Új privát üzeneted érkezett!

Vumenke: haragudni, nem haragszom, igaz én még vártam volna vele. Még nagyon az elején vagyunk. Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, aranyosak! A kedves szavaktól mindig elérzékenyülök. Ha Khase még írogat a fórumba, akkor Őt külön puszilom! :wink:
Aliz tündéri a mérőszalaggal és a kiságyban!

OroszÁgi: Köszönöm a drukkolást Neked is. Remélem, már nem kell sokat várnod a csöppségre.

Okina: már csak 2 nap!!! :)

Pepitanna: szuperek a képek! Megmutattam a férjemnek is :)

Kriszta: Eszter mit szólt a mikuláshoz?

Mi tegnap egész nap csatangoltunk, nagyon klassz idő volt.

Kép
Kép
cosmopolita

Ma már reggel a szülészeten voltunk mert a nyákdugó darabjaira azt hittem magzatvíz! Legalább tudjuk merre kell menni.
Nagyon aranyosak voltak a szülésznők, az ügyeletes doki mondta hogy már 1222-es vagyok, így akár délután is beindulhat az igazi! Olyan mérges voltam hogy téves riasztás hogy 150-es volt a vérnyomásom!
Annak viszont örülök hogy így kitágultam már!

Remélem legközelebb az igazi hírekkel szolgálhatok!!

Kép

Kép
oroszági

Ági Hogyhogy nem fektettek be?
Hazaengedtek avval, ha majd fájások lesznek,akkor menj vissza? :shock: A nyákdugós cucc elég komoly már, nem? Vagy én tudom rosszul?
Nyugi, most már tényleg a célegyenesben vagy, gondolok rád!!!! :wink:

cosmo
Holnap megyek ÁEK-be, ott lesz du. ügyeletben a doktor bácsink is, nála is vizitelek!!! :lol: (igen, végre elértem!!!)
Tehát: Egész napos programom lesz, legalább is délutánba nyúló....
Már alig várom :x :(

Pepitanna, nagyon jók a medencés fotók, képzelem, hogy élvezte Panni a vizet! :)

Hú, Okina már most gondolok rád!!!
Bárcsak már én is itt tartanék....[/b]

damara

Ági: elhiszem, hogy morc voltál a téves riasztás miatt, de már tényleg nincs sok hátra. Drukkolok Nektek!

Damara: írtam privit :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Ági! Még a végén tényleg találkozunk!!! Drukkolojatok nekem kedden aztán majd jövök a hirekkel! Puszi csajok!
okina78

Ági, Okina!
Nagyon szorítunk Nektek! :wink:
Talán egy szobában fogjátok csöppségeiteket dédelgetni... Izgi! :lol:

Kép
Kép
pepitanna

kérdezték hogy hol lakom, és ha gondolom maradhatok, de mi van ha egy hétig nem lenne semmi, annyit én nem fekszem bent habokra így elengedtek, mert mondtuk hogy beérünk hamar akármi is van. Holnap megyek Spánikhoz 2-re, majd meglátjuk ő mit mond. Ja és nem jó ha egy hónapnál régebbiek a leletek (vércsoport, ellenanyag) ezért meg is csapoltak hogy frissek legyenek az adatok. Nagyon aranyosak és szimpik a szülésznők meg az egész szülőszoba részleg tetszett, remélem jövőhéten megint mehetek!
Tök jó lenne Okinával együtt bent lenni :)
Holnap jelentkezem!

Kép

Kép
oroszági

Ági lehet, hogy talizunk, én is megyek 2-re Spánikhoz... :lol:

Cosmo, ahogy megbeszéltük! :wink:

damara

Ági - hú ez már izgalmas. Sajnos a nyákdugó a szülés előtt 2 héttel is elmehet, legalább is nekem annó ezt mondták. Azt meg hogy nem maradtál bent teljesen megértem, engem is megkérdeztek anno hogy nem szeretnék e inkább befeküdni, de én is közöltem hogy nagyon hamar bent vagyunk ha "baj" van.

Okina - nagyon szoritok én is.

Pepitanna - nagyon klassz a kép. Pár éven még gyerek nélkül voltunk, de úgy is szuper volt, de valóban ott tényleg minden a gyerekekről szól. Ajánlottuk akkor egy gyerekes ismerősünknek mi is, elmentek, és nem győzték ők is dicsérni a helyet. Örülök hogy Nektek is tetszett. :D

Vumenke - Eszter vigyorgott, és dumált a Mikulásnak végig, nagyon édes volt.
Azt nem tudom hogy mondtam e, hogy Barna öltözött be (tavaly is ő volt). Nagyon klasszul alakítja, én néha mondjuk majd bepisiltem a nevetéstől. Főleg akkor amikor a nagyobbik unokaöcsém közli, hogy Mikulás neked tisztára olyan a hangod mint a Barnáé. Pedig próbálta elváltoztatni, de hát milyen a gyerek, mindent kiszur. De szerencsére sikerült meggyőzni, hogy ő nem a Barna. Viszont jövőre másik Mikulás után kell néznünk, mert jövőre tuti rájön a turpisságra.
toldikrisztina

Sziasztok!

