Új privát üzeneted érkezett!

Kike: ha meg keresel zongit:http://teszvesz.hu/item491919598_fisher_price_zongora.html
Vendég

Andi: el sem köszöntem rendesen - ég is a képem ezmiatt :oops: :oops:

Patti: Zsuzskának pedig nagyon köszönjük az almalevet. Zsimi itthon még megitta a maradékot!!!

Kép
mancsi76

Jajj ezek a talis képek nagyon jók! Édesek a gyerkőcök, és mindegyik baba egytől egyig csodaszép! Köszönjük, hogy megosztjátok a képeket velünk is, akik nem tudtunk ott lenni!

Hófordulós babócáknak nagy puszit küldök!

Megkeresztelt babákat is pusziltatom, nagyon jók a képek! (60 vendég a keresztelőn? :shock: Nekünk az esküvőnkön is csak annyian voltak, amennyinek nagyon muszáj volt, azaz velünk együtt voltunk 8-an; rajtunk kívül ott voltak a tanúk, azoknak a házastársai, egyik tanúnk gyereke, meg az anyakönyvvezető. :lol: )

És a táblázat is nagyon jó szly, köszönjük! Ha eljutok oda, én is küldök majd neked képet, ha lehet.

Láttam, hogy szó esett arról, mennyire nem aludják át egyes babák az éjszakát. Én sokszor érzem magam UFO-nak, amikor erről esik szó máshol, mert valahogy nekem csak olyan ismerőseim és rokonaim vannak, akiknek a gyereke már 2 hónapos kora óta végigaludta az éjszakákat, az én lányom meg kb 3-4 óránként ébred enni. :shock: Most nem azt mondom, hogy örülök neki, hogy másoknak is akad olyan gyerekük, aki nem alszik egyhuzamban 6-8-10 órákat, de legalább kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok a legszerencsétlenebb ezen a téren. :lol:
Anyjuk, ha jól emlékszem, te írtad, hogy 200 táppal ki kellene bírniuk 6-8 órát. Hát az én gyerekem 4 órát ha kibír 200ml tápszerrel, sőt sokszor még éjjel is megeszik egyszer éjjel 200-at, utána meg hajnalban még 100-150 körül. És ez hagyján lenne, de mostanában hajnalban nem is tud visszaaludni, és ébren van 2-3 órahosszat is. :shock: Egyszerűen nem tudom, mit csinálok rosszul, amiért ennyire nyugtalanul alszik.
A 4 hós vizsgálaton a védőnő kérdezte, hogy mostmár átaludja az éjszakát Lea? Én meg mondtam neki, hogy nagyon távol állunk tőle. Erre ő: "hmmm, pedig ennyi idősen már át kellene aludnia az éjszakát." :shock: :evil: Mondtam neki, hogy igen, ennek én is örülnék, de valaki mondja meg ezt Leának is, mert én hiába beszélek neki. :lol:
Néha a fáradtság miatt én is ingerültebb vagyok, és olyankor még sírni sem tudok. Olykor úgy érzem magam, mint aki bármelyik pillanatban felrobbanhat. :oops: De szerencsére valahogy túl szoktam lendülni ezeken a napokon is. (Még jó, hogy a párom eléggé toleráns velem. :lol: )

Nektek mi a véleményetek erről? Kíváncsi vagyok, ki hogy éli meg a nemalvást. (Mondjuk nekem nem lenne semmi bajom a kétszeri-háromszori keléssel, ha nem lenne hajnalban bulizós kedvében a hölgyemény, és egyből visszaaludna. Azt hiszem, jól kimerítettem ezt a témát. :oops: Bocsánat, ha halálra untattalak vele benneteket.)

wera: Köszönöm a telszámos üzit! (Olyan jó, végre megtudtam az igazi neveteket is! :D )

Viki: Arcocska a fog miatt tuti lehet piros, Leának is volt ilyen rózsás pofija, amikor az első szemfoga jött.

Kike: Jobban vagy már? Ha inni nincs is kedved, legalább egyél levest, vagy olyan dolgokat, aminek magas a víztartalma!

