Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska,
köszönöm, aranyos vagy.I gyekszem, iszom mint az őrült. Túrót is nyomom. Ma túrós csusza lesz az ebéd! :) Szóval én, amit lehet megteszek és meglátjuk holnap. Rajtam nem fog múlni. De azért izgulok ám nagyon. :roll:
katata
 
 


Kedves Mindenki, aki még gondol néha rám :)

Nem vesztem el végérvényesen, csak kicsit elbújtam a világ elől. Próbálom lelkileg rendbeszedni magam - minden napom harc a világgal :) De nyerek ám sok csatát! :)
Eltelik lassan a türelmi idő, ami a testi-lelki felépülésnek szól, lassan itt a karácsony és az új év is; jönnek majd az új remények.

Mindenkinek gratulálni szeretnék, aki végre babás lett, aki már megint babás lett, és aki biztos, hogy mindjárt babás lesz :) Sok puszi nektek, rengeteget gondolok ám rátok!!!!

Babszi
babszi
 
 


Szia Babszi,
persze, hogy gondoltunk Rád. Sőt én személy szerint nagyon sokat!!! Örülök, hogy nyered a csatáidat, hamarosan meg lesz az eredménye meglátod.

KépKép
trinky
 
 

 
 

Lányok, köszönöm a hasznos infókat a kórházas csomagról. Azt hiszem írnom kell egy listát, mert mondjuk a papucsomat biztos, hogy itthon hagynám. :oops:

Katám, hiszem, hogy holnap jobb hírrel jössz. A sok víz, és fehérje meg fogja tenni a hatását.

Pandi, nagyon szép ez a lányka. Azok a kék szemek.......

Reni, Pandi, te jó ég, hány babakocsitok van/volt. Én meg még azt hittem, hogy megtalálhatom azt az egyet, amivel kihúzom a végéig.
Eddig azt hittem, hogy amit kinéztem az alkalmas lesz mindenre, de ezek szerint ne reménykedjek?
peg perego pliko p3 modular system tri fix

Kép

Az árán mondjuk már majdnem rendes autót lehet venni, de kivárom a következő évet, amikor már mint idejét múlt darabot remélhetőleg leárazzák.

KépKép
trinky
 
 


Babszi,
persze, hogy emlékszünk rád és várunk vissza mielőbb!! Amint úgy érzed, gyere és mesélj!!!

Trinky,
hát ezek a babakocsi csodák még nagyon misztikusak nekem is. :) Majd, ha ott tartok, biztos én is bajban leszek, hogy melyiket is vegyem. :D
Jövök a hírekkel, amint tudok.
katata
 
 


Katám!!! Ne túrós csuszát, hanem simán túrót, sokat, egy kis tejföllel esetleg. Meg rengeteg húst. Napi fél kilót! Nekünk azt kellett. Meg a sok-sok víz! Aggódom érted! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Gyöngyi! Szép pocika! De Anna-mókuska is gyönyörű ám! Puszilom!

Pandácska! A fárasztás sikerült? Tündérszép lányotok van! Nagyon ügyes is. Az oroszlán, amivel sétál, direkt ilyenre való játék? Nagyon tetszik!

Olyan jó volt a 4D, hogy csak na!!! Aki tervezi, tiszta szívvel ajánlom neki a Genesist!
Lukács tartott egy kis bemutatót. Szájába a lába, keze szárát is bekapta, de a csúcs az volt, amikor a méhlepényt kapta be és kezdte szopizni! :lol:
Most 87,5 deka, 36 centi, 5 centis talpa van :shock: és 1,38 centis a fütyikéje! :lol: Az uh-s hölgy azt mondta, ez nem is kicsi fütyike! :lol:
Szerelmes vagyok a pocaklakónkba! :lol: :oops:
Nekem ő a legszebb kis pasi a világon!!!

kezek-lábak, arcocska

Kép


Puszi csajok!
Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


A fütyi!

Kép

Egy csibészes félmosoly!

Kép

Itt már kezdem unni, hagyjatok, pá...

Kép

Itt pedig 3D-ben. Az a szép kis arcocska!

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel!
Imádnivaló ez a Lukács fiú!

Babszi!
Örülök, hogy haladnak a dolgok és lassacskán végleg lezárulnak a rossz idők. Ha lesz kedved, várunk vissza!

Kata!
Ezerrel szorítok nekekd!

