Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi!

Jobbulást ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Nálunk járt a Mikulás a volt cégem küldte.A kicsik meg voltak szeppenve ,de Máté nagyon ügyesen mondott egy verset ,olyan édes volt.Csokiból Tiszát lehetne rekeszteni most perpill és szombaton alig ettek normális kaját a gyerekek.Na vasárnap eldugtam minden csokit és nem volt mese enni kellett.

Most jöttem újszegedről Nikimnek kivették az orrmanduláját(Karmen..Kis Fekete dr-nő).Engem ismét nagyon megviselt és azt sem értem miért nem maradhatok mellette még akkor is ha alszik.Ez tiszta őrület remélem minden oké.Eléggé vérzett a drágám orra amikor elindultam ,le is szívták neki ,de a műtét alatt minden rendben volt.Mondta a dokinő hogy nem is csoda ha nem vett rendesen levegőt,mert nagyon nagy volt a mandulája.Ugyanez volt a Máténál is ,de neki a műtőben betamponálták és csak másnap vették ki.Na szorítsatok remélem mire legközelebb tudok jönni mindenki meggyógyul.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! Igen, ezt én sem értem miért nem lehet velük lenni:( De nekem rosszabb volt amikor Norbinak nem hatott már az altató (mondták kezdi megszokni) és csimpaszkodott belém hihetetlen erövel, ök meg lefejtették és elvették, a gyerek meg ugye félig még ébren volt, alig volt kába, nem ugy mint kellett volna, na ez viselte meg mindkettönket, utána nem engedte hogy bárhol is otthagyjam egy pillanatra sem, még itthon sem v. anyuéknál. Félt ha a szobábol is kimentem. Nekünk nem vérzett az orra, csak torka kicsit, mert ugye torkon keresztül veszik ki. Remélem Niki azota már ébren van és jol vagytok! És hamar felejtse el!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

hál istennek nem tüdőgyulladás. :) egy idegszál begyulladt a hátamban, kaptam rá gyógyszert, viszont a nappali szopit el kell hagynom a gyógyszer miatt. Úgyhogy ma délután már cici nélkül altatok, tegnap már sikerült. :) Lassan sikerül elérni, hogy csak reggel-este szopizzon Lali. :D
Nagyon fájok, doki szerint több hét, mire rendbe jövök. A poén, hogy Lali ÁTALUDTA az éjszakát, :D csak én forgolódtam meg bőgtem a fájdalomtól. :(
Holnapra meglesz a 3. napi hormonom meg a teljes vérkép, találkoztam SzNAnnával és Nórijával vérvétel előtt, Nóri csudaédes, huncutul tud kacsintani és rengeteg foggal nevet a világra! Édes! :D (mikor van pontosan a szülinapja??? :oops: valamikor mostanában)

Zitacicu, sajnálom, hogy nem lehetsz ott Nikivel! :( Mikor engedik haza? Norbi hogy viseli, hogy nincs otthon a Niki? Gyors gyógyulást!

Edit, Miku nálunk egy rakás ruhát hozott, bodikból kifogytunk, azt vettünk csomót meg egy buborékfújót, persze csak én fújom, Lali meg próbálja elkapni a buborékokat. :D Apa szerint én jobban élvezem, mint a gyerek. :D

Karmen, nem ügynök, elsősorban tanár, egyébként tv stúdióvezető, most épp az ő filmjét forgatják egészen karácsonyig, csak sajna sokhelyszínes, ezért kell most sokat utaznia. Egyelőre jól haladnak, talán kedd éjjel haza is ér, ha nem lesz eső. 8)

Anett, Málna csodaszép! Mindig úgy elnézegetem a képeit, olyan szép kiscsaj! :D Hajrá vizsgaidőszak, én feladom lassan asszem... :(

Zitus, olvastam a másikban, hogy recipét keresel, na azt én is. Formát már vettem hozzá, csillag, meg fenyőfa, meg szív meg ilyenek, akarok sütni én is, és Lalinak is fogok adni belőle, bár tudom, mézet 1 éves kor alatt nem, de nem hiszem, hogy ez a 3 hét sok mindenen változtatna. Persze majd recepttől függ, hogy kap-e belőle. Jól vagytok?

Karmen, sajna nem minden terméken tüntetik fel az allergiát okozó anyagokat, hiába kötelesek lennének rá. Amikor tesóm allergiás lett, a dokinő külön kihangsúlyozta, hogy ne igyon kólát, mert az a fajta tartósító van benne, amire allergiás lett, de a flakonon nincs feltüntetve. :roll: Én vettem olyan majonézt, amin nincs feltüntetve a tartósítószer, na két nap múlva nem győztem vakarni a kiütéseimet. :roll: :x

Kép
szilcsi

Zitacicu :)
Remélem Nikivel minden oké! Írj!!