Anyjuk: Szerintem a legtöbb fiús apukának a saját lánya a világon a legszebb. Nálunk párom - nem túlzok - minden nap elmondja Leának legalább egyszer, de inkább többször, hogy milyen gyönyörű, meg hogy ő a világon a legszebb kisbaba. :lol: Kíváncsi vagyok, mennyire lesz ezek után önbizalma a gyereknek. :roll:

dodo: Ma sütöttem a hókiflis receptedből sütit, tettem bele baracklekvárt is, meg csináltam összeragasztósan is, nagyon fini! Bőröndpakolás hány százaléknál tart?

Orsi: Emmád nem semmi! :lol: Egyem a kis szívét! (Engem általában lepukizni szokott Lea pelenkázás közben, úgy, hogy szinte lobog a hajam. :lol: )

Annyi mindent akartam még írni, de már nem emlékszem. :shock:

További szép estét!
fmarti

Márti, most nincs energiám sokat írni (vajon miért :lol: ), de Zsolti is eszik éjjel, elég sűrűn. Én a doki néninek panaszkodtam, aki tök jó fej volt, azt mondta, ha éhes, adjak neki. Szóval többször kelünk, de amióta betettem a nagyágyba jobban bírom a gyakori kelést. Már alvás közben is tudok szoptatni, ez azt jelenti, hogy nem is emlékszem, hogy hányszor ébredt éjjel :lol:

Kép
Kép
patr

Márti! Én nem írtam oda a nevemet, a telefonosra! :oops:
Edit vagyok.

Kép
dittke

Voltál szülőin Patri?

Véda, Neked még annyit akartam, hogy irtó jók ezek a családi képek, szívetmelengetőek.Örülök, hogy Lilu jó kislány volt. Adél szíve még szabad ( és Csaba volt az első kiszemelt :)) Igaz Zsoltival összemelegedtek ma... :oops:

Apa nélkül bírom, esténként skypon beszélgetés. Az sokat segít :) ( és Adél ma 8 előtt bealudt, így időm is volt ) Holnap- holnapután lesz a legnehezebb, ezt már ismerem. Előfordul, hogy 1-2 hétre elmegy, habár Adél még nem hagyta itt :(
Hiányzik is neki veszettül. Mondta, hogy úgy megpuszilgatná a drágáját és ez járt a fejében a tanfolyamon :)

Kép
andkata

dittke Edit: Köszi! :)

akata: Aranyos a párod, hogy ennyire hiányzik neki Adél! Na meg biztosan te is! :D Jó, hogy az információáramlás korát éljük, és tudtok skypolni. Így hamarabb eltelik majd az idő, és újra együtt lehet a család. :)
fmarti

ó Mártika, sose bánd... majd legközelebb :lol:
Patri, jövök majd kicsit gyakrabban, bár azért néha zugolvaslak benneteket :wink:
Vendég

Ó de nagyon irígykedem a talira!!!!!!!! Nagyon jók a képek, köszi mindenkinek! Úgy látom megint csupa jógyerekek találkozója volt, semmi sírás, nyafogás... :lol: :wink: Remélem a következőn már mi is ott tudunk lenni!

Viki
Voltatok ma sétálni? Mert a hidegtől is lehet ám piros a babapofi, a kis érzékeny bőrükön minden meglátszik. De ez nem baj, Nórinak is szokott olyan lenni.

Huhhh, leesik a fejem a fáradtságtól. Nem is tudom mit akartam írni még. :oops: :roll: Megyek is aludni, folyt köv holnap! :wink:

Jóéjt! :)
Vendég

Na szép! Utolsókból lesznek az elsők... :roll:

Jobb reggelt!