Trinky!
Először én is abban gondolkodtam, amiben te, de az utolsó pillanatban találtam rá a mi kocsinkra, ami mindent tud amit a pliko 3 és majdnem csak fele annyiba került. Ja és ami fontos szempont volt még nekem, hogy nem találtam szép fiús színt a plikoból. Én még mindig úgy gondolom, hogy mi a jelenlegi összeállítással ki fogjuk húzni végig, bár az ülőrészt még nem próbáltuk, mert még pici a Manókám, de én nagyon elégedett vagyok vele, nem tervezem lecserélni. Ha nem említettem volna, akkor Bébé comfort streety kocsim van, zabálnivaló csokoládé-kék színösszeállításban.

tücsökbogár
 
 


Zel,
Most megkönnyeztelek... gyönyörű kisfiatok van, ez már most tisztán látszik... mi is itt voltunk mozizni... Dórival is, keresztlányommal is... Lukácsból már biztos, hogy nem lesz kislány :lol: :lol:
Fárasztás sikerült :wink: Igen, ez direkt járássegítő, belinkelem, mert pár hónap, és szükségetek lesz rá :wink:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43
Én a vaterán vettem használtan, úgy sokkal jobb az ára.

Kata,
Extra drukkok!!!!

Babszi,
Emlékszünk :wink: Ha van kedved gyere és írj, kicsit mesélhetnél magatokról!

Trinky,
Nincs tökéletes babakocsi, de ha van valakinek kocsija, akkor szerintem egy babakocsival is kilehet húzni. Nekünk nincs kocsink, ezért fontos, hogy könnyen tudjunk vele utazni, fektethető legyen, terepen is menjen, meg városba, stb. Ilyen kocsi nincsen, ezért volt ennyi. Amit Te kinéztél nagyon szuper, én is azt akartam elsőnek megvenni :lol: (320) Mi ennyit költöttünk babakocsikra. Persze, ha utána eladod, akkor már barátságosabb ez az összeg. Mennyi most P.P. pliko kocsi? Mert már tavaly is drága volt.
Vendég
 


katata, ezerrel gondolok rád!

domo, 3 hetente kell menni kinezre, még csak 2x voltam, remélem ahéten lesz az utolsó.
Klassz a fotó, és tényleg mennyire kezd hasonlítani a vonalzódban lévő képre!

zel, ez ám a sztárfotó! Gyönyörűséges.

pandácska, gyöngyike, a ti csemetéitek is szépségesek még mindig.

babszi, hát hogyne emlékeznénk! Örülök, hogy jössz ki a gödörből, és remélem hamarosan többet írsz nekünk, csudajó hírekről!

reni, már alig várom a képeket az új lakásról!

trinky, no akkor már csak egy szakdoga, államvizsga! Hiszen az gyerekjáték! Jól bevállaltad! Mit tanulsz?

Szép hetet csajszik!
bbilona
 
 


A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-19-2009_04_01-Tes4baba.jpg" BORDER=0></A>
bgyöngyi
 
 


Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok! Csak próbálkozom.
Valaki tud segíteni, hogy mindig megjelenjen nekem? Esetleg elküldöm a belépési jelszavamat!
bgyöngyi
 
 


Tovább emelkedett a hormonom... :(
Holnap még mennem kell, de 80 %, hogy le kell állítani a stimut. :cry: Csoda kéne, hogy ebből legyen most punkció... :cry:
katata
 
 


Zel! nagyon szép kisfiatok van!
Péntek este mi is megyünk 4D-re. Már nagyon várom. Reméljük a vonalzó is jó lesz és nem kell változtatni.
Pandácska! Édi Dóri ezen a képen is! Mi holnap töltjük a 24. hetet.
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi,
Ezt a kódot kell beilleszteni a segédletek, profil, aláírás és végül elküld. Ha nem megy szívesen megcsinálom neked, írj privit!

Kata,
:( Mennyi most a hormonod? Azért még akkor is nagyon drukkolok!!!
Vendég
 


Kata!
Én nagyon drukkolok, hogy holnapig változzon az eredményed! Nehogy már decemberben ne történjen jó az emberrel!

Gyöngyi:
Ha nem megy, szólj, küldd a belépésit, és felrakom!

