Sziasztok!
Úh, Szilbee, de felidegesítettél! Jól le van akciózva az a nyomorék párásító!!! Mi még 10 felett vettük, igaz 3 vagy 4 éve. De én is nagyon szeretem!
Mi újság azóta Dévvel? (Mármint tegnap óta). Levi jött oviba? Mert akkor apát délután nekiugrasztom a Mamma Miának. Kell esetleg másnak is?
balwin Judit! Köszönöm szépen a pontokat, aranyos vagy!
Anyósnál szoktunk lenni vasárnaponként...
Jaimee! Igen, gyűjtöm még, jöhet!
Hogy/hol tudnád ideadni?
Már váltottam ki babónak evőeszközkészletet, meg magamnak egy kést!
Babó bölcsiben, negyed 4re kell mennem érte, ugyhogy tanulhatok ezerrel! Bár boltba is menni kellne, meg postára, meg takarítani, meg főzni...
Voltunk karácsonyi faluban... Háááát... Megállítottak minket kétszer is, hogy adományokat gyűjtenek gy.inkubátorra, kapok egy képeslapot ezer forintért. Először még odaadtam, de mikor megint jöttek...
Egyébként ez volt a legdrágább beruházásunk az ottlétünk alatt.
A műv.központ bejárata előtt szokott lenni két srác, aszalt gyümölcsöket szoktak árulni, de nem találtuk ott őket, így bementünk és megvettük a Tündérkerteset. Tényleg, lehet későn szólok, de itt a Baross uti butiksor aljába költözött egy spéci bolt (ez a nevük is), és mindenféle jóságot árulnak Pl.: télapócsomag cukor-liszt stb. érzékenyeknek, szójacsokikat (azt még nem mertem bevállalni). De náluk is lehet venni ezt a Tündérkertes aszalt gyümiket elég jó áron. Babó a zöld papayára kattant rá!
Na jó hosszú lettem, értelme meg nem volt.
Üdv!