Nati babának nagyon boldog első névnapot kívánok! :wink:

Nem tudok aludni, persze Bugricsek horpaszt ezerrel, ő majd akkor lesz ébren amikor én aludnék. Ráadásul jönnek a hülye gondolataim is ilyenkor, jól felturbóztam magam, nem csoda hogy nem tudok elaludni sem... a lényeg hogy sose szerettem a karácsonyt és irígylem azokat akik szeretik, és szeretném ha végre egyszer én is úgy tudnék gondolni rá, hogy hű, de jó. De képtelen vagyok. Utálom. Most biztos sokakat megbotránkoztatok, nem ez volt a célom, csak úgy kijött belőlem. És elnézést hogy ilyen negatívan indítok, de az idegeim megint kezdik felmondani a szolgálatot. Csatlakozom Andkatához: kezeltetni kéne magam!! :twisted: :?
Na jó, nagy levegő... kifúj... befejeztem! Mindenkinek szép napot kívánok, majd jövök ha már tudok nem negatív lenni! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Boldog első névnapot kívánok Natinak!

Most nagyon jó éjszakám volt, az előzőekhez képest. :lol: Leát megetettem még fél 12-kor, utána kelt hajnali 2-kor enni, és CSAK fél 6-kor ébredt újra! Apája is elköszönt tőle munkába indulás előtt, így mégjobban felpörgött a gyerek. Most itt játszik a szőnyegén ezerrel, telve van energiával, nem úgy, mint az anyja. :roll: Úgy döntöttem, egyszerűbb most így lekötni az energiáit, mint hogy széllel szembe pisiljek és próbáljam visszaaltatni a kiságyában kb 2 órán keresztül. Így hátha hamarabb elfárad. :lol:

wera: Látom, ma korán kelő voltál! Nálunk fordított a helyzet, mint nálatok; én még aludtam volna, gyerek nem. :lol: Szólni kellene a lányoknak, hogy cseréljenek szokást. :D Nem mondasz számot Patinak? :wink:
Szerintem biztosan van rá valamilyen okod, amiért így érzel a karácsonyozás iránt. Akkor meg miért kellene kezeltetni magad? Egy ideig a legtöbb ünnephez én is negatív érzéssel viszonyultam, és amíg mindenki más repdesve várta mondjuk a szülinapját, a szalagavatóját, a ballagását stb., addig engem csak az idegesség meg a szomorúság kerülgetett. De mostmár az évek elteltével egyre jobb a helyzet.
Akartam már írni, hogy eszméletlen ügyes Nórid, hogy már mindenhova el tud jutni a lakásban! A papucsrágás meg éééééééédes! :lol: (Az biztos, hogy neki szupi erős immunrendszere lesz. :D )

Elnyammogok egy joghurtot, már úgyis teljesen kiment az álom a szememből. További szép napot kívnok mindenkinek!
fmarti

Jó reggelt!

Bondi Nati Cicájának Boldogságos Első névnapot!

Kép

Orsi Emmácskájának boldog hófordulót!

Kike, Viki!
Hogy vagytok?

Dóri!
Inkább a társast amortizáld le,mint mást. Shrek is mondta h jobb kint, mint bent. Ez a feszültségre is igaz ;)

Hogy aludt Csabici?

Tami!
Köszi a csigu linket, de ma már vszínű jön a postán, amit megrendeltem. Apája ragaszkodott az újhoz.

Mancsi!

Látom azért Zsömi is szóba elegyedett Adéllal! Édes Zsömci a képen nagyon! Olyan igazi kis Fickó!

Zsolti nagyon rámozdult Adélra! Tapi hegyek! Nem lehet elég korán kezdeni! :lol:

Tami!
Multifunkciós mama! :wink:

Dodó!

Köszi! Csak a Te nevedhez kötödtem :)

Eliot micsoda hucutul mosolyog!

AKatus!

Milyen volt az éjjeletek Apus nélkül?

Márti!
Lacus is kel újabban min. 2szer, van h többször, ma éjjel elég sokat felnyöszizett, lerúgtaa takarót, kicsit sírdogált.

Werus!

Csak egy light séta volt, de már előtte is olyan volt a pofikája.

Márti!
Ilyen kis koránkelő kispipi a csajod? Már pörög? Egyem a kis combikáját!

Wera!
Én sem rajongok túlzottan a karácsonyért, nem szeretem az elanyagiasodott világot. az más h otthon vidám hangulatban ünnepelsz. Csak már a csapból is az folyik h minél drágább, nagyobb ajándékot vegyél.

