Rami mekkora nagylány,hihetetlen :D Látom azért kapaszkodik ezerrel a Mikulásos képen :lol:

Baby

de jó hogy írtál,hamarosan ide fogsz írni többet is :wink: Pont a múltkor néztem milyen hihetetlen már 30-on felül jársz,szinte még csak most sikerült.Olyan gyorsnak tűnik nekem ahogy megy az idő.:D Csak a sajátom ment lassan :wink: :lol:

Juci

ez most milyen buli?Ti mindig partyztok... :lol:

Agnese

köszi a tanácsot,kipróbálom ezt az egy alvást hogy megy.Bár jön anyósom pár napra,háááát,bizti nem hagyja annnyiban.... :roll:

Kép
lukrécia

Napcsi
Kép Gratulálok!

Juci
Csajokból sosem elég :D

Luki
Szívből örülök a jó hirnek :D

Bibar
Vigyázz magadra,örülök hogy jobban vagy!

Rebe
Milyen furi,hogy ennyi különbség van a két csajszi között.Széepn növögettek ti is :D

Elan
Mi is ezt a zséket vettük meg csak a zöld változatot,ma fel is avattuk élvezte a lurkó :D

Fiona
Sajnálom,hogy igy kikaptátok ezt a betegséget :cry: A lényeg hogy már túl vagytok rajta!Úgy is jön a karácsony majd vissza szedik a gyerkőcök azt a sok kilót.Bencét most már tényleg nem hívhatod döbröginek :D Jó nagyot nyúlt!

Zsókuci
Remélem már jobban vagy!Majd kérünk beszámolót az új fürdőről!Elég húzós ára van a belépőnek!

Mamm
Remélem lassan nekünk is össze jön ez a mini tali!megkaptam a levelet,regisztráltam is de sajna még nem tudtam megnézni,de pótolom!

Süni
Szép kis pocak,lesz ez még nagyobb is meglásd!

Agnese
csini vagy!Milán is jó nagyot nőtt,csuda pofa ezen a képeken :D

Boti megint lázas,de más baja nincs.Hogy már megint mi a fene van nem tudom.Az orra végre megjavult.Kapott új tápszert amit vasárnap este be is habzsolt pár perc alatt,meg is lett az eredménye.1 óra múlva kihányta az egésszet,most csak cicizik a tápszert nem eszi meg.Viszont már eszik almát,barackot,sütőtököt és nagyon izlik neki,van étvágya hozzá :D A legfrisseb képek
Kép itt már semmi sincs biztonságban,mert lepakolom

Kép na ezt csináljátok utánam

Kép pont az én méretem ez a sapi
gabicsibe

Nagggyon cuki a kis Boti!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok csajszikák!!!

Egyszerűen hulla fáradt v agyok de annyira cukik a kismikulások hogy egyszerűen billentyűzetet kellett ragadnom!! :lol: :lol:

Vicuska!!

Rami egyszerűen gyönyörű nagylány lett!!!
Szerintem le sem tudtad volna magadról fejteni ott a mikulás mellett!!

Gabi!!!

Boti egyszerűen zabálni való abban a mikulássapkában!!!
Tényleg pont a "mérete"!!
Édes a kiscsávó!!

Juci!!!

A lányok nagyon dolgosak!! :lol: :lol:
Gondolom nincs egy perc szusszanásnyi időd sem mellettük!! :lol: :lol:
Gyönyörűek!!

Agnese!!!

Nagyon csini a pocakod!! Most egy kicsit irigy vagyok!! Látszik hogy tényleg csak a pocak van és nincs semmi felesleg!!
Miló nagyon édes az adventi naptárral!!!
Kibírja hogy naponta csak egybe kukkantson bele??

Elan!!

Gábor nagyon édes abban a polóban!! Becsüld meg hát azt a gyereket amikor nem is olyan könnyű jónak lenni!! :lol: :lol: :lol:

Bibar!!

