Új privát üzeneted érkezett!

Olga: Hú, de figyelmesen olvastam el, amit írtál. Mentségemre legyen mondva, Kata itt ült az ölemben. Ez a MÁK? Nekem szokott sikerülni telefonon beszélni velük. De majd megkérdezem apát, mikor szoktuk kapni a gyes-t.

Bocsi, ez már a második, múltkor Anikóval játszottam el.

Anikó: Zöld gipsze van Dorisznak, még nincs rajta rajz. Majd teszek fel Róla fotót. Jól vagyunk, holnap jön a fotós családot fotózni.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Értem én! :D Igen, a MÁK. Itt vannak a Liget uton, most, hogy babó a bölcsiben, úgy tünik rá kell szánnom egy délelőttöt. De köszi, ha megnézitek, mikor megy utalás nektek.

Olga

Kép
juhaszolga

kalici vírusunk van... meglepetésszerűen volt itt ma a doki nénink rutin látogatásra... tökre megörültem neki... Marci valószínűleg szerinte is megússza, mert az anyatejjel kap ellenanyagot, de ha mégsem, no pánik, nem szárad ki olyan gyorsan, szoptatni, szoptatni és őt hívni...
ennyi
nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
szolkata

na ez a vírus van itt is az egyik oviban, csak nem jutott eszembe...

na akkor már nem csak itt van.

Jobbulást!

Szilbee! Dávid hoyg van?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét,

Szilbee, DÉV???? Anyával beszéltem fél 9 körül, akkor már nem akartalk zavarni benneteket! Mondta, hogy nem kellett kimennetek a kórházba, szerencsére!!!!

Kata, a kalici ilyen szemét egy vírus, de gyors lefolyású, reméljük nem okoz több kellemetlenséget és Marcit elkerüli!!!

Köszönjük az avataros dicséreteket is... :oops:

Ditke, ment mél!

Niki, majd hozol kéepket, ha elkészültek?

Holnap mi elhúzunk Szegedre, remélem jobb idő lesz, mint ma...
Néhány karácsonyi ajándékot ott akarok beszerezni...

Ja, ANikó, a karácsonyi falu most már szinte 100%-on műxik!
Kisebb valamivel, mint tavaly, de a Kossuth téren is van egy kisebb vásár, talán már az is működik holnaptól.

Olga, hogyhogy nem volt a bölcsiben Mikulás? Ott azért szokott lenni, nem?
Szombat 11-kor lesz a plázában is, ahogy hallottam a rádióban.

Kép
Kép
dorkáék

Reggelt!

Köszönjük hogy szorítottatok! Bejött! (Remélem nem kiabálom el!)

Megvagyunk. Dávid még köhög, de nem fullad. Azért beszerzet buzgón apjuk egy hideg párologtatót. Mondjuk ez leginkább nyáron jön majd jól, most éjjel nyitvahagytam az erkélyajtót éjfélig és jól betakaróztunk. Ma már nem horkolt, mint tegnap max. köhögésre ébredt. KEzd picit szakadozni neki, ami meg ugye fáj. :( Úgy látom rajta, hogy elég rendesen... :(
Ja és az orrfolyás végre beindult... (inkább kint, mint bent.)

Dorka! A cseppek nálunk. Akkor majd vasárnap vagy hétfőn elvisszük.
Nagyon jók a képek! Annyira nagyfiús már Szabi. :shock:
Ja egyébként úgy tünik nem csak én látom, hogy a fiaink hasonlítanak.. a védőnéni megjegyezte a múltkor, hogy Dév jobban hasonlít Szabira, mint Leventére. :lol:

Kata! Nekem ez a vírus a halálom. Már kétszer elkaptam... de nagyon megszenvedtem vele mindkét alkalommal.
Jobban vagytok már??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.05 07:55-kor.
szilbee

Na és tegnap Levente volt fogorvosnál. Eleinte félénk volt, de nagyon ügyesen nyitotta a száját a nagy székben. :)
A fogorvos szerint 20 gyöngy foga van! :D
Majd most már évente, majd később félévente visszük rendszeresen.

Na mára (talán) ennyi...

Egyedül vok ma a fiúkkal. Menek is rendet rakni.

Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, nagyon izgultam értetek. A telefont még szobába is magam mellé raktam, hogyha hívnál meghalljam!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Rectodeltet adtál még neki?
Reggel jutott eszembe, hogy ilyenkor nem jó nekik tejet-tejterméket adni, főleg este, mert attól rosszabbodhat. Hát a tudományos magyarázatát ne kérdezd. Gondolom tejet még nem iszik, de talán a tejtermékeket egy pár napig hanyagolhatod!
Örülök, hogy megúsztátok a kórházat!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ó köszi! Ezt nem is tudtam! Bár mondjuk anyatejes még... vagy az a lényeg hogy állati eredetűt ne adja, ugye?

Nem adtam neki Rectodelt, de előkészítettem háta...
szilbee

Szilbee, igen a tehéntejre gondoltam. Tényleg nem tudom, mi az oka, de nekem is ezt tanácsoltam anno. És nálunk észrevehető volt, hogy a tejtől rosszabbodott a dolog!
Az jó, hogy Rectodelt sem kellett! Remélem ott fog megromlani nálatok a hűtőben :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Azért nem lesz a bölcsiben mikulás, mert a gyerekek megijjedhetnek tőle... Ez a tapasztalatuk a gondozónőknek. De csaomagot kapnak! Tegnap már láttam! :lol:

Senki sem akarja megírni, hogy mikor szokott GYES-t kapni? 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Szilbee:Örülök,hogy Dávid már jobban van.Gyors gyógyulást kívánok neki.

Olga:Én jövő héten kezdem még majd el,a Gyed lemondását és a Gyes igénylését.Nekem a Gyedet a cég utalta mindig 5-én,nem tom,hogy akinek a Mák utalja hanyadikán kapja meg.A családit kapom a Máktól általában 4-én.
Mi lemaradtunk a bölcsis mikulásról,nálunk szokott jönni,pedig itt is mondta a gondozónő,hogy félnek a gyerekek,de a nagyobbak már nem annyira és ezért van.

Rólunk:Voltunk a fülészeten.Gabó már a váróban üvöltött,de időpotra mentünk,így 10 perc alatt megjártuk.Na ez is ritka.Szerencsére a füle már egész szép,nem kell visszamennünk.Délután megyünk a doktornőhöz és majd megmondja,hogy mehetünk-e hétfőn bölcsibe.Remélem igen,mert nem fog beszokni,mire megyek vissza dolgozni.

Kata:Mocsok egy vírus,bár nekem szerencsére szeméjes tapasztalatom nincs vele.Gyors jobbulást és erősödést nektek.

Na megyek főzöni.Szép napot mindenkinek!

Kép
pné rami81

Rami! Akkor végül Pneumo volt? Gondolom kitenyésztették a váladékot... ugye?
Örülök, hogy javultok! :)

Olga! Szerintem attól függ a dolog hogy mikor bírálják el. Nekem pl. máskor adták a gyest anno, mint a többi anyukának itt az ltp-en.
szilbee

Szilbee:Nem vettek kenetet,mert a fülészeten azt mondta doktornő,hogy ez sima középfülgyulladás.Hát remélem tényleg csak az volt,mert a kedves dokinő figyelembe sem vette mit kérdezek.A beutalóra meg nem volt semmi ráírva.De ma nagyon rendes volt egy fiatalabb doktorbácsi volt,aki tudott a gyerekek nyelvén beszélni.Ő azt mondta,hogy visszahúzodott a dobhárty,úgyhogy már nem lesz gond.(kopp-kopp-kopp).Na majd meglátjuk mit mond du. Orosz Á.

Kép
pné rami81

Szilbee:Nem vettek kenetet,mert a fülészeten azt mondta doktornő,hogy ez sima középfülgyulladás.Hát remélem tényleg csak az volt,mert a kedves dokinő figyelembe sem vette mit kérdezek.A beutalóra meg nem volt semmi ráírva.De ma nagyon rendes volt egy fiatalabb doktorbácsi volt,aki tudott a gyerekek nyelvén beszélni.Ő azt mondta,hogy visszahúzodott a dobhárty,úgyhogy már nem lesz gond.(kopp-kopp-kopp).Na majd meglátjuk mit mond du. Orosz Á.

