Én az előbbi hsz-emben elfelejtettem felköszönteni Emmát.
Szóval most pótolom:
Boldog 5 hós fordulót Emma!
Lurkók nagyon édesek, a tesók, Emmácska, Lackó koma!
muffin: Megértelek, hogy jót akarsz Eliotnak is és a "többi gyerekednek" is, de nem tudsz annyi felé szakadni. Sajnos az ember rákényszerül a kompromisszumokra. Nem tudom, pontosan mit tanítasz és hol, de nem lehetne megoldani, hogy oda menjenek hozzád házhoz a gyerekek? Vagy az sem lenne jó megoldás?
A mi házasságkötésünk meglehetősen romantikus volt, mert mi titokban esküdtünk meg, a rokonok közül senki nem tudta évekig, hogy mi házasok vagyunk.
Az a nap csak kettőnkről szólt, nem a rokonságról (akik mellesleg nagyon szélsőségesek tudnak lenni, hogy finoman fogalmazzak). Azóta sem bántuk meg, hogy így döntöttünk. Végül most, hogy Lea megszületett, elmondtuk, hogy mi a helyzet, vegyes volt a fogadtatás. Viszont bebizonyítottuk azt is, hogy semmit nem jelent a papír, ugyan úgy lehet egymást szeretni házasságkötés nélkül is, illetve anélkül, hogy világgá kürtölnénk, összeházasodtunk.
Annyit tudnék írni erről, de nem akarlak benneteket fárasztani (bár így is szokásom.
).
Kriszta: Gartulálok! Hidd el, valamiért csak bevállalt a párod veled egy közös babácskát, és ez mindent bizonyít! A pasik többsége nem tulajdonít nagy jelentőséget a házasságnak (van is benne valami szerintem), meg vannak, akik ezt nagy felelősségnek érzik. de egy baba sokkal nagyobb felelősség szerintem.
Jobbulást a betegsekedőknek!
Most én is parázok, hogy mi van, mert Lea ma reggel óta összesen evett eddig 130ml tápszert, meg egy harmad üvegnyi alma-őszibarackot.
Próbálom itatni, meg az almás desszerthez is adtam egy kis vizet, de alig fogadja el. Úgy erőltettem bele pár kanállal kaját, de cumisüvegből sem kell neki semmi. Van itthon alma-szőlő bébiital, azt sem issza. Se hígítva, se melegebben, se langyosabban, sehogy sem kell. Viszont emellett egész jó a kedve, és eddig még nem is lázasodott be. A torkát próbáltam nézni, de én nem tudtam annyira lenyomni a nyelvét, hogy lássam is a torkát.
Béna vagyok na. Vagy elkezdett már öklendezni, vagy a nyelvétől nem láttam semmit.
Katák, szerintetek mi a szösz ez? Mennyire kell megijednem? Köhögni nem köhög, de azért még lehet, hogy a torka fáj nem? A foga miatt eddig ilyen jelenséget nem produkált.
Ha ma nem javul meg ez a kölök, viszem a dokihoz!