Képek a babákról nagyon szuperek!!! :lol:

Okina: Drukkolok nektek én is nagyon!!! :D

Oroszági: Fú, ez izgalmas már :D :lol:

Kriszta: Ez aranyos lehetett, hogy olyan a hangja a Mikulásnak, mint Barnának :D:D

Mi tegnap tartottuk a párom és az én szülinapomat. A páromnak egy tűzoltóautó formájú tortát rendeltem, nagyon örült neki :D

Pénteken volt Mikulás ünnepség az oviban. Vivi már reggel azt mondta, hogyha megérkezik a Télapó, akkor ő majd elbújik a mosdóban :D Aztán az óvonénivel karöltve csak odament a Télapóhoz a csomagjáért :D Délután meg a céges ünnepségen voltunk, nagyon aranyosak voltak :D Niki rácsimpaszkodott a párom egyik munkatársára, és ha éppen nem mászkált, akkor nála akart lenni :shock: :D
lamme

Sziasztok!
Először is nagyon szorítok az utolsó napokban lévő kismamiknak, reméljük könnyű szülésel csodás babák fognak a világra jönni!!!

Én ma éjjel azt álmodtam, hogy fiam született...És az András Balázs nevet kapta. Ez azért érdekes, mert az András név nekem (elnézést minden érintettől) nem tetszik. De a paraméterekre is emlékszem, 3.95 kg volt és 62 cm-el született.
Na mindegy,ez még nálunk arrébb van.
Azért ha sikerül, teszek fel egy pocis képet, ez a betöltött 13.héten készült (múlt csütörtök)
Á, nem sikerül, túl nagy a kép... Kicsinyíteni meg nem tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2008.12.08 12:48-kor.
banyoszka

Mégis sikerült!!!:)))
Kép 13 hetes pocak
banyoszka

Sziasztok!
Nagyon édesek a baba képek!
Ez a baba úszás nagyon buli. Kár, hogy mi nem probáltuk ki!

Oroszági, Okina! Nagyon szorítok nektek! Remélem hamarosan már babáztok!

Képzeljétek olyan fura, mert ebben a hónapban nem érztem a peteérést. Idáig mindig éreztem, sőt még a műtét utáni hónapban is. Remélem tényleg lesz minden hónapban peteérésem, mert Spánik azt mondta, hogy az 1 petefészkem átveszi a másik szerepét. Most egy kicsit izgulok. A hét végén esedékes, hogy megjöjjön...
Ja, és a Mikulás minket is meglepett apával. Amíg a gyerekek csizmáját töltötte degeszre addig elronotta a mosogépet. Nagyon boldogok voltunk. :( Így megoldódott a kari ajándék. Most várom a szállítókat az új géppel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aviubi 2008.12.08 15:07-kor.

aviubi

Banyoszka! Én így álmodtam meg Bencét anno! Csak álmomban sötét hajú, sötét börű, és barna szemű volt. Aztán megszülettett hófehérke. De a lényeg, hogy fiú lett! Tiszta apja lett. :wink:

aviubi

Banyoszka: helyes a pocid :) Mindjárt én is teszek fel egy tegnapit (mensi szerint betöltött 14.hét, UH szerint -4nap).
Kíváncsi leszek, hogy milyen paraméterekkel születik a gyerkőcöd, majd összehasonlítjuk a megálmodott adatokkal. Van amúgy megérzésed, hogy fiú vagy lány?

Lamme: édesek lehettek a lányok. Kép nem készült? :wink:
Annyira jól néznek ki ezek az egyedi torták!

Aviubi: biztosan minden rendben lesz! Nagyon drukkolok!

Damara: nagyon jót dumcsiztunk ma, csak úgy repült az idő :wink:

Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Mindjárt teszek fel sokkoló nagy hasú képet :)

Ez a Honvéd egy katasztrófa. 2 körül érkeztem és 5-kor jöttem el.
Ctg ok, bár Spánik úgy felidegesített, hogy megint 150 lett a vérnyomim, így holnap mehetek reggel a Mávba ctg-re, uh-ra és vizeletet kell vinnem, legfeljebb meglesem Okinát!
Közölte ha pénteken se szülünk akkor magzatvíz mintát vesznek, hát én erre nagyon rosszul lettem, rossz a véreredményem, a vizeletem, de könyörgöm ennyi idő után már mindent kiszívott belőlem a gyerek, úgyhogy sírva jöttem haza. Itthon mértem vérnyomit, de már csak 128 volt, így a toxémiát én ki is zártam. Ráadásul 3 órás várakozásokkal nem is csodálom, hogy a vérnyomim az égben volt, a férjem is idegesített, mert türelmetlen.
Na majd akkor holnap is lesz mit írnom!

