Jajj ezek a talis képek nagyon jók! Édesek a gyerkőcök, és mindegyik baba egytől egyig csodaszép! Köszönjük, hogy megosztjátok a képeket velünk is, akik nem tudtunk ott lenni!
Hófordulós babócáknak nagy puszit küldök!
Megkeresztelt babákat is pusziltatom, nagyon jók a képek!
(60 vendég a keresztelőn? Nekünk az esküvőnkön is csak annyian voltak, amennyinek nagyon muszáj volt, azaz velünk együtt voltunk 8-an; rajtunk kívül ott voltak a tanúk, azoknak a házastársai, egyik tanúnk gyereke, meg az anyakönyvvezető. )
És a táblázat is nagyon jó
szly, köszönjük! Ha eljutok oda, én is küldök majd neked képet, ha lehet.
Láttam, hogy szó esett arról,
mennyire nem aludják át egyes babák az éjszakát. Én sokszor érzem magam UFO-nak, amikor erről esik szó máshol, mert valahogy nekem csak olyan ismerőseim és rokonaim vannak, akiknek a gyereke már 2 hónapos kora óta végigaludta az éjszakákat, az én lányom meg kb 3-4 óránként ébred enni.
Most nem azt mondom, hogy örülök neki, hogy másoknak is akad olyan gyerekük, aki nem alszik egyhuzamban 6-8-10 órákat, de legalább kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok a legszerencsétlenebb ezen a téren.
Anyjuk, ha jól emlékszem, te írtad, hogy 200 táppal ki kellene bírniuk 6-8 órát. Hát az én gyerekem 4 órát ha kibír 200ml tápszerrel, sőt sokszor még éjjel is megeszik egyszer éjjel 200-at, utána meg hajnalban még 100-150 körül. És ez hagyján lenne, de mostanában hajnalban nem is tud visszaaludni, és ébren van 2-3 órahosszat is.
Egyszerűen nem tudom, mit csinálok rosszul, amiért ennyire nyugtalanul alszik.
A 4 hós vizsgálaton a védőnő kérdezte, hogy mostmár átaludja az éjszakát Lea? Én meg mondtam neki, hogy nagyon távol állunk tőle. Erre ő: "hmmm, pedig ennyi idősen már át kellene aludnia az éjszakát."
Mondtam neki, hogy igen, ennek én is örülnék, de valaki mondja meg ezt Leának is, mert én hiába beszélek neki.
Néha a fáradtság miatt én is ingerültebb vagyok, és olyankor még sírni sem tudok. Olykor úgy érzem magam, mint aki bármelyik pillanatban felrobbanhat.
De szerencsére valahogy túl szoktam lendülni ezeken a napokon is. (Még jó, hogy a párom eléggé toleráns velem.
)
Nektek mi a véleményetek erről? Kíváncsi vagyok, ki hogy éli meg a nemalvást. (Mondjuk nekem nem lenne semmi bajom a kétszeri-háromszori keléssel, ha nem lenne hajnalban bulizós kedvében a hölgyemény, és egyből visszaaludna. Azt hiszem, jól kimerítettem ezt a témát.
Bocsánat, ha halálra untattalak vele benneteket.)
wera: Köszönöm a telszámos üzit! (Olyan jó, végre megtudtam az igazi neveteket is!
)
Viki: Arcocska a fog miatt tuti lehet piros, Leának is volt ilyen rózsás pofija, amikor az első szemfoga jött.
Kike: Jobban vagy már? Ha inni nincs is kedved, legalább egyél levest, vagy olyan dolgokat, aminek magas a víztartalma!
Anyjuk: Szerintem a legtöbb fiús apukának a saját lánya a világon a legszebb. Nálunk párom - nem túlzok - minden nap elmondja Leának legalább egyszer, de inkább többször, hogy milyen gyönyörű, meg hogy ő a világon a legszebb kisbaba.
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz ezek után önbizalma a gyereknek.
dodo: Ma sütöttem a hókiflis receptedből sütit, tettem bele baracklekvárt is, meg csináltam összeragasztósan is, nagyon fini! Bőröndpakolás hány százaléknál tart?
Orsi: Emmád nem semmi!
Egyem a kis szívét! (Engem általában lepukizni szokott Lea pelenkázás közben, úgy, hogy szinte lobog a hajam.
)
Annyi mindent akartam még írni, de már nem emlékszem.
További szép estét!