Szilcsi :)
Na ez fordult meg tegnap este a fejemben, amikor olvastalak, hogy nem-e egy idegszál... csak nem akartam okoskodni...
Nekem volt ilyen, nagyon tud fájni, tudom, és sajnos tényleg legalább 2 hét mire elmúlik. :(
Amikor nekem volt, én is bőgtem egész nap szinte, levegőt is csak pihegve tudtam venni, viszont akkor még nem volt gyerek, így legalább pihenni tudtam...
Szegénykém...nagyon együtt érzek, basszus, nagyon kéne Neked most segítség! Szerencse, hogy Apa hamarosan otthon lesz! Nekem pénteken, mikor Botinak segítettem beülni a kocsiba, akadt be vmi a hátamban. Hirtelen meg is ijedtem, hogy becsípődött, mert pont olyan érzés volt, de szerencsére nem az, mert alábbhagyott a fájdalom, még néha érzem picit.
Anyósoméknak van Ceragem ágyuk, ráfeküdtem kétszer, asszem az is sokat segített..

Anett :)
Málna nagyon édes!! :D :D
Vizsgákhoz drukk!!

Képek :D

Kép

Kép

"Anya! Vigyázok a mííííízuska(Jézuska):lol: csomagolójára!"
Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Karmen: azért kérdezz rá, vagy nézd meg! A szilveszteri, amiről apa beszélt, az nem Pick, valami kis húsüzem csinálja, talán Makón, ha valakit érdekel, megkérdezem pontosan, ha lesz idén, rendelni is lehet!

Hallás (vagy akármilyen) vizsgálat: abból nem lehet baj, hogy megcsináltatjuk, ha szükséges lehet, de felesleges is…

szilcsi: éjszakákhoz gratula, csak így tovább!!! 8) Hátfájás jajjj, szerintem kifáradóban a szervezeted, így minden elér, ami ellen egyébként tudna védekezni. De mostmár aludni fogtok éjszaka, karácsonykor lazítotok és sokat lesztek együtt, és újult erővel, kipihenten kezded az újévet!!! :wink: Ha meg nem múlik, tudok egy jó természetgyógyászt, szólj!

Exdeus: abban egyetértek, hogy a szokásos közösségi gyerekbetegségeken át kell esni, de az nem mindegy, hogy mekkoraként, és hogy 2 vagy 3 évesen, az az egy év különbség ebben a korban még sokat számít.

zitacicu: na erre a csokifalásra én is marha dühös voltam egész hétvégén! :evil: Hiába kértem, hogy ne legyen elöl csoki, hogy majd ebéd után stb, és olyan elkeserítő, hogy a rokonság úgy néz rám, mint kegyetlen, túl szigorú szar anyára (én így érzem), pedig jót akarok nyilván. :( Akkor lenne jó, ha legyintenék: annyit eszik, amennyi jólesik????? :evil: Vagy 3 teszkósnejlonnyi csokink van. Tényleg, hol lehet idén adakozni a feleslegesből, tudja valaki?

Zituska: jók a képek! :wink:

Újabb multivitamint találtam: http://www.immuno.hu/index.html

Nincs olyan ismerősötök, aki mostanság jár Észak-Olaszországban (Alpok), vagy oda megy síelni?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi! Gyorsan gyógyulj meg! Én ugy tudom mézet 2 éves kor alatt nem szabad adni, enyémek biztosan nem kaptak elöbb.

Anett! Málna tündéri kislány!

Zita! Hü mekorra kád! (na és szinesben föleg nem láttam még ekkorát) :D Látom Boti már nagyon várja az ünnepeket! Noémi meg nagyon hasonlit rá, milyen egyformák!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitus én is a kádat néztem, jajj de jó lehet ebben elterülni!!! 8) :D
Jók a képek, Noémi milyen fejet vág! :lol: Lalinak mutattam, teljesen extázisba jött, mutogatott Noncsira és mondta, hogy höööhöööööööööööö. :lol:

Karmen, én a mézre egy éves kort olvastam. Többiek? Hogy tudjátok? (egy másik topikban anyuka a 2 hónapos lányának mézes kekszet adott, plusz almakompótot, amitől rosszul is lett a kicsilány. :roll: )

Nóra, én is arra tippelek, hogy azért szedek össze mindig minden hülye bajt, mert teljesen kimerültem, lemerült a szervezetem. :( Én is a karácsonyt várom, bár lesz sütés-főzés, de nem viszem túlzásba, fáradt vagyok hozzá, de apa szabit vesz ki a 2 ünnep közé, és itthon lesz velünk - legalábbis ezt igérte. :D

Volt itt a gyógytornász, minden oké Lalival, majd februárban jön legközelebb. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ma voltunk vérvételen, Nóri hősiesen viselte a dolgokat, csak az nem tetszett neki, hogy lekellett fognom és azért sírt... Az orrszívásnál is nagyon keservesen sír... és rázza a fejét, hogy nem-nem-nem... már ha bekapcsolom a porszívót spurizik elfele és közben rázza a fejét... ilyenkor nem tudom sírjak, vagy nevessek...
Szerdán megyünk vissza a dokihoz a véreredményekkel és akkor megkapja a prevenart is.

Nekem szörnyen hullik a hajam, eddig is hullott, de egy hete kb nagyon és nem csak a haj, hanem a hagyma is jön ki... ma nekem is vettek vért. szerintem csak kifogyott a vasraktáram, de az a poén hogy minden nap, vagy másnap veszek be vitamint (béres materna) és c vitamin. Majd pénteken okosabb leszek...