Dundinak sem a legjobb az étvágya mostanában, van h a kajálás elhúzódik 3/4 órára is. Pótlásnál csórikám olyan nehezen szopizza ki a hammát. Gondolom bántja az ínyét. Jöhetne már az a fog!
20150601134430

Sziasztok!
Natinak boldog névnapot!!

Ebben a családban már mindenki fosik-kivéve Apát,és Domit-még :roll:

Én marha gyenge vagyok,bár ma már jobb,bevallom megittam a reggeli tejeskávémat :oops: Tudom még nem kéne tejet,de kívántam-Anyukám adott reasec tablettát-na ez nagyon jó,talán ettől lettem jobban,nem is a normaflórtól.Éjszaka még csikart a hasam ma reggelre csak enyhe hányinger maradt :)

Kristinek még nagyon hasmenése van-állítólag lehetne neki is adni reasec-et de nem tudom mennyit,és hogy hogyan adjam be.

Ma már azért muszáj lesz itthon melóznom,amennyi az erőmből futja.
Tegnap sokat feküdtem,és hétkor már el is mentem Aludni-Apa rendi volt,Domit is átvette amint megjött.

Talis képek nagyon jók!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Krisinél a smectát próbáltátok? Rolkónál is bejött.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:22-kor.
Vendég

A smecktát régebben próbáltuk,utálják,pocsék íze van-ezért váltottunk normaflórra-ez íztelen.
Viszont azt hiszem valamit Domi is elkaphatott,fosizik ő is,attól félek mi lesz ha hányni is fog,ő tejen él,nem mondhatom neki hogy ne igyál tejet :roll: Tegnap is csak evett,meg aludt,nem is játszott szinte semmit.Éjszaka is héttől,hajnali fél négyig aludt.Félek hogy nagyon elkapja... :cry:

Dórikának jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
kike

Dórikának jobbulást és gyógypuszikákat küldünk!
20150601134430

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ilyen sokan betegek vagytok!
Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!

A talis képek szuperek! Jó együtt látni ennyi babát!

Emma még alszik. mondjuk este elég későn aludt el... 10 után. 9-kor fürdettem.
Elmesélem a tegnapi napját: 1/2 11-kor kelt, akkor megevett 210ml vízből készült tápit. A következő étkezés 1/2 3-kor volt, akkor 180ml vízből lakott jól. Utána evett barackot pulykahusival, ezt tegnap kapott először, mind megette. majd 9-kor fürdés, 210ml vízből tápi, de nem aludt el, enni kért még +60 ml vízből tápi, és azóta alszik.
Ugyan csak 4-szer evett, de nem sok ez egy kicsit?! :shock:

Amíg nem adtam neki repetát, egyfolytában sírdogált, pedig ő nem szokott ilyet csinálni...

Ha ma felébred, el kellene mennünk a postára. Kíváncsi leszek, mikorra sikerül...

Ti mit főztök?
Semmi ötletem sincs... :?
Vendég

Jó reggelt!

Várhatom én hogy számot írtok nekem! :(

Kata, Dórikának jobbulást, és az egész Kike családnak!

Kép
Kép
patr

6-os volt már?
Vendég

Jó reggelt!

Akkor én mondok számot: 17

Jobbulást Dórikának! Szegény, reméljük nem komoly. Különben hogy van a kisasszony? Keveset hallunk róla. El van az anyája havazva??? :wink:

Domi csak szopjon minél többet Kike!!!Ha hány akkor is, anyatejet lehet. Reméljük nem fog azért hányni. Próbálj neki almalevet esetleg.
Jobbulást mindenkinek!!!

Köszi a kérdést, Vik, jól aludtunk. Este 8 előtt már horpasztott a leány, 3kor evett, visszaaludt. 5.45-kor viszont ébredt, 6,15-ig próbálkoztam, de aztán magam mellé vettem. Kis szopi, ölelgetés és mindketten nyomtuk még 7,15-ig. Ez az egy jó van abban, hogy Zoli nincs itthon. Bitoroljuk a nagyágyat. Most megint jól aludtam én is, szerinte a hideg beköszönte segít...