Kép

Kép
oroszági

Cosmo Tök jó, hogy végre személyesen is megismerhettelek!!!!
Nagyon örültem neked, tök jó napom volt!:)

Ági, nem semmi, elhiszem, hogy kiakadtál!!!!Én is plafonon voltam ma.Reggel óta várakoztam hol a diabetológián, hol az Uh-n.
Jött Spánik fél 2-kor, persze, csak harmadiknak jutottam be,mert nem pont az ő ajtaja előtt foglaltam helyet. Ő pedig nagyon jól tudta, hogy rá várok,mégsem hívott be.
Szerintem én robogtam ki oly nagy slunggal és mondtam neked (ajtóban álltál), hogy menjél csak, mert alig vártam, hogy elhagyjam a kórházat!
És még meg akart vizsgálni! :shock: Mondtam, hogy halasszuk máskorra....

Ha Cosmo nem lett volna...... :roll: :x

Banyoszka Ilyen részletesen álmodtad meg a babád?
Nem semmi!!! :D
Én anno nagyon édes hosszú,barna, göndör hajú, nagy szempillájú, sűrű szemöldökű(!!!) :lol: kislányt álmodtam és tök ellentét fiú lett!!! :D
Mindenesetre van valami az álmod részletességében,valamit sugall...

Lamme Jó sztorik ezek a Mikulásos-félős találkozások!:)
Teljesen meg tudom érteni a gyerekeket, ha félnek a Mikitől, emlékszem, én nem is akartam látni, úgy féltem tőle, főleg, hogy ünnepségeken énekelni is kellett neki..... :lol:
Remélem jól telt mind a Mikulás, mind a szülinapi partytok! :)

damara

Ági: kíváncsian várjuk a képet! Hajrá! :D Nagyon drukkolok, hogy meginduljon a szülés péntek előtt. Sajnálom, hogy Neked is ennyit kellett várnod a dokinál. :(

Damara: Te aztán tényleg a kórházban töltötted a mai napot :shock: Durva! Oldal szúrkálásra mondott a doki valami érdemlegeset?
A pár órás dumcsitól Nekem is nagyon jó lett a kedvem :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo:Nagyon cuki a pocid, szerintem jó nagy! :)
Megérzésem? Háát.. Nem az igazi, de én lányt szeretnék jobban, de pesszimista lévén szerintem fiú lesz...De nem tudom. Igazából most már az egészség a legfontosabb. Tudod, már "mindkettőből van1-1:)))"

Damara:Én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz az álmomból, mert eddig még soha nem álmodtam a születendő gyermekemről.
Illetve ha álmodtam is olyat, hogy lett gyerekem, max. annyi maradt meg, hogy esetleg fiú-e,vagy lány, de még az sem volt jellemző.
De az arcukra sosem tudtam visszaemlékezni ébredés után. Most azt is láttam, tisztára olyan volt, mint a fiam születése utáni 2-3.napon.
De Dani 4200gr-al és 55 cm-el született, tehát a paraméterek teljesen "légből kapottak" ( Lánykám 3600gr és 52 cm volt)
banyoszka

Cosmo Annyit mondott a doki, amennyit én a szájába rágtam kérdés formájában: "lehet, hogy a gyerek nyom valamit?" "Mondjuk idegszálat?"
Mire ő:" Igen, lehetséges, mert ha vakbél lenne, ilyenkorra feljebb húzódna a fájdalom".
Röviden-tömören. :)
Örülök, hogy neked is jó napod lett!

Húúúú, OKINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindent bele, ügyes légy! :)

Banyoszka, Cosmo nem is olyan sokára már nagy pocakkal fogtok dicsekedni, úgy elmegy az idő!!!! :D

damara

Sziasztok!

Banyoszka, Cosmo: Formás pocitok van! :D

Oroszági, Damara: Na ez a többórás várakozás az, ami a Szabolcsban nem volt!!! Jó, az uh-ra volt, aki két órát is várt, de mi inkább odamentünk fél 7-re, elsők voltunk, aztán 8-kor már legtöbbször úton voltunk hazafelé. Ott a laborvizsgálat is öt perc volt várakozással együtt. Nagyon remélem, hogy mire a harmadik babát várom, addigra átköltözik az egész szülészet a Honvédba, és ott a Szabolcshoz hasonló rendszer lesz....

Okina: Drukkolunk nektek!!! :lol:

Képzeljétek, Vivi fent van a neten :D Ezen az oldalon megnézhetitek. Az utolsó kép, rózsaszín pulcsiban, piros nadrágban, éppen veszi át az ajándékot a Télapótól :D
lamme

Köszi a pocak hozzászólásokat. :)

Damara: akkor sokat nem tett hozzá a naphoz a doki látogatás :? Kérdezted hány százalék a császár?

Lamme: én pesszimista vagyok (ne legyen igazam), szerintem nem nagyon fog változni a helyzet. A kórházösszevonás miatt szerintem mindig tömeg lesz, hiszen ha a kismamáknak kellemetlen is, de valahogy csak működik - az állam meg spórol ezzel. A dokit is túl sokat dícsérjük, így csak nő a kismamáinak a száma 8)

Vivi nagyon édes a képen a télapóval. Látszik, hogy mennyire megszeppent :)

Okina: én is gondolok Rád! Jaj, tudjuk egyáltalán, hogy kisfiú vagy kislány? Most így hirtelen nem emlékszem, de már remélhetlőeg nem kell sokat várni a hírekre.

