Sziasztok,
hál istennek nem tüdőgyulladás.
egy idegszál begyulladt a hátamban, kaptam rá gyógyszert, viszont a nappali szopit el kell hagynom a gyógyszer miatt. Úgyhogy ma délután már cici nélkül altatok, tegnap már sikerült.
Lassan sikerül elérni, hogy csak reggel-este szopizzon Lali.
Nagyon fájok, doki szerint több hét, mire rendbe jövök. A poén, hogy Lali ÁTALUDTA az éjszakát,
csak én forgolódtam meg bőgtem a fájdalomtól.
Holnapra meglesz a 3. napi hormonom meg a teljes vérkép, találkoztam SzNAnnával és Nórijával vérvétel előtt, Nóri csudaédes, huncutul tud kacsintani és rengeteg foggal nevet a világra! Édes!
(mikor van pontosan a szülinapja???
valamikor mostanában)
Zitacicu, sajnálom, hogy nem lehetsz ott Nikivel!
Mikor engedik haza? Norbi hogy viseli, hogy nincs otthon a Niki? Gyors gyógyulást!
Edit, Miku nálunk egy rakás ruhát hozott, bodikból kifogytunk, azt vettünk csomót meg egy buborékfújót, persze csak én fújom, Lali meg próbálja elkapni a buborékokat.
Apa szerint én jobban élvezem, mint a gyerek.
Karmen, nem ügynök, elsősorban tanár, egyébként tv stúdióvezető, most épp az ő filmjét forgatják egészen karácsonyig, csak sajna sokhelyszínes, ezért kell most sokat utaznia. Egyelőre jól haladnak, talán kedd éjjel haza is ér, ha nem lesz eső.
Anett, Málna csodaszép! Mindig úgy elnézegetem a képeit, olyan szép kiscsaj!
Hajrá vizsgaidőszak, én feladom lassan asszem...
Zitus, olvastam a másikban, hogy recipét keresel, na azt én is. Formát már vettem hozzá, csillag, meg fenyőfa, meg szív meg ilyenek, akarok sütni én is, és Lalinak is fogok adni belőle, bár tudom, mézet 1 éves kor alatt nem, de nem hiszem, hogy ez a 3 hét sok mindenen változtatna. Persze majd recepttől függ, hogy kap-e belőle. Jól vagytok?
Karmen, sajna nem minden terméken tüntetik fel az allergiát okozó anyagokat, hiába kötelesek lennének rá. Amikor tesóm allergiás lett, a dokinő külön kihangsúlyozta, hogy ne igyon kólát, mert az a fajta tartósító van benne, amire allergiás lett, de a flakonon nincs feltüntetve.
Én vettem olyan majonézt, amin nincs feltüntetve a tartósítószer, na két nap múlva nem győztem vakarni a kiütéseimet.