Kép
pné rami81

Olga!
a kifizetésnek minden hónap 15.-ig meg kell történnie. változó biztos, hol vagy a névsorban. én mindig 2-6 között kaptam....

képzeljétek!
ma a plázás játékboltban azt mondták rakjam le kint a babakocsit. jelzem már ekkor túl voltam a takkon, a könyvesbolton, egy másik játékbolton, vettem magamnak két csimmát... hát úgy kifordultam, megjegyezve, hogy milyen gyerekbarát játékbolt ez! nem gondolja, hogy kint hagyok ennyi értéket! szarom le, ha nem férek be, rakják úgy a polcokat! direkt azért mentem babakocsival, hogy Leti nehoyg megfogdossa az összes útjába kerülő játékot, mert akkor sose végzek. na így se....teljesen felcseszték az agyamat!

Örülök, yhog a kisbetegek jobban vannak!

taliztunk a mikulánccsal a pelikánban, nagyon kedves volt, bár anyát gonosznak titulálta, miután csak egy szaloncukrot vett ki a puttonyából, pedig nagyon szerette volna látni, hogy keni össze magát a gyerek csokoládéval! Leti egy kicsit megszeppent tőle, de minden rendben volt...

na mentem én si főzni, frankfurti leves, meg tejberizs lesz a menü. ki mit főz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép
pné rami81

látom Rami neked sem ment. engem si kidobott, aztán csak itt van a hsz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na sikerült kétszer rányomnom.

Judit:Nem semmi.Én is sarkon fordultam volna.Pont játék boltba ne menj be babakocsival.Minket tavaly az Andantéból küldtek ki kocsival,hogy nehogy kárt tegyünk a bútorokba.Akkor volt Gabó fél éves.Gabi jól lehordta az eladót,sarkon fordultunk és kijöttünk.Arra felé azóta sem jártunk.

Kép
pné rami81

Köszi Judit, akkor 15-éig várok türelmesen! Babakocsi téma... :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Szilbee! Örülök, hogy Dév jobban van! Milyen a hidegpárásítótok? Nekünk is tervben egy párologtató... De tanakodunk, milyen kellene. :roll: Mert a fűtőtesten-víz nem sokat ér, legalábbis nálunk. :roll: Elég száraz a levegő idebenn.

Rami! Jó, hogy Gabó is jobban!

Judit! :evil: Az a játékbolt tényleg úgy be van zsúfolva, az anyjukat, oda karonülő gyerekkel be se fér az ember, járni tudó belebotlik a játéktömegbe, babakocsit meg hagyjuk kinn... :evil: Lehet, a nyugdíjasok a célcsoport? :roll: :x

Na én meg nagy elhatározást szültem: elég a mélabúból, ami mostanában jellemez,( igazából már sokszor elegem volt mostanság saját magamból... Hosszú... ) már totál semmihez se éreztem kedvet, de most karácsonyt varázsolok a házba, égőket már múlt 7végén felraktuk, de most usgyi neki, nagytakarítás, díszítés, 7végén főzök-sütök, teszek-veszek, rendezkedek. Itt a jó meleg otthonunk, a gyönyörű gyerekünk, én meg lógatom az orrom nap mint nap, hogy lehetne több pénzünk, lehetnék 50 kg, meg ilyenek... :oops: Holott mindenünk megvan, ami IGAZÁN fontos az életben... Na neeeem, elég volt!!!!!!!

donkoaniko

Sziasztok!

Micsoda pangás...

Szilbee, hogy van Dév????

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Még mindig megvannak a kruppos tünetek, de mintha javulna... talán. Sokat és nehezen köhög, de nem fulladt már egy jó ideje. Az orrából is szépen jön a cucc... Remélem már nem tart soká. :?
szilbee

Szilbee, ugatósan köhög még? Adtál neki Rectodeltet? Ha nem javul, szerintem hétfőn vidd vissza, nehogy "lejjebb" haladjon neki! Antibiotikumot nem kapott?

Anikó, igazán tetszett az utolsó pár mondatod! Tényleg ezek a legfontosabb dolgok az életben, sajnos, én is sokszor beleesek ebbe a hibába :(
Nekem még semmi karácsonyi hangulatom nincs, hogy őszinte legyek, nem is igen szeretem már ezt az ünnepet.... de hát ez magánvélemény.

Játékbolt....hm, hát az biztos, hogy mióta egynegyede a bolt, már alig lehet bemenni. Én inkább a MÁV-os Partit szeretem, viszonylag olcsó, és rengeteg minden van benne. Na, jó, nem olyan puccos bolt, de a célnak megfelel.