Nóri szülinapját a hétvégén szombaton tartottuk. Nagyon élvezte az új játékokat amiket kapott...
Sajnos egy szörnyű dolog beárnyékolta az ünneplést… ebéd közben az egyik dédi elájult és percekig eszméletlen maradt… ügyelet- mentők….szóval nagy volt a káosz és a riadtság… először mindenki a legrosszabbra gondolt… szombat dél óta vizsgálják, nem találnak semmit amitől elájulhatott volna… valószínű csak a meleg, és az alacsony vérnyomásra bevett vérnyomáslehúzó okozta a gondot…

Minden gyerkőc nagyon édi.
Zituska: ez a kád tényleg csúcs, eltudnék merülni benne  a mienkben csak ülve lehet fűrdeni, kicsi a fűrdő…

Nálunk előre lerendeztük a mikulás dolgot a nagyszülőkkel, kijelentettem, hogy semmi csokit se tegyenek a mikicsomagba-rakjanak inkább gyümölcsöt, azt úgyis megetetem Nórival, a csokit meg nem...

Szilcsi: örülök, hogy végül nem tüdőgyulladás, de ez a verzió sem kellemes... :( Lali éjszakai alvásához mégegyszer gratula. Hátha hamar hat a gyógyszer és ma éjjel végre te is tudsz pihenni, nagyon rádférne. Egyéni vizsgarendet sikerült kérned?

Zitacicu: gyors felépülést Nikinek.
a fogyiétrendet eltudod majd küldeni???

Hamarosan rakok fel képeket is a hétvégéről.

Kép

Kép
sznanna

Nóri! Ez az a virsli lenne amire listára kell feliratkozni, nem? Azt hittem azt ott helyben gyártják, azt mindenesetre tudtam hogy kissé más összetétel:) Ezt a vitamint én már néztem régebben a patikákban, de akkor még ugy gyártották hogy csak 4 év felett lehetett adni. Szerintem most is

Szilcsi! Én 2 éve emlékszem, nekem Kismama naptár hátulján volt táblázatom, de nemrég kidobtam, igy lehet tévedek, de nagyon 2 év van bennem. Ahogy a déligyümölcsök is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Lali már eszik narancsot, mandarint, banánt régóta, sőt vettem már neki ananászos bébidesszertet is. :shock: Semmi baja nincs tőlük szerencsére.

Anna, Nórinak boldog szülinapot!!! :lol:
Kép

Kép
szilcsi

Csajok bocs el vagyok havazva, csak gyorsan!

Anna Nórijának boldog szülinapot :D

Ilcsinek és minden betegnek gyógyulást!!!+++++++++++++++

Más van valakinek ismerőse a GÁZMŰVEKNÉL????? SOS lenne...... :D :oops: kösziiiiii :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

akit érdekel, holnap este nézze a retek klubot... :wink: :oops: :oops: és halkan röhögjön...

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Na,akkor kiderült mi a baj!:)
Gyógyulj meg hamar!!!!
Bocs,de mi az a retek klub,és hol látható?Megnézném... :wink: :oops:

Sznanna!
Boldog szülinapot Nórinak!Várjuk a képeket!
Hú,ez nagyon rosszul hangzik...jól van már a dédi??

Nálunk is Kevin gyümölcsöt kapott,meg játékot,Hanna édességeket,meg szinezőt.
Sajna Hanna másnap hányt és ment a hasa,így most diétán van(tovább megmarad a csoki).Az oviból 4 gyerek került kórházba ugyanilyen tünetekkel.Ahhoz képest mi egész jól megúsztuk..

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Anett!Zituska!Exi!
Szépek a gyerkőcök!

Anett!
Málna igazi kis hölgy már!!

Zitus!
Noémi a középső képen olyan arcot vág mint Csőrike! :lol: :lol:
Ééédes!
Boti milyen nagyfiú!!!

Exi!
Peti nagyon elegáns úriember!Örülhet aki ilyen szép képet kap tőletek ajándékba.
Kaki a szoba közepére?Ismerős.:):)
Nálunk padlószőnyeg van a szobában...Szép munka volt eltakarítani...:):)
Gondolom nektek is?:):)

Zitacicu!
Jó,hogy túl vagytok a műtéten!!
Tényleg szörnyű,hogy nem lehetünk velük mindíg...:(

Enikő!
Sajnos nem ismerek senkit..

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Kis kíváncsi Lalinkó!:)
Vigyázzatok ám a kenőcsökre,mert könnyen vhol másol köthetnek ki...:)
Olyan jó maszatolni..:):)
Kicsi lányunk is bealakított anno,mikor ottfelejtettük a kenőcsös tégelyt...:):)Meg is van örökítve a mű. :wink:

Zsuzsu!
Ábel jó sokat nőt!Szép súlyban lehet.:)
Konsti szinte 'eltörpül' mellette,pedig ő is szép nagy baba!

Bea!
Cukik a tesók!Jó hangulat volt nálatok,nagyon lejön a képről!:)
Oviban is járt a Miki?

Norus!
Ovi milyen?Szeretitek?(Még mindig?)
Gyerekdoki nagyon bevált,és ezt a férjem is elismeri! :wink: :wink:
Soma előadás milyen volt?