Werám, nincs semmi baj, nem kövezünk meg ezért..Az biztosan segíteni fog, ha Nórus szereti a karácsonyt. Miatta Ti is jól fogjátok érezni magatokat!

Jaj,PAti én olyan jól éreztem magam Nálatok! :) Ebből élek most napokig! Zsolti cica hogy van? Aludt?
Ott maradt egy virágmintás pelenka- szerű a nagykocsiban, majd elhozod nekem?

Kép
andkata

Kata, Marcsi hamarabb írt!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Máskor is!!!!

Lányok valaki hozott egy Merci csokit! Nem tudom ki volt, bocsánat, lehet, hogy én nem figyeltem, de az tuti, hogy nem köszöntem meg! Szóval köszi, imádjuk! :lol:

Kép
Kép
patr

Adventi naptár 6.

Kosztolányi Dezső:

Karácsony

Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.

Kép
Kép
patr

Marcsi, szerintem nem sok. Na jó este a 270 talán egy kicsit, de egész éjjel alszik, kell valamiből! :)

Kép
andkata

Akata!

Köszönöm!
Akkor megnyugodtam...
Nem tudtam, mit tegyek, de nem aludt el nélküle...
Viszont még mindig nyomja... :wink:

Hogy megyünk mi így a postára?! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket.

Natinak boldog névnapot!!!!!!

Dórinak jobbulást, Akata, nekde meg kitartás. Én csak egy napot leszek egyedül, de már előre félek!!!

Csajok!

Lenne egy fontos kérdésem:

Emma tegnap rákezdett, hogy a fejét dobálja jobbra-balra. Szemével nincs gond közben meg semmi és főként akkor csinálja mikor be van gerjedve, tehát jár keze-lába.
De eddig nem csinálta és kicsit ijesztő.

Mi lehet ez?
Vagy csak annyi, hogy most már a fejét is erősíti, azaz a nyakát?Alváskor, evéskor nem csinálja, úgyhogy talán nem komoly.
Mit gondoltok?

Tamara!
Szívesen átmegyünk, de jöhettek ti is, ahogy jobb!!!

Jók a taliképek!
Látom a két szépszemű (Adél és Zsolti) egymásra talált.:)
Zsimi is próbálkozott, de aztán biztosan eszébe jutott az én Emmám:)
Vendég

Jó reggelt!

Először is Nati babának nagyon boldog névnapot
és Emmánák pedig boldog hófordulót kívánunk! Kép

Patr: mi vittük a Merci csokit! egészségetekre!!!!

beteg babáknak jobbulást, Kike a smectát vegyél be ha bírod, az nálunk mindíg bejött!!

ma valszeg csak este leszek, megyünk dolgozni, szép napot mindenkinek!

Kép
mancsi76

Bizony Orsi! mi hűséges típusok vagyunk :lol: :lol:

Kép
mancsi76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

fmarti!
Bőrönd 100%-on van már. már csak a két kézipoggyászt kell elkészíteni! Örülök, hogy ízlett a süti!

Natinak Boldog névnapot!

Emmának boldog hófordulót!

Vkata!
Dórikának jobbulást!

kike!
Nektek is jobbulást kívánok! Azért tényleg csak annyit csinálj a lakáson, ami muszáj...ne hajtsd túl magad!

marcsi!
Én tojáslevest csinálok, és még van töltött paprika.

Este ugye meséltem, hogy Lizy egy fél cici és 40 táp után bealudt! Féltem, hogy már 10-kor fent lesz. Erre 1-kor kelt csak. :shock: Megette először a maradék tápját (110), és utána egy minimális cici, de azon szerintem inkább csa bealudt. 4-kor kelt ujra, akkor egy fél, cicivel ugy jóllakott, hogy aludt 8-ig. Akkor keltünk. Akkor meg egy fél cici felével jóllakott, ugy hogy még "maradékként" kifejtem 125-öt (látszik, hogy volt ideje termelődni)!

d.dodó

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:23-kor.
Vendég

Jaj, nem is tudom, hogy meséltem e Lizy legujabb szokását. Kitolja félig a nyelvét és olyan hangokat ad, mint aki fütyülni próbál. Meg kell zabálni olyankor! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Natikám nevében nagyon köszönöm a jókívánságokat! :D

Cukikám 7-kor ébredt, cérna hangon dumálva. Ott röhögtünk Apával a paplan alatt :)

Talis képek nagyon jók! Azért a sütikét lehagyhattátok volna :wink:
Akkora a bélésem... és még a látványtól is hízom :)

Patti, köszi a verset!