Merre jártok?

Én közben főzőcskézek, Csongiék éppen szétszedik a lakást, apa tanfolyamon van.

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Hétfőre megbeszéltük dokinővel a kontrolt. (Tegnap is kérte hogy tájékoztassuk, hogy van.) Rectodelt csak rohamnál athatok neki, azt mondta. Antibiotikumot még nem kapott, mert egyenlőre nem fertőződött felül. Köhög még, de ritkábban (az ébredés utáni állapothoz képest).. és már szakadozik picit neki.
szilbee

Na mindenki Télapózik? :wink: Én meg duplán Mikulásozok. :wink:

Én is csak a tennivalók közt:

Szilbee! Drukk, hogy most már a gyógyulás felé vezessen az út!!!!! Az sztem jó jel, hogy megindult az orrából a cuccos. ( Rokon kisfiút most vitték be kruppal Mezőtúrra kórházba... :( Neki már semmi se használt. Bár nem is vitték levegőre se... :x Nem tudták, hogy ez talán a legfontosabb az ödémás légcsőnek, hogy a hideg összehúzza az ereket... Na mind1. )
Bizti nem olvastad, milyen a hidegpárásítótok? Minden infó érdekel!

Na minket meg átvágott a tűzifás... :evil: De nem baj, nem engedek a nyugalmamból, szép az élet, költse gyógyszerre, trallalala!!! :lol: :wink:

donkoaniko

Olga: Apa azt mondta 6-a körül szoktuk a gyes-t megkapni.

Nincs most több időm, apa elment borkostolóra Szekszárdra haverokkal.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok,

kellemes Télapózást mindenkinek!

Szilbee, most hogy vagytok? Cuccos jön még minidg ki? Az tényleg jó jel! Mostmár hátha nem lesz több rossz roham!

Anikó, +++ jól csinálod, csak így lehet! Mármint a kicsit depisebb korszakainkból először nekünk kell akarni kijönni, csak akkor tudnak segíteni a a barátok, a család.

Rami, reméljük akkor bölcsi folyt. köv.

Judit, babakocsis beszólás: :twisted: :twisted: Az ember halmozottan hátrányos lesz egyből, ha viszi a gyereket (bocsánat! BE MERI VINNI A GYEREKET!) a játékboltba! Szörnyű!!!!
DE jól csináltad! Csizmik milyenek? Nem kerülte el a figyelmem, hogy kettőt is sikerált venned! :)

Rólunk: tegnap megjártuk Szegedet, Szabi egész nap nem aludt :?, csak mikor este elindultunk vissza, 3 mp alatt beájult a kocsiban. De nagyon jó volt, bementünk egy csomó boltba, sapit, játékot vettünk Szabinak. He-he, és az autó se gyűjtött be újabb karcolást, fácánok is életben maradtak... Megtörni látszik a jég (mármint hoy ha mi elindulunk, valami bal-eset történik az autóval)
Nagyon vidám napközben Szabi, rengeteget dumál, huncutkodik, de éjjel még minidg kelünk 2-3x is...
És most már egyre inkább lekötik a mesekönyvek is, ami eddig nem volt jellemző.

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Most már egészen jól, mártmint ami a kruppot illeti. Éjjelnünk nyugodt volt. Nem mondom hogy teljesen elmúlt, de már csak minimálisan van jelen. Tegnap óráról órára rohamosan javult az állapota. Most már erőteljesen szakadozik a cucc neki és ürül az orrváladék. :)

Anikó! Ez egy ulhtrahangos hidegpárologtató. Nem tudom a működési elvét. Még a használatit se olvastam el... :oops: Mondjuk időm se volt rá. De majd egyszer leírom, mikor már Levente is ovizik... talán több időm lesz.
Itt találtam róla septiben vmit.. http://www.ebolt.hu/product144671-Solac ... acios.html

Szép napot!
szilbee

Sziasztok!

Először is Szilbee!

Jobbulást Davidnak!

Szami!

Annnak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

A betegeknek jobbulást!

Mi jól vaguynk, csak lusta vagyok. Egy hét múlva meg már vizsgáim vannak szám szerint 5 áhh borzasztó!......

Szép álmokat mindenkinek!

Jah s remélem sok mindent vitt a gyerköcöknek a Mikulás!