E.

szilde
Szeged

Edit, Rtl Klub, Széf este 7kor. :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Anna: Nórit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából! :)

Szilcsi: Nézlek majd :)

Köszi a gyerkőcdicséreteket :) Én is el vagyok ájulva a képektől, Noémi csókos ajka...megzabálom :) Peti, Málnus is csudahelyesek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Csak életjel: a helyzet változatlan, itthon pihengessek. Holnaptól bölcsi és csak 1 hónap múlva kell dokihoz menni. Ja, és nem láttunk semmit :)

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Karmen: nem tudom, hogy a feliratkozós virsli ugyanaz –e, mint amelykiről apa beszélt, de biztos ezt se gyártják nagy mennyiségben. Vitamin: majdnem mindre az van írva, hogy 4 éves kortól, igen, erre is, de lehet adni előbb, el kell felezni, nekünk legalábbis ezt mondta dokinéni. A Cebion multin kívül még nem láttam olyat, amit kifejezetten javasolnak 4 év alatt is a leírásban, talán a Forever-nek van valami… :roll:

Méz: mostanában én is 2 évet hallok, a mi táblázatunkban 1 év van, ami egy kicsit ellentmondás a többi részével, mert kevésbé allergén ételeket tilt sokkal tovább.
Szilcsi: a déligyümölcsöket sem ajánlják 1 éves kor alatt (kivéve banánt, abban nincsenek illóolajok). A fent említett táblázat a narancsot 1 éves kortól, az összes többit (mandarin, grépfrút stb) csak 2 éves kortól írja, mait szintén nem értek. Dóri meg nem hajlandó megenni egy falat narancsot vagy mandarint se, pedig azt hittem, kétpofára fogja enni. :(

szilde: oviról nem merek semmit sem elkiabálni. Soma még most lesz, csütörtök este, tényleg, nem akar még valaki csatlakozni?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép

Kép

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Újra itthon szerencsére minden oké Nikivel.Amikor visszaértem még aludt(összesen vagy 5 órát),de elég rosszul ébredt.Még jó hogy vittem cumit(nappal már legalább egy éve nincs cumi csak alváshoz),de most nagyon megnyugtatta .Itthon már nem kéri és vidám eleven.Úgy 10 kor közölte velem hogy anya kérem a cumimat megyek pihenni :shock: :shock: Na jól beparáztam hogy miért akar aludni ,úgyhogy gyakran mentem hozzá megnézni minden oké e.Úgy 1 körül felkelt ebédelt és azóta játszik.Egész délután rajzolni kellett neki. :lol: Tegnap a kórházban meg olvasni :)
Norbit behozta apa tegnap hozzá és látszott rajtuk hogy örülnek egymásnak.Norbi simogatta és este meg azt mondta a férjem hogy nagyon kereste a kiscsajt.Ma hozott neki "ajándékot".Niki meg mondta hogy rajzoljak már a Norbinak "lolo"-t(mentő)és majd ő kiszínezi.
Bábszínházat fogunk nekik csinálni apával karira,és megfogadtam hogy nem veszek nekik soha többet műanyag játékokat csak fát,mert elegem van hogy mindig törik valami.

Norus!
Csoki:Mama beállított egy halom csokival és ahogy levetkőzött egyből adta nekik kb ébredés után 1 órával.Szóval arra a napra a normál étrend ugrott :roll:
Niki azóta is kérdezgeti van e itthon csoki vagy cukor,de nem engedek "szívtelen" vagyok ilyen téren.Úgy emlékszem én sem voltam csokis gyerekként(na felnőttként annál inkább,de igyekszem visszafogni magam.)
Nikinek adtam egy füzetet amibe rajzolunk.Na egész nap a kezében van és cipeli mindenhová a ceruzáival együtt :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Anna! Boldog szülinapot Nórinak!

Edit! A banánt lehet adni 6 hótól, de a többi déligyümit ugy tudom nem.

Enikö! Nekem sincs ismerösöm. :(

Nóri! Kaptam ma a Picktöl egy listát a bajai termékekröl, amik tej- és szójamentesek.
Kéri valaki hogy elküldjem? Szilde, Nóri?
Virslit ma kérdeztem, a boltban azt mondták abban van szerintünk szoja, de majd megint beszélek azzal aki ma a listát küldte. Békebelit vettem addig.

Zitacicu! Örülök hogy már jol van Niki!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Egyébként meg ez van még ami Pick termék, nem bajai http://www.pick.hu/hu/egeszseg_taplalekallergia.html

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus!
Mikulás lányok!:):)
Hannának ugyanilyen pólója van,mint Dórinak.

Karmen!
Igen,szeretném kérni a listát!!:)
Köszi.:)

Szilcsi! :oops:
Hát látszik,hogy nem vagyok gyakori tv-néző...
Nem tudtam,hogy a retek klub=rtl ...
Láttalak benneteket!Szép pár vagytok!
Nem gondoltam,hogy ilyen sokára lesztek adásban.

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Most jönnek a képek a szülinapról.

Kép :)

Kép A két szülinapos :)

Kép

Kép
sznanna

Nóri! Nagyon aranyos a Mikis jelmez:) A Békebelire azt mondták, hogy lehet azért nincs a listában amit nekem küldtek, mert a keresztszennyezés miatt lehet abban van szója.

