Sziasztok!
Katám! Annyira gondoltam ma rád. Sajnálom, ha le kell állni, de kicsit még hadd bízzunk a csodában.
Bár rossz hírem van. Az én csodamanóim tojtak a mosogatásra. Remélem, a tieid ügyesebbek.
Azt nem lehet megcsinálni, hogy punkció, megtermékenyítés, majd fagyasztás, aztán a következő ciklusban a beülti?
Ja, visszanéztem, és az ovu sem tenne jót..
Pandácska! Köszike a játékot! Tényleg nagyon tetszik!
Lukács mindenkinek köszöni a dicséreteket! Én is.
Nem direkt mérettük a fütyijét..
Csilla, az uh-s hölgy volt nagyon jó fej. Kérdezte, tudjuk-e ki lakik a pociban, mondtuk, kisfiú. Erre azt mondta, nézzünk rá. Kereste, Lukács mutatta, kis fütyi így, kis fütyi úgy, aztán fordult a kép, és Csilla nagy nevetve, nem is kicsi annyira ez a kis fütyi!
Akkor mérte le!
Mágnes! Nagyon édes lehetett Caca a nőgyógyásznál.
Szóval nemsokára bepasizol?
Tök jó!
Ilonám! Én is néztem a vonidat!
Hátha kettő kinetali is elég!!!
Trinky! Igen, most kezd hízni Lukács. Én is... (61 kiló) Nagyon gyorsan nő a hasim. Mértem, centivel. 1,5 centi egy hét alatt. Sokat mozog, rúg nagyokat. Volt, hogy szinte feljajdultam. De ez nem panasz.
Gyöngyi! Te is tegyél ám képeket!!! Jó a vonalzód!
Kicsibé! Köszike! Bár én most inkább azt mondom, tiszta apja. De olyan mindegy ugye? Csak egészséges legyen, meg végre van.
Tücsökbogár! Most rákeresek a babakocsidra. Ma épp teszteltem néhányat. Hű de hűűűűket. Félkezes manőverezés is ment.
De én olyan tanácstalan vagyok. Elég rosszak a járdák itthon. Nagykerekű kellene, többen mondták a faluban, hogy a bolygókereket kinyírta a járda. Így a bolygósítás talán nem is fontos. Szeretném, ha kombinálható lenne, meg szép, meg minden. De ami ilyen, az csillagászati áron van.