Kép
Kép
cosmopolita

Lányok, szeretném megkérdezni, hogy a genetikai uh úgy van ugye, hogy keddenként a Hajdu dr-nő, csütörtökönként pedig a Bátorfi doki? És ehhez kell beutaló, vagy csak be kell jelentkezni az U szinten? Lehet rá időpontot kérni? A másodikon van, ugye?

Cosmo: Sajna én is pesszimista vagyok :? Bele sem akarok gondolni, hogyha összejön két év múlva a bébike, akkor hogyan oldjuk meg ezeket a többórás kórházlátogatásokat. Valószínűleg a régi dokimmal elvégeztetem a laborvizsgálatokat az sztk-ban, ezzel is nyerek néhány órácskát. Úgyis a Spánik "haverja", ő is ott dolgozik, ő ajánlotta nekem a dokinkat anno, összedolgoznak.
lamme

Sziasztok!

Lamme! Nagyon édes Vivi! És nagyon jó a tűzoltó Mikulás. Sajna a mentőszolgálat Mikulása siralmas. Igénytelen, így idén mentünk utoljára. Azért látszik a 2 szerv közötti különbség. :cry:

Banyoszka Cosmo! Nagyon jól néztek ki!

Mi tegnap megkaptuk az új mosógépet. Nagyon szuper. A fiúk leültek alé, és nézték ahogy mossa a ruhákat.Édesek voltak! :D Idáig felül töltös gépünk volt.

Damara! Kitartás! már neked sincs sok hátra, és vége a hosszú hétfőknek. Amúgy jók a cukraid?

Okina! Gondolok rád!
Ági! Remélhetőleg mosmár te is a kezedben tarthatod a kisfiad, és akkor végre mindenki megnyugszik.

Igazából nem értem, hogy hogyan gondolták ezeket a kórházbezárásokat. Azóta még nagyobb a káosz. Pedig én anno a Schöpf -Mereiben is rengeteget vártam. Tény, hogy lerobbant volt, de ami most van az nevetséges. Múlt héten amíg vártunk Spánikra beszélgettem egy kismamával aki valószínű korábban fog szülni. Ő mondta, hogy a MÁV-ben kevés az inkubátor. Amikor a 4-es ikrek születtek egy csomó kismamát vittek át I. nőire, mert nem volt inkubátor. Halkan megkérdezném hol vannak vajon a régi Schöpf- Mereis inkubátorok?

aviubi

Sziasztok!

Lamme! Nagyon édes Vivi! És nagyon jó a tűzoltó Mikulás. Sajna a mentőszolgálat Mikulása siralmas. Igénytelen, így idén mentünk utoljára. Azért látszik a 2 szerv közötti különbség. :cry:

Mi tegnap megkaptuk az új mosógépet. Nagyon szuper. A fiúk leültek alé, és nézték ahogy mossa a ruhákat.Édesek voltak! :D Idáig felül töltös gépünk volt.

Damara! Kitartás! már neked sincs sok hátra, és vége a hosszú hétfőknek. Amúgy jók a cukraid?

Okina! Gondolok rád!
Ági! Remélhetőleg mosmár te is a kezedben tarthatod a kisfiad, és akkor végre mindenki megnyugszik.

Igazából nem értem, hogy hogyan gondolták ezeket a kórházbezárásokat. Azóta még nagyobb a káosz. Pedig én anno a Schöpf -Mereiben is rengeteget vártam. Tény, hogy lerobbant volt, de ami most van az nevetséges. Múlt héten amíg vártunk Spánikra beszélgettem egy kismamával aki valószínű korábban fog szülni. Ő mondta, hogy a MÁV-ben kevés az inkubátor. Amikor a 4-es ikrek születtek egy csomó kismamát vittek át I. nőire, mert nem volt inkubátor. Halkan megkérdezném hol vannak vajon a régi Schöpf- Mereis inkubátorok?

aviubi

Sziasztok!

Okina! Gondolok rád!

aviubi

Lamme: Tőlem csak a kiskönyvet kérték a genetikai UH-n, de kérdezték, hogy ki a dokim (nem tudom, hogy ha nem MÁVos, akkor kell e beutaló). Nem tudok róla, hogy lehet időpontot kérni és a bejelentkezéssel kapcsolatban is mindenki mást mond. Én /most/ bejelentkeztem az U szinten - az ajtóra is ki van írva, de valaki nem szokott (februárban én sem tettem és mivel már jártam a kórházban, nem volt gond).
Reggel 8-tól van rendelés, de a Bátorfi 15-20 perccel előbb kezd(het). Én 7-re mentem (a kis türelmetlen) és 10-15 perc múlva már hárman voltunk+ lejött egy nő az osztályról is. Mikor eljöttem 8:20 körül már egy rakás kismama volt.

A Rákos úti SZTKba jártál?