Anna! Nóri milyen huncutul mosolyog! :lol:

Edit! mindjárt keresem a cimedet és küldöm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
Szerintem aranyos voltál. Én nem nevettem. Nem volt szerencsétek, ennyi. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Először is: betegeknek mihamarabbi gyógyulást!! És ebbe a beteg mamák is beletartoznak!!!

Másodszor: megvolt az első bölcsis délelőtt, anya és apa nélkül. És semmi baj nem volt. Se sírás, se hiszti, pedig csak a leöltözésig voltunk ott. Reggelizett, ebédelt és délben feküdt volna le a többiekkel. Nagyon megnyugodott a lelkem és persze apáé is. Hazaértünk, betettem az ágyba és kíváncsi vagyok mennyire fáradt le, meddig alszik.

Bölcsi után:
Kép

Legkisebbről is fényképeztem az UH-n hétfőn, bár ez inkább csak egy kis paca :):
Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Szilcsi! Szépen tudsz énekelni, meglepödtem nagyon. Én bevallom nevettem, na nem rajtatok hanem ahogy Balázs kedve veletek az elsö pár percet. Amugy nem birom a fickot, de most jópofa volt. (lehet máskor is az, nem szoktam nézni a müsorait)

Cseppek! Örülök hogy nektek is simán megy a bölcsi, nem csak nekem volt poz. a tapasztalatom akkor :) Baba nemét még nem tudjátok? Genetikai UH sem látszott?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Az a fura, hogy ez a legeslegelső nap volt. Baba ugyanúgy viselkedik, mint Zolcsi, nem hajlandó megmutatni mi lesz. Nem baj, majd áprilisban kiderül :).

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek!
Örülök, hogy tetszett Zolkának a bölcsi. :wink: Hagyni fogjátok, hogy ott aludjon?
Privit megkaptad?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Igen, hétfőtől marad, mert nekem feküdni kell, apa meg dolgozik. Remélem holnaptól is minden rendben lesz.

A levelet megkaptam, köszi, csak elfelejtettem megköszönni.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Karmen: köszi az infókat! A Békebelinek a címkéjén mindenesetre nincs szója a hozzávalók között. A keresztszennyezésnyi szója nekünk belefér, én nem allergiagyanú, hanem a táblázatunk miatt próbálom kerülni. Dicséretet is köszi, nem jelmez, csak a sapi mikis :D , a póló csak véletlenül piros-fehér, ezt sikerült reggel kivennem a szekrényből.
Tényleg, az autósülések ügyében van valami linked, hogy a legújabb jogszabály szerint melyiket lehet majd használni 2009-ben?

zitacicu: de aranyosak! :lol: Ezt a csokiügyet a nagyszülők részéről nem értem egyszerűen, és megérteni sem vagyok hajlandó! Miért nem gyümölccsel, vagy töltött káposztával, vagy akármivel akarják tömni őket??? És mellé AKKORA zöldségeket tudnak mondani nekem („jajj, hát nem kell ezt annyira komolyan venni, Marcsika olyan jó húsban van!” vagy „kell a szénhidrát az agyműködéshez” stb), hogy falnak megyek. :evil:

Cumi: ma Marcsi kitalálta, hogy megint van cumija, és tömte a hüvelykujját a szájába. Szerintem az oviban látta, mert soha nem szopta az ujját. :evil:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Köszi mindenkinek a tegnapi drukkokat. Ma az Ofotértben felismert az eladó. :lol: Egész este csörgött a telefonom, mindenki hívott, hogy tudod, hogy benne vagytok a tévében? :lol:
Nekem csak az tűnt fel, hogy szép nagydarab vagyok. 8) Meg hogy apa milyen pocakos. :lol:

Anna, Nóri nagyon édes, mondtam én, hogy huncutul tud vigyorogni! :lol: Milyen tortája volt? Te sütötted?

Cseppek, izgis, hogy nem mutatja magát a babóca. Tök jó, hogy nem volt baj Zolkával a bölcsiben. Kis pacátok is aranyos! Hogy viseled a fekvést? :( (én a 24. héttől feküdtem, tudom, milyen ramaty)

Megvan a 3. napi hormonom és a teljes vérképem, elég gatya mindkettő, ahogy elnézem a referencia tartományokat. Minden hormonértékem eltér a normálistól és magas egy csomó eredményem is. Holnap megyek dokihoz, meglátjuk, mit mond.

Kép
szilcsi

Karmen!
Köszi.Megkaptam.:)
Déligyümölcsöt nem én kérdeztem.
Erika hogy van??

Sznanna!
Ez a huncut nézés!Nagyon édes Nóri!

Cseppek!
Na így lesz jó mindenkinek!Elhiszem,hogy megkönnyebbültél. :wink:
Jó egészséget mindannyiótoknak!!!