Oli nagyon édes a fürcsis képen!!!
Látom ő is szeret fürdeni!!
A télapósapkás is király!!!!! :lol: :lol:

Csajok!!

Szerintetek hogy adjam be Bencének a vitamint?? Ilyen narancs izű szirup de nem tetszik neki. Ha beleteszem a teájába képes és nem issza meg azt! Pedig a teát különben szereti.
Mit csináljak!!
Most kivételesen jön a fogunk és szerintem tegnap éjjel az volt a bibi. Éjféltől fél kettőig nyűgösködött.
Szuper volt!!
Nálunk is járt ám a mikulás!!! Kép
Én és a haverom!!!

Kép

Kép

Kép
Gyönyörűségeim!! Kép

Kép
fiona66

Csajok !!

Lenne itt egy eladó babakocsi ha esetleg érdekel valakit!!

Újszerű állapotban!! Ára: 50000 ft. Kép Kép

Kép
fiona66

Fiona!

Ha a narancs ízt nem szereti, akkor sajna nem tudom, de nekünk annó anya szörpibe, vagy lekvárba tette a gyógyszereket, és úgy megettük. Próbáltad már olyanba aminek erősebb az íze?
Illetve amikor félálomban van, akkor oda adni neki, akkor még szegényke nem tudja hol van, hátha megissza...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Luki, sajnos nem tudok segíteni... ez is biztos egy életkori sajátosság, és mi még nem tartunk itt... :)

Bibar, örülök, hogy helyreállt a béke :) Már mindent ehetsz? Oli nagyon édes, imádom ezt a narancs-szarvasos pólót!

Juci, őszöltetek? Szuperek a csajok, a fürdőköpenyes fotó a kedvencem :)

Vicuska, Rami annyira szép, olyanok a szemei... elolvadok... És ezek a tappancsok! Nem félt a Mikulástól?

Gabicsibe, sajnálom ezt a lázat... elhiszem, hogy aggódsz, hogy mitől lehet. Nem lehet, hogy jön a foga Botinak? Miért kellett tápszert váltani? Elég neki a tejed? Vagy így most éjjel is szoptatod? Nagyon édes kis örömgombóc :) Gabi is mindig a lábát falja, nagyon izlik neki :)

Fiona, szépek a gyerekeid nagyon, büszke lehetsz rájuk! Jó a verda is, de nekünk most még jó a mostani... de nem megint quinnyt vettetek?

Mi most itthon vagyunk a szüleimnél már negyedik napja a világvégén... Hát csajok, ez az első nap, ami már jobb... Gabi ezúttal nagyon nehezen szokta meg az új helyzetet, ha a nagyszülei csak ránéztek, már ordított (2 hónapja nem látta őket), az első éjszaka nagy részét velünk töltötte a franciaágyon, mert az utazóágytól is halálra ijedt és csak sírt... Mostanra megszokta szerencsére, már csak 1x ébredt hajnali 5 körül, de azt otthon is szokta... És már a nagyszüleitől sem sír, már teljesen össze voltak omolva. Erre mondjuk számíthattunk volna, mert otthon is retteg az idegen arcoktól, ha egy járókelő belenéz a kocsiba, már ordít. Másnak is volt ilyen nyúl a gyereke?

Amúgy szerencsére az étvágya rendben, és már eszik egy csomó mindent: almát, körtét, krumplit, sütőtököt, sárgarépát, céklát és cukkinit. Az almát utálja, ezért elhatároztam, hogy nem fogom erőltetni, főleg, mert székrekedése is van tőle. A körtét szereti, és az nem is fogja meg.

Kép
elan

Judit :lol:

Nagyon boldog névnapot!!

Kép

Látom, jól éreztétek magatok Hévízen.Gyerek medence meleg vízes volt? Jók a képek! :lol:

üdv, Brigi :wink:

Kép
brigii

Judit,

Nagyon sok boldog névnapot kívánok én is! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Juci, Boldogságos névnapot kívánok!!! :D

KépKép
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?