Kép
Kép
cosmopolita

Lamme: Genetikai uh-ra csak akkor kell időpont,ha nem kedden vagy csütörtökön mész. A dokik rendelése stimmel, csütörtökön Bátorfi van, jó fej volt velünk.
Én mindig bejelentkezek az U szinten, abból baj nem lehet. Szerintem rosszabb, ha végre sorra kerül valaki, aztán elküldik bejelentkezni, aztán várhat tovább esetleg...
Mi csütörtöki napon voltunk, kb. 11-re értem oda, az U szinten senki nem volt előttem, az UH előtt pedig egy kismama volt előttem, úgyhogy elég hamar végeztem. Mikor kijöttem az uh-ról , akkor viszont vártak még vagy négyen, akik az én vizsgálatom idején érkeztek.(mikor bementem a dokihoz, még csak 1 nő várt utánam)
Ja,és nekem is elég volt a kiskönyv, de az utánam érkező hölgynek a kezében beutaló lobogott.
banyoszka

Sziasztok!
Ma már 4 óta fennt vagyok így aludtam most egy kicsit, egész éjjel keményedtem. Ctg-n az Úrfi szunyókált még a csokira sem kellt fel, UH-n sokkoltak hogy 4kg körüli a súlya és hogy miért nem szülök már?!!?
Spánik felhívott a szülészetre, hogy megnézze a papírjaimat, pont Okinát készítették elő és addig gyorsan megállapította, hogy húha mekkora ez a gyerek :shock: holnap megint menjek ctg-re.

Ahhoz képest, hogy nem volt ma sehová sem időpontom nagyon hamar végeztem, igaz már jóval 8 előtt odaértem. Szeretem a Mávot! Még a vérnyomásom is jó volt! :)

Meddig kínozhatnak tovább? Főleg ilyen súlyú babánál, mondtam Spániknak, hogy nem tudok ekkora gyereket megszülni, de csak mosolygott. Holnap a férjem is akar vele beszélni, nem mintha bármit is elérne, de már ő is tiszta ideg. Ilyenkor nem lehet kérni a császárt? Nem vagyok én akkora hogy simán kiférjen!

Kép

Kép
oroszági

Oroszági! Szerintem ne aggódj, bár tudom, könnyű mondani.
Szerintem néha jobb, ha kevesebbet mondanak. Nekem a fiam 4200gr-al született, és nem volt nehezebb szülés, mint a lányomnál (3600gr), pedig a nagyobb baba volt az első szülésem. Ha előre tudtam volna, hogy mekkora a fiam, bizony én is rettegtem volna a szüléstől, még jobban, mint egyébként.
Hogy meddig kínozhatnak? Danit 2, Bettit 10 nappal hordtam túl a kiírt időponthoz képest, és semmit nem csináltak velem, hogy meginduljon a szülés. Mikor a lányommal már 9 nappal voltunk túl az időn, akkor aki a ctg-t csinálta ápolónő, ő azt mondta,. egy szerelmes összebújás segíthet. Segített, vagy véletlen, nem tudom, de másnap hajnalban elkezdtem fájni és délelőtt 9.15-kor már a kezembe volt a Kisasszony.
Egyébként nagyon szorítok Nektek, remélem minden rendben lesz!
banyoszka

banyoszka köszi a bíztatást, most úgy érzem magam mint aki beteg. Szerelmes összebújás?! Nehéz lesz rávenni a férjemet :D ő a gyerek jelenlétében nem hajlandó egy jó ideje, de majd megpróbálkozom, bár sztriptízt nem fogok most ejteni mert elröhögném ahogy a nagy hasam himbálózna :lol:

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oroszági 2008.12.09 22:09-kor.

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok csajok!

Hozom a friss híreket Okináról!
Megszületett a pici fiú, az István András nevet kapta, 2600g, 50 cm.
Okina nem írt sms-t, hanem hívott, de hallottam a hangján, hogy az is megeröltető neki. Kapott 2 zacsi vért, mert valami gebasz volt a méhlepénnyel (terhessége elején is erről panaszkodott szegény)
jobbnak láttam, ha rövidre fogom, hadd pihenjen, holnap még felhívom, remélem jobban lesz és kipiheni a fáradalmakat-fájdalmakat!!!

Ági, szegénykém...... 8) Asszem nekünk is mondhatnák a "szerelmes összebújást", a férjem inkább esti mesét olvasna helyette!!! :lol: :oops: Én bizony nem vetném meg, de ugyanaz a szitu állt elő, mint nálatok. Vigyáz a fiára...Hahaha! :oops:
Egyébként szép nagy a pocid, ne félj semmitől, az úgyis a szülőágyon dől el, hogy császár-e, vagy sem. Produkál az élet néha fura dolgokat, de az is könnyen lehet, hogy meg sem érzed, amikor világra hozod a pici fiadat!!!:)
Apropó: Te hogyhogy nem vagy cukros? :P
Nem ellened szól a kérdés, de a nagy babákra már rögtön rávágják, hogy csak és kizárólag a cukor miatt lehet... :P

AviubiKöszönöm kérdésed, ari vagy, hogy érdeklődsz. 3.8 volt a legutóbbi cukor és még egy pótvacsorát is kiérdemeltem... :lol: Ettől függetlenül rendületlenül ragaszkodnak a hétfői talikhoz!!!
Igen, nincs sok hátra, már most sem bánnám, ha túl lennék rajta, de meg kéne még írnom a szakdogámat addig és még hozzá sem kezdtem!!!! :cry: :cry: :?