Kép
kbernadett

Halihó!

Megvagyunk, jól vagyunk mi is, csak a sok tennivaló maga alá temet. Szülinap után talán aktívabb leszek. Olvasgatok azért.

Van 17 db Interspar pontunk. Olga, gyűjtöd még őket?

Szilvi: Gyors gyógyulást Dévnek! Sok gyógypuszit küldünk. ++++

Szami: El vagy tűnve. :(

Kata: Hogy vagytok?

Balwin: Privi ment.

BBJ: Az a fetás-spenótos csirke hogy is szól?
Plázás játékbolt: egyszer 3 eladó 6szor kérdezte meg, hogy miben segíthet??? Mondtam, hogy nagylány vagyok, szólok, ha kell segítség, de nem érdekelte őket, tovább maceráltak. Aztán a 6. kérdezőske után eljöttünk.

Dorka, Ditke: Nagyon édesek a gyerekek. Zsófi milyen csinos, Szabi olyan jólöltözött kispasi. :D

Betti: VIzsgákhoz drukk!
jaimee1

Sziasztok!

Úh, Szilbee, de felidegesítettél! Jól le van akciózva az a nyomorék párásító!!! Mi még 10 felett vettük, igaz 3 vagy 4 éve. De én is nagyon szeretem!
Mi újság azóta Dévvel? (Mármint tegnap óta). Levi jött oviba? Mert akkor apát délután nekiugrasztom a Mamma Miának. Kell esetleg másnak is?

balwin Judit! Köszönöm szépen a pontokat, aranyos vagy! :) Anyósnál szoktunk lenni vasárnaponként...

Jaimee! Igen, gyűjtöm még, jöhet! :D Hogy/hol tudnád ideadni?
Már váltottam ki babónak evőeszközkészletet, meg magamnak egy kést! :wink:

Babó bölcsiben, negyed 4re kell mennem érte, ugyhogy tanulhatok ezerrel! Bár boltba is menni kellne, meg postára, meg takarítani, meg főzni... :roll:

Voltunk karácsonyi faluban... Háááát... Megállítottak minket kétszer is, hogy adományokat gyűjtenek gy.inkubátorra, kapok egy képeslapot ezer forintért. Először még odaadtam, de mikor megint jöttek... :evil: Egyébként ez volt a legdrágább beruházásunk az ottlétünk alatt. :lol: A műv.központ bejárata előtt szokott lenni két srác, aszalt gyümölcsöket szoktak árulni, de nem találtuk ott őket, így bementünk és megvettük a Tündérkerteset. Tényleg, lehet későn szólok, de itt a Baross uti butiksor aljába költözött egy spéci bolt (ez a nevük is), és mindenféle jóságot árulnak Pl.: télapócsomag cukor-liszt stb. érzékenyeknek, szójacsokikat (azt még nem mertem bevállalni). De náluk is lehet venni ezt a Tündérkertes aszalt gyümiket elég jó áron. Babó a zöld papayára kattant rá! :lol:

Na jó hosszú lettem, értelme meg nem volt.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee! Te jó ég, ti mindjárt szülinapoztok! :D

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Juditunk is pénteken írt utoljára... Csavarogni voltatok?

Olga

Kép
juhaszolga

Bocsi megint én... :oops: Most néztem meg a számlámat és kétszer kaptam családi pótlékot. Ez normális? Decemberben kettő van? Még nem vettem észre. Viszont GYES-em még nincs. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Köszönöm mindenkinek a drukkot! Túlvagyunk rajta. :D
Du-án azért doktornéninek megmutatjuk. Leventét is, mert esete elkezdett köhögni, de más baja nem volt... remélem nem fertőződött vissza öccse révén.

Olga! Jobban van már Dév. Viszont délután nem én megyek Leventéért, hanem Ed 16:30-ra (vagy picit utána). Ha esetleg összefuttok vagy beteszed Levente zsákjába, akkor elhozatom vele. (Léggömb a jele, de mellette van a fényképe is és Verdás a zsákja!)
Na mi meg 8-ért vettük... én se voltam ám ideges. Na és Ed meg még itt örvendezett, hogy milyen olcsón vette. Na de oda se neki!!! A lényeg, hogy jobban van Dév ... nagyrészint ennek is volt köszönhető.