Beteg piciknek jobbulást! Kike, neked is!

Keresztelő:
Véda: sajnálhatsz - az előkészületek és a pakolás miatt, és irigyelhetsz, mert nagyon jó fej családom van :)
Mivel kitaláltuk, hogy tesómékkal közösen tartjuk, és náluk első baba Laura, így mindenkit meg akartak hívni. Én kiegyeztem volna 14 emberrel, de Anyu is vérig volt sértve, hogy a tesóit nem hívom meg. És ha jönnek a tesói, akkor azok gyerekei és az ő gyerekeik.... Nem baj, csak nem annyira az örömködésről fog szólni nekem, inkább a cateringről...

Mennem kell, a millió játék nem olyan szórakoztató, mint Anya ölében lenni...
Ma megint csavarogni fogunk (Tesco, posta, ilyenek...)

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

vkata!
Lizy ha ideges (mondjuk ha kivesszük a fürdővízből, és törölköztetjük), akkor a tenyerét csapkodja iszonyat erővel a combjához!

d.dodó

Evelyn, Patti: ruhabiznisz lebonyolódott? Mikor, kivel, mennyit?
Köszönöm!

Kép
Kép
bondi

Köszi Csajok!

Sokat nem is tudok dolgozni itthon,elég kómás vagyok még.

Szegény Domi is olyan levert :cry: Szerencsére szopizik jó sokat,nem kell erőltetnem,de úgy sajnálom szegényt.És már ki is csípte a popiját a kaki,hiába kenem :cry:

Épp csak annyit csináltam,hogy bepakoltam a mosogatni valót,és a mosni valót-ami jó sok-sose érek a végére.
Megyek Picuromhoz :cry: Úgy sajnálom hogy ő is elkapta.

Kép
Kép
Kép
kike

Natinak boldog névnapo!!
Emmának pedig boldog hófordulót!

Bondi, ruhák Evelinnél, összeget majd írok priviben!

Kike, neked teljesen elfelejtettem fotózni, gondolom most, hogy nem vagytok jól, nem is sürgős, de majd írd le légyszi, hogy mit is fényképezzek! Bocsiiii!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Natibabának nagyon sok boldog első névnapot!
Orsi Emmájának pedig boldog hófordulót!

Kike családodnak jobbulást.Próbáltad Domi fenekére a sudokrémet?

Marcsi én ma gyrost fogok csinálni.

Talis képek szuperek :lol: :lol: :lol:

Dórikának is jobbulást!

Dodó az a 4 nap már nagyon gyorsan elrepül és utaztok haza.Egyébként meddig maradtok itthon?

Mi ma elég jól aludtunk 2-kor és 6-kor ettünk.Ma ablakot kellene pucolnom,meg már elkellene kezdeni a karácsonyi nagytakarítást :( :( :wink:

Kép
csugi

csugi!
Január 10-én jön vissza a gépünk, szóval majd' egy hónapot leszünk!

d.dodó

Csugi!
Az ablakpucival hozzánk is jöhetsz ;)

A sdocrem nekünk is bevált, csak az mérleglt fel h egy kis tégely is 1000 Ft.
20150601134430

na, elszállt, amit írtam

VKata!

Nagyon köszönöm agyors választ, sikerült megnyugtatnod.
Sztem Emma is hallgat a nevére, bár Apa szerint a bélára éppúgy hallgat:)

Szerintem viszont igenis a nevére figyel.

Pár kép a szülinaposról:

Kép

Kép
Vendég

Orsi!
Jó csajod van! Kép
20150601134430

Jó reggelt!

Natinak boldog névnapot!

Emmának boldog hófordulót!