Lamme Csatlakozom Cosmohoz, én sem hiszem, hogy a Honvédban jobb lesz majdan a helyzet, az Ogyik- rendszerezettségét sosem fogja utolérni! :cry:

damara

Ági: húúú, ez aztán a szép nagy, formás pocak :D

Okinának GRATULÁLOK :!: Köszi Damara a híreket. Mielőbbi felépülést neki.

Most ennyi erőm van csak, vagy itt alszom el a gép előtt.

Kép
Kép
cosmopolita

damara nem vagyok cukros, én 3800-al születtem, a nagyapám 5kg-val :shock: , a férjemet nem tudom, de elég mackós típus lehet, hogy ettől ekkora a baba.
Annyira keményedek hogy nem tudom mi lesz az alvással, ráadásul voltak jó kis fájásaim is, na majd a telihold pénteken :D

Névben marad a György, a Levente most nagyon tetszik nekem másodiknak, de majd meglátom a kis pofiját és akkor döntöm el, hogy minek is nevezzem.

Kép

Kép
oroszági

Helló Lányok!

Okinának hatalmas gratula a kisfiához!!! Szegény, azért remélem, gyorsan összeszedi magát, a babó úgyis kárpótoja :lol:

Ági: huhh, veled izgulok, ezek az utolsó napok elég idegörlőek... nekem dokink azt mondta, hogy betöltött 41. hét után szülésindítás, így is volt. Aliz indítottan a 41+2-re született. és nem mondták, hogy 4 kg fölötti. Ha tudta vona, császároz. De hid el, jobb simán szülni, és ki fog férni :lol: :lol: legfeljesbb picit nagyobbat vágnak, nem vészes. Kérj EDÁt, azzal semmit se szenvedsz! Nekem legalábbis bevált...

Cosmo-Banyoszka: csini poccok!! Olyan irigy vagyok, tök jó nektek!!!! Bár én nem rajongtam a pocakos létért, most mégis hiányzik, ahogy olvasok a ti dokihoz-vizsgálatra járásotokról ;)

El kéne mennem jövő 7en dokinkhoz, melyik napokon van a Podmaniczkyn?

Képek: Kép Kép
vumenke

Sziasztok!

Ági! Szerintem is van esélyed a császárra, mert amikor megtudta Spánik, hogy Bence 4650grammal született akkor mondta, hogy az már ok a császárra. Szóval szerintem ő a 4 kiló fölöttieket inkább császározza. De azért szerintem ne akard annyira, mert a szülés hatalmas élmény lehet. Majd alakul ahogy annak lennie kell. Mostmár mindjárt itt van a ti nagy napotok! :wink: Amúgy nagyon szép a pocakod!

Okina! Gratulálok!!! Kívánok gyors gyógyulást!

Damara! Basszus neked tök jók a cukraid. Nem lehetne, hogyx csak 2 hetente menjél a Honvédba?

aviubi

Sziasztok!

Okina: Gratulálok!!! :D Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!!! :D

Cosmo: Igen, a Rákos úti SZTK-ba jártam. Kicsit hosszú a történet, de életem legjobb döntése volt, hogy oda visszamentem, és, hogy elfogadtam a doki ajánlását a Spánikhoz :D

Aviubi: Ha már meg-, ill. ki nem fizetik a páromék munkáját, legalább a gyerekeiken ne spóróljanak..... De aranyosak lehettek a srácok, ahogy csodálták a mosógépet :D Pár hete Vivi is így csinált, amikor anyósék vettek elöltöltős gépet :D Odavitte a fellépőjét, ráült, és tátott szájjal nézte :D Na igen, érdekes téma, hogy hova kerültek a bezárt kórházak felszerelései... Nem tudom, hogy miért kellett olyan intézményeket bezárni, mint a "Schöpfi", vagy a Szabolcs u. Utóbbiban pl. olyan speciális eseteket is elláttak, mint epilepsziás kismamák....