Na és tegnap esete elmentünk 2 órára vacsizni a Tiszába. (Lévén hogy Dév már nem köhögött krupposan.)
Jó volt! Finom volt! És nagyon fura! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.08 10:16-kor.
szilbee

Szilvi!
Megszületett Évike kislánya Léna 3800gr és 55-56cm,Dinyánál szült tegnap délután

Láttuk Leventét és Apukát vásárolni tegnap a corában,figyeltelek benneteket is de utána gondoltam hogy Dáviddal nem indulsz el

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Dorka! nagyon olcsón jutotam a csizmikhez mert az olcsóbikat feleáron hozhattam el, ez volt a leonardoba az akció, hoyga második párat. az egyik elegáncsosabb, a másik meg szaladgálós.

Igen, oda voltunk a minimaxos szülinapon, Alma együttest hallgattunk, aztán mozdonyoztunk, és hazajöttünk, ezren, meg kettem voltak, és a helyszín kicsi volt ennyi embernek! Joulupukki is ott volt, de a fotózás külön rendszerben ment, és ott is csak hivatalos fotós fényképezhetett, így arra nem álltunk sorba....

azért hoztam néhány fotót:
Kép Gréti nyomja a denszt. Kép Alma után várjuk, hoyg oszoljon a nép
Kép Fifvel, itt még Leti bírta, aztán öltözés közben elkezdett remegni, és sírni ahoyg meglátta... nagyon megijedt tőle.
Kép a vasúttörténti parkban

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina! Szép nagy csajszijuk lett! :D

Judit! Aranyosak a csajok. Nagyon nő Leti is!

Rólunk: Dávid egyre többet használja a lábait járásra. :) Naponta többször is, viszont annyira másként indul ez nála mint Leventénél. Tök fura...

Kata????????????

Olga? Arcod már rendben van?

Na menek tovább tesz-veszelni... Tegnap a fiúk annyira rácsodálkoztak, hogy anya nőnek öltözött. Muszáj nőiesíteni a ruhatáramat... ;)
szilbee

Szilbee! Köszi a linket! Egész jó az ára is!

Judit! De szépek, csinosak a lányok ismét! :D Te nagyon elbújtál közéjük! :wink: Tanulgatsz?

Olga! 2 csp.? :shock: Ez a MÁK...

Katlina! Jó nagy baba lett Évikének!

Friss képek:

Kép

Kép

donkoaniko

Sziasztok!

Vagyok, csak lebetegedtünk. Pénteken Anna, szombaton Jázmin, vasárnap én. Máté már rendbe jött, apa még tartja magát. Ja, és mindenkinek más baja van :? :cry:
+ az ügyeletes doki jól megijesztett, hogy Jázminnál szívzörejt hall, de lehet, hogy ez csak a huruttól van, s addig nem lehet tovább vizsgálni, míg meg nem gyógyult. :cry:

Jövök, ahogy kicsit rendbe jövünk.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hali!
Élünk. Talán lassan Bence is túl lesz a vírusunk utórezgésein. Még ma evett először nagyjából valamit... eddig szinte semmit a két-két falat pirítós kenyéren kívül. Most azon gondolkodom, hogy menjen-e a héten egyáltalán oviba vagy sem, ugyanis egy hete nem eszik semmit. Normális széklete még nem volt. Leghamarabb csüt. mehetne szerintem... de akkor sem annyira... de két napra meg belökjem?! Szerintem inkább a jövőhét lesz csak a nyerő.

Kisebbik fiamat ma megmértük... babamérleg híjján konyhai mérleggel.. elég vicces volt a tálcán... bodyban, pamut rugdalózóban és tiszta pelusban 4700g kereken... Azt nevetgéltük anyámmal, hogy 3350g-mal született 3 hete... 1 kilót már biztosan hízott :lol:

Nagyon szépek változatlanul a gyerkőcök... leginkább csak képet nézegetni van itt időm, ezért is jó, ha minél többet tesztek Ti is fel.

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szolkata

Szami! jobbulást Nektek!

Anikó! Kata! nagyon jók a képek!

Többiek is rakhatnak, látom az írási kedv most úgysem nagy....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami: Jobbulást mindenkinek!!!

Olga: Apeh felé nem jársz? Beugorhatnál érte. Vagy ha ez nem jó, akkor majd talizunk valahol.