Most jöttünk haza dokitól, a CTG-n már voltak fájások, csajszi mondta is ,hogy hamarabb meglesz a baba, mint 31... Aztán elmentem a dokimhoz, 1 ujjnyira nyitva vagyok... :lol: Asszisztens nője közben Annát behívta a rendelőbe, én még kint várakoztam, de a lányom már hamarabb bejutott a nődokihoz, mint én, 2 éves létére! megnézte Annám, hogy vizsgálnak, közben elmondta, hogy mit kapott a Mikulástól, és látott krampuszt is : )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


próba!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Pandácska! Köszönöm. Remélem most jó lesz!
Ági! Akkor ez már izgi! Lehet, hogy karácsonykor már meglesz Bence baba és Anna szülinapját négyesben ünneplitek

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Szupi köszönöm. De miért 23+5 hetet irt mikor 23+ 6 vagyok? Na mindegy!!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


zel:
olyan szépséges Lukács!!! A csajok olajat pisilnek majd utána! :wink:
A fütyköst direkt lemérettétek???? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katata, a nemjóját neki! Mi törrténik most veled, miért van ez? Olyan sokminden kell klappoljon egy ilyen kezeléskor, remélem lassan minden rendben lesz! Ugye nem lehet nagyobb baj, minthogy leállítják a stimulációt? Bár tudom az is elég nehéz.

gyöngyi, nagyon szép vonalzót sikerült rittyenteni! Hajrá uh!

mágnes, nemsokára négyesben, jaj mindjárt bőgök.
bbilona
 
 


Pandácska,
az egekben van. :roll: Szombaton 4300 volt (már az is sok), vasárnap 6800, ma pedig 7180. Maximum holnapig lehet várni, mert utána már nem biztos, hogy jó a minősége a petesejteknek és ezért tovább nem várnak. Szóval, ha holnap megfeleződik, akkor lehet, de ez szerintem kizárt... :( Láttam a dokin is, na meg mondta is, hogy készüljek fel, hogy ebből most nem lesz semmi.

Ilonka,
annyi lesz, hogy nem lesz semmi. :roll: Nem kaphatom meg az Ovitrilt, mert attól általában megháromszorozódik a hormon és ha most erre a magasra megkapnám és terhes lennék, akkor halálos veszélybe is kerülhetnék. Mondta a doki, hogy volt egy ilyen esete és soha többet. 3 hétig nagy veszélyben volt az a kismama. Szerencsére ő megúszta, de ugye ezt nem lehet kockáztatni. Így majd szépen elovulálok és nem lesz semmi. :( Elveszik mind a 11 petesejt...
Nagyon szomorú vagyok, kikészültem (már elég régen volt ilyen), mert annyira bíztam a karácsonyban, most már semmihez sincs kedvem, karácsonyozni sem akarok. Legszívesebben kifutnék a világból! :cry:
katata
 
 


Zel,
nagyon édes ez a Bébi!! Az utolsó kép pedig szenzációs!!!
katata
 
 


Kata, azért én még bízom. Van valaki veled?

KépKép
trinky
 
 


Trinky,
egyedül vagyok, a férjem vasárnap elutazott... :?
katata
 
 


Jaj Katám, olyan szívesen lennék melletted, nem kellene most egyedül lenned. Bár mondom én változatlanul bízom helyetted is. Mikor jön haza a férjed? Biztos, hogy nagyon romlik a sejtek minősége ha még egy napot várnak? Persze ha az ovitrell ilyen hatással lehet rád, akkor inkább tényleg ne csinálják meg, hiszen az egészséged a legfontosabb.

KépKép
trinky
 
 


Zel, helyes a fiatalember. Már husisodik is. :D

KépKép
trinky
 
 


Kata,
Valóban nagyon magas :shock: Tudod mindig pozitív voltam veled kapcsolatban, most azért én is azt mondom, ide tényleg csoda kellene, hogy ilyen gyorsan ennyit csökkenjen, DE mikor máskor történhetne csoda, ha nem karácsony környékén? Muszáj leírnom azt a tudom elcsépelt, de mégis igaz mondatot, hogy Te ezt már amúgy is nagyon megérdemelnéd.
Vendég
 


Trinky,
20-án jön haza a párom. Jó messze van még...

Pandácska,
hát igen, én is azért írtam, hogy csoda kéne... :roll:
katata
 
 


kata, húúú ennyire hogy tud megugrani a hormonszint? nem is értem..és én is elszomorodtam kicsikét, de pandival annyira de annyira egyetértek!!!! érzem, hogy nem érdekel a karácsony sem most téged, és meg is értem, nekem is volt 1-2-3 ilyen december, cudar ez, ne szépítsük. és persze, hogy milyen jó is lenne ha a párod most megölelgethetne, de te olyan erőt mutattál eddig is itt be a topikba amit én úgy hiszem most is tudsz magadban találni.
holnapra nagyon drukkolok!!!