Nórus!
Könnyen lehet,hogy az oviból tanulta Marcsi!Én is csak lestem,hogy bölcsiben,oviban mi mindent összeszedett Hanna...:(
Akkor kezdte keverni a szineket mikor bölcsibe kezdett járni,meg az állatok neveit és nem lehetett meggyőzni,pedig előtte mindent gyönyörűen pontosan mondott itthon...
Meg elkezdett sikítva sírni,kiderült az egyik kislány szokása volt ez...
Igaz a karácsonyi éneket is kívülről fújta...
Ez van,sajna.Minden ragad rájuk.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilcsi: Nagydarab??????? Ugyanmár, tök jól néztél/nézel ki! És klasszul énekelsz :) Azt a kérdést szerintem elkapkodtátok, meg az elsőt is :) A többire meg már nem emlékszem. :) Nem néztem végig, végülis nyert a másik páros?

Nórus: Egyértelműen ovi. Gréti is néha bekapta az ujját (ő se soha), de azt is olyan idiótán és a szeme sarkából lesi, hogy mit szólok. Volt egy időszak amikor lenyúlta Levi cumiját (ő is csak pár napig használta, Gréti soha nem cumizott), és cumizott. Persze nem tudott rendesen cumizni, csak rágta. Aztán ráhagytam, pár nap múlva már nem volt érdekes neki. Mikor mondtam neki, hogy az ovisok nem is cumiznak, akkor meg mondja, hogy de igen ez is meg az is meg amaz is....
De ez már elmúlt nálunk. De mindig van más hülyeség.... :twisted:

Mikulás: Nálunk rokonok megnevelve, mandarint, aszalt sárgabarackot kapott Gréti, 2 csokimikulást, meg 4 kindertojást, színesceruzát, filctollat....Nincs Mikuláskor össznépi családi banzáj, meg sok gyerek se, úgyhogy el tudom kerülni a csokidömpinget szerencsére. Oviban csokis csomag volt, de nem is érdekelte túlzottan, a szaloncukrot kérte csak belőle.

Betegeknek jobbulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Kevés időm van, nem nagyon tudok írni, bocsi!

A betegeknek jobbulást! :) Zitacicu! Örülök, hogy Niki már jól van! Szilcsi! Jó, hogy nem tüdőgyulladás! Pihenj sokat! :)

A babák gyönyörűek (sorry, hogy nem név szerint említek mindenkit...)! Exi! Peti micsoda helyes nagyfiú már!

Sznanna! Boldog szülinapot Nórinak! :):)

Rossz lett a cukorterhelésem, meg kell ismételni... :( Dinivel minden oké volt, remélem most sem alakul ki terhességi diabetes, a frász kerülget. Ráadásul dec.30-ra kaptam új időpontot, pont ünnepek után. :(:(

Karmen, Rika! Most írok majd privit!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Elnézést Mindenkitől, de nagyon sok munkám van a suliban és örülök, ha a családommal tudok lenni egy kicsit!

Csak ezt az utolsó oldalt "futottam" végig.

Anna!
NÓRINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOPT!
Puszi neki!

Betegeknek jobbbulást, sajnos mi is azok voltunk, de most már túl vagyunk rajta!

Hallásvizsgálat:
Én májusban, a leendő elsősök szülői értekezletén mindig szoktam a szülőket kérni, hogy vigyék el gyermeküket az iskola előtt látás-és hallásvizsgálatra.Ilyenkor mindig mosolyognak, pedig én borzasztóan komolyan gondolom! :?

Enikő!
Borzasztóan szégyellem, hogy még mindig nem írtam privit, bár ha egyszer lesz neked is, meg nekem is egy szabad 10 percünk, jobb lenne szóban beszélni.Majd összehozzuk!

Természetesen nálunk is járt a Mikulás, Gabó nagyon jól fogadta! :lol: Ha lesz egy pici időm, dobok képet!

Igyekszem jönni.
Sziasztok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

csajok: rég voltam már, illetve olvsni olvasok cak írni nem!

Voltam 3 hete rákszűrésen és most kaptam egy levelet, h menjek be, mert valami van...
Volt -e már valaki hasonló cipőben? Csak legrosszabb esetben írnak? Vagy mi lehet?esetleg volt-e már valakinek P2, vagy akárhanyas az eredménye? Help!!

Kép
gyanixi

Niki: A P2 az teljesen jó még, P3tól lehet gáz. De lehet méhszájseb is, nem kell a legrosszabbra gondolni. Azé még ne temesd el magad! :D 8) Nyugi van be kell menni újra leveszik a mintát és megmondják mi van!
Hja azt ugye tudod, hogy rákszűrésre mensi vége után kb 4-5 nappal kell menni, mert ha pl mensi előtt mész akkor az érték eltérhet, szal nem mindegy ám mikor veszik le a kenetet. Addig ne agyaljál, amíg nem tudsz infót! :wink: Drukkolok nagyon+++++++++++++++

Bea: Bocsi teljesen teltház volt a mai napom és a holnapi is az lesz, kizárt volt, hogy el tudjak menni a tornáztatóért. Bocsika!

Ilcsi: Sztem is cépek voltatok 8) :lol: Jobban vagy már?

Csibe: Nincs gáz, nem sürgős, körzetileg a Rókus 1hez tartozunk, sok választásunk nincs. Kérdés, hogy melyik tanítónénit válasszuk.... :roll: Ének zene tagozat kizárt, mert botfülű a lányom, ha lenne nyelv arra adnám be.....