Vkata! Jobbulást Dórinak!

Kike! A Normaflor magában szerintem nem sokat ér. Kéne nekik valami hasfogó is, bár én nem vagyok orvos! Vegyél Smectát! A mostaniban már van narancs aroma és még majdnem finom! De mindenesetre iható. Roli is megitta! Sajnálom, hogy Domi is elkapta és én neki is adnék valamit! Doki látta a gyerkőcöket?

Nagyon szuperek a talis képek!

Anyjuk! Te hogy állsz a hasmenéssel? Legutóbb Rolinak is csak akkor ment a hasa, amikor evett, de ahogy lenyelte, nem telt bele fél óra és mennie kellett. Neki baktérium okozta! Közben jó volt a közérzete, nem volt lázas, evett, ivott!

Patr! Köszi a verset!

A karácsonyt én szeretem. Bár be kell valljam, gyerekként sokkal sokkal jobb volt. Most meg már a saját gyerekeim miatt várom!

Kép
szly27

Orsi! Nagyon cuki a szülinaposod!

Kép
szly27

Patti, Evelyn, köszönöm!

Köszönjük a köszöntéseket!

Orsi, Kata, engem is megijeszt néha az a vehemencia, amivel Nati mozog.

Dodó: jó készülődést nektek! Hű, mindjárt itthon lesztek!

Véda: elfelejtettem: gyönyörű család vagytok! És Lilu nagyon ügyes, tényleg büszke lehetsz rá!
A kirohanásod: tényleg inkább a társasjáték, mint más... nálunk főleg az ajtók vannak veszélyben néha :oops:

Wera: sajnálom, hogy a karácsonyról nem a családmeleg jut az eszedbe :( Nálunk is mindig idegeskedés, kiabálás, kapkodás volt, Anyu 24-én este 6-kor még felmosott csavarókkal a hajában, fél 7-kor ünnep, vacsi, félóra idill, aztán ment mosogatni... Én elhatároztam, nem így lesz, de nem olyan egyszerű. Amióta Oti megvan, és nagyjából érti, miről van szó, azóta szép az ünnepünk. Tavaly pl. már énekelte a Mennyből az angyalt, csillagszóróval a kezében, bűvölve a fényeket. Apával bőgtünk... jaj, ha rágondolok... :) :cry: :)
Neked is ilyen ünnepet kívánok majd :)

Tegnap megint találkozott Anna és Nati. És nem fogjátok kitalálni... Nati megint le akarta szaggatni Anna kendőjét!!! :lol: :lol:
Azt hiszem, névnapjára kendőt kap :D

Tegnapi neurológus: nagyon sokat vizsgálta Natit. Amikor nem akarta fölemelni a kezeit, mellécsapott két nagyot az asztalra (Katák - vmi. Moró reflex miatt). Hát az én lányom továbbra sem mozdította a kezeit, viszont sikítva ordított a vizsgálat végéig :( :(
Sajna a jobb kezével van vmi kis gond, hanyattfekvésből nem emeli előre, emiatt tornáztatni kell. Felhívtam a konduktorunkat időpontért, azt mondta, Natinak nem kellett volna tünetet produkálnia, a nélkül is találkozhattak volna :D

Kép
Kép
bondi

Viki a 125 g-ost sokkal jobban megéri venni ,én 1300-ért vettem miskolcon a tégelben.ablakpuci oké :lol: :lol: :lol:

Osi Emmád nagyon szép :lol: :lol:

Kép
csugi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:23-kor.
Vendég

Vkata: remélem, hogy szépséges Dórikával sem lesz semmi komoly! Azért ha ide nem akarod is, pü-ben elmesélheted, mi van vele :)
És köszi a megnyugtatást! A babák még élvezik is a tornát!

Orsi, Isten éltesse gyönyörű Emmádat!

Én is teszek fel a névnaposról - meg a tesójáról :D

Kép

Kép

Kép

és még egy, így aludt tegnap, amikor nagyon készülődnünk kellett volna :)
Kép

Kép
Kép
bondi

Kike, az egész családnak jobbulást!!!!

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?