babszim, na ne izéljél már, hogy elfelejtettünk, nézd csak vissza, egy csomószor hívtunk, hívtalak és csak az a rossza mikor ennyi időkre nem jössz, mi meg is sértődtünk :wink: :wink: :wink: amúgy meg nagyon jó érzés mindig ha optimistán írsz, csak így tovább és ne tűnj el!!!!

zel, hát ez a fiú rád nagyon hasonlít, de komolyan!!! az arca, tiszta zelecske :lol: és olyan jó téged ilyen boldognak 'olvasni :lol: úgy készülsz Lukácsra, nagyon jó helye lesz a legénynek nálatok :lol: :lol:

ilonkám, jól látom hogy hamarosan akrobata leszel......................lepedőn?

mágnes, a nemjóját te már ilyen előre vagy??? jesszusom, azért még maradjon csak ez az 1 újj :wink::?: :!: nagyon szeretném :twisted: .....atyaég, úgy belegondoltam most, ha én lennék hasonlóan,.....asszem rezegne a léc...kicsit ideges lennék..

Kép
Kép
piciboris
 
 


drága trin, te jól vagy? picikéd :?: érzed sokszor?

sapé???

jucmuc???

odrybaba???

tiza??? nem most lenne a szülés nála esedékes??

Kép
Kép
piciboris
 
 


csajok leírjátok mit vesztek a babátoknak karira?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Katám! Annyira gondoltam ma rád. Sajnálom, ha le kell állni, de kicsit még hadd bízzunk a csodában.
Bár rossz hírem van. Az én csodamanóim tojtak a mosogatásra. Remélem, a tieid ügyesebbek.

Azt nem lehet megcsinálni, hogy punkció, megtermékenyítés, majd fagyasztás, aztán a következő ciklusban a beülti?

Ja, visszanéztem, és az ovu sem tenne jót..

Pandácska! Köszike a játékot! Tényleg nagyon tetszik! :lol:

Lukács mindenkinek köszöni a dicséreteket! Én is.

Nem direkt mérettük a fütyijét.. :oops: Csilla, az uh-s hölgy volt nagyon jó fej. Kérdezte, tudjuk-e ki lakik a pociban, mondtuk, kisfiú. Erre azt mondta, nézzünk rá. Kereste, Lukács mutatta, kis fütyi így, kis fütyi úgy, aztán fordult a kép, és Csilla nagy nevetve, nem is kicsi annyira ez a kis fütyi! :lol: Akkor mérte le!

Mágnes! Nagyon édes lehetett Caca a nőgyógyásznál.
Szóval nemsokára bepasizol? :lol: Tök jó!

Ilonám! Én is néztem a vonidat! :oops: Hátha kettő kinetali is elég!!!

Trinky! Igen, most kezd hízni Lukács. Én is... (61 kiló) Nagyon gyorsan nő a hasim. Mértem, centivel. 1,5 centi egy hét alatt. Sokat mozog, rúg nagyokat. Volt, hogy szinte feljajdultam. De ez nem panasz.

Gyöngyi! Te is tegyél ám képeket!!! Jó a vonalzód!

Kicsibé! Köszike! Bár én most inkább azt mondom, tiszta apja. De olyan mindegy ugye? Csak egészséges legyen, meg végre van.

Tücsökbogár! Most rákeresek a babakocsidra. Ma épp teszteltem néhányat. Hű de hűűűűket. Félkezes manőverezés is ment. :lol:
De én olyan tanácstalan vagyok. Elég rosszak a járdák itthon. Nagykerekű kellene, többen mondták a faluban, hogy a bolygókereket kinyírta a járda. Így a bolygósítás talán nem is fontos. Szeretném, ha kombinálható lenne, meg szép, meg minden. De ami ilyen, az csillagászati áron van.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kata,
Gondolok ma rád!!!!

Zel,
Pocakodról kép?

