Sziasztok!
Okina: Gratulálok!!!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!!!
Cosmo: Igen, a Rákos úti SZTK-ba jártam. Kicsit hosszú a történet, de életem legjobb döntése volt, hogy oda visszamentem, és, hogy elfogadtam a doki ajánlását a Spánikhoz
Aviubi: Ha már meg-, ill. ki nem fizetik a páromék munkáját, legalább a gyerekeiken ne spóróljanak..... De aranyosak lehettek a srácok, ahogy csodálták a mosógépet
Pár hete Vivi is így csinált, amikor anyósék vettek elöltöltős gépet
Odavitte a fellépőjét, ráült, és tátott szájjal nézte
Na igen, érdekes téma, hogy hova kerültek a bezárt kórházak felszerelései... Nem tudom, hogy miért kellett olyan intézményeket bezárni, mint a "Schöpfi", vagy a Szabolcs u. Utóbbiban pl. olyan speciális eseteket is elláttak, mint epilepsziás kismamák....
Oroszági: Szép nagy már a pocakod
Egy barátnőm nővérének 4 kiló felettinek saccolta a dokija a babáját, császározni akarta, de amikor szült, akkor a Spánik volt ügyeletes. Nem indultak rögtön a műtőbe, hanem megbeszélték, hogy megpróbálják természetes úton. Sikerült
Jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy második baba volt, de az első gyereke akkor már 8 év körüli volt, szóval ez már szinte első szüléssel egyenértékű. Az uh meg akár 500 g-ot is tévedhet, ami azért nem mindegy.... A súlyt csak becsülni tudják. Megmérnek ilyen-olyan méreteket, aztán egy matematikai algoritmus alapján "kiszámítja" a gép. Mécsné drágámnak
ebben az egy dologban volt jó megnyilvánulása: nem kell súlyt becsülni. Látszik a baba méretein, hogy arányos-e, hogy a terhességi korának megfelelő-e, és ha igen, akkor oké. Max. tér aránytalanság állhat fent, de azt a doki meg eldönti. Ne izgulj
Képzeljétek, azt hiszem felfáztam
Még soha nem volt ilyenem, úgyhogy csak gondolom, hogy az lehet. Nemrég írtatok Krisztának néhány jó kis házi praktikát, megpróbáltam megkeresni, de nem találtam. Leírnátok még egyszer? Köszi szépen! Amúgy voltam ma reggel a háziorvosnál, írt fel penicilines antibigyót (állítólag lehet szedni szoptatás alatt is, de majd megkérdezem a gyerekorvost is). De jó lenne valami plusz, valami természetes dolog is.
Köszi mindenkinek a genetikai uh-s infókat!!