Sziasztok,
Gondoltam én is adok egy kis életjelet magamról
A szokásos mókuskerék-harc az életem, meló, körmözés… Kicsit fáradok, de hát ez van, ha nincs vendégem délután, akkor általában le tudok kicsit dőlni délutánonként.
Sajnos még mindig nem gyógyultam meg 100%-osan, még mindig csúnyán köhögök, de hát így jár, aki nem megy orvoshoz, ha beteg
Bibarci,
Nagyon örülök, hogy sikeresen túl vagy a műtéten! Tudom, nem fogod elhinni, de őszintén nagyon sokat jártál a fejemben, amikor bent voltál. Kíméld magad, pihenj amennyit tudsz, és bírd ki, hogy nem emelgetsz, nehogy baj legyen! Gondolom azt tudod, hogy elvileg mostantól nem ehetsz bármit, bár őszinte leszek én nem tartottam-tartom ezt, megeszem, ami jól esik, de változott azért a dolog, nem mindent bírok úgy, mint rég… További jobbulást kívánok, sok-sok puszi!
Napcsiiiii,
Szívből gratulálok!
:D:D:D:D:D:D Micsoda hír!!!
Gratulálok a jogsihoz! Remélem, mostantól sűrűbben jelentkezel (pont én mondom… hehe…
)!
Jerika,
Édes a fiad!
Süncikém,
Nagyon helyes a Pocaklakótok!
És csini kismami vagy!
Gabicsibe,
Botond remélem már meggyógyult! Puszi!
Elan,
Hát, még nem tudom, hogy legközelebb hová megyünk, de az biztos, hogy a hamarosan nyíló – megyeri hídnál lévő – aquaworldbe tervezünk látogatást
Gica,
Jó hogy Te is jelentkeztél, és hogy jól vagytok!
Benszi,
Hallod, még így, hogy láttam annak idején is a képet, akkor is brutál ez a pocak!
A barátnőm-kolléganőm is babát vár, és mikor meglátta a pocakodat, leesett az álla
Nagyon helyesek a gyerekek a képeken! Hihetetlen hogy rohan az idő…
Brigii,
Édesek a lányok
Ballagyo,
Nagyon édes Soma az új frizkójával
Rebe,
Nagyon szépek a lányok!
Fiona,
Hű… sajnálom, hogy ilyeneken mentél keresztül…
Gondolom, hogy nagyon megviselt! További jobbulást Bencusnak! Szerintem azért kérdezz rá a dokinál, hogy ez mi lehet, hogy még mindig van láza. Lehet, hogy még bújkál benne valami…
Luki drága,
Hát, ez igazán nagyon-nagyon jó hír!
:D:D:D Szívből örülök, hogy nem kell a hallókészülék Falatkának!
Hová költöztök?
Remélem azért nem túl messze…
Mamm,
Szerintem jó ötlet! Remélem kapok én is majd jogosultságot, még ha csak kukkolni járok akkor is
Ha már ott tartasz, és kell a tábla, szólj, és megpróbálom frissíteni és átküldeni…
Te biztos gondosabb gazdája leszel, mint én mostanság
Vicuska,
Gondolom fura újra dolgozni… még ha heti 2x, akkor is. Rami hogy viseli? Képet!
Hát, W. dokihoz még mindig csak terv (álom), hogy megyek. Semmilyen ügyben nem haladok semmit
De talán jövőre… bár már néha úgy érzem, hogy csak álom, hogy anya legyek… de hát nem is teszek túl sokat érte mostanában, az idő meg csak rohan…
Chesti? Share? Lippa? TÖBBIEK? Hééé, írjatok!
Bocsi, ha valakinek nem írtam, nem volt szándékos
Próbálok kicsit gyakrabban jönni, de nem ígérek semmit...
Sok-sok puszi mindenkinek!