Oroszági: Szép nagy már a pocakod :lol: Egy barátnőm nővérének 4 kiló felettinek saccolta a dokija a babáját, császározni akarta, de amikor szült, akkor a Spánik volt ügyeletes. Nem indultak rögtön a műtőbe, hanem megbeszélték, hogy megpróbálják természetes úton. Sikerült :wink: Jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy második baba volt, de az első gyereke akkor már 8 év körüli volt, szóval ez már szinte első szüléssel egyenértékű. Az uh meg akár 500 g-ot is tévedhet, ami azért nem mindegy.... A súlyt csak becsülni tudják. Megmérnek ilyen-olyan méreteket, aztán egy matematikai algoritmus alapján "kiszámítja" a gép. Mécsné drágámnak :lol: ebben az egy dologban volt jó megnyilvánulása: nem kell súlyt becsülni. Látszik a baba méretein, hogy arányos-e, hogy a terhességi korának megfelelő-e, és ha igen, akkor oké. Max. tér aránytalanság állhat fent, de azt a doki meg eldönti. Ne izgulj :wink:

Képzeljétek, azt hiszem felfáztam :( Még soha nem volt ilyenem, úgyhogy csak gondolom, hogy az lehet. Nemrég írtatok Krisztának néhány jó kis házi praktikát, megpróbáltam megkeresni, de nem találtam. Leírnátok még egyszer? Köszi szépen! Amúgy voltam ma reggel a háziorvosnál, írt fel penicilines antibigyót (állítólag lehet szedni szoptatás alatt is, de majd megkérdezem a gyerekorvost is). De jó lenne valami plusz, valami természetes dolog is.

Köszi mindenkinek a genetikai uh-s infókat!!
lamme

Mindenkinek szép napot,sziasztok!

Ági:Hát igen ez már nagyon "utolsó idős"pocak, jó nagy.Nekem is ekkora körüli volt.

Okinának:Nagy gratula a Babóhoz, és majd idővel kérjük szépen a szüléstörténetet is!

Damara: én is annó 4 kg-al jöttem a világra, a férjem is hasonló súllyal... Nem voltam/vagyok cukros, mégis nagy súlyú baba volt a fiam. Ez ma már nem látszik rajta, szikár izmos kiskölyök :lol:
banyoszka

Sziasztok!
Banyoszka, Ági Nem kell szabadkozni, félreértettétek a cukros dolgot!Tudom, hogy vannak, voltak és még születnek is nagy súlyú babák (a fiam is 4150-el született) és akkor még nem voltam cukros.
Most,hogy húztak egy határvonalat, a statisztika is mást mutat, és még tej+ zsemle helyett tömény cukor a terhelés, most már minden második kismamát cukrosnak diagnosztizálják.
Ha a bébi is 4kg körüli, akkor is a cukorra fogják.
Ezt csak úgy érdekességként- poénból írtam. :)

Lamme Kamillafürdő, + főzött kamillatea 2-3 l vízhez, bele a vödörbe és a gőzre ráülni, amig ki nem hűl a víz. Nagyon jót tesz!
Éjszakára körbetekerni magad vastag sállal, vagy valami meleg anyaggal, hogy még véletlenül se érje a vesédet levegő! :lol: :wink:

Hívtam Okinát, pont a gyógytornász volt nála. Még egy hétig biztos bent lesz a kórházban, össze kell szednie magát. Nem akarok hülyeséget mondani, ő majd részletesen elmeséli, mi,hogy zajlott, de valami olyasmit mondott, hogy levált a méhlepény, császár után el kezdett vérezni és újra meg kellett műteni.
Szegénykém.

damara

Sziasztok!

Ctg ok, holnap megint megyek! De mostmár napközben is jósolgatok!

Vumenke Dokink bent van kedden, szerdán és csüt 8-tól az tuti, a többi napot nem tudom, péntek meg kiderül mert úgy is kell mennem be!

Okina az együttlét nem jött össze, de remélem jó szobatársakat fogtál ki és hamar rendbejössz! Gratula és sok tejcit!

Kép

Kép
oroszági

Szegény Okina! Még a végén akkor tényleg találkozom vele!
oroszági

Oroszági: Még ha sietsz, még pár napot lehettek okinával egy szobában! :lol: Hajrá!!!!
Kép
Kép
Kép
banyoszka

Sziasztok Csajok!

Hú mennyit írtatok, gyorsan olvastam csak végig, mert Eszter szokás szerint ahogy ide ülök a gép elé, rázendit és csak én kellek neki.
Szóval először is Okinának gratulálok, és remélem minél hamarabb haza tudnak menni.
Ági - szép nagy pocid van, hajrá péntek.
A magzatvíz vizsgálatot nekem megcsinálta Spánik, nem fájt, csak nem volt kellemes.
Lamme - szegényke, sajnálom hogy felvásztál.
Nagyon jók a Mikulás képek. :D
Cosmo, Banyoszka - aranyos pocakotok van. :D

Megyek, mert nincs el az apjával. Rólunk csak annyi, hogy tegnap voltunk oltáson, és meg is mérték, 71 cm, 7840 gramm. Viszont tegnap este óta nagyon nyügös, ilyen nem nagyon volt, hogy 2 óránként felsírt és alig tudtam megvigasztalni. Szerintem a foga birizgálja nagyon, mert a keze állandóan a szájában van, és néha nem győzi betömködni és akkor nagyon ideges.
Na most már tényleg megyek, mert eltörött nagyon a mécses. Majd még jövök. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok!

Hűűű, jól beindultatok!

Szépek a pocakok nagyon, Ágié különösen!!!! :lol:

Ági - Ne aggódj, Szabi sdem volt kicsi (3850) és kifért! Sőt előttem a szomszéd szobában szintén természetes úton született egy kislány , 4,5 kg volt! Az uh-n végig normáls súlyú 3500 körülinek saccolták.