Cseppek: Nagyon édes Zolka és Paca is :lol:

Anna: Nóri cukkker :D És a tortája is nagyon szép, csak nem Te sütötted? :)

Anna, Ilcsi: Melegszenyós, kólaivós punnyadós este valamikor???? 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko: köszi!Azt még nem tudom P hanyas, ha szerencsém van holnap megtudom!Már kisírtam a szemem!Amúgy szeptemberben abbahagytama fogigátlót és 41 napra jött meg, alig. azóta meg most 37 napja semmi, nem tudom hogy ez mennyire befolyásolja...
:roll: :(

Kép
gyanixi

Gyanixi!

Nekem ugyanez volt ,mármint a fogigátló után össze vissza.Volt hogy két hónapig semmi most meg három hét alatt kétszer.Annyira úúúútálom.
Amúgy nekem is volt p2 eredményem ami vastagon alá volt húzva filccel,de a nőgyógyászom nem mondta hogy gáz és azt sem hogy esetleg hamarabb meg kellene ismételni a mintavételt,mint ahogy egyébként is.(gondolom a laborban húzták alá... :roll: )

Enikő!
Tegnap láttalak a hétvezérben úgy 2 körül.Dudáltam mint süket ,de el voltál foglalva.szép az új autó!!!

Képzeljétek teljesen ideg vagyok,mert a Máté ugye múlthéten belázasodott,elvitte apa dokihoz,de nem látott semmi komolyat ,így abban maradtunk hogyha a láz nem múlik 3 napon túl el és az orrváladéka színes akkor antibogyó.Na a láza elmúlt,de nagyon köhögött és az orra sem volt valami szép így elkezdtem neki vasárnap a gyógyszert.Na erre kedden belázasodott(augmentin mellett)és még most is lázas,éjjel nappal 39 körüli láza van.Kaptunk másik gyógyszert ,mert tegnap visszavittem.egyébként azon kívül hogy picit piros a mandulája meg érdesebb a légzése(de nem mondta a doki konkrétan hogy tüdőgyuszi)nem lát rajta semmit.
Viszont volt anyu pénteken és amikor hazament ,rá egy napra nagyon lázas lett ,elment orvoshoz és kiderült hogy tüdőgyulladása van.Remélem nem fertőzte le Mátét valami coccus bacival. :roll:
Egyedül még Norbika bírja a gyűrődést pedig már mindenki beteg volt rajta kívül a bölcsiben és itthon is.
Jövőhéten már nagyon mennem kellene dolgozni ,mert lenyelnek keresztbe,de a Mátét hogy hagyjam itt?Papa nem vállalja ,mert ott hideg van meg stb stb.....

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu: Remélem nem lesz tüdőgyulladása Máténak!

Anna: Naggyon cuki huncut Nóri! :)

Rákszűrés: Nekem mindig P2-es volt eddig, és mindig azt mondták a legnagyobb rendben minden....

Juditoknak boldog névnapot utólag is! :)

Dobok egy Levi-videót:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/v ... 9CvTTa4vA5

Legyen vidám napotok!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Próbálom gyors kihasználni, hogy Kristóf még alszik :)

Sznanna :) Nórinak nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Szilcsi :) Javul a hátad?

Zitacicu :) Jobbulást az egész családnak!
Azt én sem értettem, hogy műtét után 3 óráig miért nem lehetett a kórházban maradni, de fő, hogy utána együtt lehettünk. Engem mondjuk sokkal jobban megviselt az 1 éjjel intenzív, mikor nem lehettem Kristóffal :cry: :cry: :cry:
(Fasza volt a 14 hónapos kikötözött, betamponált orrú, kipöckölt szájú gyereket otthagyni :cry: :cry: :cry: )

Zitus :) Exi :) Anett :) Cseppek :) Sznanna :) Édesek a gyerekek
:lol:

Cseppek :) Nálad volt vmi jele, hogy kezd a méhszájad kinyílni, vagy csak egy rutin orvosi vizsgálat alatt derült ki?
Szerencse, hogy Zolka ilyen jól viseli a bölcsit...

Gyanixi :) A P2 teljesen jó eredmény, nekem évek óta ilyen, doki mindig mondja, hogy ez jó. A P1 nagyon-nagyon ritka...

Norus :) A csoki evészettel (meg a TV nézéssel) engem is ki tudnak a nagyszülők kergetni a világból :twisted: :twisted: :twisted: Most Mikuláskor hagytam egy kicsit enni, de egyébként napi 1 túrórudit kap ebéd után, ha szépen evett. Többször próbáltam már elmagyarázni nekik az okokat, egyik fülükön be, másikon ki, úgyhogy mostanában, csak határozottan azt mondom, hogy NEM ÉS KÉSZ!

Klzsuzsi :) Innen is jobbulást!

Csajok, nálatok mi lesz a 24-i menü? Nálunk egyelőre még csak a halászlé a biztos... :roll:

Dobok még egy képet a 16 hetes babóról.

Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Már 18 hét :shock: . Gyorsan telik az idő...

Bea!