Boris,
Mi végül karácsonyra nem veszünk semmit Dórinak, mert mostanában annyi játékot kapott, hogy teljesen felesleges még venni. Tudok jó tippeket adni, ha gondolod...
Baba. Dóri most nagyon babázós korszakban van, egyedül eteti, simogatja, cumit beteszi a szájába, puszit ad neki.
Nekünk ilyen van:
http://www.teszvesz.hu/item501666413_ch ... ga_uj.html
Tescoba sokkal olcsóbb!
Járássegítő, mert lassan Borka is fog teperni, és hasznos, amit belinkeltem Zelnek később motorrá alakítható, 3 éves korig tudja használni.
Hintaló! Dórinak katicás van, szereti ilyen:
http://www.vatera.hu/uj_mamas_papas_l_l ... 66161.html
Zenélő, ugató kutyus, gurul is, ez most nagy sláger, nővérem kislányának is vettem karira:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43
Ugrálózebra, ha majd állni fog Borka egy pillanat alatt megtanulja használni, és ez is 3 éves korig használtható, így mondjuk úgy, hogy tartósjáték.
http://bolthely.hu/manojatek/id/00112_Hip-hop_zebra
Mi ezt is szeretjük:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43
Golyókat dob ki, ha megnyomja kék kart, igaz csak ennyi funkciója van.
Esetleg formabedobó, nekünk sütis van, de van több féle is:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43
Vonat, az állatokkal külön is játszhat, és magától gurul előre, zenél, állathangokat ad ki.
http://www.vatera.hu/fisher_price_amazi ... 95741.html
Evvel még a 4 éves unokahúgom is órákig eljátszik.
Vagy ilyenek:
http://bolthely.hu/manojatek/id/00179_Bocis_2_1_xilofon
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43
és ami szerintem a legeslegjobb, leghasznosabb:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43

Na itt megállok, mert velem lesz teli az oldal, remélem találsz köztük valami szimpatikusat.
Vendég
 


Zel!
Az enyémnek alapból bolygós a kereke, de van rajta egy gomb, amivel rögzíthető és onnét már nem bolygós. Nem óriáskerekű, de amíg nem volt ekkora sár, én nyugodtan hátratoltam a kertbe, pedig az elég zötyis, de Csabi nagyon élvezte, hogy extra-rázós a helyzet. Ja, és még egy dolog ami a toláshoz fontos: én azokat az általam kétszarvűnak nevezett kocsikat, aminek nem ért össze a tolókarja, nem tudtam fél kézzel tolni. Az enyémnek hagyományos a tolórésze, így középen megfogva nagyon könnyen manőverezhető egy kézzel is, és mégis könnyen összecsukható.

Kata!
Ne add fel kérlek!!!!!!! Nagyon szurkolok neked, hogy megtörténjen a karácsonyi csoda! Minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt egyedül csinálod, nekem nem ment volna.

tücsökbogár
 
 


pandi annyira nagyon köszi a tippeket, aranyos vagy :!: :lol:
láttam még a fotóidon, hogy Dórinak van egy járássegítője, az tényleg jó? brendonos?

Kép
Kép
piciboris
 
 


pandi, néztem motorokat is, de szerintem még leesne róla a jányom...nem?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris,
Ezt ajánlom, szuper, motor meg járássegítő egyben:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43
Én használtan vettem a teszveszen 6 ezerért.
Így teper vele:
http://www.youtube.com/watch?v=UpXmnSdH ... eeblog.hu/

Kata,
???
Vendég
 


Lányok,
aranyosak vagytok, de engem valahogy minden csoda nagy ívben elkerül.
A hormonom még feljebb... 7985... Hát ez van, lombik leállítva :cry: , kaptam valami gyógyszert, amit 2 hétig szedni kell, hogy rendbehozza a felturbózott petefészkeimet. Karácsonyi ajándékként meg megkapom a mensit. :?
Bocsi lányok, megyek is, nem akarom lehúzni a topik karácsonyi hangulatát, készülődését.
Puszi mindenkinek!!!
katata
 
 


katata, nagyon nagyon sajnálom. Sok erőt kívánok neked!
bbilona
 
 


Kata:
Sejtettem, hogy nem jó hírekkel jössz... Nem is mondok semmit.. kitartást... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kata,
:( :( :( :( :cry:
Vendég
 



Kata, :cry: :cry: :cry:

Várunk vissza, nem menj messzire. ölellek

KépKép
trinky
 
 


Katata!

Nagyon nagyon sajnálom!Elképesztő nőci vagy,bátor és erős!!!!!! :D
Sok ölelést neked!!

Bbilona!

Már én is várnám a költözést,de nem most lessz :roll:

ZEL!

GYÖNYÖRŰ LUKÁCS :lol: :lol:
én is megkönnyeztelek :lol:

csajok!

Egy darabig nem fogok jönni.mert elköltözünk anyósék,de ott
nincs net!
Mindenkinek kitartást,és boldog szülést Kívánok!!!

Szerintem február körük fogok jönni!

ja és BOLDOG KARÁCSONYT!
m. reni
 
 


Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Reni,
Írtam privit!
Vendég
 


m. reni
 
 


kata, hát mindenben veled érzek, én sem litániázok mindenesetre gyere hozzánk, ne bújj el szomorkodni, velünk meg ne is foglalkozz, dehogy hangolsz le!!!!!!

pandi szuperek ezek, köszi!!!!

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?