Mennem kell, majd még jövök.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Hűű Csajok! De nagy a csend... Mindenki dolgozik vagy vásárol karácsonyra? :lol:
banyoszka

Csak egy gyors bekukkantás... éppen főzök, aztán délután fogorvos.
Most itthon van a férjem 2 napig, így nem nagyon jutok géphez.

Lamme: én is sokáig oda jártam, mert 18 évig a 15.kerületben laktam.
Sajnálom a felfázást :(

Ági: szerintem már nem sokáig leszel egyben :wink:

Kriszta: szép nagy már Eszter.

Bettyna: hogy telnek a hétköznapok?

Banyoszka: jobb már vagy még mindig émelyegsz?

Damara: Okina reméljük hamar felépül és majd csak a szép emlékek maradnak. Az kemény, hogy császár után újra műtét :?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Teljesen nyitott az út az Úrfi előtt, nem tom mit csinált Spánik, de a vizsgálatkor össze kellett szorítanom a fogamat. Lehet, hogy bekopogott a Manónak, hogy kifelé :)
Minden nap ctg és uh még hétvégén is, aztán hétfőn professzori vizslatás és kedden burokrepesztés!
Persze addig magától is elindulhat, de most visszatért az életkedvem, hogy tudom mikor lesz vége!

A srácok meg gőzerővel Apa Pisiltető partyját szervezik! Szegény anyámat kérhetem meg, hogy rakjon rendet utánuk mire hazajövünk :D
Gyerekorvossal is beszéltünk ma, azt mondta ne törődjünk semmivel csak a babával, ő majd kijön akár hétvégén is és akkor felír meg elmond minden tudnivalót.

Azért szurkoljatok, hogy magától induljon be a szülés!!!!

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok!

Oroszági: Már vártam, hogy mikor jelentkezel :D Szurkolunk nagyon :wink: Babacsalogató praktika még a házaséleten kívül a fűszeres ételek fogyasztása is :wink: Mondanám még a lépcsőzést is, de vannak, akik szerint nem ajánlott. Van tippem, hogy mit csinált a doki, szinte éreztem én is a fájdalmat, ahogy írtad :D :? Nagyon jó fej a gyerekorvosotok :wink: Szegény anyukád :D De biztos örömmel teszi majd :wink:

Okina: Jobbulást kívánok én is!!

Kriszta: Nagyon szép méretei vannak Eszternek :wink:

Damara: Köszi a felfázásos infókat. A kamillás fürdőt már megtettem egyszer, meg a neten találtam egy sós vizes fürdős lehetőséget is, azt is megtettem már kétszer, plusz az antibigyó, így most már éjszaka óta nincs fájdalmam, juhé :D

Tegnap lementünk a csajokkal a gyerekorvoshoz, mert már elég bosszantó, hogy lassan egy hónapja szörcsögnek, köhögnek. (Voltunk már úgy két hete is, de a helyettesítő doki szerint nem volt gáz :? ) Nikkancsnak antibigyó kell, meg egy gyógynövényes köhögéscsillapító, Vivinek elég az utóbbi. Remélem, hogy most már napokon belül teljesen meggyógyulnak, főleg, hogy Nikinek már igencsak meg kéne kapnia két oltását is. Olyan rossz ilyen nyüginek látni :( Vivi jobban viseli, fáraszt ezerrel :D Csajok, amikor azt mondják, hogy a gyerek állandóan dumál, az tényleg úgy van :shock: :D Onnantól, hogy kinyílik a szeme, elalvásig csacsog :shock: :D :D
lamme

Lamme Örülök, hogy már jobban vagy!
A gyerekcsacsogás tényleg úgy van, ahogy mondod!
Csabimat még géppuskával sem tudnám lelőni!!! :lol: :lol: :lol:
Dehát ezért a dumákért (is) érdemes élni! Tegnap lenyúlta az ablakból a Mikicsomagot, mire megláttam, a felét már megdézsmálta mesenézés közben.
Mondom neki iszonyat szigorúan:" Ki mondta neked azt, hogy szolgáld ki magad csokival úgy, hogy meg sem kérdeztél?"
Gondolkodik, majd halál természetességgel benyögi: " hááát aaaaa macika a tévéből!" :lol: :lol: :lol:

Ági nagyon drukkolok neked, hogy magától induljon be a szülés!!!Komolyan! Nagyon együttéreztem veled, amikor a fájdalomról és a professzori vizsgálatról írtál! :cry: De őszintén: Spánik nem tudja eldönteni, hogy burkot repeszt, vagy megvárja a természetes utat? Mi a f.....nak kell mindig mindenkit megvizsgálnia ennek a Töröknek?Ezen nagyon ki vagyok akadva!!!
Remélem, én elkerülöm a vele való találkát!!!! :x

Cosmo hogy vagy? :) Hogy megy a hógömb gyártás? :D
Megtaláltad a ragasztót?

damara

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?