Anikó: Dorci nagyon édes!

Judit: Mekkorák már a csajok!!! :D Várom ám a válaszod. Résen vagyok. :wink:

Kata: Szépen gyarapszik Kisebbke. :D Réka is ilyen jó színben volt kicsiként. Mint aki nyaralt valami meleg égtájon. :lol: Végülis.... :wink:

Ennyi. Mostanában megint éjszakázunk (vagy még mindig? Már nem is tudom) Szóval már nagyon várom a reggelt....

Egy utolsó kép a még nem 1 évesről. :D

Kép
jaimee1

Jó Reggelt!

Szami!!! :( Remélem gyorsan meggyógyultok mindannyian!!

Erika! Már csak 3 nap!!! :D Már én se alszok... ööö nem is tudom mióta. Mindig biztatom magam, hogy egyszer véget ér, de egyenlőre nem látom a végét... Most a betegség miatt kelünk, azt meg majd jön a 8. fog... Mindig lesz vmi. :roll:

Kata! Szééépek a fiaid! :D

Anikó! Nekem még mindig az jut Dorci képeiről eszembe, hogy olyan, mint egy "tünde"! Azok a vágott szemek!!! :D

Rólunk: Tegnap dokinál voltunk. Dávidnak még be van gyulladva a torka... Még nem vagyunk túl rajta teljesen! Mondta a doki, hogy nem gondolta, megússzuk a kórházat. Szerinte az anyatejnek köszönhető minden... (Szerintem is-is.. azért kapott más gyulladáscsökkentő szereket is!)

Na ennyi.... sok a dolog...
szilbee

Szami! Jobbulást nektek! +++++

Akkor csak én kaptam dupla családit? Vagy ez fél havi GYES lenne, csak a közleménybe családi pótlékot írtak? Ááá, be kellene mennem...

Jaimee! Szőke leszek: miért menjek az apeh felé? Arra laktok? :shock: Én nem tudtam! Egyébként mehetek... :lol: Nagyon szép a kiscsajszli! Mondtam már, hogy a menyem lesz! :) Öhhm... véletlenül nem Szolnokon vettétek az ágynemű huzatot? Peti megint mondta, hogy azt kér karácsonyra...

Kata! Tényleg milyen kis piros Marci bőre! De szépen fejlődik, látszik is rajta!

Macilaci? Te merre járkálsz???

Szilbee! Köszi kérdésed, igen, már múlt hét óta tünetmentes vagyok! :D Apának tegnap elfelejtettem mondani a dvd-t, de ma már tényleg átmásoltatom vele, aztán majd beteszem Levi zsákjába-szekrényébe, valahová...

Olga

Kép
juhaszolga

Annyira nem közügy, meg nem is topikos téma, de úgy fel vagyok háborodva! Reggel töltöttem fel a telefonomat automatánál, és képzeljétek a vodafone elvette a bónuszokat! 7500 ft után volt 1000 ft bónusz beszélgetés... Nesze neked Robin Hood! Köszi! Király!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
az az!!! nekem is így jött, nagyon régen, én sem értettem, de most már kapcsoltam!

de azért kérdezz rá!

Jaimee!
Kiklopfolod a csirkecicit, aztán a megfőzött spenótót összekevered krémsajttal, azt rákened, és a fetát rávagdosod, majd feltekered, én óvatosan beletettem a tepsibe, nem tűztem meg. 40 perc sütés volt 185 fokon légkeveréses alsó-felső sütésnél.

Nagyon jó ez a kép! Popika annyira tündér, kis szexibébi!

olyan jó képeket csináltok, mondtam, már, hogy apátok lesz náluk jövőre a hivatásos fotós? én ezt olyan jól kitaláltam! úgyhogy nem lehet ellenvetés! :lol: :oops:

Tényleg Dorotinak olyan a szeme, mintha mindig mosolyogna, még akkor is, ha tulképpen nem! lesz is még vele bajotok! :lol:

Rakjátok a képeket! olyan jó nézegetni!

Na ezért tiltakozok én a harmadik ellen! ez a nemalvás engem most kikészítene, így is tanulok hajnalokig, hátha még után sem tudnék egyhúztomba aludni....

Betegeknek további jobbulást!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak egy pár nézegetni való.... Csongi megkapta egy pár napra az ausztriai kupát, tegnap pózolt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?