Haláli ez a videó! Tök jót nevettünk :)

Csoki: Jelentem, hosszú és áldozatos munkám nem maradt gyümölcs nélkül. Mára már a szomszédtól a sógornőmön keresztül az óvónénikig!, nagyszülőkig mindenki felfogta, hogy én ilyen heppes eszement egyén vagyok, aki "sajnálja a gyerekeitől a finom falatot" Rendben, én már minden "vádat" aláírok, csak elérjem a célom, ne dugdossák a zsebeikbe a kakaómasszás szart. Szóval legnagyobb diadalom az volt, amikor az óvodába is az én általam összeállított aszaltgyümis csomagot kapta Réka a Mikulástól.
Arra viszont figyelek, hogy ha mégis kap valahonnan, akkor azt nem veszem el tőle, mert sztem nyíltan nem szabad tiltani, az visszavág.
Vendég

Gyanixi!
Nekem is mindig P2 az eredményem, és mindig azt mondták, hogy az jó. :wink: Ne parázzál, lehet, hogy nem sikerült levenni a kenetet. :wink:

Bea!
Levi nagyon cukker. :lol:
Nem is lehet ugy enni, ha nevettetik az embert. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea ez a videó nagyon jóóóóóóóóóóóóó! :lol: Annyira édesen kacag Levi!!! Kéééééééééééééééééééész. És egyre jobban hasonlítanak egymásra Grétivel. :D A másik pár sem nyert, egy jó válaszuk volt a döntőben csak. :)

Gyanixi, a P2 sztem is jó, nekem a terhes kiskönyvemben is az van, az akkori rákszűrésem is annyi lett. Lehet, tényleg csak nem lett jó a minta és meg kell ismételni. No para! 8)

Csoki: lehet, én vagyok rosszul összerakva, de miért baj, ha eszik a gyerek csokit? :shock: Nyilván nem arra gondolok, hogy egész nap csak azt, de minden nap egy pici sztem nem gáz.

Gira, mesélj már magatokról is!

Timi, én ebből semmit nem tudok kinézni. :shock: Karácsonyi menü: csirkehusileves soksok zöldséggel, sült kacsa, valamilyen köret, befőtt-savanyúság, sütinek valszeg valamilyen muffin meg keksztekercs. Ezekből eheti Lali is a kacsát, pipihusit zöldségekkel, leveslevével.

Zsuzsi, sajnálom a rossz eredményt. Akkor diétáznod kell az ünnepekben? :roll:

Enikő, összeröff nekem nem jó egyelőre, tiszta takony vagyok, Lali is tüsszög már megint, :roll: komolyan elegem van már, állandó jelleggel betegek vagyunk. Nyomom bele a C vitamint, magamba is, de falra hányt borsó. :roll: Hátam javul, nagyon lassan, meg szedem a gyógyszert rá, elég erős valami.

Zitacicu, drukk, hogy ne legyen tüdőgyuszi!!! Niki jól van? Nem viselte meg a kórház és hogy ott kellett hagynod?

Mi szenvedünk, elhagytuk a nappali és az éjszakai szopit, a gyógyszer miatt muszáj volt, de nem tud elaludni nélküle, csak nagyon nehezen, sír, hisztizik, üvölt, cirkuszol, most délelőtt 50 percbe került elaltatni, végül csak össze kellett vele bújni, úgy aludt el, de cici nélkül. :( Éjjel ugyanúgy 3-5-ször felkel, semmi változás. Egyetlen éjszaka volt, amit átaludt, na akkor meg én nem aludtam a fájdalom miatt. :? Mondjuk éjjel már nem kell cici, könnyen visszaalszik, csak be kell menni hozzá, simizni kicsit.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Nem hagytam ott a Nikit csak annyi időre amíg nem lehettem ott,de akkor még aludt szóval nem tudta hogy "egyedül " van.Amikor visszaértem még javában aludt és be is mentem hozzá rögtön áés vártam hogy felkeljen.Nem akartam hogyha magához tér akkor féljen,így átvészelte a dolgot.utánna meg maradtam vele végig még éjszakára is(egy ágyban lehetett csak aludni vele,gondolhatod hogy aludtam)

Te jobban vagy????

Kép
Kép
zitacicu2

Hát használ a gyógyszer, de ha nem veszem be szinte óramű pontossággal, akkor már érzem, hogy jön vissza a fájdalom. :( Állítólag több hét, mire egy ilyen teljesen rendbe jön. :(
Jó, hogy így átvészeltétek a kórházat. Nekem nem kell mondani, milyen "szuper" bentaludni, főleg ha olyan osztályon vagy, ahol nem lehet befeküdni a gyerek mellé (pl belgyógy). :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Elfelejtettem irni, hogy mi is voltunk ma a Bajusz dr.-nőnél. Szandi kb 2-3 hete meg volt fázva, és megmaradt neki egy orrdugulás szerű valami. Szörcsögött, nem kapott rendesen levegőt. Takony nem jött. Tegnap alartam vinni prevenar szurira, de igy nem adták neki be, ezért ma elvittem a fülészetre.
Szerencsére csak Nasivin orrcseppet kell neki adni, duzzadt az orrnyálkahártyája. :roll:

Karmen!
Most váltottam ki Nasivint, ez is 1 évig jó!!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?